|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
21.12.2008 14:11:23   
sunny24
zwer, ti kar lepo prebavi in naredi plac!user posted image  

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
21.12.2008 15:43:04   
tanci29
pozdravcek

ajvy-a si se spočila...suoer da je bilo finouser posted image user posted image
zwer-majičke prodajajio v trgovini popek v btc-ju diamant...sam ne vem če si iz lj. jest mam rdečo...

a danes ste zmenjene za drink...lepo se imejte in ne preveč čvekat

katjuša-kaj se pa pri vas dogaja-a je božiček prišel malo prehitro in raziskoval kam bo skril darilauser posted image user posted image ..

vse ostale lep dan...nisem kaj dosti brala zato ker mi včeraj ni delal rač. zdele pa neki kuham potem pa se bomo ,odpravili v mesto...je tolk lepo okrašeno...včeraj smo bili jest pa erik pa babi dedi in prababica, danes sva se pa odločla da peleva še daddya.

lp

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
21.12.2008 18:09:35   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Birdy...vidiš moj pa sploh ni rabil takih navodil glede kupovanja oblačilc...da sploh ne govorim o tem kako lepo je domov pritrogal......user posted image user posted image user posted image
pa še zdej, če gre kaj kupit...jst ne vem kje tako cortke on najde, ker jst jih ponavadi neuser posted image user posted image

tole z vlago je pa res grozno...pa ti je nabil enga dela zdej.....user posted image  bogica...upam, da vam to uspe čimprej zrihtat .....

Ajvy, sej moj tud ne rabi takih navodil. On tud take lepe cotke dam privleče da sam gledam. Pa še če sva skup šla je običajno on najdu tiste ta lepe stvari. Tist o navodilih sem pisala za "povprečne moške".
Jah tole z vlago je kr sranje, ampak sej bo, do novga leta ziheruser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
21.12.2008 18:20:59   
birdy
Drugač pa dober večeruser posted image
Zame ni preveč dobr, mam pomoje sinuse zamašene in grem jutr k doktarci... Me cel desn uč boli. Enkrat se mi je to že zgodil, pa sem tok časa čakala da sem na konc dobila dvojne antibiotikeuser posted image  Tokrat si pa tega ne želim. Ampak sem ful noska pihala in se mi zdi da je mal bolj, tko da še vedno upam da ne bom rabila nobenih tablet.
Dons smo pa mi kr lumpal. Smo šli v Ljubljano iskat Space bag (sej veste zarad vlage in plesni) pa jih nismo nikjer dobiluser posted image  Pol smo šli k mojim na kosilo, pa z našimi kar peš k moji babici na kavo, pol smo šli pa mi z Neli še v Kranj mal po starem delu mesta hodt. Kok majo lepo okrašen, res lep koncuser posted image  Zdej smo pa glih dobr dam pršli, ene pol ure je od tega.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
21.12.2008 18:57:11   
Deja
Pozdrav vsem!!!

birdy - jaz sem pred kratkim videla vreče Space bag v Intersparu - sicer v Celju, sam verjetno jih majo tudi kje v okolici LJ.

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
21.12.2008 19:01:49   
brkn83
čao punce.

Kako ste kaj? No js sem vas prišla sam mal pozdraviti, zdej namreč odhajam na tajsko masažo v Terme Zreče.

Drugače pa je bil včeraj ful nakupovalen dan. Sva kupila skoraj vse za naše user posted image . Voz, jajčko, sobo, jogi in še ostale dodatke, ki so manjkali. Seveda pa sem kupila tudi nekaj oblačil. Zdej pa sam še sobo dokončamo, potem pa da vidim če še manjka kaj, drugače pa operem vse in pripravim.

Pa v Ikei sva kupila še ostale stvari za stanovanje, tepih za v dnevno sobo, novo luč za spalnico,.............. v glavnem popoldni dan. Zvečer sem prišla tak utrujena domov, da sem samo še padla v postlo. Danes pa sva imela res delovni dan. Sva namreč sestavila eno komodo, pa zamenjala tepih v dnevni sobi, ter vse posesala in pomila stanovanje.

Zdej pa hitim, mogoče vas potem še kej preberem in napišem. Lepo se imejte.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
21.12.2008 19:10:43   
sunny24
Čer! Kako smo? Mi2 z zwer in njenim dragim smo se fajn naklepetali, malo zmrznli, ampak je blo fajn!user posted image

birdy, te space bag sm tudi jst iskala in mi je gospa v trgovini top shop povedala, da jih ne delajo več in jih ni več za dobit. bo pa v prihodnosti neki podobnega tem vrečam, ampak še ne vejo, kdaj. Drugače pa ima top shop trenutno to vrečo http://www.topshop.si/shranjevanje_torba-59256-952-pc.html

Za sinuse pa provi kake inhalacije, drugače pa full pomaga ta recept: v vrelo vodo (tko ene 3 deci) dej 1 žlico soli in žličko sode bikarbone in to inhaliraj...

brkn, to sta mela pa fajn šoping! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
21.12.2008 19:36:21   
Balonchy

user posted image       FEBRUARČKI 2009     user posted image

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image  1.2. rebeka84        (1,0)  user posted image - Uroš      16.1. LJ
user posted image   2.2. smokvica72    (3,0)   user posted image                 ?     LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)   (2,0)   user posted image                  ?      
user posted image   3.2. mamutka        (3,2)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. bara10           (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS             (x,x)    user posted image                 ?
user posted image   5.2. Ajvy                (2,1)   user posted image                6.1.  LJ
user posted image   5.2. nina 166         (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)   (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)    (1,0)    user posted image             14.1.  PO
user posted image  5.2. claud (22)        (1,0)   user posted image - Larissa  6.1.
user posted image   6.2. kk85               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)      (2,1)   user posted image                    LJ
user posted image    7.2. witto (29)      (1,0)   user posted image                22.12.  IZ 
user posted image   7.2. carmar            (2,1)   user posted image                 ?
user posted image  7.2. suzyto             (2,1)   user posted image - Lora       ?
user posted image   8.2. reckova (24)   (1,0)   user posted image                 6.1.   MB 
user posted image   8.2. timy (29)         (1,0)   user posted image - Eva      12.1.  CE
user posted image   8.2. Nea                 (4,2)  user posted image                   ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image - Ambrož  
8.1. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)       (2,1)  user posted image                   5.1.  PT
user posted image  10.2. cati (28)         (3,0)   user posted image                 5.1.  MB
user posted image 10.2. kolumbo          (2,1)   user posted image                 22.12.
user posted image 10.2. Shuka              (3,0)  user posted image                  24.12. KR
user posted image 10.2. Katjusa (27)    (2,1)  user posted image                5.1./19.1. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)      (1,0)  user posted image                   22.12.  LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)  (3,1)  user posted image                     ?   LJ
user posted image  13.2. izidora            (5,2)  user posted image                     ?
user posted image  14.2. Kranjcanka     (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Maša29          (1,0)  user posted image                    ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)     (1,0)  user posted image                     ?   CE
user posted image  15.2. micamuca       (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  15.2. SALT (23)       (2,0)   user posted image                     CE 
user posted image  16.2. birdy               (2,1)  user posted image                    20.1.
user posted image  16.2. kayica24 (24) (1,0)  user posted image  - Marinela   5.1.   PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž       ?    MB
user posted image  16.2. mala* (23)     (1,0)  user posted image                    7.1. KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)  (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)   (2,1)  user posted image                      6.1. 
user posted image  18.2. naia (25)        (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva             (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)   (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)     (1,0)  user posted image                      22.12.  MB
user posted image  20.2. maja83 (24)   (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka               (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25) (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  20.2. brkn83 (25)     (1,0)  user posted image                  23.12. CE
user posted image  21.2. Cvetka13        (2,1)  user posted image                      ?
user posted image  21.2. Maksi1            (1,0)  user posted image                    5.1.
user posted image  21.2. Alter_ego        (2,1)  user posted image                      ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)    (2,0)  user posted image user posted image - Tai,Mai/Tia  23.12. MB
user posted image  22.2. glen (28)        (5,1)  user posted image - Val             7.1.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)   (4,1)  user posted image                      ?
user posted image  22.2. Deja (25)        (1,0)  user posted image                  12.1. CE
user posted image  23.2. antonia (32)   (3,0)  user posted image                      ?   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)(1,0)  user posted image - Hana     30.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen       (x,x)  user posted image                    ?
user posted image   23.2 Zwer (28)       (1,0)  user posted image                   5.1.  LJ/PO
user posted image  23.2. bibi5                (2,1) user posted image                        ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)  (2,0)  user posted image                     9.1.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)        (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica         (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)     (2,1)   user posted image                      23.1.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)        (1,0)   user posted image - Maša         23.12. LJ
user posted image  26.2. piskot (33)      (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)   (3,1)  user posted image - Lea             5.1.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)(1,0)  user posted image - Elizabeta   13.1.  LJ
user posted image  26.2. Miša99 (34)     (3,2)   user posted image                         ?   LJ
user posted image  28.2. dita7                (x,x)   user posted image                        ?
user posted image  5.3. sazi (32)             (2,1)  user posted image                       7.1.  LJ

user posted image user posted image user posted image    VSEH TREBUŠČKARC = 73   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 21
user posted image  = 14
 user posted image  = 39

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26, lea88

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
21.12.2008 19:36:22   
Balonchy
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
21.12.2008 20:34:42   
Ajvy
Zdravo...še nekaj dolga mi je ostalo....čeprav sem opazila da me kar malo ignorirate....no, nič hudega.....

mi smo postavili smrekico...TArjica je uživala 100 na uro...smo pa spet bolani....zgleda ma neko virozico...čina in kašljanje.....tka da jutri bo z menoj in če ne bo bolje, bo pa še potem ostala doma.....

Zwer...meni tudi skoz neki z rok pada....za znoret...pol pa pobiraj user posted image

Maksi...super ,da imaste voziček doma user posted image user posted image user posted image

Kolumbo....to pa si se fino zmenila za nakupovanje user posted image user posted image user posted image  si bila čist pridna user posted image user posted image user posted image  superca....

Balonchy...super za sobico...kako je bilo na kosilcu user posted image user posted image
Jst sem bila včeraj v mongolski restavraciji na all you can eat fori....o meri...še dobr da sem noseča da imam izgovor ,da sem tolk pojedla.....

MOram vam povedat...v soboto sem kupla dve pižamici, žabice ...vse iz takega pliška za dojencla in pa body-čke za Tarjo....
v Toys R Us pa raje ne sprašujte kaj je vse bilo, ker sva bila kot dva majhna otročka.....user posted image user posted image user posted image  ah ja....sem bila tolk vesela, je bil res super dan....
Šoping center je bil pa tka kot uni v filmih....o meri.....sej to ne moreš verjet.....sem se počutla kot en alien user posted image user posted image

Diamantina.....a vi bi že kar drugega naročali user posted image user posted image
Jah..jst ne bom imela nič proti če bo tudi malo prej otroček privekal....tam nekje okol 20. januarja....sicer pa se mi zdi, da nimam pravice sploh glasovat o datumu poroda user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
21.12.2008 20:46:46   
Ajvy
sem raje kar poslala, da me ne vrže ven.....

KAtjuša...kako lep kuži user posted image user posted image user posted image  to mora biti Florjan vesel.....

Dej mi povej, lepo prosim, kje sta dobila ta tepih in koliko je približno stal??Hvala vnaprej....

Super za delanje sobice......jst bom tudi začela prati in likat...da me kaj ne ulovi....pa ne gre niti tolk zato, da se bojim da bom tolk prej rodila, kolkr zato, da me mori ,da mam nekaj pomembnega še za narest in me kljuva ke v betico....user posted image user posted image

Tanci,...jst sem tudi rekla, da bi šli malo raziskovat po mestu...nisme bila že milion let...pa je TArja zakuhala, tak da bomo to malo prestavli.....
Pa je kaj pamentega na štantih???

birdy...pol imasta najina dva desca boljši okus kot midveuser posted image user posted image  ne ,sam resno...včasih sem tolk presenečena kak cortek dam prvleče...
tak da midva sva zmenjena...kompletek za iz P kupi on, enkrat po rojstvu in dostavi na dan odhoda....user posted image user posted image

Za space bag poglej v BTC hala A...mislim, da je magic shop al nekaj takega..je pa na repu hale....in imajo te stvari iz reklam....pojdi pogledat.....

Super za potep, manj super za tele sinuse...kar pojdi k Zdravnici, naj pogledka kaj se kuha tam.....

Brkn....vav...vidim ,da sta imela včeraj super uspešen dan user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke user posted image user posted image user posted image  kje pa sta bila.....??
Pa tako pridna danesuser posted image user posted image user posted image
Boš kej poslikala,da vidimo ???

Uživaj na masaži.....

tako...zdej pa že voham pomarančke...tak da jih grem popapcat....se beremo kasneje.....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
21.12.2008 20:47:12   
Ajvy
a ve vse na msn-ju klepetate???

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
   [Brisano sporočilo]
21.12.2008 20:47:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2213
21.12.2008 20:48:37   
Čebel@
čer babniceuser posted image
no pa je skoraj konec nedelje.......midva sva bila tudi na sprehodu na sončku,pa možek mi je že skoraj vse elemente za v kuhonjo postavu,kolegica mi je prinesla celo vrečo bodijev 56 in 62 tko da sem preskrbljena,ob 19h se je pa moj spomnu da me nekam povabi in da se nej zrihtam-in me je peljal v kitasko restaracijo(sem mu res že dolgo težila) in sedaj počivava ker sva se tok najedla...za zakluček -bil je uspešen danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
21.12.2008 21:07:16   
sunny24
Ooo, neki se je začelo dogajt tle...Sm že misnla, da ne bo nobene gor!

ajvy, ma vaša Tarja je prov bogica...vse pokasira! user posted image user posted image user posted image   Super za smrekico! A ta mongolska restavracija je v LJ? Kaj pa majo za eno hrano?
Aja, k si od msn-ja spraševala...Jst se tipkam s katjuso in cito.

majchy, super za bodije! Si pršparala! Pa tvoj dragi se je lepo izkazu in te odpelu v kitajsko...Jst bi tudi. Nism jedla kitajske že full časa...Bi bil že čas počasi, da gremo malo do ITA pogledat-hodmo sam v ITA, k tle pr nas nam je v kitajski user posted image
A pol pa bo kuhna hmali končana. Super! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
   [Brisano sporočilo]
21.12.2008 21:09:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2216
21.12.2008 21:14:27   
sunny24
kolumbo, pa kaj se ti je zdrsnlo? Še dobro, da si na rit prletela...Pa upam, da se ta prehlad hmali neha!user posted image
Če greš pa že pančat, pa nočko!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
21.12.2008 21:16:48   
Čebel@
sunny.......kuhinja bo v začetku januarja.....ja možek se je res izkazaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image valda full prišparam pri cunjicah ker sem jih mislila še kupit zdej mi pa ne bo treba-pa glih zdej ko  bojo razprodajeuser posted image user posted image user posted image .........ja drgač mi je pa že en cajt dišal mongolsko meso in bo zdej mir za neki časauser posted image user posted image user posted image
katjuša........full luškan kužiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
21.12.2008 21:19:59   
sunny24
majchy, sej za dušo si lahko en lušn kompletek kupiš za iz porodnišnce...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
21.12.2008 21:20:24   
Ajvy
Majchy...super za kitajsko...to je fajna hrana....zdej pa le počivčkej in lepo prebavljaj.....

Sunny....mongolska je precej podobna kitajski....specialiteta je krokodilje meso...pa en kup morskih zadev....lahko si surovo naložiš na krožnik , zbereš omakico in ti kuhar na žaru vse popeče, lahko si zbereš že spečeno...kr velik izbire.....oa riž dobiš zraven....
Ja, je v Ljubljani......

MAh ...res se zdi da vse pokasira..je bila celo ena redkih ta teden v vrrtcu...pa sej nimaš kej....smili se mi... ker kašlja....drugo bomo že nekak.....
Hvala za skrb....

Kolumbo....bogica glede padca...si pa dobr nacentrirala na špeh user posted image user posted image
Lepo počivčkej.. pa dobr okrašuj jutri....naša dnevna je prav pravljična...ima smrekico in polno enih lučk....

Prehlad pa le preženi...se ga ne splača s seboj nosit user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
21.12.2008 21:21:10   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, sej za dušo si lahko en lušn kompletek kupiš za iz porodnišnce...user posted image

se kar podpišem pod tole

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
21.12.2008 21:25:11   
Čebel@

se kar podpišem pod tole
načeloma imam že en plišast bodi za iz p,samo bom pogledala če bom kakšnega še bolj luškanega najdlauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
21.12.2008 21:27:36   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

se kar podpišem pod tole
načeloma imam že en plišast bodi za iz p,samo bom pogledala če bom kakšnega še bolj luškanega najdlauser posted image

škodit ne more user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
21.12.2008 21:29:43   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

se kar podpišem pod tole

škodit ne more user posted image user posted image user posted image user posted image
to se pa popolnoma strinjam.....bova šla ta teden itak en dan v ljubljano in bova šla malo v c&a pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
21.12.2008 21:30:00   
sunny24
Ja in kaj če ga maš...Kupiš pa še kakega lepega v večji cifri...user posted image  Tko delam jst...user posted image  In zdej mam vse lepe kompletke 62, 56 mam pa bolj minimum-sam bodije in par pajackov...Tko, da morm tudi jst kake ga lepega za iz P še kupit, sam bi ga mela v rumani barvi, ampak jih nimajo nekjer. Ste jih mogoče kje vidle?

ajvy, to se pa fajn sliši ta mongolska...bi blo treba sprovat. Kje pa je točno? Lahko da mojga nahecam...

Joj, naša je pa spet v akciji...Malo brca, malo se preteguje...Zdej si grem pa nutelo na kruh namazat...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?