|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
25.3.2010 13:51:02   
VRTNICA84
http://www4.slikomat.com/10/0325/45m-mother.jpg

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
25.3.2010 13:51:49   
VRTNICA84
user posted image

Epictetus

Neposredna povezava do sporočila: 2952
25.3.2010 14:03:35   
VRTNICA84

Moja Ana
user posted image

Epictetus

Neposredna povezava do sporočila: 2953
25.3.2010 18:07:42   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Javljam se vam po dolgem času. Sploh mi ne rata več prit do ringaraje. Ker grem ponavadi na fb in tam tudi ostanem. Pol, ko pa bi šla na rr pa mi časa zmanjka.user posted image Obljubim, da se bom bolj potrudla prit gor.

Pri meni je ista situacija ... Hja, ta FB te res vase potegneuser posted image user posted image   In potem hočem it na RR, pa je navadno že alarmuser posted image user posted image

Kako to, da je Ana bila v časopisu Večer? Kakšen članek?

Je pa luštna punčka, resuser posted image

Upam, da boš dobila službouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil donna22 -- 25.3.2010 18:08:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 2954
25.3.2010 19:34:17   
VRTNICA84
url=http://www.Slikomat.com/slika/4336180.htm]user posted image [/url]

Včeraj jo je slikal Večerov novinar, ko je bila v varstvu pri moji mami.

Epictetus

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
28.3.2010 15:59:54   
MorjeMorje
evo pa še js po dooolgem času... user posted image user posted image
mam podobne težave, kot jih omenjate...se morm odlepit od fb, da sploh kej pametnega nardim preden se user posted image zbudi...in mi je zmanjkalo časa za našo debato...no potem se mi je pa nabiralo starega za prebrat pa se nisem lotla..itd., itd. user posted image ne bom zdj s tem smetila!

in kk ste punce? smo le dočakale SONCEEE! juhuuuuu! js sem tk vesela!
zdj sem ful velik zunaj z mojim user posted image , ki že niti ni več tak user posted image ... je že pravi korenjak.
ko se je rodil, je imel komaj 2790g, zdaj pri 4,5mes ima že 8100g...jaz pa že prave mišice user posted image user posted image
luškan je, ker se že ful smeji, igra, cvili...

kaj pa kaj vaši otročki?

uživajte na soncu! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2956
30.3.2010 12:19:14   
VRTNICA84
Mamice , kje se nahajate? Nič ne pišete. Kaj ste pozable? Kaj delate sedaj, ko je tak vetrovno vreme zunaj?

Danes sem zelo srečna, ker sem končno dobila službo. Ni genialna, ampak za prvo silo mi čisto ustreza. Pol pa se bo že našlo kaj boljšega. Vsaj upam. Full sem vesela in bi rada to srečo delila z vami.user posted image user posted image user posted image

Epictetus

(odgovor članu MorjeMorje)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
30.3.2010 13:20:25   
mižek

Mamice , kje se nahajate? Nič ne pišete. Kaj ste pozable? Kaj delate sedaj, ko je tak vetrovno vreme zunaj?

Danes sem zelo srečna, ker sem končno dobila službo. Ni genialna, ampak za prvo silo mi čisto ustreza. Pol pa se bo že našlo kaj boljšega. Vsaj upam. Full sem vesela in bi rada to srečo delila z vami.user posted image user posted image user posted image

me veseli, da si dobila zaposlitev, user posted image user posted image user posted image ni lepšega občutka kot pa it v službo, kje boš pa delala če ni skrivnost

Neposredna povezava do sporočila: 2958
30.3.2010 13:26:36   
VRTNICA84
Mižek; V Klaseku. Upam, da bo vredo.

Epictetus

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
30.3.2010 13:31:56   
mižek

Mižek; V Klaseku. Upam, da bo vredo.

no super, tudi jaz upam da se ti bo dopadlouser posted image

Vrtnica sedaj pa še te enekaj povej o sebi, se mi zdi da skoraj nič ne vem kaj dosti, si tako malo prisotn in nam poročaš kaj, kaj počneš da sem že pozabla.
Ti si 84 letnica? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2960
30.3.2010 14:13:34   
smejčica
Pozdravljene, lubice moje. user posted image

Tolk sem na knap s časom, da res ne utegnem kaj napiat. Saj, berem vas, kar se da sproti....sam tu se pa tud konča.

No, danes imamo atija doma. Pa malega sem ravno spat spravla in se vam lahko malo oglasim.

Jah, danes sem spet imela pregled za ščitnico. Izvidi so sedaj v mejah normale in sem brez tablet, vseeno se pa tam oglasim spet čez 3 mesece, da vidimo, kako bo takrat.
Mala je pridna, čeprav jo včasih mal preveč trma daje. Pol se pa mal grdo gledamo.user posted image Zdaj nam lepo ona pravljice bere.user posted image Ma ful je posrečena ta naša bejba. Tud mali je ful priden, čeprav zdaj spet slabo spimo ponoči in to od cepljenja dalje. Upam, da se kmalu spet uredi, drugače bom jaz podnevi čisto brez energije.user posted image S kožo imamo še vedno probleme, sploh po nogicah ima prav hrapave. Zdaj sma ravno šla spet po neko kopel in upam, da bo pomagala.

Vrtnica

Ful maš lušno pupiko.user posted image
Svetujem ti, da drugič prideš najprej na rr in šele nato greš na fb.user posted image Tako ti bo uspelo kaj pokomentirat.user posted image user posted image user posted image
Bravo za službo. Upam, da ti bo ugajala.user posted image user posted image user posted image Pa ne pozabi na nas.user posted image

Morje morje

Ma dej se bolj pogosto oglasi!!!user posted image
Moj mali tudi ful vriska, pa se smeji, pa kar pogovarja se že nekaj.user posted image Res neverjetno hitro rastejo naši sončki in vsak mesec ali še pej presenetijo s čem drugim.

Barbi nik

Bravo za Nikeca, da je tako korajžen. Super, da je vse tako lepo prestal. Res se mi smili, da je že bil na operaciji, ko je še pa tako majhen in upam, da bo sedaj vredu. Si kar mislim, kolk mu je bilo hudo in tebi seveda, ko ni smel nič dobrega jest. user posted image Sta že imela kontrolo?

Dona

Ja, točno. To je bil tvoj prvi materinski dan.user posted image user posted image user posted image
Jah, glede vrtca sma se z mojim zmenila, da naj ostanem še eno leto doma, v kolikor se ne bo pokazala kaka res super služba. Tako da ju zaenkrat še ne boma vpisala v vrtec. Če pa se bo slučajno kaj pokazalo, boma ju pa takrat vpisala ali pa bosta doma pri omi.user posted image Ma saj, kaj vem. Če tako pogledam, otroci res tako hitro zrastejo in bi bilo škoda, da ne bi izkoristila teh trenutkov z njimi. Po drugi strani pa si že želim neko službo. Čeprav razmišljam, da bi se spet vpisala v šolo.user posted image

Mižek

Sam a veš. Pa če zdaj pišem prošnje, pa če slučajno kaj dobim, zna bit problem. Običajno vsak rabi delavca hitro ne pa čez par mesecev. Potem pa smo tam, a ne. A veš kaj mislim. Moj je šel na razgovor in čez nekaj dni je že začel delat. Ni bilo tistega...ja, čez par mesecev se oglasite.user posted image
In kako je kaj tvoja služba?
Jaz bi tudi čuvala otročke.user posted image Je to tolk lušno delo, in seveda zelo odgovorno.user posted image In mi je že malo žal, da nisem šla pedagoško smer.user posted image
Sem zadnjič gledala vajino hiško. Kak daleč sta že. user posted image user posted image user posted image Ful je lepa.user posted image Jaz bi jo tud.user posted image Ma, kak vama sploh znese, finančno mislim?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
31.3.2010 9:53:47   
mižek
Mižek

Sam a veš. Pa če zdaj pišem prošnje, pa če slučajno kaj dobim, zna bit problem. Običajno vsak rabi delavca hitro ne pa čez par mesecev. Potem pa smo tam, a ne. A veš kaj mislim. Moj je šel na razgovor in čez nekaj dni je že začel delat. Ni bilo tistega...ja, čez par mesecev se oglasite.
In kako je kaj tvoja služba?
Jaz bi tudi čuvala otročke. Je to tolk lušno delo, in seveda zelo odgovorno. In mi je že malo žal, da nisem šla pedagoško smer.
Sem zadnjič gledala vajino hiško. Kak daleč sta že. Ful je lepa. Jaz bi jo tud. Ma, kak vama sploh znese, finančno mislim?

Smejčica, jaz če bi se še enkrat odločala glede službe, bi verjetno bila pripravljena prekinit porodniško, in it v službo, ker saj veš za tisti pregovor, priložnost zamujena ne vrne se nobena, tako da bi pisala že med porodniško prošnje. Mislim, da celo zakonsko enkrat lahko prekineš porodniško in potem, npr če dobiš pogodbo le za 3 mesece, lahko v primeru ne podaljšanja pogodbe nadaljuješ z porodniškouser posted image

Z službo pričnem naslednji teden, jutri se spoznam z otročki, tako da bom malo prišla spet med ljudiuser posted image

Thja kaj se pa tiče hiške, pa sva res naredila kar že nekaj edino streha nama nebo znesla, dokler se jaz ne zaposlim, sv zato podeskala, da nebo natekalo in da je hiša zaprta, sedaj pa bova počasi delala v bajti kaj bova finančno sposobna. To kar pa sva sedaj naredila pa je veliko pripomogla poroka, sva ves denar od nje dala na bajto in pa kredit sva mogla vzet, ker drugače nebi nikakor šlo naprej, tako da brez kredita ne gre, razen če šparaš že odkar se rodišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In kaj boste počele danes, jaz sem danes sama, sta si babica in dedek zaželela malega, in mi bo prav tečno, sploh ne vem kaj si naj začnem cel dan, pa saj bo hitro minilouser posted image

< Sporočilo je popravil mižek -- 31.3.2010 9:54:30 >

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
31.3.2010 10:25:29   
MorjeMorje
Smejčica, tk je to...naši user posted image hitro rastejo user posted image user posted image moj čmrli ima že čez 8kg, ko se je rodil je imel pa komaj 2790g user posted image ne moreš verjet...

Vrtnica, super za službo! sem vesela zate, da si jo dobila...upam, da se boš fajn ujela s sodelavci in ti bo všeč!

jaz sem ravno gledala na netu zadnji Tednik...je prispevek o višku medicinskih sester pri nas user posted image to je sicer moja srednja izobrazba, ampak sem imela rezervni plan, da bi to delala, če ne bi dobila službe kot delovna terapevtka...
to me je oče klical takrat, ko je bila oddaja pa nisem gledala...in zdj že cela panika, da je treba takoj diplomirat itd., itd.
sej to je tudi moja želja, da bi čim prej, sam zdej se sploh še ne morem učit...

glede službe sem kar optimistična...bom že našla nekaj, saj ni nujno, da je v zdravstvu. zelo si želim delat v delovni terapiji, kot sestra pa niti ne tolk-še posebno ne v kliničnem centru (delaš noč in dan, vse dni v letu, plača je slaba, vlka odgovornost).
zaenkrat se mi še ni treba s tem ukvarjat... user posted image

Donna tudi jaz sem mela letos 1. materinski dan user posted image user posted image ful lep občutek! smo meli na 25. marec ravno posvetovalnico in je dohter ful pohvalu čmrlija...to je blo najlepše darilo user posted image user posted image

glede tega srečanja v parku, ko se pogovarjate mi je pa tk žal, da ne bom mogla prit zraven user posted image user posted image vi ste čist na drugem koncu Slovenijeuser posted image morete poročat kako bo, ko se dobite! sigurno bo super in polno smeha! se mi zdi, da ste same fajn punce...user posted image

Barbi Nik kako je s tvojim sončkom? Je pa res pogumen fantek!

lepo se mejte, čeprav je tako gnilo vreme...
aja!! boste kej barvale pirhe? user posted image user posted image

pa še to...glede tega fb user posted image user posted image lahk bi se tut tam "družle", če ste za?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
31.3.2010 10:36:42   
smejčica

Jutro. Evo, mi smo se šele vstali.user posted image

Smejčica, jaz če bi se še enkrat odločala glede službe, bi verjetno bila pripravljena prekinit porodniško, in it v službo, ker saj veš za tisti pregovor, priložnost zamujena ne vrne se nobena, tako da bi pisala že med porodniško prošnje. Mislim, da celo zakonsko enkrat lahko prekineš porodniško in potem, npr če dobiš pogodbo le za 3 mesece, lahko v primeru ne podaljšanja pogodbe nadaljuješ z porodniško

Jah, veš. Tukaj pa imam jaz drugačno razmišljanje.user posted image Nikoli ne bi prekinila porodniške zaradi službe, razen če bi morala, da bi se lahko preživljala.user posted image Otroci so meni vse in nobena služba ni vredna toliko kot čas, ki ga lahko preživim z njimi, sploh v začetnih letih.

Z službo pričnem naslednji teden, jutri se spoznam z otročki, tako da bom malo prišla spet med ljudi
Super. Upam, da boš naletela na pridne in igrive otročke.user posted image

Thja kaj se pa tiče hiške, pa sva res naredila kar že nekaj edino streha nama nebo znesla, dokler se jaz ne zaposlim, sv zato podeskala, da nebo natekalo in da je hiša zaprta, sedaj pa bova počasi delala v bajti kaj bova finančno sposobna. To kar pa sva sedaj naredila pa je veliko pripomogla poroka, sva ves denar od nje dala na bajto in pa kredit sva mogla vzet, ker drugače nebi nikakor šlo naprej, tako da brez kredita ne gre, razen če šparaš že odkar se rodiš

Ma to je ravno tisto. Kredit. Mislim, če hočeš kaj pametnega met, si ga itak moreš vzet in velika verjetnost je, da potem naši otročki to odplačujejo.user posted image A ne kolk bi blo fajn, če bi naša država bila bolj naklonjena mladim družinam.user posted image
Ja, ful sta že daleč in zelo lepo hiško imata. Res.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi se bomo danes igrali, pa tako. Nič novega.user posted image Se mi zdi tako dolgočasno vreme...

Neposredna povezava do sporočila: 2964
31.3.2010 10:39:17   
MorjeMorje
Mižek tu je nekaj, če ti bo kaj v pomoč...pa velik sreče user posted image user posted image user posted image

http://www.ess.gov.si/SLO/Dejavnost/KnjigeInZlozenke/Knjige/PrijavaNaDelMesto/PrajavaNaDelMesto.htm

http://www.prosnja.info/primer-prosnja.html

http://www.prosnja.info/prosnja/pisanje_prosenj.html

[europass.cedefop.europa.eu]

Neposredna povezava do sporočila: 2965
31.3.2010 10:42:46   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: MorjeMorje

Smejčica, tk je to...naši user posted image hitro rastejo user posted image user posted image moj čmrli ima že čez 8kg, ko se je rodil je imel pa komaj 2790g user posted image ne moreš verjet...

Res lepo raste.user posted image Se dojita? Moj jih ima sedaj nekaj prek osem, pa se je z 3440 rodil.user posted image

Vrtnica, super za službo! sem vesela zate, da si jo dobila...upam, da se boš fajn ujela s sodelavci in ti bo všeč!

jaz sem ravno gledala na netu zadnji Tednik...je prispevek o višku medicinskih sester pri nas user posted image to je sicer moja srednja izobrazba, ampak sem imela rezervni plan, da bi to delala, če ne bi dobila službe kot delovna terapevtka...
to me je oče klical takrat, ko je bila oddaja pa nisem gledala...in zdj že cela panika, da je treba takoj diplomirat itd., itd.
sej to je tudi moja želja, da bi čim prej, sam zdej se sploh še ne morem učit...
Veš, kjer je volja, je tudi pot. user posted image Saj bo šlo. Verjemi v to in bo že polovico lažje.user posted image

glede službe sem kar optimistična...bom že našla nekaj, saj ni nujno, da je v zdravstvu. zelo si želim delat v delovni terapiji, kot sestra pa niti ne tolk-še posebno ne v kliničnem centru (delaš noč in dan, vse dni v letu, plača je slaba, vlka odgovornost).
zaenkrat se mi še ni treba s tem ukvarjat... user posted image

Donna tudi jaz sem mela letos 1. materinski dan user posted image user posted image ful lep občutek! smo meli na 25. marec ravno posvetovalnico in je dohter ful pohvalu čmrlija...to je blo najlepše darilo user posted image user posted image
Oooooooooo, to je pa bilo lepo darilo, ja.user posted image

glede tega srečanja v parku, ko se pogovarjate mi je pa tk žal, da ne bom mogla prit zraven user posted image user posted image vi ste čist na drugem koncu Slovenijeuser posted image morete poročat kako bo, ko se dobite! sigurno bo super in polno smeha! se mi zdi, da ste same fajn punce...user posted image

Čakaj, čakaj...bomo še do tebe en krat prišle.user posted image Če nam bo le uspelo se dobit.user posted image

Barbi Nik kako je s tvojim sončkom? Je pa res pogumen fantek!

lepo se mejte, čeprav je tako gnilo vreme...
aja!! boste kej barvale pirhe? user posted image user posted image
Itak, mala že komaj čaka.....sam nič ekstra. Nalepke bo gor dajala in tak...

pa še to...glede tega fb user posted image user posted image lahk bi se tut tam "družle", če ste za?
Men je pa tale fb nekak čist mim. Saj pogledam več krat čez dan gor, ampak mi ni kaj preveč....
Seveda se lahko tam družbimo...itak.

Neposredna povezava do sporočila: 2966
31.3.2010 11:38:49   
MorjeMorje
evo...sem ustvarla samo za nas skupino na fb user posted image user posted image user posted image
zaprti tip, tako da se ne more vsak pridružit, samo tisti, ki dobi vabilo-se pravi me user posted image in potem lahk tam čvekamo, objavljamo slike itd. itd.
tista, ki je za mi naj na zs pošlje ime priimek, jo najprej dodam kot svojo prijatlco in ji pošljem vabilo za skupino. to se mi zdi še najboljši način...al pa če jaz dam podatke na zs (tista, ki želi) in potem me ve dodate..

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
31.3.2010 12:09:55   
VRTNICA84
Mižek; Kaj ti naj povem o sebi? Nevem kaj te zanima? Postavi mi vprašanje pa ti bom z veseljem odgovorila. Nevem kaj te zanima.

Jaz sem tudi vesela, da sem dobila službo. Malo me je strah. Pa upam, da bo ok.

Epictetus

Neposredna povezava do sporočila: 2968
31.3.2010 12:10:10   
MorjeMorje
Smejčica ja, še dojim...sem vesela, da še lahko...
tvoj user posted image je pa bil korenjak user posted image , moj je bil za kilo lažji od obeh fantkov v sobi v porodnišnici, kot da bi bil punčka user posted image user posted image no, važno, da zdaj napreduje user posted image
mi bomo tudi drugo leto pirhe delali...letos nima smisla, ker tamali še ne more sodelovat. bomo šli do mojih pa bo tam že vse pobarvano user posted image tk da bo tapravo vzdušje...user posted image user posted image

mamo pa zajčico doma, tk da bo zdj velikonočna pa bo user posted image user posted image user posted image jo je zadnič tamali tk zagrabu...sem mu jo dala blizu, da bi jo mal pobožu (včasih se mu posreči) pa se je slabo končalo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2969
31.3.2010 13:58:11   
mižek

IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Jutro. Evo, mi smo se šele vstali.user posted image

Smejčica, jaz če bi se še enkrat odločala glede službe, bi verjetno bila pripravljena prekinit porodniško, in it v službo, ker saj veš za tisti pregovor, priložnost zamujena ne vrne se nobena, tako da bi pisala že med porodniško prošnje. Mislim, da celo zakonsko enkrat lahko prekineš porodniško in potem, npr če dobiš pogodbo le za 3 mesece, lahko v primeru ne podaljšanja pogodbe nadaljuješ z porodniško

Jah, veš. Tukaj pa imam jaz drugačno razmišljanje.user posted image Nikoli ne bi prekinila porodniške zaradi službe, razen če bi morala, da bi se lahko preživljala.user posted image Otroci so meni vse in nobena služba ni vredna toliko kot čas, ki ga lahko preživim z njimi, sploh v začetnih letih.

Z službo pričnem naslednji teden, jutri se spoznam z otročki, tako da bom malo prišla spet med ljudi
Super. Upam, da boš naletela na pridne in igrive otročke.user posted image

Thja kaj se pa tiče hiške, pa sva res naredila kar že nekaj edino streha nama nebo znesla, dokler se jaz ne zaposlim, sv zato podeskala, da nebo natekalo in da je hiša zaprta, sedaj pa bova počasi delala v bajti kaj bova finančno sposobna. To kar pa sva sedaj naredila pa je veliko pripomogla poroka, sva ves denar od nje dala na bajto in pa kredit sva mogla vzet, ker drugače nebi nikakor šlo naprej, tako da brez kredita ne gre, razen če šparaš že odkar se rodiš

Ma to je ravno tisto. Kredit. Mislim, če hočeš kaj pametnega met, si ga itak moreš vzet in velika verjetnost je, da potem naši otročki to odplačujejo.user posted image A ne kolk bi blo fajn, če bi naša država bila bolj naklonjena mladim družinam.user posted image
Ja, ful sta že daleč in zelo lepo hiško imata. Res.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi se bomo danes igrali, pa tako. Nič novega.user posted image Se mi zdi tako dolgočasno vreme...

smejčica ne razumi narobe, tudi meni je Gal vse na svetu, ampak sem pričela stvari gledat malo iz drugega zornega kota, vedno več mu bo treba nudit, ( vem da če bo imel ljubezen najudveh ne rabi drugega) ampak trenutno npr. se vidi da mu manjka družba vrstnikov in se mi trga srce ker ga trenutno ne moreva dat v vrtec, nama nebi zneslo čez mesec, moj ne zasluži ne vem kaj, pa še bi kljub temu vrtca plačala ziher nekje 100-150€ mesečno, če pa hočeva hišo naredit pa bo moral ta čas bit doma, saj vem da mu doma tudi nič ne manjka, ampak vseeno je to pač stvar ki mu jo odvzamem zato ker si je ne moremo privoščit. Nam res nič ne manjka imamo kaj za jest, kaj za oblečt, tudi kake izlete si tu pa tam privoščimo, ampak trenutno res morav gledat na vsak euro, tako da glih ni rožnato. In zato bi jaz bila pripravljena tudi prekinit porodniško, ni vse v denarju, ampak nam pa vseeno veliko pomeni, tako da nažalost tako to je.

No zakreditirala pa se nisva tako zelo, da bi ga še Gal moral odplačevat, bo glih nekje v osnovni šoli, tako da tega bremena pa mu nisva že sedaj naložila. Ampak nažalost brez tega ne gre, pri današnjih plačah ni šans da postaviš brez kredita, razen če imaš mesečno 3000 € plače potem pa brez problema. Naju so sedaj okne stale 5000 € pa streha še naju bo stala nekje 5000-6000 € tega pa se sproti ne da neredit, če želiš zapret hišo moraš inet ta denar na kupu, veš koliko časa moraš šparat če želiš to našparat, kje pa so še papirji pa spodnja in zgornja plošča, pa betonska opeka, ufff kuj zvrti se mi v glavi od tega denarja, pa še enkrat toliko ga bova potrebovalauser posted image . Služb pa ni in niuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
31.3.2010 16:55:35   
smejčica

Mižek

Saj ni to kaj na tebe letelo. Menda ja nisi tako vzela.user posted image Itak da so nam vsem otroci na prvem mestu, seveda. In prav je tako. Jaz sem hotela samo povedat, da porodniške ne bi prekinila, če ne bi bilo potrebno. Če pa bi blo treba, bi jo pa. Tud jaz sem pri svoji opažala, da bi potrebovala družbo vrstnikov, samo se mi zdaj trenutno pa spet ne zdi. Se mi zdi, da je nekaj odvisno od obdobja. Pa zdaj je malo drugače, ko mamo malega doma in se kar pozna. Je pa res, da zelo rada gre v knjižnico recimo in se ji nato nič ne mudi domov. Včeraj sta z mojim spet šla na bralne urice in je uživala ful. No, potem se je še malo več kot uro igrala z drugimi otroci tam. Ji je ful všeč.

Te čist razumem, zakaj bi prekinila porodniško. Samo je pa tako.....tud službe niso stalne. In lahko bi se zgodilo, da spet ne bi bila redna služba ampak samo za kak mesec, dva. Pa spet ni finte.

No, zato sem jaz še lepo doma in še nekaj časa bom. Poskrbela bom zato, da jima nič ne bo manjkalo. In upam, da se bomo vseeno udeležili raznih delavnic. Kaj vem.

Tudi glede kreditov ni letelo nate.user posted image Ampak tako na splošno. Veš, nekateri se pa ful zakreditirajo. Tudi moji straši so se za kar nekaj let. No, sedaj so že odplačali, pa vseeno.
Ma ful sta pridna, da tako lepo gradita hiško, res. Kapo dol!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
31.3.2010 17:46:41   
mižek

IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Mižek

Saj ni to kaj na tebe letelo. Menda ja nisi tako vzela.user posted image Itak da so nam vsem otroci na prvem mestu, seveda. In prav je tako. Jaz sem hotela samo povedat, da porodniške ne bi prekinila, če ne bi bilo potrebno. Če pa bi blo treba, bi jo pa. Tud jaz sem pri svoji opažala, da bi potrebovala družbo vrstnikov, samo se mi zdaj trenutno pa spet ne zdi. Se mi zdi, da je nekaj odvisno od obdobja. Pa zdaj je malo drugače, ko mamo malega doma in se kar pozna. Je pa res, da zelo rada gre v knjižnico recimo in se ji nato nič ne mudi domov. Včeraj sta z mojim spet šla na bralne urice in je uživala ful. No, potem se je še malo več kot uro igrala z drugimi otroci tam. Ji je ful všeč.

Te čist razumem, zakaj bi prekinila porodniško. Samo je pa tako.....tud službe niso stalne. In lahko bi se zgodilo, da spet ne bi bila redna služba ampak samo za kak mesec, dva. Pa spet ni finte.

No, zato sem jaz še lepo doma in še nekaj časa bom. Poskrbela bom zato, da jima nič ne bo manjkalo. In upam, da se bomo vseeno udeležili raznih delavnic. Kaj vem.

Tudi glede kreditov ni letelo nate.user posted image Ampak tako na splošno. Veš, nekateri se pa ful zakreditirajo. Tudi moji straši so se za kar nekaj let. No, sedaj so že odplačali, pa vseeno.
Ma ful sta pridna, da tako lepo gradita hiško, res. Kapo dol!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smejčica, vem da nisi mislila nič slabegauser posted image . Da ti povem, da sem mogoče malo razočarana sama nad sabo ker med časom porodniške nisem razmišljala kako bo ko bom morala spet slućbo iskat, no jaz je tako nisem mogla, ker sem še potem morala nazaj v vrtec kjer sem delal pripravništvo, ampak ne vem no včasih malo razmišljam kako bi bilo če bi drugače ravnala in tako daljeuser posted image

Ja upam samo da se čimprej vselimo in da bo več prostora, ker tukaj nam ga res primanjkuje, predvsem pa svetlobeuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
31.3.2010 18:13:04   
Tina&Dean
IZVIRNO SPOROČILO: mižek
smejčica ne razumi narobe, tudi meni je Gal vse na svetu, ampak sem pričela stvari gledat malo iz drugega zornega kota, vedno več mu bo treba nudit, ( vem da če bo imel ljubezen najudveh ne rabi drugega) ampak trenutno npr. se vidi da mu manjka družba vrstnikov in se mi trga srce ker ga trenutno ne moreva dat v vrtec, nama nebi zneslo čez mesec, moj ne zasluži ne vem kaj, pa še bi kljub temu vrtca plačala ziher nekje 100-150€ mesečno, če pa hočeva hišo naredit pa bo moral ta čas bit doma, saj vem da mu doma tudi nič ne manjka, ampak vseeno je to pač stvar ki mu jo odvzamem zato ker si je ne moremo privoščit. Nam res nič ne manjka imamo kaj za jest, kaj za oblečt, tudi kake izlete si tu pa tam privoščimo, ampak trenutno res morav gledat na vsak euro, tako da glih ni rožnato. In zato bi jaz bila pripravljena tudi prekinit porodniško, ni vse v denarju, ampak nam pa vseeno veliko pomeni, tako da nažalost tako to je.

Jaz mam enako mnjenje.

Že kr pridno pišem prošnje,...

Aja me zanima s čim barvate pisanke? Jaz sem do zdaj barvala z "umetnimi" barvami, letos sem se pa odločla da jih bom pobarvala v čebulnih olupkih.

7.10.2006 se nama je pridružil najin pikec Žan (3500g, 50cm)
22.7.2009 se nam je pridružila princeska Zoja (3700g, 50cm)

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
31.3.2010 19:00:29   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

Hja, na žalost res včasih tako pride, da ženska nima neke izbire in mora it v službo. Kaj bi jaz naredla, če bi tako prišlo, ne vem ... Res je, da zelo cenim biti z Zalo ... in tega ne bi hotela zamenjat, ampak če bi se mi ponudla kaka dobra služba, bi pa težko rekla ne. Nimam ne vem kako iskane izobrazbe, razmere na trgu dela so itak obupne in najbrž si ne bi upala zavrnit česa takega.

Res je pa tudi, da je moj policaj (oz. trenutno še kandidat za policaja) in tu plače tudi niso neki vau, da se preživet, newem kaj pa tudi ni. Če je partner zaposlen na kakem dobro plačanem delovnem mestu, je lažje rečt ne službi oz. najbrž ni tako zaskrbljujoče, si misliš, da še lahko počaka malo, bo že kaka druga priložnost. V mojem primeru na žalost ni tako.

Dostikrat razmišljam tudi, koliko moški zamudijo pri otrocih ... Recimo da bi dobila službo, bi bilo tudi možno, da partner prevzame preostanek porodniške, kar tudi ni tako slabo - vsaj zanj neuser posted image

Zaenkrat pa še itak študiram, dohodek imam taki za preživet, tako da v to smer še ne gledam. Uživam v tem letu, ki ga imam na voljo poleg Zale in upam, da bom še kakšno leto lahko. Če pa ne bo šlo, pa bomo že nekako zvozili.

Mižek, verjamem, da ni fajn, da Gala ne moreš dati v vrtec ... Saj je res, da se zdaj lahko sama ukvarjaš z njim, ni pa to vse. Otroci zagotovo rabijo družbo vrstnikov. Upam, da se ti z delom čimprej urediuser posted image

Sosedovi 3-je otroci (fant in dvojčka, fantek in punčka) niso nikoli šli v vrtec (ali pa bolj pozno, nisem prepričana) in so dejansko imeli drug drugega za družbo, za igro - ampak ni to to. Potem ko so šli v šolo, so imeli velike težave z vklapljanjem v družbo sovrstnikov in to še jim zdaj ne gre najbolje, pa sta najmlajša 2 sigurno že kak 3. razred. Osnovne socializacijske veščine se začnejo osvajat v zgodnjih otroških letih in otrok jih doma poleg mame zagotovo ne more doživet - pa čeprav je še tak lepo z otrokom doma, čeprav ga nikoli ne bi hotela poslati v ''širni svet'' ...

Ja, na žalost je dandanes dostikrat pač tako, da je denar sveta vladaruser posted image user posted image In potem moraš na žalost sprejemat odločitve, ki jih sicer nikoli ne bi hoteluser posted image user posted image

(odgovor članu Tina&Dean)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
31.3.2010 19:05:32   
donna22
Smejčica, sem zdaj vidla - kaj bi pa ti šla študirat dalje? Jaz se tudi malo poigravam s to mislijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.