|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
1.1.2009 21:09:56   
mala*
sunny...sori, sm še enkrat prebrala...ne zakaj, ampak za kdaj...Ja ne ve še, idealno bi bilo če zdržim do dopolnjenega 37.tedna, kar je 26.1.- če se prej pojavi krvavitev pa takoj tisti moment...Tako da če bo vse ok tisti teden med 26.-30.1!!!

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
1.1.2009 21:12:00   
Maksi1
Sunny - ma sej ni kake posebne vraže glede borše. Samo una vraža je, da ko maš vse naštimano, potem greš rodit. Zato tudi ne hitim s sobico in ostalimi pripravami. Čeprav bo zdej v januarju gas tudi s tem. Ta vikend namreč nameravam vse plenice oprat. Kdaj se bodo posušile sicer ne vem, ker je taka vlaga. Očitno še vreme dela v korist vraževerju. user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
1.1.2009 21:15:08   
Maksi1
http://www.lisca.com/index.php?page=za-dojece-mamice&lang=si_SI&local=si

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
1.1.2009 21:17:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

MAjchy...imaš pa kar zapolnjene dneve..tkolele med prazniki...počivat punca....

sploh ne govor.......je g rekla da moram počivat in samo kako uro na dan lahko šetam okoli-še dobr da sem vse nakupila za user posted image

glede moderca:jaz študeram da bi kar 1ali pa 2 št. večjega kupila koker ga imam sedaj-pa kej poceni če slučajno  falimuser posted image
torba za v p:jaz jo bom naštimala v sredini januarja-no ko je maksi napisala glede vraže:pri balonchy je držalauser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
1.1.2009 21:17:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Evo moj seznam za v P:
modrček za dojenje, ne rabiš
sp. hlače, ne rabiš
nogavice, nujno
natikači (z gumijastim podplatom), Fino je imet kakršne koli copate sam da so od doma
higienski vložki, ne rabiš
blazinice za v modrček, če ni modrca tud tega ni
pribor za osebno higieno (gel za tuširanje, zobna ščetka in pasta, glavnik, vazelin za ustnice),nujno
gsm, polnilec, nujno
fotoaparat, nujno +rezervna baterija
mp3, baterija,jst ne
cd z muziko,jst ne
dokumenti (zdravstvena izkaznica, materinska knjižica, napotnica, kopija poročnega lista)

Tak je v Celju vložkov in tuš gela se ne rabi dobiš tam in je bojda ph primeren aja pa tud hlačke za enkratno so tam.... Modrc me ne vem k si skos oz. večino v postelji ga ne rabiš vsaj jst nisem nobene vidla da bi ga imela tud sama ga nisem imela....

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
1.1.2009 21:23:19   
Maksi1
Punce, jaz zdej grem še mal ležat na kavč.
Uživajte še naprej.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
1.1.2009 21:27:42   
Katjusa

Uživajte še naprej.

lepo počivajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
1.1.2009 21:30:04   
brkn83
js se bom pa zdele iz sedežne prestavila v postlo. Se mi ne da več sedet, zato grem mal počivat. Jutri bo zopet naporen dan. Bom mal delala, popoldan pa greva še mal naokoli po obiskih.

Želim vam še naprej lep večer. in se zopet jutri kaj beremo.

lahko noč.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
1.1.2009 21:30:36   
Ajvy
tako, pomarančke so varno v mojem želodčku user posted image

mala*...smo bili pr sorodnikih...pr mojmu starejšemu bratu...njegova ženica fajn kuha user posted image user posted image user posted image

mah...jst se slpoh ne sekiram glede kil...sem bla na + 10...bomo vidli zdej 06.01...samo .....zdejle mam pa res feeling da bom počla..tile prazniki....nekaj najlepšega user posted image

Sunny....uf mene si našla..ko sem šla prezračit molje po kakem tednu user posted image user posted image  vem vem... kako je....in tako je prav...moramo se malo razgibati, da bomo lažje rodile....

Maksi...jst sem imela torbo pripravljeno natanko en mesec prej..rodila sem pa 10 dni pred pdp.....
Ampak vsak po svoje....tako je tudi prav user posted image user posted image user posted image

Majchy...sej pr teb zgleda kot da se skoz potepaš...v bistvu imaš pa veliko enim mini izhodov, dalahko vse opraviš....
kar počivat.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
1.1.2009 21:31:21   
Ajvy
Punce jst sem pa pridelala prvo strijo user posted image user posted image  na trebuščku...in sicer mi je popi počil user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
1.1.2009 21:31:35   
Ajvy

Uživajte še naprej.

enako.....

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
1.1.2009 21:33:06   
Katjusa

Punce jst sem pa pridelala prvo strijo user posted image user posted image  na trebuščku...in sicer mi je popi počil user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image hitro mazat.... jst mam pa polno strij tu še iz časov k nisem bla noseča pa priznam tud da sem ful lena za mazanje

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
1.1.2009 21:34:00   
sunny24
ajvy, čestitam za pvo strijo! user posted image user posted image user posted image  Sam bogi popi...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
1.1.2009 21:38:14   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

ajvy, čestitam za pvo strijo! user posted image user posted image user posted image  Sam bogi popi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
1.1.2009 21:38:52   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image user posted image user posted image hitro mazat.... jst mam pa polno strij tu še iz časov k nisem bla noseča pa priznam tud da sem ful lena za mazanje

mažem mažem..ko se spomnim...enkrat vsake kvatreuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
1.1.2009 21:39:00   
Čebel@
ajvy.......zdele ko sva iskala kuhinjo in skupi nosila za user posted image  je bilo res veliko enga šetanja........samo zdaj pa samo še počivamuser posted image

no jaz vas zapuščam.....moram spiti en magnezij ker mi trebuh otrdeva,pa še zeham 100 na uro

se tipkamo jutri......lepe sanje vsem in čim manj obiskov wc-ja........nočko

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
1.1.2009 21:45:49   
Ajvy
majchy..jst se tudi nacejam z magnezijem user posted image
lepo nočko tudi tebi,....

brkn...spočij se.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
1.1.2009 21:48:56   
Katjusa
punce jst tud grem pod tuš z dragim in pred tv dons mi je kokice oblubu user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se mejte se ju3 tipkamo... lahko noč in lepe sanje

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
1.1.2009 21:49:01   
sunny24
Punce, te k zapuščate rr za danes, vam želim lahko nočko in lepe sanje! Pa čimbolj mirno noč!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
1.1.2009 22:11:41   
Ajvy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         user posted image user posted image

28.12.2008
1. Pikica5......user posted image  Taj... 2005g, 43,5cm  user posted image  Maj... 2045g, 44 cm   user posted image
    PDP (22.02.)

31.12.2008
2. Balonchy.....user posted image  Matic...    3180g, 50 cm             user posted image
    PDP (01.02.)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
1.1.2009 22:12:39   
Ajvy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         user posted image user posted image

28.12.2008
1. Pikica5......user posted image  Taj... 2005g, 43,5cm  
                      user posted image  Maj... 2045g, 44 cm                     user posted image
   PDP (22.02.)

31.12.2008
2. Balonchy.....user posted image  Matic...    3180g, 50 cm             user posted image
    PDP (01.02.)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
1.1.2009 22:13:55   
Ajvy
na čestitkah sem prebrala ,da ima Balonchy..Matica..če sem se pa zmotla..bomo pa popravili....

nočko vsem.....lepa naj bo...se beremo jutri....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 22:59:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3673
1.1.2009 23:10:03   
kayica24
Punce, da vam še jaz zaželim vse lepo v Novem letu in da naši user posted image počakajo v trebuščkih vsaj do 37.tedna...

Midva sva preživela super silvestrovo v enem gostišču,sva celo plesala,se fajn najedla dobrot, ob polnoči pa sem seveda,kot se za nosečnico spodobi, potočila solzice sreče..user posted image Če pa je tak fajn bit5 v objemu nekoga, ki ti pomeni vse na svetu!!!

Drugače moram povedat, da me je faaaaajn šokirala novica o Balonchy in me kar nekaj šraufa, otrdeva in boli...user posted image
Ampak vseeno,vse čestitke mladi mamici, ki se je rešila nosečniških tegobic,beri-nespečnost...ampak sedaj taprava šele pride...vendar prijetnejša...

Naša Marinela je zadnje dni zelo aktivna v trebuščku, ki pa mi vedno pogosteje otrdeva...user posted image

Ampak ne-zdržali bomo VSAJ do 26.januarja...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
2.1.2009 8:21:26   
Ajvy
jutro...ponoči je spet padal snegec....tako da je bilo lepo pravljično......

upam, da bomo danes uspeli iti kaj na snegeca....moramo nekje staknit ene sanke....pa brž dol po hribiuser posted image

lep dan punce....

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?