|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 119 [120] 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
31.3.2010 22:26:08   
MorjeMorje
Tina&Dean, ko sem bila še pri starših (še lani user posted image ) smo vedno barvali pirhe s čebulnimi olupi+nogavica in noter razni list rastlin.. čim bolj zanimivih oblik. ta tehnika je men osebno najlepša in tudi brez umetnih barvil in zato še najbolj zdrava...
eno leto sma z mamo probali dat namesto olupov, koprive...naj bi obarvale zeleno pa je blo bolj slabo..čist malo zeleno in rastline niso prišle do izraza.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
1.4.2010 10:13:57   
mižek
dobro jutro punceuser posted image

ste že koga danes kaj nahecaleuser posted image . Jaz še nisem nič, imam pa na sumu mojega možeka da me bo ziher kaj nahecal, da vidimo kako bo izvirenuser posted image user posted image user posted image

Upajmo da bo vreme ostalo tako kot je oz da še se bo danes bolj otoplilouser posted image . Sem danes nekam čudna, ne vem ne počutim se dobrouser posted image

To ždenje doma mi že presedauser posted image

(odgovor članu MorjeMorje)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
1.4.2010 12:44:37   
smejčica

Mižek

A veš. Naj ti ne bo žal, ker v času porodniške nisi iskala službe. Lahko da bi kaj dobila, lahko pa tud ne. Nima smisla se sekirat in razmišljat o tem. Marsi kaj bi lahko delali drugače, pa nismo. In vse je za nekaj dobro, pravijo.user posted image Srčno želim, da ti uspe in da dobiš službo, ki ti bo ugajala. Res. In verjamem, da ti bo lažje že zaradi stroškov, ki nastajajo zaradi gradnje. Saj bo, veš. Ne vdaj se. Priložnost se bo slej ko prej prikazala.user posted image

Tina

Jaz nič ne barvam. Letos bomo samo malo tolk da bo mali zanimivo. Pa še to ne v barvah ampak z nalepkami. Drugače pa smo jih doma vedno nekaj pobarvali. Najbolj všeč so mi bile tiste, ki so se barvale z domačimi barvami.user posted image No, v soku rdeče pese, teranu,čebuli ... sem ravno včeraj zasledila na rr(mislim da eko kotiček al nekaj takega) par lušnih idej, kako jih barvat.user posted image
Sem pa sama en krat za foro nesla jajce k mravljicam na mravljišče. In jo tako zanimiva nastala. Seveda tega potem nismo pojedli.user posted image

Dona

Jaz pa poznam punče 3 sestrice. In vsaka je šla v vrtec eno leto pred šolo. Nobena ni imela problemov z navezovanjem stikov, zato ker je bila ves čas doma.user posted image Jaz mislim, da je to zelo odvisno od karakterja otroka in tudi od razvojne faze.user posted image
Ne vem še, kam bi se vpisala. Morem zdaj te dni malo pogledat, da ne bom zamudila vpisa.user posted image
Ful bi delala nekaj z otroci, pa ne morem zaradi neprimerne izobrazbe.user posted image

A, točno danes je že 1.april. Uf, mine. Ja, nisem koga nahecala in nobeden še ni mene. Zgleda, to ni več v modi. user posted image Jaz sem mojo mami vedno nekaj. Običajno je bila fora, da mi iz radjatorja voda teče. Hehhhe, pa je vedno padla na foro ali pa se je vedno delala, da bi jaz mislila, kolk sem jo potegnila.user posted image
Evo, mali ima sedaj že kosilo brez dodatka mleka, ker je gh lepo sprejel. Zdaj sma uvedla že korenček, krompir in cvetačo. Pa zvečer mu dam kar nekaj rižeka.In papa s takim veseljem.user posted image Spimo pa zdaj spet malo slabše. Jah, saj bo, a ne....user posted image
Mala je tud ok. Včasih pridna, včasih žleht.user posted image Zdaj je na čase prava mala navihanka. Res, kot da bi človek mel že najstnico doma.user posted image Pa si nekaj v glavo zapiči, pa tak more bit. Ma, ful me že komandira. Ko je pa treba pospravljat igrače, pa ona nima časa, beje.user posted image user posted image

Nič, grem zdaj....

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
1.4.2010 13:06:06   
donna22
Joj, 1. april je meni tako beden danuser posted image user posted image

Moja kolegica je danes 6. dan čez rok, se danes fantku nikamor ne mudi ... Sem pa ji rekla, da bo rodila danes user posted image Je šla prej na pregled, pa se nič ne javi, tak da bog veuser posted image

Smejčica, ti bi po moje res morala delat z otroki ... Saj so kake možnosti, a niso? Mislim, da je to ta pravo delo zateuser posted image Se lahko vpišeš na magisterij kaj v povezavi s tem ali kaj?
Lepo, da je Tian tako sprejel gh user posted image Zala je ista, ima pa najrajši meso in zelenjavo ... Sploh ni po mamici user posted image
Ah, to pospravljanje igrač - mislim, da je to tako pogosto user posted image Saj veš, otroci so vedno prezaposleni za kaj takegauser posted image
Ja, verjetno je res od karakterja odvisno glede vrtca in navezovanja stikov. Moram pa rečt, da jaz poznam same negativne primereuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
1.4.2010 13:17:51   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Joj, 1. april je meni tako beden danuser posted image user posted image

Heheheh, zakaj že?

Moja kolegica je danes 6. dan čez rok, se danes fantku nikamor ne mudi ... Sem pa ji rekla, da bo rodila danes user posted image Je šla prej na pregled, pa se nič ne javi, tak da bog veuser posted image

Pa bo danes rodila, pa ji nihče ne bo vrjel.user posted image user posted image user posted image user posted image

Smejčica, ti bi po moje res morala delat z otroki ... Saj so kake možnosti, a niso? Mislim, da je to ta pravo delo zateuser posted image Se lahko vpišeš na magisterij kaj v povezavi s tem ali kaj?

Ej, nimam pojma. Mogla bi se malo pozanimat, pa ne pridem zraven.

Morda mižek, ti kaj veš? Imam sploh kake možnosti? Če bi hotela delati v vrtcu, bi verjetno morala imeti izobrazbo temu primerno? Pa kako glasbilo bi morala igrat, a ne? Verjetno še kake pedagoške predmete, ...?

Res je dona. To bi bilo pravo delo zame.user posted image Joj, kolk bi uživala.
Lepo, da je Tian tako sprejel gh user posted image Zala je ista, ima pa najrajši meso in zelenjavo ... Sploh ni po mamici user posted image

Hehehhehe. Se še dojita tud kaj ali sta zaključili? Po kolikšnem času sta uvedli nov obrok, recimo zajterk?

Ah, to pospravljanje igrač - mislim, da je to tako pogosto user posted image Saj veš, otroci so vedno prezaposleni za kaj takegauser posted image
Ja, verjetno je res od karakterja odvisno glede vrtca in navezovanja stikov. Moram pa rečt, da jaz poznam same negativne primereuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
1.4.2010 17:01:41   
smejčica

Ja, kje ste zdaj? Mala je zunaj, mali spi, jaz pa mam čas, vas pa od nikoder.

Dona...če ti mala tak dolgo spi, bi se pa res lahko kaj oglasila tukaj.user posted image
Mižek...si nas brala prej, kje zdaj hodiš?

Ostale pa......eh, ne vem kaj delate....user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
1.4.2010 17:19:02   
MorjeMorje
evo...smo bili zunaj dokler se ni ulilo..je tamali tk pridno spal...prej pa glasno protestiral, ker ne vidi dovolj iz vozička user posted image user posted image zdej čez 7 dni bo 5 mes...še ma kr košaro (se da dvignit vzglavje)...se mi zdi, da ko zaspi je boljš košara kot športni sedež. bo treba probat.

Smejčica, super za gosto hrano. Se že veselim, ko bomo tut mi začeli user posted image ko se sprašuješ kje so vse..mogoče potico pečejo user posted image user posted image user posted image

Mižek, Tina&Dean...na fb sem vama poslala vabilo za našo skupino (ecimamuser posted image ) in še moreta potrdit...

upam, da se bo še katera pridružila!

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
1.4.2010 17:47:33   
Tina&Dean
MorjeMorje bi ti z veseljem potrdila, ampak nekaj FB zafrkava in mi ne gre odpret user posted image

7.10.2006 se nama je pridružil najin pikec Žan (3500g, 50cm)
22.7.2009 se nam je pridružila princeska Zoja (3700g, 50cm)

Neposredna povezava do sporočila: 2983
1.4.2010 18:44:37   
donna22
MorjeMorje, sem ti poslala zs - dodaj me na fbuser posted image

Smejčica, a si vidla na fb, ne? Ko sem napisala, je blo konec spanja user posted image
Moram rečt, da poznam kar nekaj primerov, ko so rekli, da jih fb ne potegne ... Potem pa so parkrat šli gor, pa jih je blo nemogoče dol spravituser posted image user posted image So potem celo nonstop gor ... Jaz si bom netlog račun menda ukinila ... No, ne vem še, ampak itak ne hodim kaj dosti gor.
Ja, če bi kolegica danes rodila, bi bla res dilema - verjet ali neuser posted image Ampak ne bo in še nič ne kaže na njegov prihod ... V soboto - 8 dni čez rok - ima spet pregled, bomo vidli. Ginekolog ji je priporočal spolne odnose, gibanje in ricinusovo olje user posted image Če ne, pa bojo mogli sprožit. Samo dandanes res že gre skoraj vsaka čez rokuser posted image
Malo razišči glede nadaljnjega izobraževanja ... Jaz žal nisem nič našlauser posted image Kaj pa če bi se vpisala na študij predšolske vzgoje, ta visokošolski?
Z Zalo se še vedno dojimauser posted image Niti ne vem, kdaj se boma nehale - je tak nora na to zizo, da ne vem, kak boma to lahko zaključileuser posted image user posted image V ponedeljek sem dobla tudi 1. menstruacijo po njenem rojstvu (se pravi, da sem bla nekje 18 mesecev brez - yeahuser posted image ), pa to baje vpliva, da se nočejo dojit tisti čas - ampak ne pri Zaliuser posted image Trenutno je celo v nekem takem obdobju, ko se hoče dojit 3-4krat na nočuser posted image user posted image Vidva se še dojita?
Da smo uvedli prvi obrok, je trajalo nekaj časa, je kar zavračala. Potem pa je zgleda prišel njen čas, pa je šlo en dva tri od prvega do uvedbe vseh ostalih obrokov ...user posted image Zdaj več niti ne morem nič pred njo jest, bi ona vse tisto, kar jazuser posted image user posted image

(odgovor članu Tina&Dean)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
1.4.2010 19:03:36   
mižek

IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Ja, kje ste zdaj? Mala je zunaj, mali spi, jaz pa mam čas, vas pa od nikoder.

Dona...če ti mala tak dolgo spi, bi se pa res lahko kaj oglasila tukaj.user posted image
Mižek...si nas brala prej, kje zdaj hodiš?

Ostale pa......eh, ne vem kaj delate....user posted image

tukaj tukaj sem, zdaj pa vas nikjeruser posted image user posted image user posted image

Sem se danes dobila z otročeki ki jih bom čuvala, ampak je vse skupaj bolj na hojladri, ne vem no, bo čas pokazal svoje. Mamica danes ni imela časa, so ji nenapovedano spremenili urnik v službi, pa sem se z babico dobila in prvi šok me je doletel, ko mi je rekla da nima sedeža za maladvauser posted image , sem malega držala na zadnjem sedežu na rokah, ko se je bogi revež jokal, ker me še ni poznaluser posted image .
Potem pa vidim kako imajo vse skupaj porihtano, pa dobro to še me ne moti toliko, pač imajo kako imajo notranjost, ampak toliko prostorov pa noben ni prav otrokoma namenjen, da bi se lahko igrala, vsepovsod imata nekaj pa nikjer vsegauser posted image
Potem babica se mi zdi da ni vedela kako in kaj naj pristopi k stvari, je bila nervozna, mali pa je posledično bolj okrog nje še skakal, z mano bolj slabo navezal stik, tako da ne vem kako bo to vse skupaj izgledalo, pa še spat bo ga treba zvečer dat, to pa je kar stvar, katero otroci radi naredijo z osebo ki jo malce poznajo. Sem mamici sporočila svoje mnenje, da bi bilo fajn da se še sestanemo, pa bom vidla kako bo odreagirala.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
1.4.2010 19:05:40   
mižek
morje morje, sem te že hotela vprašat kako naj potrdim, saj sem že to naredila, ali? Kje pa se bo dalo pogovarjat?

Neposredna povezava do sporočila: 2986
1.4.2010 19:09:20   
mižek
Smejčica, glede šole pa mislim, da moraš naredit kaj zraven, ne vem pa kje in kako glede nato da ti stopnjo imaš, vse kaj ti manjka so strokovni predmeti.Pokliči na zavod za zaposlovanje, jaz poznam par prijateljic, ki so preko zavoda dobile informacije inse vpisale, sicer jim niso nič plačali šole ampak so vsaj dobile podatke kako in kaj.user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
1.4.2010 22:11:30   
MorjeMorje
juhuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela, da je zalaufala naša skupinica na fb user posted image
smo že 4 user posted image user posted image user posted image , eno članico pa še spravlamo gor-bomo zrihtali user posted image
še Vrtnico pogrešamo user posted image

drugače pa moj čmrli že sladko spančka...končno smo ujeli ritem nove ure.

danes sem mela pregled pri ginekologinji, mi je nardila še bris po porodu, zdj pa 3 leta mira, če bo vse v redu. da se mal rehabilitiram od vsega hudega "tam spodi" user posted image user posted image
je user posted image pazla moja mami in je bil ful priden...sem bla tk ponosna user posted image popoldan sma bla pa na sprehodu, dokler ni začelo lit kot iz škafa. zdej mi neki šmrka, ker je tako čudno vreme..ko je sonce je ful vroče in se joče, ker je preveč oblečen in ga slečem, ko se pa sonce skrije, je senca al pa mal popiha je pa hladno in se je prehladil. sej ni ful hudo, sam ravno tolk, da mu teče iz nosa user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
1.4.2010 22:28:35   
VRTNICA84
Hitro se javim in vam povem, da sem prestala prvi dan. Je bil kr uspešen.
Samo mojo babiko sem full pogrešala. Ko se bom na to navadla bo bolje. Kak se spomnim, da je sama mi kr solze grejo po licu.
Upam, da me čim prej mine?

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

Neposredna povezava do sporočila: 2989
1.4.2010 23:00:23   
MorjeMorje
Boooga user posted image user posted image More bit res težko, ko kar naenkrat nisi več s punčko...
Saj se bota navadle! Vsak začetek je težek! Kdo jo pa pazi?
Sem pa vesela, da ti je blo v redu v službi!

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
1.4.2010 23:27:45   
mižek

IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Hitro se javim in vam povem, da sem prestala prvi dan. Je bil kr uspešen.
Samo mojo babiko sem full pogrešala. Ko se bom na to navadla bo bolje. Kak se spomnim, da je sama mi kr solze grejo po licu.
Upam, da me čim prej mine?

vrtnica se mi kar smiliš, ker sem se jaz tudi tako počutila, ko sem šla malo delat, ampak le na določenih delovnih mestih, pa ne vem zakaj, ko sem bila v vrtcu in na sodišču je bilo kul, ko pa sem sedaj na zadnje delala v kafiču pa sem se počutila kot da delam kot prostitutka, pa ne vem zakajuser posted image
Ampak ko se boš navadila bo ziher bolje, je pa res da če greš z užitkom delat, potem ti je lažje, vsaj meni je bilo, če pa sem imela odpor pa sem samo na malega študiralauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2991
2.4.2010 21:39:51   
VRTNICA84
Morje Morej pazi jo moja tašča in full lepo skrbi za njo. Mi full pomaga in mala res ne občuti nikakršnega pomankanja. Ker sem bil kr naenkrat v situaciji, da grem v službo. V torek so mi rekli, da začnem v četrtek delat. To je bil največji šok za mene. Drugo bi blo če bi rekli naslednji teden, pol bi se počasi privajala na to. Sedaj pa sem bila kr postavljena v določeno situacijo v kateri sem se morala znajt. Sedaj je že malo bolje. Pa šefi so zaenkrat tudi zelo vredo. Če bo tak naprej se nimam ničesar za bat. Razen tega, da je tudi vsaka druga nedelja delovna. Nevem pa kak je z prostim dnevom v tednu, ko je nedelja delovna. To pa sem pozabla vprašat. Bomo vidli.

Mižek kaj hočemo sedaj trenutno ni možnosti za kakšno drugo zaposlitev. Upam pa da bo kdaj bolje. da bom lahko delala tam kjer si želim. Bomo vidli. Z punčko pa se že tudi privajama.

Kak pa ste ve? Kje pa hodi Smejčica, nič se ne oglasi?

Epictetus

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
2.4.2010 22:07:23   
barby_nik
Dobro večer...

No mojega sončeka, že spanec pregnal ob 7ih..tak, da sem bla do zdaj pridna..sem malo pupacala...user posted image
zdaj pa čakam, da pride user posted image  iz službe...user posted image

No Nik je glede op. bil res pravi car, ker je vse skupaj super prestal in ni blo nekega joka zaradi bolečin...user posted image user posted image user posted image
In res sem vesela, da sma šla na op. ker je res stanje stokrat boljše..prej revček ni mogo čez nosega prav dihat...in ga je že to prav oviralo...pri spanju...ko je jedel...tak, da je blo res mučno...user posted image no v četrtek sma bla na kontroli in vse ok..tak, da že lahko gre v vrtec...in pri hrani več ne rabima tak pazit...user posted image vrtec pa komaj čaka...prav pogreša svoje prijatelje...je bil več kot en mesec domauser posted image

nič pikice lepo bodite...se tipkamo kaj...

pa veselo pisanko vam želim...

za inf. če me katera hoče dodat sem tudi na fb...in ta fb mi vzame čas, da se na oglasim pri vas::)))

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

Neposredna povezava do sporočila: 2993
5.4.2010 8:58:04   
barby_nik
Dobro jutro....zaspane čvekice....user posted image

no prvo vam častim user posted image za prebujanje...

se vidi, da so prazniki, se nobena nič ne javi....bo ju3 boljše...

tak, da se ju3 kaj tipkamo...user posted image

< Sporočilo je popravil barby_nik -- 5.4.2010 9:00:25 >

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
6.4.2010 22:40:50   
mižek

Morje Morej pazi jo moja tašča in full lepo skrbi za njo. Mi full pomaga in mala res ne občuti nikakršnega pomankanja. Ker sem bil kr naenkrat v situaciji, da grem v službo. V torek so mi rekli, da začnem v četrtek delat. To je bil največji šok za mene. Drugo bi blo če bi rekli naslednji teden, pol bi se počasi privajala na to. Sedaj pa sem bila kr postavljena v določeno situacijo v kateri sem se morala znajt. Sedaj je že malo bolje. Pa šefi so zaenkrat tudi zelo vredo. Če bo tak naprej se nimam ničesar za bat. Razen tega, da je tudi vsaka druga nedelja delovna. Nevem pa kak je z prostim dnevom v tednu, ko je nedelja delovna. To pa sem pozabla vprašat. Bomo vidli.

Mižek kaj hočemo sedaj trenutno ni možnosti za kakšno drugo zaposlitev. Upam pa da bo kdaj bolje. da bom lahko delala tam kjer si želim. Bomo vidli. Z punčko pa se že tudi privajama.

Kak pa ste ve? Kje pa hodi Smejčica, nič se ne oglasi?

vrtnica, itak, te popolnoma razumem kako in kaj, verjamem da nimaš izbire, meni se tudi nekako tako godi, ampak upam na boljše časeuser posted image .
Sedaj sem pričela z varstvom otrok in sem ful vesela da se je našel nekdo na tem koncu, ki potrebuje varstvo, imela bom čas za malega in pa še nek denar bom prinesla domov. Zaenkrat je to bolje kot pa čisto nič, tu pa tam še grem lahko tudi kaj drugega delat in vse skupaj pokombiniram, če bo šlo če ne pa pač neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2995
8.4.2010 9:57:46   
Anonimen
a je slučajno kera iz velenja ali okolice? user posted image
imam 2,5 mesec staro punčko in malo nam je dolgčas.. user posted image  
iščem mamice za klepet in kavico... :)

(odgovor članu mižek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2996
8.4.2010 10:53:55   
mižek

IZVIRNO SPOROČILO: nikica85

a je slučajno kera iz velenja ali okolice? user posted image
imam 2,5 mesec staro punčko in malo nam je dolgčas.. user posted image  
iščem mamice za klepet in kavico... :)

nikica tukaj smo vse bolj iz mb konca, lahko pa se nam kljub temu pridružiš ob klepetuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
13.4.2010 20:56:45   
VRTNICA84
Ojla čvekice!

Kak ste? Nič kaj se ne javljate. Stran je čisto zamrla, kje hodite?

Jaz delam in se vam bom javila od časa do časa. Se bom poskušala čim večkrat, če bo le šlo. Sedaj je že malo bolje, ker sem se že malo navadla. Drugače pa je kr naporno. Sedaj mi še gledajo malo čez prste, ker mi ni treba delat ob nedeljah. Pa delam samo zjutraj. Pol pa nevem kak bo?user posted image

Kaj počnete malo napišite.

Epictetus

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
13.4.2010 21:12:32   
smejčica

Ojla čvekice!

Kak ste? Nič kaj se ne javljate. Stran je čisto zamrla, kje hodite?

Jaz delam in se vam bom javila od časa do časa. Se bom poskušala čim večkrat, če bo le šlo. Sedaj je že malo bolje, ker sem se že malo navadla. Drugače pa je kr naporno. Sedaj mi še gledajo malo čez prste, ker mi ni treba delat ob nedeljah. Pa delam samo zjutraj. Pol pa nevem kak bo?user posted image

Kaj počnete malo napišite.

Vrtnica. Saj smo ti poslali povabilo za ecimam na fb. To smo me in sedaj tam čvekamo. Pridruži se nam.

Neposredna povezava do sporočila: 2999
14.4.2010 21:01:46   
VRTNICA84
Smejčica mi ga lahko pošljete še enkrat.

Epictetus

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 119 [120] 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 119 [120] 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.