|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Lep sončen dan! Sam je res lep sonček zuni! Te, k mate meglao, pa upam, da bo hmali šla! ajvy, upejmo, da se Tarja hitro pozdravi! zwer, ja, učeri je blo kar mraz, ampak pr meni ni še kakih znakov, d abi kaj fasala...Upam, da tudi ti ne boš kaj kasirala! kolumbo, ti si preveč pridna! Res! Dej mi povej, a je fajn ta postelnina, mislim na otip in to? Da slišim še od ene naše iz prve roke! Aja, kir vzorc si že vzela? A une miške? majchy, spet v šoping? Uživej! Jst bi tudi mogla it kej za božička pogledat...Sam se mi ne da! cita, kako smo? Si se napančala? Jst grem počasi mojga budit, potem gremo na firmo, upam da na eno kafe, pol še na CSD... Je bla pa tudi danes taka pestra noč...sm šla spat ob 2h, pol je moj pršu takrat domov in sm ga spet napiz.dila, pol sm TV gledala do 3h...Naša je mela akcijo celo noč, tko, da sm sploh misnla, da ne bom mogla spat...Ma sm lepo vsala ob 10h...Ku sm bla pridna! Vidim da si imela kr pestro noč bo treba popoldne mal zalegnat a ne Jaz pa sem se nekako naspala bom šla popoldne še mal nadoknadit ko bom sama doma moj gre delat za ob 14:00 bom mela mir doma