Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 13:00:53
|
|
|
|
Ajvy
|
Če katera ni našla št. v postu..naj mi pošlje prosim z.s. Hvala za vse novoletne želje Shuka...super za tako aktivnega ...boga tvoja rebra .... Birdy...držimp estke ,da Neli čimprej zobek ven pokuka in da se lepo naspi Pikica...držim pestke za Maja....da bo čimprej sam dihal Sunny...čestitke za vstop v 33.teden Mala*..super za uspešen pregled in super gramažo KAtjuša...po mojem si preveč aktivna..tako kot ponavadi nič ne počivaš...lumpa...hitr magnezij spit in noge v luft.... petrap...se mi zdi, da ssta se super zmenla gelde praznovanja...za vsakega nekaj...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 13:07:13
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, hello! Kako smo? Sem vidla, da vas je obiskal dedek mraz in prnesu Tarji lepo darilo! Jst sem dešifrirala vse v glavnem!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 13:17:06
|
|
|
|
diamantina
|
Joj punce, mene je pa driska prijela Pa sploh ne vem od česa - najverjetneje kislina al kaj. Jedla sem isto ko vsi ostali pa ni nikomur nič. Vročine zaenkrat še nimam (trkam), tako da mislim, da ne gre za virozo - to sem že tudi prebolela in se je drugače začela (spahovanje po jajcih, bolečine in kriljenje v črevesju), zdaj pa kar kot strela z jasnega.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 13:19:31
|
|
|
|
Ajvy
|
2.del.... buči..hvala za lepe želje KOlumbo....ti si pa res čist naspidirana,....veš kaj me zanima..a govoriš tudi tako hitro....al si samo poskočna tolk Rebeka...dobra sta da sta šla ven....meni je tumač mrzlo zunaj.... Sunny...mi boš poslala seznam št. prosim..... Super za tvoj nočni izhod oooo..še boljše pa je bilo stiskanje Claud...in a vas je 6-mesečnica zbudila??? Cita..... Rebeka...čestitke za samo še en mesec Katjuša..ti pa res nisi bla novoletno razpoložena....jst mam pa rada novoleto....pa ne vem zakaj.....ker je to od vedno bil družinski praznik,, ker nas je vedno obiskal Dedek Mraz....in ker je bilo tako lepo doma na toplem..po mojem zato.... Diamantina...nas je tudi presenetil snegec....je tako lepo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 13:21:52
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, hello! Kako smo? Sem vidla, da vas je obiskal dedek mraz in prnesu Tarji lepo darilo! Jst sem dešifrirala vse v glavnem! superca...detektivka jah....mene je tolk uščipnilo v križu ,da ne morem na nogo stopit...ampak bom to preživela,...ni časa za jamranje.... tolk sem vesela, da je pupa zadovoljna....moje darilo je sicer recesija vzela...ampak meni je pa uspelo se zmenit z dedkom Mrazom, da je mojadva tako lepo rpesenetil, da mi še zdej srce poje...kolk sta bla oz.sta vesela...... oh..tile naši otročki.... Pa ti....kako gre vam???Tvoj spet dela danes, ne? Sem prav prebrala??
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 13:22:32
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina Joj punce, mene je pa driska prijela Pa sploh ne vem od česa - najverjetneje kislina al kaj. Jedla sem isto ko vsi ostali pa ni nikomur nič. Vročine zaenkrat še nimam (trkam), tako da mislim, da ne gre za virozo - to sem že tudi prebolela in se je drugače začela (spahovanje po jajcih, bolečine in kriljenje v črevesju), zdaj pa kar kot strela z jasnega. mogoče se pa pripravljaš, da bi nas prehitela na poti v Rim???
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 13:23:05
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, maš zs!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 13:25:01
|
|
|
|
Ajvy
|
28.12.2008 1. Pikica5...... Tai (2005g) in Mai (2045g) , PDP (22.02) 31.12.2008 2. Balonchy..... ? (3180g) PDP (01.02.)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 13:26:24
|
|
|
|
diamantina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: diamantina Joj punce, mene je pa driska prijela Pa sploh ne vem od česa - najverjetneje kislina al kaj. Jedla sem isto ko vsi ostali pa ni nikomur nič. Vročine zaenkrat še nimam (trkam), tako da mislim, da ne gre za virozo - to sem že tudi prebolela in se je drugače začela (spahovanje po jajcih, bolečine in kriljenje v črevesju), zdaj pa kar kot strela z jasnega. mogoče se pa pripravljaš, da bi nas prehitela na poti v Rim??? Pa menda ja že ne ... aaaaa, nisem še ready!!!!!!! Grem si za vsak primer torbo pripravit.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 13:27:18
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, maš zs! odgovorjeno in dogovorjeno
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 13:28:14
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: diamantina Joj punce, mene je pa driska prijela Pa sploh ne vem od česa - najverjetneje kislina al kaj. Jedla sem isto ko vsi ostali pa ni nikomur nič. Vročine zaenkrat še nimam (trkam), tako da mislim, da ne gre za virozo - to sem že tudi prebolela in se je drugače začela (spahovanje po jajcih, bolečine in kriljenje v črevesju), zdaj pa kar kot strela z jasnega. mogoče se pa pripravljaš, da bi nas prehitela na poti v Rim??? Pa menda ja že ne ... aaaaa, nisem še ready!!!!!!! Grem si za vsak primer torbo pripravit. kr pejdi ja...pri enih je to znak....ne hecam se.....držim pesti, da to ni to....da tvojemu še ni potekla najemnina
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 13:29:13
|
|
|
|
sunny24
|
Sej mene tudi neki v križu seka...Ma se tolažim s tem, da bo hmali bujše! Moj pa danes dela ja, ob 17h začne pa do 24h...mislim, da je fraj šele v nedeljo. Ma bomo že, pol je pa 7.,8. in 9.1. fraj...Je lih fajn fraj za rojstni dan, pa še na UZ bo šou z mano, da gremo pogledat našo miss. Jst pa zdej ležim tle na kavču, gledam VH1 (malo muzike), moj še spi, miss se muva...Pole pa bom šla še do none malo, da voščim, pa kužota da grem pocrtat... Je full bogi, kr je pred 2 dnevi povozilo muco od none in jo je mel full rad, sta se skupi igrala... In pol ko jo je stric zakopal na vrtu, je pršu kužo zravn in začel tulit...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 13:32:06
|
|
|
|
Ajvy
|
28.12.2008 PDP (22.02.) 31.12.2008 2. Balonchy..... ? (3180g) PDP (01.02.)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 13:35:14
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, sem že poslala! Ku je lep seznamček zdej! diamantina, da ne bi še ti kej prehitevala zdej???
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 13:35:15
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny....tole pa je delavnik...uf...upam da se čimprej znajdeta na uživancijii na UZ Tale križ..sploh ne omenjaj...me nikoli ni bolel...ne vem kaj je to zdej...zgleda da je tak postavljen, da križu glih ne paše najbolj..... BOgec kuža.... še od mene par poljubčkov.... grem pod tuš.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 13:38:02
|
|
|
|
sunny24
|
Sej mene tudi ni križ nikoli nič bolel, ampak to je že preveč...Pol pa vlačim nogo za sabo ko nona od 100 let in 100 kil...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 13:40:37
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Sej mene tudi ni križ nikoli nič bolel, ampak to je že preveč...Pol pa vlačim nogo za sabo ko nona od 100 let in 100 kil... jah res nimaš kej....sam če ti po pravici povem, je mene že kar malo strah..me res kr orenk boli....nisem navajena... .no, zdej pa res pod tuš...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 13:51:45
|
|
|
|
|
No da se še jaz javim sem te danes zamenjala Sunny glede spanja sem spala do 13:15 ...šla pa sem spat ob 08:10 ko je moj prišel domov za znoret tole pr njih pa so mislili da bo delal še naprej ker enega ni bilo v službi ma ja najbolje da kr tam ostane pa naj mu dajo kako postlo ...No moj pa gre nazaj delat za ob 16:00 pa do konca kolikor bo treba ker imajo novoletni ples spet bo mami sama bom tle gor težila kot je moja navada... Pred sem šla spat sem pojedla zajtrk naša se je guzila in potem zaspala v dopoldne ...No sedaj pa pojedla tri mandarine in pijem kavico kosilo že kuhano sarmo sem pa včeraj že skuhala tako da danes lenarim juhuuu to imam najraje od vsega... Vidim da ste se imele kr lepo sem pa vesela da sem vsaj prvič bila prva na rr bravo za mene... Sunny vašemu kužeko ko je ostal pa brez prijateljice ... Diamantina le počakaj nč prehitevat...nisi še na vrsti... Avjy pr vas je bil pa priden dedek mraz bravooo zanj pa res je lepo videt ko je otroček vesel darila pa ni važno kako je veliko...to so naši otroci... Katjusa sej imaš prav da si spančkala najbolj pomembno je da ti je moek voščil to ej največ vredno pa si danes vsaj naspana in ne skrokana...Aja kako pa kaj Florjan je bolje??? Če sem katero pozabla se opravičujem ampak skleroza dela svoje
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 14:00:56
|
|
|
|
sunny24
|
cita, dobro jutro! Joj, sam tvoj se mi res smili, to je šele morilski urnik...Še pošteno spočit se ne more! Kdaj pa je kaj fraj? Če ne boš mela kej delat, ti bom jst delala družbo zvečer-itak sm home alone! Naša se je pa guzila celo noč, jutro, zdej se tudi neki muva...Kar nej, da vem, da je vse OK! Aja, punce, hvala za objemčke za našga kužota!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2009 14:06:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 14:08:05
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 cita, dobro jutro! Joj, sam tvoj se mi res smili, to je šele morilski urnik...Še pošteno spočit se ne more! Kdaj pa je kaj fraj? Če ne boš mela kej delat, ti bom jst delala družbo zvečer-itak sm home alone! Naša se je pa guzila celo noč, jutro, zdej se tudi neki muva...Kar nej, da vem, da je vse OK! Aja, punce, hvala za objemčke za našga kužota! Ja res se ne more tole je ubijalsko komaj se je vstal pa bo lahko šel nazaj garat...Mislim pa da je fraj 02,03.01 ampak tle tako nikol ne veš kaj se lahko zgodi ...ma bo že veš to je hudič ko vse znaš potem te pa ponucajo in bi te imeli radi skoz v službi **** pa tako znanje no sej obljubim ne bom več jamrala... Ja dobro da te imam Sunny da bi vsakič ko sem sama zapomniš večer pa se malo namsmejiva ko sva same z našimi miss v bušijah...naša se je guzila kr naprej ponoči sedaj pa je omagala joj me je mal strah da ni zamenjala dan pa noč tako kot je Lura ko sem bila noseča z njo se vidi da nekaj pa imajo skupnega moje punce...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 14:18:31
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, jst ksr mislim, da smo ga rahlo naj****, ker naša majo ta največje akcije lih ponoči...Ma ja, jst sem vsaj navajena bit ponoči pokonci in mi ni problema. Zdej sem pa čajčka skuhala, s panacoto se futram (jo je včeri mama nardila) in bom šla počasi mojga zbudit...Še kafe mu skuham prej, pol pa bo wake up!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 14:40:46
|
|
|
|
Katjusa
|
Ajvy jst sem pa misla da ti tipkovnica nagaja Diamantina to so lahko tud bojda priprave na porod..... punce dejmo še mal počakat sej se nam že vsem lušta cartat sam mal še nej zorijo naše sladke jagode pr nas je don stanje normalno sam lulam pa k da sploh nimam mehurja zjutraj sem misla da mi voda odteka sem bla vsa mokra sam zdej pa vdim da me skos na WC tišči zgleda da se je mali zagozdil v mehur..... aja moja mami pravi da bo verjetno punčka čeprav se je že na treh UZ lepo videlo da je fantek kljub temu mi pa plete copatke v modri barvi Cita hvala za skrb Florjan je bil že včeraj vredu.... zdleda da je imel samo enodnevni napad dopoldne je bruhal popoldne je bla že driska zjutraj je bil pa že spet po starem Mi smo tud včeraj florjanu kupli enga vlakeca zato k se je skos z mojim igral pa smo mu kupli Tomiya in je tok navdušen nad njim si ga je pa v trgovini sam zbral... ko smo prišli domov se je od nekej 16 ure pa do pol 19 ure skos v sobi igral z njim in danes že nadaljuje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 14:43:27
|
|
|
|
glen
|
balonchy za . Vsem ostalim februarčicam pa SREČNO,VESELO,ZDRAVO,USPEŠNO,........................................................ ŽELI Glen z družino
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 14:48:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, hello! Kako smo? Sem vidla, da vas je obiskal dedek mraz in prnesu Tarji lepo darilo! Jst sem dešifrirala vse v glavnem! superca...detektivka jah....mene je tolk uščipnilo v križu ,da ne morem na nogo stopit...ampak bom to preživela,...ni časa za jamranje.... tolk sem vesela, da je pupa zadovoljna....moje darilo je sicer recesija vzela...ampak meni je pa uspelo se zmenit z dedkom Mrazom, da je mojadva tako lepo rpesenetil, da mi še zdej srce poje...kolk sta bla oz.sta vesela...... oh..tile naši otročki.... Pa ti....kako gre vam???Tvoj spet dela danes, ne? Sem prav prebrala?? ja jst sem tud najbolj srečna k vidim da sta moja 2 nasmejana.... sploh pa kadar je Florjan srečen in kadar dobi nekaj kar si res želi.... pa sej glede na naše stanje nebi smeli nič zapravljat sam kaj pa maš če šparaš? NIČ.... pa še manj....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?