diamantina
|
Daaaannn! Kako ste? Jaz sem malo boljš kot včeraj, res ne vem, kaj me je prijelo. Me pa še vedno križ in trebuh bolita, pa ne tisto bolezensko, ampak kot bi se mi vezi raztegovale se mi zdi. Do 16. januarja še nočem rodit, pol pa lahko tudi, če se mu tako zelo mudi. Včeraj si packa nisem šla pripravit torbe, mogoče si jo bom danes, noter bom pa dala: - fotoaparat in polnilec (nimam ga na baterije), - mobitel in polnilec (to tik preden bom šla), - dokumente (zdravstveno, materinsko, podpis očetovstva, napotnice), - osebna higiena (šampon, balzam, zobna ščetka in krema, vazelin, nevtralni antišvic stik, glavnik, krema za obraz, lanolin), - copati (kar navadni hišni), - vložke vir in hlačke za 1x uporabo (od tega samo en paket in ene do dvoje hlačk za domov oz. če jih tam slučajno ne bo), - neke kekse (ala leibniz), če bom slučajno kaj lačna - neko vrečko, da mi bo moj lahko moja oblačila nesel domov, da se mi ne bodo po porodnišnici valjale. Za malčka pa bom naštimala v vrečko in dala v lupinico (ker če ne bo moj pozabil na vse skupaj): bodi, če bo mrzlo tudi mako majčko, kompletek, kapico, copatke, tetra pleničke (ene tri), pleničko za 1x uporabo, povijalno plenico, kombinezonček in dekico. Mene pa bolj zanima, kaj boste ve oblekle za domov?? A si naj nosečniške hlače pripravim ali bodo dobre že tastare, kakšne bolj ohlapne?
|