|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 9:51:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
17.12.2008 10:07:53   
Shuka
Jutrčka pupeuser posted image

Sem rekla da po 6h ne bom šla nazaj spat in evo me je premamila tema tko da sem se šele zdej (no nisem še) sestavila skupaj.user posted image

Katjuša - mmmm kak zajtrkuser posted image

Balonči - pomoje ni nič narobe, če boš jedla pašteto, a si še vedno negativna na toxo?user posted image

Kaj bomo pa danes počeli?user posted image

Jest bom mal svoje cunje premetala, pospravila omare, mal placa za bejbija prištimala, da ne bom stalno imela občutek, da me čas prehitevauser posted image , čeprov me. Gledam po netu za te košarice za spanje, ker zaradi prostorske stiske nimamo kam dat zibko ali posteljico, bomo mogl kr košek kupit, vsaj za prva dva meseca, pol pa upam, da se končno preseliva v novo stanovanje, katerega naj bi po novem letu začeli obnavljati.
Pa dokončat morm še novoletna skromna darilca, pa čestitke še razposlat naokrog, vreme je spet tapravo za lenarjenje ampak zdaj za to ni časauser posted image , no vsaj dežuje ne.

No za vse k ste bolj zgodaj vstale malo sadne malice ne bo škodilo.
user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
17.12.2008 10:11:15   
zwer
ojla ojla

Kak smo .... no se na hitro javljam, ker moram pole naprej račune delat ...

Danes smo končno v miru prespali noč - ni nič zgaga nagajala, sem zvečer preden sm šla spat Donat popila in je pomagal, ker včeraj mi je tak slabo naredila da sem od 3h zjutri objemala školjko pa šemojga zbudila in me je tolažu zraven ... so mi user posted image  tekle od muke ... ampak je že pozabljeno.

Sem na hitro malo prebrala za nazaj ... vidim da ste vse v nakupih ... no mi čakamo 5.1.09 ko se začnejo razprodaje hehehe, sam bomo pomoje šli še malo kasneje nakupovat, ker mamo tolko obveznosti po novem letu...

Kolumbo ... tudi jst še 4x v službo letos pole pa dopust in seveda po novem letu spet, čeprav se mi niti ne da.

In kje boste kaj preživele NOVO LETO?

Love Zwer

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
17.12.2008 10:34:22   
Čebel@
jutro!
sem do zdele spala-je full pasalo........ponoči sem hodila na 3 ure na wc-sem mela skos poln mehuruser posted image
se opravičujem če se kateri naredila lušte z user posted image -vem da nekatere ne tolk pogosto......moj je pa zdej čist nor-prov umes mi prbije kok je super k se vsi trije stiskamo-hallo ne mi s takimi k me lohk mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša......hvala za zajterk-bom žemljico in čaj ,ker za paradajz mi je prezgodi
zwer........midva bova za novo leto kar pri moji svakinji-sva bila že lani in smo se meli super.......jaz bi drugače šla na dunaj ali pa kam drugam,samo bom rajši v bližini lj pororodnišnice.......kje boste pa vi za NL
shuka.....mmmmm tale sadna bomba.......midva bova ziher popoldne spet letala okoli ca kuhinjo-še nisem od učeri prišla k sebi,nisem več v taki kondiciji da letam 3 ure po trgovinah

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
17.12.2008 10:38:20   
Dan,

na hitro se javim noč slaba naša mala pikica se je kr naprej premetavala kakor koli sem se obrnala me je brcala sedaj pa spi jaz bi tudi in ne vem če ne bom šla ninat sem sama doma moj dela Laura v šoli pa mami gre počivat sem že iz kofetka zajtrk že imela kuham pa danes nč kk fajnuser posted image user posted image user posted image ...

No grem počivat pol po Lauro v šolo potem po mojega v službo pa šibamo v Celje pa se javim kaj zvečer če bo le čas ker se imamo kr nekaj za učit pišejo v petek slovenščino in jaz šele včeraj izvem krizaaaauser posted image

No šibam uživajte

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
17.12.2008 10:42:43   
Maksi1
Dobro jutro, deklice.
Vidim, da imate podobne probleme kot jaz - greste večkrat ponoči na wc. Joj, kolko mi to zadnje čase preseda. Pa kot je en a napisala, bi dala ne vem kaj, za malo spanja na trebuhu.
Za danes je tudi pri nas v planu pisanje voščilnic, pa mal likanja in en kratek obisk. Spet bo dan minil mimogrede.
Dan z veliko dobre volje vam želim.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
17.12.2008 10:43:16   
sunny24
Jutro! Kako smo?
Punce, hvala za zajtrk...Sm si kar z vsem postregla, razn s pomidori, k je res prezgodi za njih!user posted image

kolumbo in zwer, super da bo hmali konec dela za vaju!user posted image

zwer, kje bom za novo leto...Booo, pojma nimam. Moj dela, jst sem pa prvo silvestrovo fraj po full letih...

majchy, spet po trgovinah?user posted image

shuka, ti boš pa pridna danes...Jst bom pa smrekco do konca okrasila. Jo krasimo že par dni...user posted image

Mi2 pa greva (ko bo moj vstal) po voziček in ostalo, pol popoldne pa grem malo kofetkat in v MŠ. Danes mamo porod...In pol smo fertik za letos-začnemo spet enkrat januarja. Aja, pa danes sm začela z 31. tednom...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
17.12.2008 10:56:36   
lilcha
Dobro jutro punce!

Kako ste?No sej vidm da večinoma ste vse v redu(vas vsak dan berem),sam za Vesnozaver pošiljamuser posted image user posted image  in upam da se vse dobro konča.
Jaz se vam moram pa mal pohvaliti da grem sam še danes pa jutri delat pol pa dopust in porodniška.Jupiiiiiiiii!
Zanima me pa nekaj -tiste k niste na bolniški, koliko dopusta 2009 boste koristile v januarju pred porodniško,če sploh kaj.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
17.12.2008 11:03:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, spet po trgovinah?user posted image

sploh ne govor........mi že presedajo razne lasnine,rutarji,merkurji...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
17.12.2008 11:04:18   
zwer
Se mi zdi da bomo kr vse nekje doma za Novo leto ... čeprav bi tut jst rada šla kam ven ... ampak bomo že ... so se moji že prijavli na ogled ognjemeta iz gradu pri meni, pa tašča in tast prideta iz Gorice ... tak da bo vseeno polno stanovanje ljudi - bomo že user posted image

Joj sej res voščilnice .... jih bo treba res danes porihtat .... pa še ene druge zadeve oddat na pošto .... sreda bo kmalu tu - mah sej niti ne čutim več tistega Božičnega vzdušja kot nekoč, verjetno zaradi tega ker se dela do konca in vsa gužva okol tega.

In kaj imate danes na umu za kuhat? ... jst nimam nobene ideje ... še posebi ker delam do 17ih in pole nimam nobene volje kej preveč na velko kuhat.

Love Zwer

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
17.12.2008 11:07:00   
sunny24
lilcha, pozdravljena! Kako si? Se že full časa nisi nič oglasila! Super, da končaš delat za letos! user posted image   Kako kaj tvoj user posted image ?
Jst bom januarja koristla 10 dni dopusta 2009, ker drugače ti ga pol propade, tko, da jst bi na tvojem mestu se zmenla, da bi neki pokoristla. Mislim da je 10 dni tudi tisti minimum, da ti pol ne propade.

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
17.12.2008 11:09:39   
Čebel@
no jaz vas za kakšno uro zapuščam-grem h kolegici na en čvekec pa verjetno še cunjice dobim........no fajn čvekejte in se tipkamo kasneje......pa pa

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
17.12.2008 11:11:53   
Urša08
Ojla!

Hvala za zajtrk.

Jaz sem dons že posesala stanovanje, tako da me čaka še čiščenje wc-ja, pa mal likanja. Dons sem si bolj na izi zastavila. Za kosilo bodo pa makarončki z bolones omakico.

Za novo leto gremo mi po vsej verjetnosti v toplice. Smo povabljeni kar na dva konca, v Čateške in Dolenjske. Moj user posted image do srede dela potem smo pa 12 dni skupi. Jupiuser posted image user posted image user posted image komi čakam.

Včerej sva slikala Nejčka za voščilnico in se mi zdi da so kar lepe fotke ratale. Dons bova pa do konca naredla in potem jih lahko začnem pošiljat. Joj kok sm pozna letos. Lani sem mela že vse zrihtano.

si grem kavico skuhat

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
17.12.2008 11:13:23   
sunny24
majchy, uživej! Pa fajn za cotke!user posted image   Se tipkamo pole!

maksi, a so te klicali za voziček? Aja, sm pozabla vprašat al pa si tudi že povedala, ma sm pozabla (skleroza)...Kako barvo ste pa vzeli voziček?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
17.12.2008 11:14:13   
Shuka
Majchyuser posted image user posted image user posted image tvoj pa ma izjaveuser posted image user posted image user posted image
A spet bo letanja, ja tile nakupi v teh dneh so včasih res mora, sej če ne bi bil december bi še šlo, ne?user posted image

Kaj se bo kuhalo danes?user posted image Čist sem brez ideje.

lilcha - jaz koristim do porodniške še star dopust, novega bom kar leta 2010 kolikor mi ga bodo še pustili.

sunny - sej res, smrekcauser posted image , to leto so moje misli čist nekje drugje, šele ko grem ven in vidim, da je vse okrašeno se spomnim, da je december in čas okraševanja.

Maksi1 - ja nočni obiski WC-ja so itak tudi pri meni stalnica že od začetka nosečnosti, ob 11h predno grem spat, ob 2h, ob 4h, pol pa mogoče še ob 6h al pa se vse skupaj premakne za kako uro, odvisno od tega kdaj neham piti in kdaj grem spat.user posted image

zwer - za novo leto bomo kr doma, there is no place like homeuser posted image

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
17.12.2008 11:24:45   
sunny24
shuka, a na smrekco si pozabla?user posted image  Mi smo jo prvlekli kake 3 dni nazaj in smo jo zložili, pol smo dali lučke gor in enih 20 balončkov...mormo se sprevt zravn in jo dokončat...Ma se nam ne da!user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
17.12.2008 11:26:29   
Shuka

shuka, a na smrekco si pozabla?user posted image  Mi smo jo prvlekli kake 3 dni nazaj in smo jo zložili, pol smo dali lučke gor in enih 20 balončkov...mormo se sprevt zravn in jo dokončat...Ma se nam ne da!user posted image
Jest sploh ne upam mojmu rečt naj jo iz kleti prinese, k je tm dol taka štala, da boh vedi če bi jo najdu, ampak jo bo moraluser posted image Sem mi res neki manjka, vsaj kake lučke sam kaj k je vse to skupaj v kletiuser posted image user posted image
Sej je še čas, a ne?user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
17.12.2008 11:30:02   
sunny24
Ja, ja, še je cajt...ČE daš kej na tradicijo, maš cajta do 24.12., če si pa tak ku mi, nardiš smerkco sredi decembra in pol kar odlašaš s podiranjem...Lani smo jo podrli začetk februarja...user posted image  Če pa ni blo cajta, pa še strogo ležanje sem mela, moj je pa delu nočne...user posted image

ursa, jst bi šla tudi v Čateške za novo leto...user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
17.12.2008 11:35:00   
lilcha
No sej za tistih 10 dni sem se zmenila oz. 12(imamo delavne vse sobote),ampak zanima me če se ga lahko tudi več pokoristi npr. 21 dni oz. vsega?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
17.12.2008 11:37:03   
zwer
mi smo smrekico postavli že ta vikend pa lučke naokol tut, sam na smrekci še manjkajo lučke... tok sva pa pohitela samo zato ker naju skoraj nič ni doma...

Love Zwer

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
17.12.2008 11:40:36   
sunny24
lilcha, ja, lahko pokoristiš tudi vsega do porodniške. Jst si ga bom pustila 13 dni 2009 in ga bom pokoristla takoj, ko končam porodniško, pol mi pa itak ostane še cel dopust 2010-24 dni, pa še na polovičnem del. času bom (sam sobote in nedelje), tko, da bom lahko lepo koristla tisti dopust...user posted image

Aja, kaj boste koristle po porodniški polovični delovni čas al ne?

zwer, kdaj pridete v Gorico?

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
17.12.2008 11:44:40   
zwer

zwer, kdaj pridete v Gorico?

evo v petek pridema, k ma od mojga bodoči bend koncert na Mostovni (se mi zdi) in bova v Gorici cel vikend, ker ma še drugi bend vaje in se dobimo, pa da vidmo taščo in tasta

Love Zwer

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
17.12.2008 11:45:57   
lilcha
Sunny hvala za odgovor.
Ja jaz mislim izkoristiti 4-urni delavnik po koncu porodniške.Sicer bom oddala vlogo za vrtec takoj po rojstvu user posted image  ampak vseeno hočem bit čimveč z njo.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
17.12.2008 11:50:31   
Shuka

Ja, ja, še je cajt...ČE daš kej na tradicijo, maš cajta do 24.12., če si pa tak ku mi, nardiš smerkco sredi decembra in pol kar odlašaš s podiranjem...Lani smo jo podrli začetk februarja...user posted image  Če pa ni blo cajta, pa še strogo ležanje sem mela, moj je pa delu nočne...user posted image

ursa, jst bi šla tudi v Čateške za novo leto...user posted image
Sej za podiranje pa tak ni problem pri nas, mamo tolk mal placa, da mamo čist malo smrečico sam primeš jo pa daš v vrečko in voilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
17.12.2008 11:50:39   
sunny24
Ja, sej itak ti polovični del. čas velja do 3. leta starostti otroka.
Jst bom tudi provala čimveč časa furat polovičko -pr nas se ne da dlat po 4 ure ampak delaš sam 2 dni na teden po 7 ur, kar je sploh fajn. Bomo še na vrtcu pršparali, pol jo bomo dali pa kar v vrtec v ITA-v zamejskega, k je poceni. Pri nas bi plačevala čez 400 evrov na mesec, v ITA pa je okoli 50 na mesec.

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.