|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
3.11.2009 22:05:44   
barby_nik
Lahko noč vsem.....pa sladke sanje.....user posted image

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
4.11.2009 22:13:00   
spetko
čer punce..
še od mene malo ki se po dolgem času oglašam..
naprej..

SMEJČICA..ČESTITKE..DA BOSTE VSI SKUPAJ SREČNA DRUŽINICA IN DA BO TIAN ZDRAV FANTEK (PA PRIDEN KOT MOJuser posted image ) IN OKREVAŠ ČIMPREJ..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kdaj si rodila 18.10 al 19.10.?...upam da je bilo vse ok..

mi smo dobili še en zobek..tko da zaenkrat jih imamo 3 user posted image user posted image

te dni smo malo preurejali stanovanje pa zato nisem imela časa da bi kaj komentirala...
tian je začel ustajat in hodit ob kavču al česarkoli se prime...ampak ker je parkrat padel za nazaj ker je zgubil ravnotežje,se zdej boji spustit na ritko..ampak upam da bo mimo..
drugo ni nič novega..
čez 1mesec grem delatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ampak sej bo no..user posted image (se tolažim)

tako..lih na hitro..pa drugič več..
grem spat..ki me trebuh boli (sem dobila M)

lep večer

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

Neposredna povezava do sporočila: 2602
4.11.2009 22:15:34   
mižek
Dober večer,

vidim, da se danes ni tukaj gor nič kaj dogajalo, vam ni blo kljub slabemu vremenu nič dolgčasuser posted image . Jaz sem bila danes z svojo taščo in tastom v avstriji, sem dala ka zoprno vožnjo za sabo, ampa kaj čemo, tudi to je minilo, sedaj pa sem se spravila še naret en album od poroke, ker še imam veliko privatnih slik, in en album sva dobila za darilo, tako da se sedaj malce igramuser posted image

In kaj imate v planu za jutri, meni se bodo po moje ti zimski dnevi vlekli, krizaaaaa, upam da mi nebo preveč dolgcajtuser posted image

No grem delat nazaj album, pa upam da se tipkamo kaj jutriuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2603
5.11.2009 12:01:30   
smejčica

Ojli, punce.

Ravno mi otroka spita....pa sem si vzela malo časa, čeprav bi mogla it malo igrače pospravit, saj jih imamo po celi sobi. user posted image Ma, za to je še čas. user posted image
Kako ste mi kaj? Jaz se zdaj bolj slabo oglašam, ker izkoristim vsakominuto, da se imamo super. Zdaj je še moj doma in je tako super..drug teden pa...se bomo mogli brez njega znajt, no, vsaj dopoldan. user posted image Bomo že. user posted image

Ryssa
Hvala za čestitke...pridi nas še kaj pogledat.user posted image

Barby nik
Ja, kje nam ti hodiš? Vedno rečeš, da boš pogosteje prišla, pa te ni in ni. user posted image Tvoj Nikec ma pa pogosto prehlade. Se mi kar zasmili. Evo eno user posted image za hitrejše okrevanje. Pa drugače? Eh, saj bo služba tud kmalu prišla...
Ste se že selili ali ste še vedno tam, kjer ste bili?

Spletko
Hvala za čestitke. user posted image Tian je zaenkrat zelo priden. Sploh ne vemo, da ga imamo. Je pa ravno predvčerajšnjem bil eden izmed tistih dnevov, koga je napenjalo in je kar nekaj jokal. Pa smo pregurali. Ni blo nič posebnega. Drugače je pa ko user posted image , malečka je pa tudi elo pridna. user posted image Kako bo, ko bodo kolike pršle, bom pa sproti poročala.user posted image
Kolk je lušno, ko je tvoj že toliko, da se vstaja, pa tak. Takrat so otroci ful posrečeni. user posted image Čez mesec dni greš že delat? Joj, kak hitro mine...

Donna

Kje pa ti hodiš?

Mižek
Kako si kaj zdaj, ko si spet doma? Verjetno ne najbolje...Ti pošiljam eno user posted image za boljše počutje...user posted image Saj bo. Nič ne moreš. Imaš pa vsaj svojega malega spet vedno ob sebi. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
5.11.2009 12:27:33   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Ojli, punce.

Ravno mi otroka spita....pa sem si vzela malo časa, čeprav bi mogla it malo igrače pospravit, saj jih imamo po celi sobi. user posted image Ma, za to je še čas. user posted image
Prav maš, jaz sem jih pa zato preden sem ga dala spat, da lahko sedaj lenarimuser posted image
Kako ste mi kaj? Jaz se zdaj bolj slabo oglašam, ker izkoristim vsakominuto, da se imamo super. Zdaj je še moj doma in je tako super..drug teden pa...se bomo mogli brez njega znajt, no, vsaj dopoldan. user posted image Bomo že. user posted image
Ja, ti verjamem, da ti paše da ste skupaj, drugi teden pa bo tudi ok, saj veš ženske zmoremo vseuser posted image user posted image user posted image

Ryssa
Hvala za čestitke...pridi nas še kaj pogledat.user posted image

Barby nik
Ja, kje nam ti hodiš? Vedno rečeš, da boš pogosteje prišla, pa te ni in ni. user posted image Tvoj Nikec ma pa pogosto prehlade. Se mi kar zasmili. Evo eno user posted image za hitrejše okrevanje. Pa drugače? Eh, saj bo služba tud kmalu prišla...
Ste se že selili ali ste še vedno tam, kjer ste bili?

Spletko
Hvala za čestitke. user posted image Tian je zaenkrat zelo priden. Sploh ne vemo, da ga imamo. Je pa ravno predvčerajšnjem bil eden izmed tistih dnevov, koga je napenjalo in je kar nekaj jokal. Pa smo pregurali. Ni blo nič posebnega. Drugače je pa ko user posted image , malečka je pa tudi elo pridna. user posted image Kako bo, ko bodo kolike pršle, bom pa sproti poročala.user posted image
Če mene vprašaš, jih sploh nebote nekaj imeli, sicer pravijo da se to po 14 dneh pokaže ali nekak tak, ampak pri nas so se začele z prvim dnem in končale z 4. mesecem, tako da si lahko optimistična da jih nebouser posted image user posted image user posted image , pa prav je tako, ker so ti mišeki tak bogi ko jih to matrauser posted image
Kolk je lušno, ko je tvoj že toliko, da se vstaja, pa tak. Takrat so otroci ful posrečeni. user posted image Čez mesec dni greš že delat? Joj, kak hitro mine...

Donna

Kje pa ti hodiš?

Mižek
Kako si kaj zdaj, ko si spet doma? Verjetno ne najbolje...Ti pošiljam eno user posted image za boljše počutje...user posted image Saj bo. Nič ne moreš. Imaš pa vsaj svojega malega spet vedno ob sebi. user posted image

Pa ti moram povedat, da ti nato hudo, vsaj sedaj še ne, in upam da bodo vsi dnevi tako minevali, kot so ti trije odkar sem doma. Pa sedaj me malo tolaži dejstvo, da bo moj hodil prej domov, ker pozimi ni toliko dela in potem itak čas prej mine, edino kaj se bo poznalo je to da bodo denarnice bolj prazneuser posted image . Ampak si bomo nekaj pustili sedaj ko imamo, za hude čase, drugače pa upam da se bo našla kaka služba tudi zameuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
7.11.2009 20:02:38   
smejčica

Večer,

se na hitro malo javim.
Kako ste kaj?

Moja je ravno šla spa, mali tudi spi in imam nekaj časa. Dnevi nam minevajo hitro, še prehitro. Se mi zdi, da se komaj vstanemo, pa že gremo zopet spat.user posted image Nasplošno pa zelo uživamo. Zdaj je treba še izkoristit, v ponedeljek gre moj že nazaj v službo. user posted image Pa tolk lepo ga je doma imet. user posted image

Mižek
Ja super, da ti hitro mine doma. Pa da tvoj sedaj hodi prej domov. user posted image In kaj si začneta z Galom?
Mi smo danes natikali klinčke v pomaranče. user posted image In je zdaj celo stanovanje v tem vonju. user posted image Ma, nekaj je treba počet, da ni vedno eno in isto. Samo včasih mi zmanjkuje idej. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
7.11.2009 21:20:05   
donna22
Smejčica, kak fajn, da vam je tako lepouser posted image user posted image Škoda, da se vse lepo hitro konča in da mora tvoj nazaj. Ampak saj vas še čaka mnogo mnogo lepih trenutkovuser posted image

Jaz pa sem včeraj cartala punčko, ki se je rodila 22.10. in se mi je zdela tako mičkena in tako lahkauser posted image Sploh si ne znam predstavljat, da je Zala bila tudi takšnauser posted image Niti ne vidim tako zelo, kako raste, edino po oblačilih vem, da je zraslauser posted image Je pa mi blo zelo čudno - oz- ne vem, kako se naj izrazim - ko je rekla mamica od punčke (moja bivša sošolka): Mi ne cartamouser posted image In res ne; seveda ona in še marsikdo gleda na Zalo kot na razvajeno punčko, ker je res ves čas deležna pozornosti on jo ogromno cartam in nosim (saj hrbtenica že trpi zatouser posted image ), ampak vem, da to potrebuje ... Tako da sem zelo srečna, ko jo vidim, kako srečna je in da se počuti ljubljeno in varnouser posted image user posted image Včasih me žalosti, ko mislim, koliko otrokom ne gre tako lepo oz. celo še zdaleč ne tako lepouser posted image

No, ati od te punčke, ki sem jo cartala, je bil tudi nekaj časa zelo razočaran, ko je izvedel, da bo punčka in ne fantekuser posted image Ne vem, jaz bi bla nad partnerjem zagotovo razočarana, če bi bil takuser posted image Zdaj je pa baje vse okej, jo je seveda vzljubil, ko se je rodila ... Ampak vem, da ima še željo po fantku in bo najbrž vztrajal, dokler ga ne bo.

Pa da še povem eno zgodbico od torka pri nas doma: mojega user posted image ni blo doma, moj brat (živimo v isti hiši, moji starši in brat so spodaj, mi pa zgoraj) pa je šel z najinim stricem v kino in mi mama ponudi varstvo za Zalo in se po eni uri premišljevanja le odločim in si prvič po njenem rojstvu privoščim tak čas za tebe (do zdaj sem itak sama skočila samo v trgovino ali pa po opravkih brez nje). No, ni me bilo doma slabe 3 ure, v kinu sem se imela kar fajn, ampak sem nonstop gledala na uro in se spraševala, kako je Zala ...user posted image No, Zala se je doma zbudla, ugotovla, da me ni in se drla in drla in drla, mama je ni mogla umirit, dokler ni začela hlipat, malo je podremala vmes in ko sem prišla, je glih pošteno zadremala. No, ko je čula moj glas, se je začela režat pod odejouser posted image , vzela sem jo v roke in jo nesla v posteljo - vmes pa se mi je ves čas smejala, jo položim na posteljo in je kar zaprla očke in čakala samo še na joškouser posted image In potem je spala mirno kot najbolj priden dojenček, z vmesnim hranjenjem do 10h zjutrajuser posted image Se pravi, da dokler jo imam na prsih, je tako zelo navezana na mene, da ne morem nikamoruser posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
8.11.2009 14:39:06   
mižek

Večer,

se na hitro malo javim.
Kako ste kaj?

Moja je ravno šla spa, mali tudi spi in imam nekaj časa. Dnevi nam minevajo hitro, še prehitro. Se mi zdi, da se komaj vstanemo, pa že gremo zopet spat.user posted image Nasplošno pa zelo uživamo. Zdaj je treba še izkoristit, v ponedeljek gre moj že nazaj v službo. user posted image Pa tolk lepo ga je doma imet. user posted image

Mižek
Ja super, da ti hitro mine doma. Pa da tvoj sedaj hodi prej domov. user posted image In kaj si začneta z Galom?

V petek sva se nonstop nekaj igrala, ampak glede nato da sem vzgojiteljica, mi včasih zmanjka idej kaj si naj začnem znjim, saj jutri grem v nabavo po neke otroške škarjice pa kolaž in lepilo bom nama nabavila pa bova malo ustvarjalauser posted image
Včeraj in danes pa smo bili že delovni, ker smo hiško zidali, tako da nam je vikend hitro minil, en od drugega smo imeli bolj malo, ampak če hočemo kaj imet moramo tudi to pretrpetuser posted image .
In kaj si ostale začnete danes, ko je tako gnilo vreme?user posted image
Mi smo danes natikali klinčke v pomaranče. user posted image In je zdaj celo stanovanje v tem vonju. user posted image Ma, nekaj je treba počet, da ni vedno eno in isto. Samo včasih mi zmanjkuje idej. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
8.11.2009 14:44:38   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Smejčica, kak fajn, da vam je tako lepouser posted image user posted image Škoda, da se vse lepo hitro konča in da mora tvoj nazaj. Ampak saj vas še čaka mnogo mnogo lepih trenutkovuser posted image

Jaz pa sem včeraj cartala punčko, ki se je rodila 22.10. in se mi je zdela tako mičkena in tako lahkauser posted image Sploh si ne znam predstavljat, da je Zala bila tudi takšnauser posted image Niti ne vidim tako zelo, kako raste, edino po oblačilih vem, da je zraslauser posted image Je pa mi blo zelo čudno - oz- ne vem, kako se naj izrazim - ko je rekla mamica od punčke (moja bivša sošolka): Mi ne cartamouser posted image In res ne; seveda ona in še marsikdo gleda na Zalo kot na razvajeno punčko, ker je res ves čas deležna pozornosti on jo ogromno cartam in nosim (saj hrbtenica že trpi zatouser posted image ), ampak vem, da to potrebuje ... Tako da sem zelo srečna, ko jo vidim, kako srečna je in da se počuti ljubljeno in varnouser posted image user posted image Včasih me žalosti, ko mislim, koliko otrokom ne gre tako lepo oz. celo še zdaleč ne tako lepouser posted image

No, ati od te punčke, ki sem jo cartala, je bil tudi nekaj časa zelo razočaran, ko je izvedel, da bo punčka in ne fantekuser posted image Ne vem, jaz bi bla nad partnerjem zagotovo razočarana, če bi bil takuser posted image Zdaj je pa baje vse okej, jo je seveda vzljubil, ko se je rodila ... Ampak vem, da ima še željo po fantku in bo najbrž vztrajal, dokler ga ne bo.

Pa da še povem eno zgodbico od torka pri nas doma: mojega user posted image ni blo doma, moj brat (živimo v isti hiši, moji starši in brat so spodaj, mi pa zgoraj) pa je šel z najinim stricem v kino in mi mama ponudi varstvo za Zalo in se po eni uri premišljevanja le odločim in si prvič po njenem rojstvu privoščim tak čas za tebe (do zdaj sem itak sama skočila samo v trgovino ali pa po opravkih brez nje). No, ni me bilo doma slabe 3 ure, v kinu sem se imela kar fajn, ampak sem nonstop gledala na uro in se spraševala, kako je Zala ...user posted image No, Zala se je doma zbudla, ugotovla, da me ni in se drla in drla in drla, mama je ni mogla umirit, dokler ni začela hlipat, malo je podremala vmes in ko sem prišla, je glih pošteno zadremala. No, ko je čula moj glas, se je začela režat pod odejouser posted image , vzela sem jo v roke in jo nesla v posteljo - vmes pa se mi je ves čas smejala, jo položim na posteljo in je kar zaprla očke in čakala samo še na joškouser posted image In potem je spala mirno kot najbolj priden dojenček, z vmesnim hranjenjem do 10h zjutrajuser posted image Se pravi, da dokler jo imam na prsih, je tako zelo navezana na mene, da ne morem nikamoruser posted image user posted image

lepo da si si privoščila in prav je takuser posted image . No saj tak hudo nebo da boš nonstop morala bit ob njej, dokler se bosta dojile, ko bo enkrat na gosti hrani bo to drugače, pa boš takrat še itak kombinirala z dojenjem, edino dokler se bo pa še ponoči prebujala, pa bo tak ja da neboš mogla na žureuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
10.11.2009 17:21:22   
mižek
hej,

punce kje se skrivateuser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
10.11.2009 18:20:51   
donna22
Pa res ta naša tema spet bolj kot ne samevauser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
10.11.2009 19:22:54   
smejčica

Oj, jaz sem tukaj. user posted image

Naj povem, da komaj kaj pridem do računalnika. Res. Za kakih 5 minutk še gre, za kaj več pa zelo težko. Mala dva me popolnoma zaposlita. user posted image In res gledam, da se posvečam mali, kolk se le da zraven malega in časa enostavno več ni.

No, malega smo že kopali. Mala je pridna in uživa, ko ga v roke dobi.user posted image Spimo tak tak. Včasih dobro, včasih pa skor nič.user posted image Bo že bolje. Joške bolijo ko user posted image .

Kako ste pa kaj ostale

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
14.11.2009 15:53:20   
donna22

Oj, jaz sem tukaj. user posted image

Naj povem, da komaj kaj pridem do računalnika. Res. Za kakih 5 minutk še gre, za kaj več pa zelo težko. Mala dva me popolnoma zaposlita. user posted image In res gledam, da se posvečam mali, kolk se le da zraven malega in časa enostavno več ni.
Ti verjamem, da ni časa ... Glavno je, da se posvetiš svojima otrokoma oz. družiniuser posted image

No, malega smo že kopali. Mala je pridna in uživa, ko ga v roke dobi.user posted image Spimo tak tak. Včasih dobro, včasih pa skor nič.user posted image Bo že bolje. Joške bolijo ko user posted imageSaj bo boljše! Dojiš?

Kako ste pa kaj ostale Dobro ... Včeraj je Zala prestala drugo cepljenje - tokrat nič dretja, samo začuden pogleduser posted image Danes je žal bolj tečne volje, ampak ni panike, bo minlouser posted image
Aja, velika pa je 62,5 cm in težka 6250 g - res raste v skladu z etiketami na oblačilihuser posted image

< Sporočilo je popravil donna22 -- 14.11.2009 15:54:05 >

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
14.11.2009 18:55:03   
smejčica

Ojli,

Kje ste?

Donna
Ja, dojim ja. Mala ni znala zagrabit, mali pa kar navali. user posted image
Bravo za Zalo.user posted image user posted image user posted image Moja se je vedno jokala....user posted image . Pa super, da tako lepo raste.user posted image Pa drugače, je pridna, zdrava?

Naš mali je imel nazadnje, ko smo se tehtali 3770, to je bilo že kak teden nazaj. Me prav zanima, kolk ima kaj sedaj. Ja, je že težek. user posted image Zrastel je tudi že 2-3 centimetre po domačem merjenju.

Evo, mala in stari(user posted image ) gledata telebajske(uf, sta posrečena)user posted image , mali se nekaj meni(on je tud posrečen)user posted image , jaz pa za računalnikom čepim. user posted image
Ja, nič...se bom pridružila ostalim....user posted image

Lepo bodite

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
15.11.2009 11:25:38   
donna22
No, lepo, da mali zna navalituser posted image Kar lepo raste, tale vaš fantuser posted image Zala je imela pri 1. mesecu 3770 g. Saj pravim, raste v skladu z etiketami na oblačilihuser posted image

Vidim, da se imate res lepouser posted image Saj je super ... Mene jezi, da mi vsi pravijo, da bom vidla, kako ti časi hitro minejouser posted image Saj vem, da minejo, ampak mi ni tega za poslušat, kar živim v iluziji, da bo trajalo večnouser posted image

Zala je drugače kar pridna, ponoči lepo aja, podnevi pa me zahteva na 100%user posted image Aja, hotela sem ji začet dodajat malo druge hrane, pa ni navdušenauser posted image Te jabolčne kašice noče, mlečne tudi ne, mi vse ven pljuva, enako dela tudi z jabolčnim in korenčkovim nektarjemuser posted image Plus to, da noče niti iz flaške pit, ne mojega mleka ne teh nektarjev, tudi kar ven pljuva, včasih - izjemoma - uspem spravit v njo kakih 10, 20 ml čaja, to pa je tudi vseuser posted image Tako da bomo imeli z dodajanjem velike težave - bo očitno po mamiciuser posted image Jaz sem menda jedla samo kašico z jabolkom in korenčkom skupajuser posted image Zgleda, da se mi to vračauser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
15.11.2009 12:53:06   
donna22
Hotela sem povedati še, da je včeraj bilo točno eno leto, odkar sem zagledala user posted image  user posted image  

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
23.11.2009 13:47:37   
smejčica

Ojli,

kje hodite? Zgleda smo vse tako zelo zaposlene....user posted image
No, mi se imamo vredu. Je ati na bolniški in je prav super. user posted image Mali je priden, včasih je pa prav težko, ker ga krči dajejo. Spimo bolj malo, ampak bo tud to minlo. Zrasto je že 7 cm in prek kilo gor dobil. user posted image Malečka je ful pridna. user posted image user posted image user posted image user posted image Tako da vsaj z njo nimamo problemov.user posted image user posted image user posted image

Donna

Kako vama gre z uvajanjem? Mogoče pa še ni pripravljena na gh? Ali pa poskusi s kakšno cvetačo ali krompirčkom. Jaz sem začela z zelenjavo. Pa mi je mala lepo jedla. Sem pa na začetku pri vsaki stvari dala mleko zraven.
Jaz sem pa baje, ko sem bila mala samo banano jedla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mižek
...kako ste pa kaj vi?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
23.11.2009 22:26:46   
mižek

Ojli,

hej, lepo da si našla malo časa

kje hodite? Vsepovsod nas je dovolj,... Zgleda smo vse tako zelo zaposlene....user posted image zadnje dni pa res, smo začeli zidat dalje, pa še službo sem našlauser posted image user posted image , sicer ni idealna, ampak je pa službauser posted image
No, mi se imamo vredu. Je ati na bolniški in je prav super. user posted image   No potem pa ti res, verjamem da se imate fajn, moj je imel prejšnji teden dopust, pa je ga celega preživel na parceli tako da smo bolj malo skupaj, večeri so naši.user posted image
Mali je priden, včasih je pa prav težko, ker ga krči dajejo. Spimo bolj malo, ampak bo tud to minlo. Zrasto je že 7 cm in prek kilo gor dobil. user posted image Malečka je ful pridna. user posted image user posted image user posted image user posted image Tako da vsaj z njo nimamo problemov.user posted image user posted image user posted image
No upam da vas krčeki čimprej pustijo pri miru, vidim da imaš zlato punčko ki je zelo pridna, fajn, skratka se lepa mlada družinicauser posted image user posted image user posted image

Donna

Kako vama gre z uvajanjem? Mogoče pa še ni pripravljena na gh? Ali pa poskusi s kakšno cvetačo ali krompirčkom. Jaz sem začela z zelenjavo. Pa mi je mala lepo jedla. Sem pa na začetku pri vsaki stvari dala mleko zraven.
Jaz sem pa baje, ko sem bila mala samo banano jedla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mižek
...kako ste pa kaj vi? No kot sem že napisala sem našla službo in sem hodila na probo, sicer ni idealna, ampak res trenutno ni fajn če bom brez prihodka, delala bom v kafiču, ki se drži avtodelavnice, delovni čas je od 5.30-20.00, tako da če se res zavleče je to najdlje do 9-ih poterm pa sem ob desetih doma, pijančkov ni so gostje ki pridejo spijejo pijačo in grejo in to mi je glavno da se mi nekdo ne slini za šankom, res ni idelna služba ampak rada bi zgradila bajto potem pa bom tudi lahko službe izbiralauser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
26.11.2009 20:41:00   
spetko
'čer punce..

evo še mene malo ki spet se ne oglašam dostiuser posted image user posted image

smo preboleli zdej 6.bolezen pa mi ni zneslo kaj preveč hodit sem gledat...
pa še se pripravljam da grem v službo čez dober teden tko da...://
ampak vas bom pa takrat bolj brala ker bom imela časuser posted image

smejčica...kako Tian?..vidim da ga dajejo krčki...želim vam da čimprej minejo...in lepo da je malecka pridna...vsaj ena skrb manj..
super ste družinica..

mižek....kako ste vi? kako napreduje gradnja hiše?...ma glej važno da je služba....kot si sama rekla..ko boš vse zrihtala boš lahko bila izbirčna glede službe..zdej pa je dobro da sploh kaj dobiš tko da..
pa še urnik ni neki tolko slab..da delaš res do poznih ur tko da...
tudi vam želim da vam vse uspe in pri gradnji in da si najdeš super službo

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
27.11.2009 13:58:35   
smejčica

Ojli.

Mižek
Super, da ste začeli zidat dalje. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še službo si si našla. user posted image user posted image user posted image Ma itak je vseeno, kakšna je, sam da ti kolk tolk ustreza in si zadovoljna. Še vedno lahko sproti iščeš in najdeš kaj drugega.
Tudi jaz sem že 2 krat delala v kafiču. Sam, kaj vem. To ni zame.user posted image Sicer je v enem blo prav prijetno. Smo se zabavali in tako. user posted image Ampak tega je že nekaj let.user posted image .

Mi se imamo tudi super. Danes je petek in to je nekaj najlepšega. Bomo spet vsi skupaj cele dneve.user posted image

Tale vikend bo sicer hitro minil, ker moja mala pupika praznuje 2. rojstni dan. In seveda bo praznovanje v soboto in v nedeljo. user posted image Jej, kolk je že velika. user posted image user posted image user posted image Kar ne morem vrjet. Sploh ne vem, kdaj je tolk zrasla in tak. Mislim, prava babika je že. user posted image user posted image Pa pridna tak zlo. Tako da bravo za našo bejbo. user posted image
Zdaj jo že poslušamo, ko nam v stavkih govori. Seveda se še kdaj zgodi, da nimamo pojma, kaj bi rada povedala. user posted image
Spi tudi lepo celo noč. Je prav zanimivo, ko govori ponoči in se ji morema smejat.user posted image

Tian je tudi priden. No, ponavadi mi tak bolj ali manj celi dan prespi. In ko bi treba blo spat, bi on bil pokonci. Ah, joj. Tako pa pred dvanajsto itak ne gremo spat. No, Lejlika že gre ob osmih. Ja, tak je to.

Drugače pa ni kaj novega pri nas. Drug teden je podelitev diplop, pa sma se z mojim odločila, da ne greva.

Kako ste pa kaj ostale?

Spletko

Ja, Tian je vredu. Pa tvoj?user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
30.11.2009 13:36:51   
mižek

Ojli.

Mižek
Super, da ste začeli zidat dalje. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še službo si si našla. user posted image user posted image user posted image Ma itak je vseeno, kakšna je, sam da ti kolk tolk ustreza in si zadovoljna. Še vedno lahko sproti iščeš in najdeš kaj drugega.
Tudi jaz sem že 2 krat delala v kafiču. Sam, kaj vem. To ni zame.user posted image Sicer je v enem blo prav prijetno. Smo se zabavali in tako. user posted image Ampak tega je že nekaj let.user posted image .

Ma ja ni idealno, ampak kaj čemo, saj ni zavedno, upam da najdem kaj pametnega in da nebo preveč hudo. Sicer pa si sedaj ne morem privoščit da bi bila izbirčna, tako da pa moram vzet tudi kako tako službo v zakupuser posted image

Mi se imamo tudi super. Danes je petek in to je nekaj najlepšega. Bomo spet vsi skupaj cele dneve.user posted image

Tale vikend bo sicer hitro minil, ker moja mala pupika praznuje 2. rojstni dan. In seveda bo praznovanje v soboto in v nedeljo. user posted image Jej, kolk je že velika. user posted image user posted image user posted image Kar ne morem vrjet. Sploh ne vem, kdaj je tolk zrasla in tak. Mislim, prava babika je že. user posted image user posted image Pa pridna tak zlo. Tako da bravo za našo bejbo. user posted image
Zdaj jo že poslušamo, ko nam v stavkih govori. Seveda se še kdaj zgodi, da nimamo pojma, kaj bi rada povedala. user posted image
Spi tudi lepo celo noč. Je prav zanimivo, ko govori ponoči in se ji morema smejat.user posted image

Tian je tudi priden. No, ponavadi mi tak bolj ali manj celi dan prespi. In ko bi treba blo spat, bi on bil pokonci. Ah, joj. Tako pa pred dvanajsto itak ne gremo spat. No, Lejlika že gre ob osmih. Ja, tak je to.

Drugače pa ni kaj novega pri nas. Drug teden je podelitev diplop, pa sma se z mojim odločila, da ne greva.

Kako ste pa kaj ostale?

Spletko

Ja, Tian je vredu. Pa tvoj?user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
2.12.2009 13:05:58   
mižek
hej, en brezvezen dan je pred nami, vreme je za en drekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in kaj imate danes kaj v planu? Upam da se mi seveda katera kaj oglasi, da nebom glih imela smogovorov tukaj goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No jaz sem še do sredine decembra doma, tako da sedaj še z malim uživama in se bova drug drugega naužila, jutri ima naš pikec rojstni dan, tako da bomo drugo svečko pihniliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jutri bomo malo med domačimi, v soboto pa bo potem tudi žur, ampak le najožji in dva matjaževa prijatla prideta, pa to je to, sva se odločila da letos nebova delala nekega velikega praznovanja, bomo spet drugo leto, ko bo on že vedel za kaj se gre, sicer pa drugega kot svoje mamice in atija še zaenkrat ne potrebujeuser posted image . Jutri bova zato pekla nuttelino torto, v soboto pa potem dobi pravo torto iz slaščičarneuser posted image user posted image user posted image . Pa mamica se bo malo potrudila in bo pripravila nekaj dobrot pa to je touser posted image

In se že pripravljate na praznike, mi2 sva za miklavža darila že nabavila, nič kaj velikega, vsakemu neko malenkost, za božička, pa še nisva šla v akcijo, tako da to še naju čakauser posted image .

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
2.12.2009 13:51:35   
VRTNICA84

Oj!

Mene pa zanima če me sprejmete med sebe, glede na to da sem letnik 84?

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
2.12.2009 15:33:20   
donna22
VRTNICA84, jaz bi bila prav vesela, če bi se nam pridružila in malo poživila pogovoruser posted image Zadnje čase je namreč bolj praznouser posted image Povej malo več o tvojem user posted image Od kod pa si?

mižek, lepo praznujteuser posted image Že 2 leti, ne? Najbrž se ti zdi, da čas kar bežiuser posted image user posted image Me veseli za tvojo službouser posted image Mi2 sma pa ravno danes kupovala božična darila, miklavževih pa je manj oz. ni za vse ... Niti ne sprašuj, koliko denarja sma se znebilauser posted image

Zala pa je danes stara 5 mesecevuser posted image In meni se res zdi, da čas bežiuser posted image Drugače pa je vedno bolj trmasta ... Pred par dnevi mi je pojela po pol sadne kašice, zdaj pa je sploh noče večuser posted image Se pravi, da kak dan pridno papa, potem pa spet noče večuser posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
2.12.2009 17:10:34   
smejčica

Hej,

vidim, da ste se končno spet malo oglasile....user posted image

Na hitro da malo pokomentiram.....preden mali spet lačen postane. user posted image

Mižek

Ja, točno. Tvoj mali ima tudi zdaj rojstni dan. Jej, pol pa vse najboljše. Naj bo še naprej tako razigran, priden, radoveden, zdrav in vesel....naj vsake toliko časa tud njegova beseda obvelja.user posted image Želim mu vse najboljše!!user posted image user posted image
Aja...pol pa z malim le uživajta in ustvarjata dokler si še doma. user posted image

Vrtnica

Ja, ti se le pridruži. Veš, vsake toliko časa k nam pride kaka nova....pa hitr gre. Zgleda smo preveč dolgočasne. user posted image . Bi blo prav fajn, če čvekaš z nami...user posted image

Dona

Sta že kupila darila. Uf, midva pa še ne. Zdaj na sploh bolj redko hodima po trgovinah. Mala dva nočem vlačit zdaj naokrog. Bo pa počasi res treba v nabavo.user posted image
Res hitro mine čas...tvoja je že 5 mesecov stara. Uf....
Ne sekiraj se zaradi gh. Bo že...

No, mi smo tudi ta vikend praznovali Lejlin 2. rojstni dan in to dva krat. Je tudi imela dve torti. Sma kar obe naročila, ker zdaj pa res ni časa tega doma delat.user posted image Bom drugič prpopala kako slikco, zdaj mi res ni.user posted image Drugače so pa na netlogu....user posted image

Ja nič, morem it....mali kliče,,,

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?