|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
22.12.2008 6:48:14   
Balonchy

user posted image       FEBRUARČKI 2009     user posted image

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image  1.2. rebeka84        (1,0)  user posted image - Uroš      16.1. LJ
user posted image   2.2. smokvica72    (3,0)   user posted image                 ?     LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)   (2,0)   user posted image                  ?      
user posted image   3.2. mamutka        (3,2)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. bara10           (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS             (x,x)    user posted image                 ?
user posted image   5.2. Ajvy                (2,1)   user posted image                6.1.  LJ
user posted image   5.2. nina 166         (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)   (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)    (1,0)    user posted image             14.1.  PO
user posted image  5.2. claud (22)        (1,0)   user posted image - Larissa  6.1.
user posted image   6.2. kk85               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)      (2,1)   user posted image                    LJ
user posted image    7.2. witto (29)      (1,0)   user posted image                22.12.  IZ 
user posted image   7.2. carmar            (2,1)   user posted image                 ?
user posted image  7.2. suzyto             (2,1)   user posted image - Lora       ?
user posted image   8.2. reckova (24)   (1,0)   user posted image                 6.1.   MB 
user posted image   8.2. timy (29)         (1,0)   user posted image - Eva      12.1.  CE
user posted image   8.2. Nea                 (4,2)  user posted image                   ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image - Ambrož  
8.1. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)       (2,1)  user posted image                   5.1.  PT
user posted image  10.2. cati (28)         (3,0)   user posted image                 5.1.  MB
user posted image 10.2. kolumbo          (2,1)   user posted image                 22.12.
user posted image 10.2. Shuka              (3,0)  user posted image                  24.12. KR
user posted image 10.2. Katjusa (27)    (2,1)  user posted image                5.1./19.1. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)      (1,0)  user posted image                   22.12.  LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)  (3,1)  user posted image                     ?   LJ
user posted image  13.2. izidora            (5,2)  user posted image                     ?
user posted image  14.2. Kranjcanka     (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Maša29          (1,0)  user posted image                    ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)     (1,0)  user posted image                     ?   CE
user posted image  15.2. micamuca       (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  15.2. SALT (23)       (2,0)   user posted image                     CE 
user posted image  16.2. birdy               (2,1)  user posted image                    20.1.
user posted image  16.2. kayica24 (24) (1,0)  user posted image  - Marinela   5.1.   PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž       ?    MB
user posted image  16.2. mala* (23)     (1,0)  user posted image                    7.1. KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)  (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)   (2,1)  user posted image                      6.1. 
user posted image  18.2. naia (25)        (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva             (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)   (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)     (1,0)  user posted image                      22.12.  MB
user posted image  20.2. maja83 (24)   (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka               (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25) (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  20.2. brkn83 (25)     (1,0)  user posted image                  23.12. CE
user posted image  21.2. Cvetka13        (2,1)  user posted image                      ?
user posted image  21.2. Maksi1            (1,0)  user posted image                    5.1.
user posted image  21.2. Alter_ego        (2,1)  user posted image                      ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)    (2,0)  user posted image user posted image - Tai,Mai/Tia  23.12. MB
user posted image  22.2. glen (28)        (5,1)  user posted image - Val             7.1.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)   (4,1)  user posted image                      ?
user posted image  22.2. Deja (25)        (1,0)  user posted image                  12.1. CE
user posted image  23.2. antonia (32)   (3,0)  user posted image                      ?   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)(1,0)  user posted image - Hana     30.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen       (x,x)  user posted image                    ?
user posted image   23.2 Zwer (28)       (1,0)  user posted image                   5.1.  LJ/PO
user posted image  23.2. bibi5                (2,1) user posted image                        ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)  (2,0)  user posted image                     9.1.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)        (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica         (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)     (2,1)   user posted image                      23.1.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)        (1,0)   user posted image - Maša         23.12. LJ
user posted image  26.2. piskot (33)      (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)   (3,1)  user posted image - Lea             5.1.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)(1,0)  user posted image - Elizabeta   13.1.  LJ
user posted image  26.2. Miša99 (34)     (3,2)   user posted image                         ?   LJ
user posted image  28.2. dita7                (x,x)   user posted image                        ?
user posted image  5.3. sazi (32)             (2,1)  user posted image                       7.1.  LJ

user posted image user posted image user posted image    VSEH TREBUŠČKARC = 73   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 21
user posted image  = 14
 user posted image  = 39

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26, lea88

LEPE PREGLEDE VAM ŽELIM... Pa oglaste se, ko pridete nazaj in sporočite nove datume!!!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
22.12.2008 6:51:19   
Balonchy
Ta glavno stvar sm pa skor pozabla... user posted image
Kavice nisem še skuhala... user posted image

user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 7:00:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2253
22.12.2008 7:11:02   
Balonchy
Jutro kolumbo...

Ti boš pa dans čist pridna!
A bo mel dan dovolj ur zate in za tvoja opravila??? user posted image

A povem še jaz moj plan za danes - lenarjenje!! Dobesedno...
V štirih dneh sva z user posted image  nardila vse kar je blo v planu za letos. user posted image

Še nekaj cunjic operem, grem po banjico, aspirator in par stvari še v lekarno... Pol sva pa zmagala!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 8:50:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
22.12.2008 9:08:27   
petrap
jutro...

balonchy - si ista k jaz, prej k nism smela spat, sem bla tko zaspana, zdaj ko lahko dejansko pol dneva prespim, pa ne morm...saj sem kar vedla da bo tko...

brkn - super za nakupe...midva bova šla pa mogoče danes, al pa ju3..še ne vem, odvisnu kdaj mi bojo v službi zrihtal papirje...

kolumbo - že takoj na vsezgodi na turbo zaposlena...jaz sem tud dobila sms...sem ugotovila, da naš otrok nima še nobene igrače, ropotuljice ali česar koli podobnega...tku da sem rekla,da bi šla pogledat za un vrtiljak pa igralno podlogo, ki si jo želim...upam, da je to oboje pod igrače...

no midva sva se pa pravkrar polatila krasit smrekico...sva včeri komaj najdla eno normalno...pa neki morm skuhat..pospravlat se mi pa niti neki ne da...tku da bo generalna jutri pa mal v sredo...

se morm pa pohvalit, da sem čez vikend oprala vse stvari, ki jih imam za otročka...zdaj se še sušijo, pol pa me čaka še likanje...user posted image user posted image ..sem bla pridna...no pa še seznam sem nardila kaj nam manka..pa se še kar neki stvari najde, ki jih je treba kupit..

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 2256
22.12.2008 9:34:00   
Ajvy
jutro....nočka je bila grozna...smo dvakrat zbijali vročino....groza....upam, da se ji bo uspelo čez dan naspati...
Je tolk kašljala da je še bruhala , tak da smo imeli še to za zrihtat....nimaš kej...revca....moti me , k ji vročina neče padit....mah...sej bo...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
22.12.2008 9:42:14   
petrap
ajvy upam, da se hitro pozdravite...user posted image ..je res nadležno, sploh če točno ne veš kaj bi blo....user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
22.12.2008 9:54:56   
zwer
dan pupe ... čeprav sem tak zaspana da je joj ... no evo mene v službi, zjutraj bila še na polikliniki zarad cukra pa v porodnišnici - sem si zrihtala nalepke za šolo za starše v januarju user posted image  user posted image  user posted image  ki bo takoj že 05.01.2009

Ajvy ... upam da se boste hitro pozdravili in ne bo kaj hujšega.

Sunny upam, da se včeraj nismo preveč namrazili, meni malo iz nosa teče ampak ni še take panike.

No zdaj mi pa šef tle teži in moram šibat delat, ker imamo pole božično/novoletno večerjo

Love Zwer

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
22.12.2008 10:15:41   
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro....nočka je bila grozna...smo dvakrat zbijali vročino....groza....upam, da se ji bo uspelo čez dan naspati...
Je tolk kašljala da je še bruhala , tak da smo imeli še to za zrihtat....nimaš kej...revca....moti me , k ji vročina neče padit....mah...sej bo...

Jaz upam da mine čim prej in da boste lepo praznovali in da ne bo vročine bogica je pošiljam ji user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo kmalu bolje...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
22.12.2008 10:18:44   
Dan souser posted image ,

zunaj je tak čuden vreme neka megla se kotali naj bo sonček pol imam energije za izvoz ne pa sedaj ko se jaz tudi vlečem ko una megla zunajuser posted image user posted image user posted image  jaz že zmazala en košček kruha z margarino in đžemom vse diabetično da ne bo pomoteuser posted image user posted image user posted image  včeraj na zaključko pa ni bilo diabetičnega nč ampak je bilo njamiii mal sem imela slabe vesti ampak klinc naj bi pa gledala kako drugi jedo men pa se sline cedile kje pa sej nisem neumna kot misli moja Guser posted image ...

In kaj boste počele poleg tega da imate nekatere delovne dni še upam da bo tudi tega kmalu konec...??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 10:22:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2262
22.12.2008 10:41:58   
Čebel@
jutro!
ajvy..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo tarja kmalu boljša
kolumbo ........prov občudujem tvojo energijo......jaz sem komi iz postelje zlezla ti pa že polna energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cita.......a pol si se mela lušten na zabaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........meni tudi mori tale megla-je bilo včeraj precej bolj luštno k je bil sonček........jaz se moram pa skobacat iz pižame in se sprehodit do pikapolonice po en bodi ker grem popoldne pogledat od sestrične pupouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2263
22.12.2008 10:47:27   
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jutro!
ajvy..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo tarja kmalu boljša
kolumbo ........prov občudujem tvojo energijo......jaz sem komi iz postelje zlezla ti pa že polna energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cita.......a pol si se mela lušten na zabaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........meni tudi mori tale megla-je bilo včeraj precej bolj luštno k je bil sonček........jaz se moram pa skobacat iz pižame in se sprehodit do pikapolonice po en bodi ker grem popoldne pogledat od sestrične pupouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne govori na takem zaključko še nikol nisem bila 4 pa moja pikica v bušiju ki je imela tudi zaključekuser posted image user posted image user posted image ...

Kr počasi iz pižame sej imaš še velikkkkk cajta dan ne mine tak hiteruser posted image user posted image user posted image

Sam res tale naša kolumbo ima enrgije za izvoz jo bi lahko men mal poslalauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 10:52:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2265
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 10:56:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2266
22.12.2008 10:58:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Majcy k boš noseča ta drugič boš vidla, da ti druzga ne preostane...no sej jst tut učas dol padmuser posted image .....sam prvi frej dej in ob misli, da bo tako še eno leto...SM KR OZDRAVELAuser posted image user posted image user posted image
sej čez dan jo imam(energijo) samo zdele je zame še malo zgodajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2267
22.12.2008 11:01:16   
Čebel@
cita.....moram počakati da me kolegica poklie da greva skupi v šoping-ima pa ona pupo staro 9 mesecev tko da mala še je,potem pa šibamouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
22.12.2008 11:06:30   
claud
Jutro!

Kako smo?

Jst sm se pa dons prav lepo naspala!  škoda k ni sončka tko kozt učeri....

Naša mala ma akcijo zdj....drugač pa ne vem al se mi tko pogosto ful naguzi kot da mi bo trebuh razneslo al so to BH popadki....rebra me pa tok bolijo kot da so polomljena.....

Sm vas vse prebrala komenterala pa ne bom zdj k bi blo kr mal prevečuser posted image

Majchy-pol bo pa hana tud dons kj dobila če greš s kolegicouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
22.12.2008 11:12:03   
sunny24
Lep sončen dan! Sam je res lep sonček zuni! Te, k mate meglao, pa upam, da bo hmali šla!user posted image

ajvy, upejmo, da se Tarja hitro pozdravi! user posted image user posted image user posted image

zwer, ja, učeri je blo kar mraz, ampak pr meni ni še kakih znakov, d abi kaj fasala...Upam, da tudi ti ne boš kaj kasirala!user posted image

kolumbo, ti si preveč pridna! Res!user posted image  Dej mi povej, a je fajn ta postelnina, mislim na otip in to? Da slišim še od ene naše iz prve roke!user posted image  Aja, kir vzorc si že vzela? A une miške?

majchy, spet v šoping? user posted image  Uživej! Jst bi tudi mogla it kej za božička pogledat...Sam se mi ne da!

cita, kako smo? Si se napančala? Jst grem počasi mojga budit, potem gremo na firmo, upam da na eno kafe, pol še na CSD...

Je bla pa tudi danes taka pestra noč...sm šla spat ob 2h, pol je moj pršu takrat domov in sm ga spet napiz.dila, pol sm TV gledala do 3h...Naša je mela akcijo celo noč, tko, da sm sploh misnla, da ne bom mogla spat...Ma sm lepo vsala ob 10h...Ku sm bla pridna!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
22.12.2008 11:16:38   
claud
Sunny- upam da vama dons rata vse uredit  na csd-ju....
a paketek ti je že uspelo poslat? me firbec daje...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
22.12.2008 11:22:44   
sunny24
Dan claud! Ja, jst tudi upam, da nam rata...sicer gremo potem po 13h, ker majo od 12-13 kosilo...Pa da ne bojo kej komplicirali, k ni še 60 dni do PDP...Upam, da ne.
Paketek (paket) ti pošlem pa danes popoldne...v soboto nisem bla na volji hodit okoli...Sorry! A si nabavla baterije?user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
22.12.2008 11:25:33   
claud
user posted image ne nimam še baterij..morm najprej točn vidt kere grejo not, da ne bom kakih napačnih vzela....
Jah jst sm mela kšn tedn prej pa niso težil...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
22.12.2008 11:29:32   
sunny24
Grejo not une ta najbolj velike, pa 4 jih rabiš. Pe ša kako navadno za dalinc...user posted image

Sej meni se gre sam za 4 dni razlike...

Kaj počneš?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
22.12.2008 11:31:45   
claud
Ma zdj se še mal načvekam pol pa grem kuhat.... mojo najljubšo stvar...user posted image
bomo mele pašto dons!!! mmmm...ala bolognese....
pol popoldne pa pojma nimam kaj bom...učer ko je sonček šel sva pol celo popoldne prespala...in tko vse do donsuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?