|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 4.12.2009 18:31:37
|
|
|
|
smejčica
|
Hej... mižek Oh, te čisto razumem. Mi imamo tudi zdaj probleme z spanjem. Rabi pol ure včasih celo 45 minut, da zaspi. Sicer gre eden od naju z njo ob osmih zvečer in zaspi v najini postelji. Ko pa gremo vsi spat, jo pa prestavima v svojo posteljico. Mah, kaj češ. Pač ležima z njo, dokler ne zaspi. No, ko pa ima popoldanski spanes, je pa čist druga pesem. Grem z njo v sobo, pa ko Tian začne jokat, reče da Tian joka in lahko grem, ona pa sama zaspi. Tako da s tem ni problemov. Danes sma se ravno vlegli in je mali začel, pa sem šla. Pa ji ni problem. Zvečer pa...uf. . Mi pa sedaj kar manjka spanje. Pred polnočjo itak ne gremo spat, pol pa še mali začne in pred pol eno zjutraj ne zaspim. Potem se še tak nekaj zbuja, ker mu dudica ven pade. 1 krat se ponoči še doji, včasih 2 krat....eh, bo že minlo. Rojstni dnevi...ja, lani še tak najbolj ni vedla, kako in kaj. Letos je pa blo že drugače....je komaj čakala torto in ves ta šov. Kako bo šele drugo leto. Prehladi...mi tud nimamo problemov z njimi. Se pa kdaj zgodi, da jo nekaj daje in je treba noseka čistit. In če je treba, jo primem, da ne more nič in ji dam fiziološko v noseka. Kaj češ, je treba. Drugače pa nasploh tile decemberski prazniki in vse to...oh, pa darila. Mi je tako smotano. Mala itak dobi vsega polno tako bilokdaj in je velik problem, ko razmišljava, kaj ji boma kupila za božička, miklavža....ker ima že tolk stvari, da je groza. Tina Tale gripa, ja. Nič ne moreš. Morda je pa le bolje, da kak dan ostane doma. Midva sma tudi rekla, da dobi za miklavža nekaj minimalnega...za božička pa kaj bo želela. E, kake jedilne barve misliš? Midva sma zdaj za eno torto kupila kar v interšparu take tube. Čokolado, jagodo,...in sma lahko fajn narisala gor. dona Zame je tudi božič zelo poseben praznik. Takrat ima vse še večji čar. Jej, kolk je fajn takrat. Ni ga lepšega. Tudi pri nas doma je bila taka tradicija, da smo skupaj okrasili drevešček in in kasneje večerja, .. in tako. No, ko je prišla Lejla, pa sma z mojim ustvarila svojo tradicijo in smo takrat sami. Ne hodimo kam, ampak se imamo sami lepo doma. Tako da komaj čakam... Kdaj se začnej sami zapolit...uf, moja se je vedno znala lepo sama zaposlit za dooooooolgo časa, tako da ne vem, kako je pri ostalih. Res, ni blo problema. Je bila recimo pod igralnim lokom tud po več kot pol ure. Veš, z vsakim mesecem se bo znala več zamotit. Boš videla. Zdaj ne vem, mogoče tvoja že sedi? Lejlika je vredu, pridna je. Čeprav danes....je tolk navihana. Pa samo klepeče nonstop. Tian je tudi vredu. On se napram meni lepo naspi, ker še vedno večino dneva spi. Doji se včasih na dve uri, včasih na tri,...kakor kdaj. Ko ga dajejo krčki, bi se pa tud rad samo dojil. Se pa zato ponoči tolk manj. Kolk se pa kaj tvoja še doji? Evo, zdaj pa morem it. Pa tolk sem že zaspana,. da same napake delam, ko pišem.
|
|
|