![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 23:51:49
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Mi ga še ni uspelo konkretno zbudit... danes je bilo pa samo 5 (sklopov) gibov... Morda sem premalo spala in je tudi naš utrujen... Pojma nimam... Tudi, če se vležem na bok (kjer ponavadi najbolj brca) ni nekega premikanja! Eh sej bo... Drgač je pa jutri moj G dežuren (vsaj moral bi bit) in ga bom malo poklicala, da vidim kaj je na stvari. Pravijo, da je treba par počepov narest al pa neki sladkega pojest pa počakat pol ure, čak kje je že to pisal , no probat ni greh. Mogoče je pa zaspanko Mojmu se je pa dons kar 4x kolcalo, bogica, ful ga pije
< Sporočilo je popravil Shuka -- 19.12.2008 23:53:37 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 23:55:11
|
|
|
|
Shuka
|
No skratka pupe moje, lahko noč in lepe sanje, naspite se kaj, spočijte se, naj vam ne bo treba tolikokrat na wc in želim vam lep vikend.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 19.12.2008 23:57:00
|
|
|
|
sunny24
|
Punce, jst vas zapuščam. Gem pančat, k se mi očke že zapirajo. Se tipkamo jutri!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 0:01:37
|
|
|
|
Balonchy
|
Jupiiiiiiiiiii... Mi je uspelo zbudit našega zaspanca... Sem dobila dve konkretni brci!!! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Nočko pupe, ki šibate spat... Jaz bom še mal podežurala, da vidim kaj se dogaja z zaspančkom... Morda me še preseneti s kako brco...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 0:04:27
|
|
|
|
kayica24
|
Shuka,saj tudi meni moj nič ne dovoli prav delat,pa je on idšel zdaj v nočno,jaz pa sem hotla vse sama porihtat..Zdaj pa mam...Slabost... Saj to je menda od napora in bo zdaj ko se umirim ok,ne? Me je malo strah Balonchy no,zdaj bo pa noč bolj mirna,ker veš da je z vse ok...Tudi oni si kdaj vzamejo "dela prost dan" Vse ki greste ajat,lepo pančkajte... Jaz bom še menda malo tu..Če bo katera gor
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 0:07:20
|
|
|
|
Balonchy
|
Kayica - dej ne se zafrkavat s premikanjem in nošenjem težkih stvari... Lepo se pejt ulešt in skuhi si eno kamilico, da se mal pomiriš...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 8:54:12
|
|
|
|
Balonchy
|
Jutro... Mi smo mel pa danes "ta dolgo"... Joojjj sm se naspala za naprej in za nazaj... Eko... Že tečem kuhat kafe...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 8:57:12
|
|
|
|
petrap
|
jutro.. no preden se odpravim ven še vam en lep pozdrav...jaz grem zdaj mal avto posesat...spala sem katastrofalno..moj tud..ne vem kaj je to...pa sem šla ful pozno spat. upam, da bo danes kaj bolje... pri nas že sije sonček, tako da morva mal izkoristit, pa tud najin kuža bo najbrž vesel, ker med tednom je bl revež . no vas še kaj berem..papa
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 10:14:29
|
|
|
|
Deja
|
Dobro jutro punce!!! Kako ste kaj? Moram povedat, da nas je obiskal Božiček!!!!!!!!!!!!!!! Prišel je poštar in nam pripeljal zavitek za našega . Maxi Cosi, Easy fix podstavek, Stol za hranjenje in še nekaj drobnarij.... Aja pa prispel je še paket od Varne prihodnosti.... Z možem sva bila taka, kot otroci na božično jutro!!! Zdaj pa samo še operem oblekce in naš lahko pride!!! Lep dan!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 10:31:59
|
|
|
|
akvalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ena je zadnjič pisala da se je otrok bal ponoči ko je gledal rdečo kapico.....no evo kaj naredi rdeča kapica volku če ta ni priden to je bil pa naš Žan ponoč paničen, zdaj je že vredu.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 10:32:30
|
|
|
|
akvalina
|
sem pozabla napisat dobro jutrooo!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 10:32:45
|
|
|
|
|
Jutro so , včeraj sem bila čist uničena da bi se javila sem prišla iz službe morala sem še it za 4 ure pa se vidi da sem pravi lenuh ko sem že bila nekaj časa doma je bilo kr hudo še it delat za te zadnje 4 ure ampak nam je zlaufalo sedaj pa konec do leta 2010 juhuu za mene ... Potem sem odšla po malo v šolo me je že sirotka moja čakala pol ure ampak ni šlo prej je bila nora gužva na cesti sem jo pobrala sva šle domov in sva spali pol pa sem se šla hitro zrihtat in seveda nekaj najlepšega obljubljena masaža tajska masaža za nosečnice bilo je več kot samo lepo prfektno in pol me je še naša gospodična nahecala da greva na kavo v celje ker imajo v Santani najboljšo smetano in da lahko ona pije breskov sok s smetano pa sem ji ustregla pol sva se še s sestro mal dobile in je bila ura 21:30 ko sva prišle domov mal pojedle z malo se zrihtale in šibale v postlo takoj me je zmanjkalo vmes sem se še zbudila ko je moj prišel domov mal čez polnoč pa nazaj v postlo pa sem spala ko dojenček do 09:30 res sem naspana..no to ej malo poročila ... Danes pa naj bi z našo Lauro zrihtale smrekico nje se že zelo zelo mudi pa naj ji bo potem pa jo peljem mal k atiju nagajat in kaj boste kej ve počele??
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 10:42:04
|
|
|
|
akvalina
|
cita živjo, čestitke za konec službe. Mi čakamo da nam prpelejo kavč iz harvey-ja.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 10:44:01
|
|
|
|
akvalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja Dobro jutro punce!!! Kako ste kaj? Moram povedat, da nas je obiskal Božiček!!!!!!!!!!!!!!! Prišel je poštar in nam pripeljal zavitek za našega . Maxi Cosi, Easy fix podstavek, Stol za hranjenje in še nekaj drobnarij.... Aja pa prispel je še paket od Varne prihodnosti.... Z možem sva bila taka, kot otroci na božično jutro!!! Zdaj pa samo še operem oblekce in naš lahko pride!!! Lep dan! ste mogl bit pa fejst pridni da vam je vse to prnesu!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 10:49:38
|
|
|
|
|
Danes imam 30 teden kako hitro bo prišel tisti čas ko bo treba it v porodnišnico mene pa vedno bolj grabi panika ...upam da preguram....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 10:49:50
|
|
|
|
akvalina
|
no vidm da ste še vse zaspane grem . se slišmo zvečer, pridne bodte .
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 10:59:40
|
|
|
|
Čebel@
|
akvalina kam greš zdej?? cita......vidim da sta se mele z lauro prov lušten deja.......super za božička-čim več takih božičkov aja dobro jutro vsem sem že 2 uri budna......mi zbijajo tuki gor
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 11:00:48
|
|
|
|
Čebel@
|
boma......pri nas v službi so hoteli imeti fotokopijo potrdila tko da ga za vsak slučaj vzemi da ne bo treba 2x hodit
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 11:03:08
|
|
|
|
Čebel@
|
no da vidim če vas bo tale muci potegnil iz postelje pred računalnik
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 11:06:36
|
|
|
|
|
Majchy ja res sva se imele super sedaj se pa naša Laura jezi na vse pretege igra eno igrco pa ne gre po njeno ne gre moj pa ji noče it igrat pa sem rekla da šla vstran da ne bo več igrala ker mi gre na živce ko se neki rakuhava tle moj pa trmast ko otrok bosta vidva ko bosta obadva letela ven kr direkt čez balkon...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 11:09:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Majchy ja res sva se imele super sedaj se pa naša Laura jezi na vse pretege igra eno igrco pa ne gre po njeno ne gre moj pa ji noče it igrat pa sem rekla da šla vstran da ne bo več igrala ker mi gre na živce ko se neki rakuhava tle moj pa trmast ko otrok bosta vidva ko bosta obadva letela ven kr direkt čez balkon... bo mami ponorela
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 11:11:26
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: cita Majchy ja res sva se imele super sedaj se pa naša Laura jezi na vse pretege igra eno igrco pa ne gre po njeno ne gre moj pa ji noče it igrat pa sem rekla da šla vstran da ne bo več igrala ker mi gre na živce ko se neki rakuhava tle moj pa trmast ko otrok bosta vidva ko bosta obadva letela ven kr direkt čez balkon... bo mami ponorela sam naša mala točno ve da ni fajn da mami ponori ampak je pa prefrigana je začela jokat in pol ji je šel pomagat seveda jok njen joj joj kako bo tole še pr nas napeto še bo smeha z odprtimi usti ...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 11:17:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: cita Majchy ja res sva se imele super sedaj se pa naša Laura jezi na vse pretege igra eno igrco pa ne gre po njeno ne gre moj pa ji noče it igrat pa sem rekla da šla vstran da ne bo več igrala ker mi gre na živce ko se neki rakuhava tle moj pa trmast ko otrok bosta vidva ko bosta obadva letela ven kr direkt čez balkon... bo mami ponorela sam naša mala točno ve da ni fajn da mami ponori ampak je pa prefrigana je začela jokat in pol ji je šel pomagat seveda jok njen joj joj kako bo tole še pr nas napeto še bo smeha z odprtimi usti ... ja ti ne moreš rečt da ti je dolgčas......pa še eden je na poti
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 11:23:02
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: cita Majchy ja res sva se imele super sedaj se pa naša Laura jezi na vse pretege igra eno igrco pa ne gre po njeno ne gre moj pa ji noče it igrat pa sem rekla da šla vstran da ne bo več igrala ker mi gre na živce ko se neki rakuhava tle moj pa trmast ko otrok bosta vidva ko bosta obadva letela ven kr direkt čez balkon... bo mami ponorela sam naša mala točno ve da ni fajn da mami ponori ampak je pa prefrigana je začela jokat in pol ji je šel pomagat seveda jok njen joj joj kako bo tole še pr nas napeto še bo smeha z odprtimi usti ... ja ti ne moreš rečt da ti je dolgčas......pa še eden je na poti ja res ja če sta obadva doma mi res ni dolg čas ker se skoz nekaj rukata... sej zato sem mislila ko je še en na poti doma eno hudo pubertetnico pa še eno malo štručko sej ko mal pomislim me je kr strah kako bomo funkcioniral ker je naša Laura ljubosumna da je kr hudo se vidi da je bila edinka skora deset let ...no bom potem poročala kako se bomo upelali če se ne bo zgodilo da me bodo kam odpelali tako kot sem že napisala enkrat ampak mami se ne bo dala kr tko sigurno ne... ... IN kaj boš ti počela lepega danes??Midve z našo sva se odločile da naj bi šle v drogerijo danes da še kupiva kar nam manjka od kozmetike za našo malo pikico pa kosilo morem zdele skuhat pa nimam pojma moja dva pa mi nista nč v pomoč moj gre delat ob 13:30 tako da se mi že kr malo mudi kakšna ideja ampak morem gledat da lahko jaz tudi jem ko sem neka nosečnica z dieto
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 11:24:15
|
|
|
|
Čebel@
|
no zgleda da tisle muci ni nič pomagal,upam da bo tale dosegel tasvoje
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.