|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
19.12.2008 23:51:49   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Mi ga še ni uspelo konkretno zbudit... danes je bilo pa samo 5 (sklopov) gibov... Morda sem premalo spala in je tudi naš user posted image  utrujen...

Pojma nimam...  Tudi, če se vležem na bok (kjer ponavadi najbolj brca) ni nekega premikanja!
Eh sej bo... Drgač je pa jutri moj G dežuren (vsaj moral bi bit) in ga bom malo poklicala, da vidim kaj je na stvari.
Pravijo, da je treba par počepov narest al pa neki sladkega pojest pa počakat pol ure, čak kje je že to pisaluser posted image , no probat ni greh. Mogoče je pa zaspankouser posted image

Mojmu se je pa dons kar 4x kolcalo, bogica, ful ga pijeuser posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 19.12.2008 23:53:37 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
19.12.2008 23:55:11   
Shuka
No skratka pupe moje, lahko noč in lepe sanje, naspite se kaj, spočijte se, naj vam ne bo treba tolikokrat na wc in želim vam lep vikend.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
19.12.2008 23:57:00   
sunny24
Punce, jst vas zapuščam. Gem pančat, k se mi očke že zapirajo. Se tipkamo jutri!

user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
20.12.2008 0:01:37   
Balonchy
Jupiiiiiiiiiii... Mi je uspelo zbudit našega zaspanca... Sem dobila dve konkretni brci!!! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Nočko pupe, ki šibate spat...
Jaz bom še mal podežurala, da vidim kaj se dogaja z zaspančkom... Morda me še preseneti s kako brco... user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
20.12.2008 0:04:27   
kayica24
Shuka,saj tudi meni moj nič ne dovoli prav delat,pa je on idšel zdaj v nočno,jaz pa sem hotla vse sama porihtat..Zdaj pa mam...Slabost...
Saj to je menda od napora in bo zdaj ko se umirim ok,ne?
Me je malo strahuser posted image

Balonchy no,zdaj bo pa noč bolj mirna,ker veš da je z user posted image vse ok...Tudi oni si kdaj vzamejo "dela prost dan"user posted image

Vse ki greste ajat,lepo pančkajte...

Jaz bom še menda malo tu..Če bo katera gor

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
20.12.2008 0:07:20   
Balonchy
Kayica - dej ne se zafrkavat s premikanjem in nošenjem težkih stvari...
Lepo se pejt ulešt in skuhi si eno kamilico, da se mal pomiriš...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
20.12.2008 8:54:12   
Balonchy
Jutro...

Mi smo mel pa danes "ta dolgo"...
Joojjj sm se naspala za naprej in za nazaj... user posted image

Eko... Že tečem kuhat kafe...

user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
20.12.2008 8:57:12   
petrap
jutro..

no preden se odpravim ven še vam en lep pozdrav...jaz grem zdaj mal avto posesat...spala sem katastrofalno..moj tud..ne vem kaj je to...pa sem šla ful pozno spat. upam, da bo danes kaj bolje...

pri nas že sije sonček, tako da morva mal izkoristit, pa tud najin kuža bo najbrž vesel, ker med tednom je bl revež user posted image .

no vas še kaj berem..papa

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
20.12.2008 10:14:29   
Deja
Dobro jutro punce!!!
Kako ste kaj?
Moram povedat, da nas je obiskal Božiček!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Prišel je poštar in nam pripeljal zavitek za našega user posted image . Maxi Cosi, Easy fix podstavek, Stol za hranjenje in še nekaj drobnarij.... Aja pa prispel je še paket od Varne prihodnosti....

Z možem sva bila taka, kot otroci na božično jutro!!!user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa samo še operem oblekce in naš user posted image lahko pride!!!user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
20.12.2008 10:31:59   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ena je zadnjič pisala da se je otrok bal ponoči ko je gledal rdečo kapico.....no evo kaj naredi rdeča kapica volku če ta ni pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je bil pa naš Žan ponoč paničen, zdaj je že vredu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
20.12.2008 10:32:30   
akvalina
sem pozabla napisat dobro jutrooo!user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
20.12.2008 10:32:45   
Jutro souser posted image ,

včeraj sem bila čist uničena da bi se javila sem prišla iz službe morala sem še it za 4 ure pa se vidi da sem pravi lenuh ko sem že bila nekaj časa doma je bilo kr hudo še it delat za te zadnje 4 ure ampak nam je zlaufalo sedaj pa konec do leta 2010 juhuu za meneuser posted image user posted image user posted image ...

Potem sem odšla po malo v šolo me je že sirotka moja čakala pol ure ampak ni šlo prej je bila nora gužva na cesti sem jo pobrala sva šle domov in sva spali pol pa sem se šla hitro zrihtat in seveda nekaj najlepšega obljubljena masaža tajska masaža za nosečnice bilo  je več kot samo lepo prfektno in pol me je še naša gospodična nahecala da greva na kavo v celje ker imajo v Santani najboljšo smetano in da lahko ona pije breskov sok s smetano pa sem ji ustregla pol sva se še s sestro mal dobile in je bila ura 21:30 ko sva prišle domov mal pojedle z malo se zrihtale in šibale v postlo takoj me je zmanjkalo vmes sem se še zbudila ko je moj prišel domov mal čez polnoč pa nazaj v postlo pa sem spala ko dojenček do 09:30 res sem naspana..no to ej malo poročilauser posted image user posted image user posted image ...

Danes pa naj bi z našo Lauro zrihtale smrekico nje se že zelo zelo mudi pa naj ji bo potem pa jo peljem mal k atiju nagajatuser posted image user posted image user posted image  in kaj boste kej ve počele??

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
20.12.2008 10:42:04   
akvalina
cita živjo, čestitkeuser posted image  za konec službe. Mi čakamo da nam prpelejo kavč iz harvey-ja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
20.12.2008 10:44:01   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Dobro jutro punce!!!
Kako ste kaj?
Moram povedat, da nas je obiskal Božiček!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Prišel je poštar in nam pripeljal zavitek za našega user posted image . Maxi Cosi, Easy fix podstavek, Stol za hranjenje in še nekaj drobnarij.... Aja pa prispel je še paket od Varne prihodnosti....

Z možem sva bila taka, kot otroci na božično jutro!!!user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa samo še operem oblekce in naš user posted image lahko pride!!!user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

ste mogl bit pa fejst pridniuser posted image user posted image user posted image da vam je vse to prnesu!

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
20.12.2008 10:49:38   
Danes imam 30 tedenuser posted image user posted image user posted image  kako hitro bo prišel tisti čas ko bo treba it v porodnišnico mene pa vedno bolj grabi panikauser posted image user posted image user posted image ...upam da preguram....

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
20.12.2008 10:49:50   
akvalina
no vidm da ste še vse zaspane gremuser posted image . se slišmo zvečer, pridne bodteuser posted image .

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
20.12.2008 10:59:40   
Čebel@
akvalina kam greš zdej??
cita......vidim da sta se mele z lauro prov luštenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
deja.......super za božička-čim več takih božičkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja dobro jutro vsemuser posted image user posted image user posted image sem že 2 uri budna......mi zbijajo tuki gor

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
20.12.2008 11:00:48   
Čebel@
boma......pri nas v službi so hoteli imeti fotokopijo potrdila tko da ga za vsak slučaj vzemi da ne bo treba 2x hodituser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
20.12.2008 11:03:08   
Čebel@
no da vidim če vas bo tale muci potegnil iz postelje pred računalnik
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
20.12.2008 11:06:36   

Majchy ja res sva se imele super sedaj se pa naša Laura jezi na vse pretege igra eno igrco pa ne gre po njeno ne gre moj pa ji noče it igrat pa sem rekla da šla vstran da ne bo več igrala ker mi gre na živce ko se neki rakuhava tle moj pa trmast ko otrokuser posted image user posted image  bosta vidva ko bosta obadva letela ven kr direkt čez balkon...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
20.12.2008 11:09:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Majchy ja res sva se imele super sedaj se pa naša Laura jezi na vse pretege igra eno igrco pa ne gre po njeno ne gre moj pa ji noče it igrat pa sem rekla da šla vstran da ne bo več igrala ker mi gre na živce ko se neki rakuhava tle moj pa trmast ko otrokuser posted image user posted image  bosta vidva ko bosta obadva letela ven kr direkt čez balkon...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo mami ponorelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
20.12.2008 11:11:26   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo mami ponorelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam naša mala točno ve da ni fajn da mami ponori ampak je pa prefrigana je začela jokat in pol ji je šel pomagat seveda jok njen joj joj kako bo tole še pr nas napetouser posted image user posted image user posted image  še bo smeha z odprtimi ustiuser posted image user posted image user posted image ...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
20.12.2008 11:17:02   
Čebel@

sam naša mala točno ve da ni fajn da mami ponori ampak je pa prefrigana je začela jokat in pol ji je šel pomagat seveda jok njen joj joj kako bo tole še pr nas napetouser posted image user posted image user posted image  še bo smeha z odprtimi ustiuser posted image user posted image user posted image ...
ja ti ne moreš rečt da ti je dolgčas......pa še eden je na potiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
20.12.2008 11:23:02   

ja ti ne moreš rečt da ti je dolgčas......pa še eden je na potiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja res ja če sta obadva doma mi res ni dolg čas ker se skoz nekaj rukata...user posted image user posted image sej zato sem mislila ko je še en na poti doma eno hudo pubertetnico pa še eno malo štručko sej ko mal pomislim me je kr strah kako bomo funkcioniral ker je naša Laura ljubosumna da je kr hudo se vidi da je bila edinka skora deset letuser posted image user posted image ...no bom potem poročala kako se bomo upelali če se ne bo zgodilo da me bodo kam odpelali tako kot sem že napisala enkratuser posted image user posted image user posted image ampak mami se ne bo dala kr tko sigurno ne...user posted image user posted image user posted image ...

IN kaj boš ti počela lepega danes??Midve z našo sva se odločile da naj bi šle v drogerijo danes da še kupiva kar nam manjka od kozmetike za našo malo pikico pa kosilo morem zdele skuhat pa nimam pojma moja dva pa mi nista nč v pomoč moj gre delat ob 13:30 tako da se mi že kr malo mudi kakšna ideja ampak morem gledat da lahko jaz tudi jem ko sem neka nosečnica z dietouser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
20.12.2008 11:24:15   
Čebel@
no zgleda da tisle muci ni nič pomagal,upam da bo tale dosegel tasvoje
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.