Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:23:23
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej sme pa lačna pr nas pa ni blo letos čvečkov, da bi jih lahko dal v skrinjo tak da cmokov ne bo nič do konca poletja ti k se pa kupijo mi pa niso nekak všeč presladka je tista fila.... če bi bli sma čvečki not bi blo super sam jih še nisem našla
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:24:34
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy BAlonchy...njami cmoki....ah ja ..... Ti bom prpopala seznam..... Danes bom poleg zelenjavne mineštre nardila še češpove cmoke... Sem si jeseni dala enih par češp v skrinjo - pa jih bom dans za cmoke ponucala... Ajvy-bom čakala na seznamček... sam počešem se še pa pridem sam tist zelenjavne ne bom sam češplove cmoke zame prosim jst sem za oboje.... KAtjuša...tisti ,ki ne poje zelenjave, ne dobi cmokov....a ne Balonchy??? Hahaha... Ajvy - ti pa na oboje pridi... + žemljice Pa ravnokar sem se z mamo pogovarjala - pride k meni na kavo in mi prinese frišne domače žemljice! Njami bodo pasale zraven zelenjavne... a dej....zdej me pa res že čist vleče...kolk daleč si??? ne hec...res pa je ,da se dejansko primorana it do hladilnika...se mau potolažit
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:24:50
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy BAlonchy...njami cmoki....ah ja ..... Ti bom prpopala seznam..... Danes bom poleg zelenjavne mineštre nardila še češpove cmoke... Sem si jeseni dala enih par češp v skrinjo - pa jih bom dans za cmoke ponucala... Ajvy-bom čakala na seznamček... sam počešem se še pa pridem sam tist zelenjavne ne bom sam češplove cmoke zame prosim jst sem za oboje.... KAtjuša...tisti ,ki ne poje zelenjave, ne dobi cmokov....a ne Balonchy??? sej boš ti tok dobra pa boš zelenjavo anmesto mene pojedla drgač bom pa možeka polek pripeljala on pa sve poje ne ne mati..nič ne bomo goljufali...samo ta pridni bomo dobili cmoke..... OK. Ga. ŠEF... Kakor ukažete... Ne bomo goljufali!!! Katjuša... nič ne dobiš... Al boš jedla mineštro al pa nč!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:24:51
|
|
|
|
Katjusa
|
Punce Ajvy mi nagaja pa me jezi in ne pusti da bi sma cmoke jedla brez zelenjave
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:25:51
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ajvy - THX za seznamček... Sam še neki bi vprašala... A ma kera seznamček z oblačili... Vsaj tko prbližno kolk česa je treba za prvo silo napravit... Vem, da bo vsega dovolj... Sam zdej mam neko preganjavico, da sploh 100 stvari nimam!!! Me zanima prav za vse cotke... Plis... prpopejte mi kak seznamček al mi pa napište kolk česa mate ve... mam inveturni seznam. ..k sem ga zadnjič storila...če želiš....samo bi ga šele zvečer nalepla....če želiš......
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:25:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy BAlonchy...njami cmoki....ah ja ..... Ti bom prpopala seznam..... Danes bom poleg zelenjavne mineštre nardila še češpove cmoke... Sem si jeseni dala enih par češp v skrinjo - pa jih bom dans za cmoke ponucala... Ajvy-bom čakala na seznamček... sam počešem se še pa pridem sam tist zelenjavne ne bom sam češplove cmoke zame prosim jst sem za oboje.... KAtjuša...tisti ,ki ne poje zelenjave, ne dobi cmokov....a ne Balonchy??? sej boš ti tok dobra pa boš zelenjavo anmesto mene pojedla drgač bom pa možeka polek pripeljala on pa sve poje ne ne mati..nič ne bomo goljufali...samo ta pridni bomo dobili cmoke..... OK. Ga. ŠEF... Kakor ukažete... Ne bomo goljufali!!! Katjuša... nič ne dobiš... Al boš jedla mineštro al pa nč!!! ti pa ne dobiš seznama kaj mamo mi za oblečt
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:26:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ajvy - THX za seznamček... Sam še neki bi vprašala... A ma kera seznamček z oblačili... Vsaj tko prbližno kolk česa je treba za prvo silo napravit... Vem, da bo vsega dovolj... Sam zdej mam neko preganjavico, da sploh 100 stvari nimam!!! Me zanima prav za vse cotke... Plis... prpopejte mi kak seznamček al mi pa napište kolk česa mate ve... mam inveturni seznam. ..k sem ga zadnjič storila...če želiš....samo bi ga šele zvečer nalepla....če želiš...... ziher ni tak k moj tak da balonchy to ti ne bo pomagal
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:27:03
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa zdej sme pa lačna pr nas pa ni blo letos čvečkov, da bi jih lahko dal v skrinjo tak da cmokov ne bo nič do konca poletja ti k se pa kupijo mi pa niso nekak všeč presladka je tista fila.... če bi bli sma čvečki not bi blo super sam jih še nisem našla jst tudi ne...zato sem jih šla pa sama delat...samo niso isti pol k jih iz skrinje vzameš...so sveži najboljši....sem pa tolk velike naredila, dami je komaj uspelo dva pojest
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:27:53
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy OK. Ga. ŠEF... Kakor ukažete... Ne bomo goljufali!!! Katjuša... nič ne dobiš... Al boš jedla mineštro al pa nč!!! tako...red mora bit
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:28:07
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Punce Ajvy mi nagaja pa me jezi in ne pusti da bi sma cmoke jedla brez zelenjave Katjuša... če boš RES pridna ti jih lahk pošljem do Dramelj... Namreč moja soseda gre danes na obisk v Šentjur k neki žlahti. Sam tolk, da razčistimo - moji nimajo file, ampak celo češpo majo not + z droptinami na maslu bodo preliti... Bo OK???
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:28:35
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ajvy - THX za seznamček... Sam še neki bi vprašala... A ma kera seznamček z oblačili... Vsaj tko prbližno kolk česa je treba za prvo silo napravit... Vem, da bo vsega dovolj... Sam zdej mam neko preganjavico, da sploh 100 stvari nimam!!! Me zanima prav za vse cotke... Plis... prpopejte mi kak seznamček al mi pa napište kolk česa mate ve... mam inveturni seznam. ..k sem ga zadnjič storila...če želiš....samo bi ga šele zvečer nalepla....če želiš...... ziher ni tak k moj tak da balonchy to ti ne bo pomagal ne ni...moj je lepši...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:29:06
|
|
|
|
Katjusa
|
punce si grem eno jabolko narezat k vidim da ful punc čaka pa ne pridejo na vrsto za čvekanje al pa si ne upajo k smo tak hude in žleht (sploh ajvy in balonchy k je na njeni strani)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:30:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Punce Ajvy mi nagaja pa me jezi in ne pusti da bi sma cmoke jedla brez zelenjave Katjuša... če boš RES pridna ti jih lahk pošljem do Dramelj... Namreč moja soseda gre danes na obisk v Šentjur k neki žlahti. Sam tolk, da razčistimo - moji nimajo file, ampak celo češpo majo not + z droptinami na maslu bodo preliti... Bo OK??? njamsi sline se že do tal vlečejo jo bom na avtocesti počakala:)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:30:54
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Punce Ajvy mi nagaja pa me jezi in ne pusti da bi sma cmoke jedla brez zelenjave Katjuša... če boš RES pridna ti jih lahk pošljem do Dramelj... Namreč moja soseda gre danes na obisk v Šentjur k neki žlahti. Sam tolk, da razčistimo - moji nimajo file, ampak celo češpo majo not + z droptinami na maslu bodo preliti... Bo OK??? aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...taki so najboljši
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:31:50
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy BAlonchy...njami cmoki....ah ja ..... Ti bom prpopala seznam..... Danes bom poleg zelenjavne mineštre nardila še češpove cmoke... Sem si jeseni dala enih par češp v skrinjo - pa jih bom dans za cmoke ponucala... Ajvy-bom čakala na seznamček... sam počešem se še pa pridem sam tist zelenjavne ne bom sam češplove cmoke zame prosim jst sem za oboje.... KAtjuša...tisti ,ki ne poje zelenjave, ne dobi cmokov....a ne Balonchy??? sej boš ti tok dobra pa boš zelenjavo anmesto mene pojedla drgač bom pa možeka polek pripeljala on pa sve poje ne ne mati..nič ne bomo goljufali...samo ta pridni bomo dobili cmoke..... OK. Ga. ŠEF... Kakor ukažete... Ne bomo goljufali!!! Katjuša... nič ne dobiš... Al boš jedla mineštro al pa nč!!! ti pa ne dobiš seznama kaj mamo mi za oblečt Koza... Ti pa ne dobiš cmokov... Niti po sosedi ti jih ne bom poslala! Tu imaš slikico in basta!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:31:52
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce si grem eno jabolko narezat k vidim da ful punc čaka pa ne pridejo na vrsto za čvekanje al pa si ne upajo k smo tak hude in žleht (sploh ajvy in balonchy k je na njeni strani) ja ja...priznej...cmoke si greš delat....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:32:58
|
|
|
|
Ajvy
|
Aha...KAtjuša si vidla kaj se zgodi.... ostaneš brez ni ZAME OSTANE VEČ
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:33:36
|
|
|
|
Balonchy
|
Ajvy - že čakam na tvoj seznamček zvečer!!! Katjuša - lahk ti pa sam češpe zapakiram v kuverto in si boš cmoke jutri sama delala!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:35:36
|
|
|
|
cati
|
Klicala pol ure pa se ne javijo. Sedaj pa so tako nehali delat. Se res sprašujem če sestra ve zakaj je tista škatla na mizi zraven nje ki ropota in dela cin-cin.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:36:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce si grem eno jabolko narezat k vidim da ful punc čaka pa ne pridejo na vrsto za čvekanje al pa si ne upajo k smo tak hude in žleht (sploh ajvy in balonchy k je na njeni strani) ja ja...priznej...cmoke si greš delat.... ne lej ti lahko dokažem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:37:15
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KAtjuša...a res na flisu??? zAnimivo....Nam bi Tarja zgorela.....pregorela..... tak da mi imamo kar obično rjuho, spodaj pa bombažno podlogo.... jst sem sicer rodila mkonec aprila sma je blo kr mrzlo tak da mu ni blo nič vroče pol poleti je pa tud spal kr v bodiyu pa mu tud ni blo prevorče pol smo pa tak dal že preko dekice rjuho.... sej mi2 imama tud oddejo pod rjuho.... nekaj časa sma mela tisto volneno pa se mi je pol že mal gbla k je nisem mogla v pralnem stroju oprat in sem dala kr navadno oddejo spodi..... A vidiš..jst sem pa čist drugače naštelana navadno rjuho....pižamco..pa nekaj za pokrit....pa hladna sobica....to je zame recept za dobro spanje.... kolk smo si različne Se strinjam z Ajvy, pri nas bi Neli na deki pobral od vročine... Mene pa tud. Spalnica in otroška soba sta pri nas hladni, dons sva z mojim mela celo okn odprt.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:37:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ajvy - že čakam na tvoj seznamček zvečer!!! Katjuša - lahk ti pa sam češpe zapakiram v kuverto in si boš cmoke jutri sama delala!!! super si bom pa šmorn s čvečki nardila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:38:29
|
|
|
|
Balonchy
|
Grem jst babe moje... Morm res dat počas krompir kuhat, če hočem, da bodo ob 15h cmoki narjeni... Pa kavico grem pristavit, da se slučajno mami na premisli (ker bi jo tut jaz srknila par požirkov ). Se beremo kasnej...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:38:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati Klicala pol ure pa se ne javijo. Sedaj pa so tako nehali delat. Se res sprašujem če sestra ve zakaj je tista škatla na mizi zraven nje ki ropota in dela cin-cin. to tud meni ni jasno če sestre ne vejo zakaj nekaj zvoni k se tud pr nas ne javljajo sploh pa pr G ne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:38:49
|
|
|
|
birdy
|
Pa kva rajcate s cmoki A me čete ubit???? Men slabo ampak ob misli na cmoke, njammmmmm, sam kaj k mi je slabo, sem vedla da ne bi smela jest
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.