|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
2.1.2009 9:37:08   
petrap
jutro...

no moj še vedno drnjoha...jaz sem pa vstala, ker se mi je tko lulat mudilo..zdaj so me pa klical, če greva na kavo, pa se mojmu ne da, tko da grem pa kar sama...ga ne bom čakala pa prosila user posted image

jaz mam torbo tud že prpravljeno..no še neki mi manka za osebno higieno, to je pa tud vse...šampona jaz ne bom jemala, mi bo moj prnesu če bo potrebno..edino kar morm še naštimat je to kaj bomo oblekli našega malega, pa mu bom kar vse skupaj v lupinco prpravla...oziroma če bova kupila nahrbtnik za dojenčka, mu bom kar ke dala...zame pa bom naknadno mu naročila, saj mogoče mi bojo pa še te nosečniške zadeve čist okej...

no zdaj pa se grem odpravit za na kavo, pa po kruh morm...se tipkamo kasneje...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
2.1.2009 10:58:30   
Čebel@
jutro!
imam eno vprašanje:ali ste oz.boste dale kapice in copatke ki so pri kompletkih zraven tudi prati?

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
2.1.2009 11:00:39   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jutro!
imam eno vprašanje:ali ste oz.boste dale kapice in copatke ki so pri kompletkih zraven tudi prati?

Ja, jst bom dala vse prat, tko sem tud prvič naredila.
Edino kar sem dokupila od tega (kapice in copatki pa štumfki) kasneje al pa kar sem kasneje dobila, pa če se je hitro rabilo (vem da sem tako kupila kapice dve in sem jih rabila takoj) nisem dala ampak sem dala šele ko se je umazalo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
2.1.2009 11:08:52   
birdy
Pa glede tistega seznamčka za v Porodnišnico...
Katjuša je napisala da modrca ne rabite. Da nobena ni okol v modrcu hodila. Se sicer čist strinjam čeprov jst sem pa mela. In razlog: ko že ene dva dni dojiš in maš bradavice take kot da bi bil na boksarskem dvoboju, te začne tista halja prov hudičev drgnit po bradavicah. In jst sem mela pol ene drugi, tretji dan modrc, ker me tako vsaj ni drgnil po joškah. Ker modrc je tak bolj mehek, tista halja pa k šmergl papir.
Niso pa vse ženske enake, ene mogoče ne bo motila halja, mene pa je. PA sam z vidika bradavic to mislm, drgač mi je bla tista halja prov super.
Pa še vložke komentiram... Vložkov je blo res zadost (upam da je še tako, so bli kr na wc-ju in jih res ni nikol zmanjkal) ampak so bli taki navadni, ala always. Jst sem pa uporabljala vatirance, so bli najbolj mi udobni, pa ker ni blo plastike se je moj prestredek tud najlepš celil (ker lahko diha). No da ne omenjam, da sem rodila v najhujš vročini in kar spomte se kako je ko maš sred poletja že sam zarad menstruacije tisto plastiko goruser posted image  Tle pa še bolj teče, pa men je blo po porodu še bolj vroče kot običajno.

< Sporočilo je popravil birdy -- 2.1.2009 11:09:52 >

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
2.1.2009 11:13:07   
cvetka13
ze dolgo vas nisem braal, pa sta ze 2 memici med februarkami.
Bravo, sam da se lepo crkljate in da so malcki zdravi.
Ce bi sama rojevala tako kot 1., bi s e  zgodilo cez 3 dni.  Tokrat upoam in verjamem,  da  bom zdrzala 2v1 malo dlje.

Zadnjic na pregledu je bilo vse OK, naredila mi je UZ in smo ocenili tezo 1450g pri 30T. NAslednji pregled imam 9.1.!!
Razem prehlada sem OK. Mucijo me obicajne nosecniske tezave...otekanje nog, ziscanje  v rebra in medenico, peklenska zgaga, pogosti obiski wcja, custevno bolj obcutljiva,...
Komaj cakam,d a s e  to neha in da nezno objemem svoj zaklad, ki se plava v trebuscku.user posted image

Po socialnis  enisme letala, takoj zdej po praznikih bom uredila. se mi tolk ne da v sluzbo nest tistih papirjev...ker mi takoj ne postemljajo in moram nazaj  ponje hodit...brez veze.

A mogoce katera ve: ce so ali so bili v lanske letu vasi partnerji- ocetje otrok pod statusom S.p., a pol CSD sam pridobi  dohodke  (vsaj tako na obrazcu pise, pa vcasih hocejo, da vseen sam neke papirje nosis)????

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
2.1.2009 11:20:05   
cvetka13
nodrcki:

pred mano je ena ze napisala en point. to je res., mene so motili s etisti vlozki za v modercek, sem dala noter se zlozence 10x 10 cm. Druga varianta je tale: tiste mrezaste hlacke, ki jih v P dobis, tisti del ki je med nogami skupej  sešit  potrenas in dobis mrezast trak. Das ga cez prsi, spodej pa eno bombazno plenicko zlozis.   To pride fajn v potev, ce iamm ful melka in ti tece iz prsi.  sama sme se zjutraj zbujala v luzi melka na postelji in pom  ponoci plenicko 1x menjala.  Jets bom vsekakor modercek vrgla v torbo, me nic ne stane, bom pol vidla, kaj mi bo pasalo.

(odgovor članu cvetka13)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
2.1.2009 11:28:51   
claud
Dobro jutro!

No dons sm se pa naspala še od novga letauser posted image

Zdj se mi pa nč ne da....čeprav bi mogla če cunce mal speglat.....

Spodi me boli vsak dan bolj....vsako noč se bl matram pr obračanju-sm ugotovila da ni več nobenga obra ta brez pokanja kostiuser posted image
zdj pa že jst komi čakam da bo konc tega....
Na wc-ju sm vsake pol ure.....no se vidi da je zadnji mesec....

Moj user posted image se pogovarja vsak večer z user posted image in ji skos govori da naj se pripravi da jo bo mečkal, pa da ne bo mamico preveč matralauser posted image

Aja sm vidla da je govora o torbah, pa jo bom jst tud dons kr naštimala...da mam pol mir!

Kako se pa vi kj počutite....bebice so v redu? Vse štima?

(odgovor članu cvetka13)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
2.1.2009 11:43:21   
Shuka
Jutrčka user posted image

Kako ste?

jaz poleg tega da sem na 2h hodila ponoči na wc bom šla zdej za kako uro počint, mogoče mi bo ratal mal zadremat, čeprav dvomim. Mene ponoči tolk roke/prsti  bolijo, zdej mi že dva prsta klecata, da o zaspanih prstancih in oteklih prstih ne govorim, k ful boli ponoči ampak pol je noči hitro mimo pa je bolje. Premeščanje z enga boka na drugega je tud projekt jauser posted image . Evo priznam pa, da še ne upam pripravit torbe kot je ena že dejala, da nau kej prej prilšlo ven kot bi moralo.user posted image Bom naslednji tedenuser posted image
Malček v bušiju je priden, dela valove in mi šteje rebrca, vsake tolk k se naguzi težko diham, točn vem kdaj mi bo otrdel trebuh k mi sapnik malce zapre pol pa trebuh otrdi, sam prav moj g. da to otrdevanje ni podobno popadkom, a kej veste kaki so, naj bi bli kot krči pri menstruaciji, zaenkrat jih nisem imela kar je seveda super in da ko pride čas bomo že vedle kaj so popadki. Upamuser posted image

cvetki - morm povedat, da naj se ti pri pisanju ne mudi toliko, ker sem te malce s težavo prebrala, a se ti rodit mudiuser posted image user posted image user posted image

grem mal počivat, pol pa lazanjo delat za kosilo.user posted image Pridne bodite pa noge skupaj.user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 2.1.2009 11:54:29 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
2.1.2009 11:44:00   
diamantina
Daaaannn! user posted image  user posted image

Kako ste? Jaz sem malo boljš kot včeraj, res ne vem, kaj me je prijelo. Me pa še vedno križ in trebuh bolita, pa ne tisto bolezensko, ampak kot bi se mi vezi raztegovale se mi zdi. Do 16. januarja še nočem rodit, pol pa lahko tudi, če se mu tako zelo mudi.

Včeraj si packa nisem šla pripravit torbe, mogoče si jo bom danes, noter bom pa dala:
- fotoaparat in polnilec (nimam ga na baterije),
- mobitel in polnilec (to tik preden bom šla),
- dokumente (zdravstveno, materinsko, podpis očetovstva, napotnice),
- osebna higiena (šampon, balzam, zobna ščetka in krema, vazelin, nevtralni antišvic stik, glavnik, krema za obraz, lanolin),
- copati (kar navadni hišni),
- vložke vir in hlačke za 1x uporabo (od tega samo en paket in ene do dvoje hlačk za domov oz. če jih tam slučajno ne bo),
- neke kekse (ala leibniz), če bom slučajno kaj lačna
- neko vrečko, da mi bo moj lahko moja oblačila nesel domov, da se mi ne bodo po porodnišnici valjale.

Za malčka pa bom naštimala v vrečko in dala v lupinico (ker če ne bo moj pozabil na vse skupaj):
bodi, če bo mrzlo tudi mako majčko, kompletek, kapico, copatke, tetra pleničke (ene tri), pleničko za 1x uporabo, povijalno plenico, kombinezonček in dekico.

Mene pa bolj zanima, kaj boste ve oblekle za domov?? A si naj nosečniške hlače pripravim ali bodo dobre že tastare, kakšne bolj ohlapne?  

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
2.1.2009 11:50:11   
claud
diamantina- jst bom za domov mela kr nosečniške...če bom šivana pa pomoje kr tremirko....

Tole je pa dobra ideja da kr u lupinco postavš- moj bi tud lohk drugač kj pozabuuser posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
2.1.2009 12:05:48   
sunny24
Jutro! Kako smo? Jst sem bla zjutraj zbujena od 6h-7:30, k mi je moj dvignu prtisk...

Je frajr pršu spat ob ob 6h, se začel pogovarjat, pol me je itak totalno predramu, sem ga napiz.dila, pol mu še zagrozila, da naj prnese šrvfncigrje domov, da bom sama sestavla pohištvo za user posted image  in on meni nazaj, da mu je mama ala moja kvazi tašča rekla, da to se še ne sme sestavljat, da to bo, ko bom jst v P, ker drugače po vseh možnih vražah, to ne prnese nič dobrega...WTF????? Ja, in moj zdej hoče tko nardit...In pol še, da sej bo pa ona oprala cunce za user posted image ...Ma niti če se na bučo postavi!

Evo, sm se skašlala!user posted image

Drugače naša miga na full, se lepo guzi...Ku fajn!user posted image  Sam ta ideja, da se da cotke za user posted image  v lupinco res ni švoh...sicer jst resno razmišlam v tej smeri, da bi že kar vse cunje, tudi moje za domov nesla že kar sabo, ker moj jih bo 100% pozabu...

diamantina, za domov študiram met kar trenirko al pa nosečniške kavbojke...Svojih starih hlač 100% ne, bom še malo komot!user posted image

Jst bom tudi modrc za dojenje nesla v P...Da ne bom kot vodomet, sam bo namesto vode mlekec...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
2.1.2009 12:09:56   
sunny24
Sem rajš poslala, da ne bo kej zatrokiralo!

majchy, jst bom vse oprala.

petrap je že nazaj s kavice!

cvetka, glede tvojga vprašanja o s.p. pa nimam pojma. Najbujše, da vprašaš na CSD, ko boš papirje nesla.

Zdej grem pa zajtrk papcat...Mi že kruli!user posted image  

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
2.1.2009 12:20:45   
claud
Sunny- ja kwa je pa s tvojo taščo?!?!user posted image
Kok mi grejo na živce te vraževerne babe....obup....
No sam da si se skašljala...user posted image

majchy-jst sm tud kr vse oprala.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
2.1.2009 12:22:59   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Je frajr pršu spat ob ob 6h, se začel pogovarjat, pol me je itak totalno predramu, sem ga napiz.dila, pol mu še zagrozila, da naj prnese šrvfncigrje domov, da bom sama sestavla pohištvo za user posted image  in on meni nazaj, da mu je mama ala moja kvazi tašča rekla, da to se še ne sme sestavljat, da to bo, ko bom jst v P, ker drugače po vseh možnih vražah, to ne prnese nič dobrega...WTF????? Ja, in moj zdej hoče tko nardit...In pol še, da sej bo pa ona oprala cunce za user posted image ...Ma niti če se na bučo postavi! 

Sunny, da bi men moj reku da bo že moja tašča zrihtala za otroka cunje ga fentam. Znorim in ga pošljem v rodne kraje, pa ponoči bi mu blo tud zelo udobno na kavču...
Dobra si da si še tok mirna, povej mu da je to gnezdenje in da boš res sama šla skup omare šravfat če ne bo on naredu, pol bo verjetn hitr šel pa sešravfu teh par omarc.
Bi pa jst v tem primeru tud tašči povedala da nej ne govori takih... Jst sem glede tega kar direktnauser posted image  Pa mam čist fajn taščo ampak ko pa začne neumnosti klatit pa nisem nikol skor tih.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
2.1.2009 12:27:55   
sunny24
Ma pojma nimam, kaj ji je...Sej OK, kaka taka vraža, da se malo posmeješ OK, ampak da zdej ne bomo pošlihtali sobice predn grem rodit...Mislim...Sej pravim, bom pošizila in sama sestavla sobico oz bom poklicala moje starše, da mi pridejo pomagat.
No, včeri mi je že moj objavu, da zdej, ko je 3 dni fraj 7-9.1. da ga ne bo cel dan doma, ker bo privat delu...Ja, jst morem še na redavanje v PO za EA, naredit generalko v stanovanju (prah pobrisat, zavese oprat, preložit pohištvo v naši spalnici, prebarvat sobico, novo luč montirat...), it nazaj na CSD...Pojma nimam, kdaj bom vse to nardila...user posted image user posted image user posted image

OK, zdej sm se pa za v redi skašljala...sorry punce, ma sm mogla vn vršt, k če ne bi počla!user posted image  Hvala, k ste me "poslušale"...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
2.1.2009 12:31:44   
claud
sunny-ni panike ti kr kašlji!!!user posted image user posted image user posted image sam da se ti ne zaleti!user posted image

Jst pa že pridno likam in mam čist mal šeuser posted image user posted image
Pol pa še postlco domov prvlečemo pa bo vse tipi topiuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
2.1.2009 12:36:06   
mala*
DAN!!!!!!!!
Jaz sem spet pojedla tunin namaz in pa francosko, moj je pa še biftek do knca zmazal...zdaj sm pa dala cunje sušit, moj je šel mal ven, jaz pa dobim ob 13h obisk-pride sestrična pa bova kakšen film pogledale, mal čokolade pojedle in velikooooooo počvekaleuser posted image user posted image
Jaz bom šla tudi domov pomoje kar v trenerki, da bo komot...da ne bm že takoj prveč optimistična in poskušala kavbojke na rit spravt pol bom pa slabe volje...bom to pol doma enkrat ko bo dovolj poguma, haha!!!!user posted image user posted image user posted image
Sunny upam da si se ti tudi kvalitetno podprla!!!Glede tašče ja, jst raj perem vse 3x kot pa da bi mi ona-midve sva v precej nedobrem odnosu...jst pač ne maram hinavcev in potuhnjencev in pol je to tko..Sm hotla cunce oprat, pa mi je mami rekla da sta se z user posted image , zmenila, da ko bom jst šla, on njej vse prnese, pa bo ona oprala in mi lepo prištimala- tudi posteljnino...tako da user posted image user posted image user posted image za mamico!!!!!!!!
Zdaj pa grem za pol iure počit dokler ne pride sestrična ker tudi sedeti ne morem k sm ravno jedla...

PAPA in LEP DAN!!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
2.1.2009 12:37:12   
sunny24
Bom pazla! user posted image user posted image user posted image

claud, ti si pa pridna, da peglaš. A to maš cotke za user posted image  v obdelavi?

birdy, ma sm šla rajši jst gledat TV na kavč, da sm se ohladila, k mi je že para iz uh pihala!user posted image user posted image user posted image  In sem mu tudi povedala, da ga ne zbudim do zadnjega (gre delat za ob 20h)-torej ga pred 18h ne zbudim, da ga niti vidim ne-mi je všeč, če mam moj nizek prtisk...user posted image
Pa fora je, da on meni tega sploh ni povedu, kaj mu je mama rekla. Mu je v bistvu zjutraj ušlo...

Dejte mi neki povedat...Za na previjalno mizo kire une podloge so bolj fajn-plastične al kake iz blaga? K ne vem kaj kupit...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
2.1.2009 12:41:14   
claud
sunny- ja baby cotke so v obdelavi...še zadnje k jih mam....tistih k bi blo treba pa še kr niuser posted image

Za podlogo ne vem točn katero mislš....če mislš uno peno k pride na previjalko se mi zdi bolš una plastika, ker ne premoči....jst mam tisto peno oblečeno v neki podobnega usnju pol bom pa itak dala eno tetra plenico gor še ko bom previjala....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
2.1.2009 12:45:18   
sunny24
mala, a si se napapcala ko mali user posted image ? Jst tudi! user posted image user posted image user posted image
Boš mela pa fajn popoldne! Kako si drugače?

Sej jst se zastopim s taščo, ampak ne se mi vsiljevat s takimi neumnimi. Če mi je "težila" že, ko sm kupla enih par cotk, pa sm bla že po 20t...Da to se vse na koncu kupuje, pa jogi mi bo ona dala 12 let starga k je bil na kašči-od sestrične od mojga dragega...user posted image  Sej OK, vse lepo in prav, sprejmem vse, da se kaj pršpara, ampak pusti, da se sama odločim kaj bi mela, ne pa neki vsiljevat. Sem prov vesela, da je moj kupu novo postlco po našem okusu!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
2.1.2009 12:47:40   
petrap
sunny - sem že nazaj ja user posted image ..sem mogla še zajest narest, zdaj bo pa moj prevzel do konca...ja tvoja tašča je pa k moja mami...je tud rekla, da ne smem pripravit še zibike, vse ostalo lahko, ker to naj ne bi blo nč dobru, pa sem rekla, da naj ne komplicira in je rekla, da no ja saj so res sam vraže...jaz pravim, da če bo že kaj narobe, to vsekakor ne bo zarad tega, ker mam sestavljeno postelco user posted image ..je pa tud men tašča rekla, da lahko ona vse opere, pa sem povedala, da to bom pa že sama nardila, pa tud ponudila se je, da pripravi stvari za otroka (kaj ga bomo oblekli ko bo šel domou), če me kaj prehiti...sam bom kar sama...ker ona bi mi zihr dala uno kar je ona kupila...saj so res ene cortkane žametne hlačke pa brezrokavnik...sam ne mislim tistga čez glavo vlečt...tko da bom vzela kar en nou pajacek, pa jopico..pa itak bo v kombinizončku...nč komplikacij...tud nobenga kompletka nism kupila, ker mi ni bil noben ekstra všeč...mogoče še bom...mah brez veze komplicirat...

modrčk sem si pa jaz tud že pripravila...že tko nism navajena, da sem brez...tko da to bo po moje pr men takoj gor...

no morm it jest..moj me že sprašuje, če me mora prosit...se vam javim, ko pojem user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
2.1.2009 12:47:59   
sunny24
Ja, claud, to mislim, ja. To peno. Bom mogla it pogledat, da dobim kako lepo barvo. Vrjetno bo kar oranžna, pa pol banca tudi...user posted image  Se bom vsakič nate spomnla, ko bom bla v sobici!user posted image  A cotk pa še kar nimaš-tvojih??? Pa se ti je kaj javla na telefon al se dela francoza?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
2.1.2009 12:48:43   
Dan punce,

za mano je noč bedenja že drugič v dveh dnehuser posted image user posted image user posted image ...joj joj še dobro da imam svojega otročka skoz s sabo mislim v bušiju ker drugače bi me še kdo prijavil da kdaj se hodi domov pa da imam otrokauser posted image user posted image user posted image zakaj to govorim včeraj zvečer mi sestra napiše če pridem k njej pa k fantu in ona men ob 21 pol pa me še pokliče pa reče pa prit no...ja sej veste cele dneve cele noči sama dolg cajt za umret in jaz se res zrihtam in pičim za Celje in akj smo počeli joj joj jz pa sem ena nosečkauser posted image user posted image kartal pa ne vprašat do kdaj do 05:15 zjutraj tako da sem domov priracala ob 05:45 pa nasmejala sem se tk ko se že dolg dolg nisem res sem se skor polulala pa ne enkratuser posted image user posted image user posted image  zjutraj zaspala tam okol sedmih moj prišel tam okol osmih spet domov in sem vstala ob 11 ker sem morala v trgovino po mal zelenjave ker bom danes delala tortilje pa prideta sestra pa fant na pozno pozno kosilo ker imam jaz šele zajtrk sedajuser posted image user posted image user posted image ...

Sunny tale tvoja tašča pa ima neke čudne ka ji sploh pride na pametuser posted image user posted image user posted image si bo že mogel vzet čas pa naredit to kar si rekla sej mu druga ne preostane pa že tk si kr naprej sama in on bi še potem odkorakal od doma...moški moški sam da bi se izognal domačega dela nikjer ni tako hudo kot doma...Sej dobro da si se skašlala ti bo malo lažje...

Majchy tudi jaz bom kr vse oprala in bom kr sedaj kmal začela...

Sej da bi še kaj komnentirala sem tk pozabla men podobnouser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
2.1.2009 12:49:39   
rebeka84
dober dan! kako ste kaj?
sunny- vidim da te tašča jezi. nič se ne sekiraj, ti kar lepo po svoje naredi. moj mož je iz bosne in tam imajo tudi navado, da se vse stvari kupijo ko se otrok rodi in šele takrat se pripravi sobica in postelja, itd. ampak tako navado pač majo oni jaz pa ne, tak da je nisem upoševala. ne bi mogla zdržat da nič ne kupim za dojenčka in da vse drugi naredijo namesto mene. tak da midva imava že vse, no skoraj vse.user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
2.1.2009 12:50:44   
sunny24
petrap, dober tek!user posted image

Ja, se strinjam s tabo, če ma za it kej narobe, bo šlo, al če bo postlca in ostalo sestavljeno al ne. user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.