Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso naty, ja kar se ne morem pripravit in poklicat v LJ za uvajanje zdravila, ker potem ne vem, kako bom ponoči zrihtala. Zdaj se le zvečer in ponoči dojimo. Danes sem jo tudi ob sedmih malo, ampak le za crkljanje, da hitro nazaj zaspi in zdaj še vedno spančka. Mi prav paše tako, ker v miru otroka odpravim za v vrtec, psičko peljem ven, zakurim, malo na RR grem, pojem zajtrk...in potem se počasi zbudi. A ko ne bom več dojila, bo s tem mojim jutranjim razvajanjam konec. Obisk, ja lahko kmalu...lahko tudi kdaj, ko peljem Gašperja na plavanje (imam vmes urco fraj)...včeraj sva z Estrello čvekale Ej, a Varja AM pije? Ker potem ji lahko zjutraj uturiš flaško (lahko tudi čaj ali podobno, če to pije), jo zraven pocrkljaš in pobožaš in bo mogoče tudi tako še malo potegnila spanec. Drugače pa veliko mislim nate in stiskam pestke Daj mi povej, kako kaj tvoje počutje? Imaš še kaj težav? Jaz sem trmasta in kljub vsemu sr.anju z Gregijem najprej mislim nase, čeprav sem vseeno utrujena kot pes. Pač malega občasno pustim tuliti, enega reda se bo moral navaditi. Zlepa ali zgrda, je.bi ga. S puncama in z sem pa tudi včeraj nekaj stvari razčistila. Se kar dobro držim, mogoče se mi noge malo zatikajo ali roke mravljinčijo, če se preveč ženem, pa migrene me težijo, drugače sem kar ok. Vid na desno oko ostaja enak, popravil se itak ne bo Ga ni zdravila za to... Evo, Gregi je mrknil, grem hitro lase oprat. Vidve si pa obe zaslužita group hug. Se strinjam!!!!! barbaw pa še za tebe , za tvojga pa ! kasso ja glede dojenja te čist razumem. Men tud prav pride, ko bi se Žan sred noči pogovarjal in igral, ko ga pa priklopim pa zaspi nazaj. Za tebe je pa sploh fajn, da si vsaj zjutri lahk mal miru privoščiš. Se bova zmenile naslednji teden za kak čvek. Takrat bo mende Žan že zdrav, upam že na petek, ker mam zaključek ... tilči js ti odstopim ves sonček (ga mamo res velik danes!!!), ker men nič prav ne pride, ko morva bit doma .