|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
9.12.2008 22:32:03   
claud
Ola pupe!

Evo jst sm pršla domov...je mela mami rojstni dan!
Zdj grem pa pod tuš pa spat...mi naša mala ponoč ne da miru pol morm pa dolg spat....in ravno dons je mogla sunny to pogruntat....
user posted image user posted image

Sj ju3 se pa zjutri kj javim k  gre moj delat pa pol sama ne morm spat...user posted image

NOČKOuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 426
9.12.2008 22:33:24   
glen
Ciaoooooooooooooo čveke peke.
Sploh nebom več omenjala da ste nooooooooooooooooooore,kolko čvekateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem o.k. Jutri me čaka pregled,sem si pripravla kr spisek kaj vse morem vprašat gin.
Predvsem me zanima, če bom mela še kakšen  uz, če ne se bom že jutri naročila na samoplačniškega.
Upam da res ni nič narobe, ker že 2,5 mes nisem nič pridobila na teži,kljub temu da veliko jem? in še in še..........

Danes sem pa bila celo dopoldne z taščo v šopingu in smo kr lepo vsoto evrčkov zapravle.
Sem nabavla še vse kar mi je manjkalo zauser posted image (predvsem kozmetika,......)
pa se nisem mogla zadržat da nebi kupla še par cotk,pa še tašča mi je kupla bundico,tako bolj tanko za spomladi zauser posted image ,tako fensi šmensi,pa spalno vrečo za novorojenčka-tudi ful luškala in mehka iz pliša,pa nogavičke,......pa še za Lin copate,.....
Tako da zdaj grem lahko mirne duše rodit, no ne še zdaj, morem še vse preprat ampka vse je nabavljeno in nakupu od A do Ž
Pa še darila za dedka mraza sem nabavla,za našo Lin in še za ostale tako da sem zdaj fertik z darili,no samo še za mojega dragegag morem še kupit in kako malenkost.
Tako je blo fajn zapravlat,joj ko bi lahko vsak dan tako, da nebi bili evrčki omejitevuser posted image

lahko nočko pa lep pozdrav vsem skupi

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 427
9.12.2008 22:40:31   
sunny24
claud sorry, te nism hotla zbudit...user posted image   Sem navajena, da si že prej pokonci...Jst spim do 12h, ne ti...
Sam si pa za nagrado dobila tak vtriljak kot si ga želela po nižji ceni...user posted image

glen, super za nakupe! Si pa kar lepo zapravljala! Pa sej malo mormo ne?user posted image  

Jst pa sploh ne vem, kaj naj komu kupim za dedka mraza...Sploh pa ne mojemu dragemu...pa še najprej je dedek mraz, pol pa ma čez par dni še rojstni dan...Kake ideje prosim!user posted image

kayca, ti se ne sekiri! Če ti je zdravnik reku, da je vse v redu, je vse v redu!

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 428
9.12.2008 23:17:50   
Balonchy
Čvekice - nočko...
tut jaz se odpravljam smrčat... Najprej pod tuš pol pa bušija zgloncat in spat!!!

kayica - nou panika glede levkocitov. Kar ti v normalnem (nenosečem) stanju kaže na karkol (povišanje levkocitov), je normalna krvna slika v nosečnosti!!! Če želiš daljšo obrazložitev povej... Drugač ti pa lahk na tone gradiva o tem pošljem, sam je brez veze premlevat, ker mamo vse povišane levkocite... Ko bomo mele user posted image  v rokah, potem bo pa to mal nenormalno, če bodo previsoki (ponavadi nakazujejo na kako vnetje, okužbo)... za enkrat je pa to čist OK!!!

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 429
9.12.2008 23:27:01   
sunny24
Punce, nočko! Se tipkamo jutri!

user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 430
10.12.2008 5:53:54   
mala*
user posted image

Evo mene na hitro...Sm na kavi in komi gledam, sm toooook zalimana- res se ne spomnem kdaj sem nazadnje tkole zgodaj vstala...pomoje da pred 6imi tedni ko je bil pregleduser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibam se zrihtat in h G!!!!
aha, še zajtrk in kavico vam pristavim:

user posted image
user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 431
10.12.2008 8:01:57   
claud
Dobro jutro!

Evo spanje spet ne deluje.... mala ma že 2 uri tako telovadbo da ne gre več....

Sunny- sj me nisi ti zbudila, ampak si me ravno ujela ko sm se zbudila, pa sm bla vsa zalimana....user posted image
Sm se šla pa učer h bivšemu sodelavcu postrižt in je bil čist šokiran nad trebuhom pa čist navdušen nad večjimi joškiuser posted image user posted image ...kok so to eni tipi smešniuser posted image .

In kako ste vi kj preživele noč?

Vsem ki mate pa dons pregled pa user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 432
10.12.2008 8:24:44   
Vesnozaver
Dooobro jutro!

jaz sem pa danes imela tako lepe sanje! da smo imeli nasega Aljaza ze doma in da sva se dojila, sem na boku lezala on pa je josko iskal, potem pa nasel in zagrabil in jaz sem ga gledala in bila cisto raznezena....posledica vcerajsnejga  gledanja videa o dojenjuuser posted image user posted image user posted image

claud nas tudi zjutraj zacne razgrajat, ko se hocem obrnit, zacne rogovilit, pol se pa zbudim od tegauser posted image  

ajvy ja saj z likanjem, pranjem, brisanjem praha, pomivanjem posode....je isti smorn!  Vse je sizifovo delouser posted image user posted image user posted image user posted image  pa kaj ces....

kayica imas prepoved brskat po internetu o tej temi, ce ti je g rekla, da je v redu, potem je v redu! Nehaj se sekirat!user posted image   malo 'ojstre lubejzni', ce razumesuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 433
10.12.2008 8:27:54   
claud
vesnozaver-sj ne da ti ne privoščim spanja ampak me veseli da nisem edina v klubuuser posted image
tud jst vedno bolj pogosto sanjam da smo že 3je domauser posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 434
10.12.2008 8:28:11   
Balonchy
Jutro...

Noč je bila presenetljivo dobro prespana, zdaj sem ob čokolešniku in čakam, da se dragi spoka iz kopalnice... Potem pa šibam na pregled...  Držite pesti...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 435
10.12.2008 8:28:14   
Vesnozaver
mala tebi pa hvala pa kavico in rogljicek, sem si takega s cokolado polnjenega privoscila, njamsiuser posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 436
10.12.2008 8:30:37   
Balonchy
mala - ti si pa zgodnja... user posted image  Lepo, da skrbiš za našo žejo in lakoto... user posted image  Hvala za tako lepo postrežbo...

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 437
10.12.2008 8:30:50   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Jutro...

Noč je bila presenetljivo dobro prespana, zdaj sem ob čokolešniku in čakam, da se dragi spoka iz kopalnice... Potem pa šibam na pregled...  Držite pesti...

Seveda držimo pesti!!!!!!!!! Aja, pa dobr tek!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 438
10.12.2008 8:31:47   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Jutro...

Seveda držimo pesti!!!!!!!!! Aja, pa dobr tek!

THX...  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 439
10.12.2008 8:37:25   
claud
No zdj sm pa že 3 ure pokonc, tko da grem probat še eno kitico oddrematuser posted image

pridm pol nazaj!

Balonchy in ostale....no sj veste da morte poročat o pregledu!user posted image

papa

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 440
10.12.2008 9:15:41   
petrap
dan...

sam, da se vam malo javim...danes je bla spet taka gužva na cesti, pa še orng poledica, da me je v prvem ovinku blo polno po vsej cesti...pa še komaj sem se ustavila v križišču...še dobr da mam abs, pa da sem se spomnila počasi še ročno zategovat in mi je nekak uspelo..tko da dogodivščine že navsezgodi...user posted image

jaz tud nč več ne spim...zvečer kar ne morm it spat, sem brala knjigo do 1h, pol je zjutraj pa katastrofa, se vsa zalimana zbudim...naš user posted image očitno ekstra uživa v vožnji, ker me vedno vso brebrcka...ponoči pa hvala bogu oba lepo počivava...

vidm, da nas kar neki zaključi z delom ta teden...super a ne? jaz se tko veselim k včasih počitnic...sem včeri rekla tašči, da komaj čakam, da grem rodit, pa je rekla da saj pol bo pa drugače pestro...pa sem rekla, da vem...sam vsaj na trebuh se bom lahko ulegla, pa še kdo drug bo lahko skrbel za otročka, da se jaz mal spočijem...trebuh pa mal težko dam nekomu drugmuuser posted image user posted image user posted image ..

no mal sem pojmrala pa mi je bolš user posted image

MAJCHY FINU, DA SI DOMA !!!

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 441
10.12.2008 9:20:13   
timy
Dobro jutro,

kako ste kaj?

Majchy user posted image user posted image user posted image  tako sem vesela za vaju s Hano, samo da je vse OKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 442
10.12.2008 9:21:34   
zwer
Dobro jutro čveke ...

Nop včeri se nisem mogla oglasit zvečer kej gor, ker sem delala do 8ih zvečer in k sem dam prišla, sem padla v banjo v toplo vodo in pole direkt v postlo ... mi niti ni bilo jasno kaj se dogaja okoli mene tok sem bla hin ... no ampak nov dan je tuki, nažalost oblačen ... sem pa malo na hitro prebrala kaj ste včeraj čvekale ... ma ste nore, ko pridem jst do konca vsega, že pozabim kaj je bilo napisan na začetku user posted image  user posted image  user posted image

Majchy upam da si se naspala lepo v svoji posteljci

ČESTITKE user posted image  user posted image  user posted image  vsem k ste se trudle včeri za seznam in ga uspele posodobit

VSE ki maste danes pregled ... poročajte pole ko pridete nazaj.

No evo glih sem zvedla od nove sodelavke, da mi bo prnesla cunjice od svojega user posted image  tak da mi ne bo treba nakupovat vse na novo, sam še za datum se morve zment pa bo.

Love Zwer

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 443
10.12.2008 9:23:58   
mala*
Evo mene nazaj!!!
Na pregledu vse ok,sm dala kri, vodo..še 1x za toxo...G je pogledal mat.vrat, ki je veselo popolnoma zaprt kar je super enkratno...Zdaj se morm pa merkat, naslednji pregled je 7.1, ko bom že 34tednov in do takrat moram najmanj zdržati- po 34t je že ok tudi če rodimuser posted image Če dononsim do 37t pa bo po njegovih besedah Idealno!!!Tako da ja, kot kaže, bomo imeli januarčka,  naj bi rodila zadnji teden v januarju( ker je CR je pač že tako lahko določeno)...ampak od vas pa ne grem stran NO WAY!!!!Aha, drug tedn imam UZ-to bo kr vsak tedn vrjetn da bova gledala posteljico in MV!!!
Dobila sem tudi papirje tako da počasi grem lahko štimat stvari na CSD...
Popoldan (ob 18h) se nama začne materinska šola!!!

Vsem, ki imate preglede želim pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem malo počit, sem pojedla sendvič ap malo napolitank in se mi že zeha...
Aha, pa ni za kaj za zajtrk, samo da vam tekneuser posted image user posted image user posted image
Lep dan vsem, ki ste že vstale in tudi ostalim zaspančicam ki še pančajo....

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 444
10.12.2008 9:38:55   
kayica24
Ej mala,čestitam!!!!
Jaz pa imam komaj ob 12.30 pregled...No,pa saj še samo 3 urceuser posted image user posted image user posted image

Morala si dat kri?Zakaj pa?Al je blo to mišljeno glih za toxo?

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 445
10.12.2008 9:40:14   
kayica24
Aja, mala*....Zakaj pa boš rodila s CR?
Sorry če sem kje spustila ta podatek

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 446
10.12.2008 9:54:33   
brkn83
čao punce.

Sem vas uspela brebrati, kaj vse ste včeraj še načvekale. Vsem, ki imate pregled user posted image user posted image user posted image , in držim pesti. Potem pa le javite kako je bilo.
Aja pa mala tebi čestitke za že uspešno opravljen pregled, in da je vse ok.

Drugač pa danes ne bom imela časa kaj preveč čvekat tle gor, ker se moram učit. Jutri je že četrtek in bo treba iti na izpit.
Lepo čvekajte js pa se javim še kasneje kaj.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 447
10.12.2008 10:23:21   
zwer
Brkn ti se kr pejt lepo učit, da bo na izpitu lažje ... držim pesti ;)

Love Zwer

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 448
10.12.2008 10:23:36   
Čebel@
dobro jutro!
sem se naspala k že dolgo ne-ob 21h me je zmankalo pa sem spala do 6h ko je moj šel v službo ,šla na wc in do 10h potegnila.....zdaj pa klicarim g da me naroči pa se noben user posted image  ne oglasi
lep dan vsem in držim pestke za tiste ki imate preglede
petra........samo še danes in še 2x pa si fertikuser posted image user posted image user posted image user posted image drgač pa merki da res kje ne zletiš s ceste

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 449
10.12.2008 10:35:55   
zwer
Majchy lepo da si se spočila in da se počutiš ti in tvoja user posted image  OK ... jst bi tut kako urco še potegnla, sam kaj ko je blo treba v službo ... popoldne pa tut ne bom mogla, greva z mojim spet v nakupe ( neki za najinega user posted image  neki pa za podjetje)

Love Zwer

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......