Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:56:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Aha, mali vragec se je po dveh urah zbudil. Zdaj pa je lakota. Mama že šiba kašico delat. naša je še vedno pokonci, in to od 7ih zjutraj ja sej če ponoči tako lepo spi, pol ima dovolj za čez dan, naš ga pa ponoč svira in more čez dan not spravit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:02:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
jz sem pa zdele dobila ****is že cel dopoldan čakam poštarja, bi blo neki za podpisat, pol pa pride z navadno pošto namesto da v Kr kofetkala z Estello in Tiano, pa tega butastega poštarja doma čakam
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:03:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
greva midve eno skutko pojest pol pa upam, da bo mal zadremala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:04:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, tole je pa naša včerajšnja pridobitev:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:04:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Meni je pa Manca tak zlati otrok. Ko vidim njena rdeča lička in nasmeh, mi prav toplo pri srcu rata. Mi imamo tak stolček pri babici, samo gospodu smo mogli dat spodaj povšter, ker mu drugače ritka zleze ven. Razvajenko mamin hvala ja lička ma pa res skozi rdeča. ful ji je hitro vroče. zdele mava dobrih 19 stopinj v dnevni pa sonček grejo skozi šipo in ji je ful toplo popoldan ko bo pa še centralna ful zahajcala jo bom pa v kratke rokava mogla dat, ker se mi bo drugače skuhala moja je pa zmrzljivko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:04:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, v h&m -u imajo tako lepe božičkove pajacke za naše , sem že skoraj kupila, ampak je Videk začel nekaj protestirat, pa sma šibala. kak bi bili lepi. cena?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:04:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Taula Bejba ti si bila urejena v krilu in suha. Mlada luštna mamica. Jaz sem 1x rodila in sem vedno širša. Da ne govorim o narastku. Že 14 dni hodim k frizerju, me je že Taulnik ****al naj se spravim. Med tednom ne morem ker nimam varstva, v soboto se mi pa ne da vstati Mogoče mi rata to soboto, drugače se Taulnik loči. Z pa hodiva skupaj k frizerju.Ko sem jaz na stolu, on pomerka otroke in obratno.Ravno včeraj smo bili.Smo zamenjali frizerko in ta ima v salonu prav fino uštimano za otroke, tako da se je Nejc igral, Tilen se je pa tudi zamotil z eno formulo Pa še cenejša je od prejšnje Jaz sem bila nazadnje pri frizerju februarja... Po tistem sem se sama barvala in sama postrigla lase, ki so mi šli v oči... Na živce mi gre, ker me frizerka nikoli noče konkretneje ostriči, vsako leto mi govori, da so konice še ok in mi po prigovarjanju postriže ene 3 mm... Pa ne bom za to plačevala moraš iti k drugi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:04:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Aha, mali vragec se je po dveh urah zbudil. Zdaj pa je lakota. Mama že šiba kašico delat. naša je še vedno pokonci, in to od 7ih zjutraj Moja je pa rekordno spala 1,5 h in zdaj ne bo do popoldneva ziher nič, ker je spet vse zamaknila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:04:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz sem pa zdele dobila ****is že cel dopoldan čakam poštarja, bi blo neki za podpisat, pol pa pride z navadno pošto namesto da v Kr kofetkala z Estello in Tiano, pa tega butastega poštarja doma čakam tistega, ki je poslal navadno daj čez koleno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:04:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Z pa hodiva skupaj k frizerju.Ko sem jaz na stolu, on pomerka otroke in obratno.Ravno včeraj smo bili.Smo zamenjali frizerko in ta ima v salonu prav fino uštimano za otroke, tako da se je Nejc igral, Tilen se je pa tudi zamotil z eno formulo Pa še cenejša je od prejšnje Jaz se tam barvam..pramena. In sem tam vedno vsaj 2,5 ure. V tem času Ella in Taulnik znorita.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:05:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj računalnik je čist zašteku, dobr da ma še lubi svojga, če ne bi se mi zmešal brez RR no men je prej celo uspelo Nejca uspavat s čajem, ga celo ni blo treba nosit po rokah. Spalnica mi tako smrdi po praženih kamilicah ki jih Nejcu dajem na prsa, da je obup, pa imava še ponoči okno odprto, ker moj ata kuri ko nor..no sej fajn. barbaw a si se rešila zadnjič unga vonja po čistilih*? SS tvoja mala je res taprava babika...kolk ste pa dal za stolček? Sem dala ognjičevo kremo gor pa je bilo. Sem se pozabila zahvalit včeraj. Hvala!!!! Da ful kurite tudi ni dobro. Se zrak preveč izsuši.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:07:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Taula Bejba ti si bila urejena v krilu in suha. Mlada luštna mamica. Jaz sem 1x rodila in sem vedno širša. Da ne govorim o narastku. Že 14 dni hodim k frizerju, me je že Taulnik ****al naj se spravim. Med tednom ne morem ker nimam varstva, v soboto se mi pa ne da vstati Mogoče mi rata to soboto, drugače se Taulnik loči. Z pa hodiva skupaj k frizerju.Ko sem jaz na stolu, on pomerka otroke in obratno.Ravno včeraj smo bili.Smo zamenjali frizerko in ta ima v salonu prav fino uštimano za otroke, tako da se je Nejc igral, Tilen se je pa tudi zamotil z eno formulo Pa še cenejša je od prejšnje Jaz sem bila nazadnje pri frizerju februarja... Po tistem sem se sama barvala in sama postrigla lase, ki so mi šli v oči... Na živce mi gre, ker me frizerka nikoli noče konkretneje ostriči, vsako leto mi govori, da so konice še ok in mi po prigovarjanju postriže ene 3 mm... Pa ne bom za to plačevala moraš iti k drugi Rabim poceni Še ta moja se je zdaj podražila, krepko... Soncnica Sandra ***, mi posodiš kolegico??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:11:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Taula Bejba ti si bila urejena v krilu in suha. Mlada luštna mamica. Jaz sem 1x rodila in sem vedno širša. Da ne govorim o narastku. Že 14 dni hodim k frizerju, me je že Taulnik ****al naj se spravim. Med tednom ne morem ker nimam varstva, v soboto se mi pa ne da vstati Mogoče mi rata to soboto, drugače se Taulnik loči. Z pa hodiva skupaj k frizerju.Ko sem jaz na stolu, on pomerka otroke in obratno.Ravno včeraj smo bili.Smo zamenjali frizerko in ta ima v salonu prav fino uštimano za otroke, tako da se je Nejc igral, Tilen se je pa tudi zamotil z eno formulo Pa še cenejša je od prejšnje Jaz sem bila nazadnje pri frizerju februarja... Po tistem sem se sama barvala in sama postrigla lase, ki so mi šli v oči... Na živce mi gre, ker me frizerka nikoli noče konkretneje ostriči, vsako leto mi govori, da so konice še ok in mi po prigovarjanju postriže ene 3 mm... Pa ne bom za to plačevala moraš iti k drugi Rabim poceni Še ta moja se je zdaj podražila, krepko... Soncnica Sandra ***, mi posodiš kolegico?? inflacija Koliko pa košta tale tvoja frizerka, samo striženje?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:11:37
|
|
|
|
Taula
|
Kolk pa dajete za frizerja? Jaz sem našla eno poceni za v Lj, samo sranje je da ne naročajo. Tak da moram v soboto biti dam že ob 7h, da bi bila prva
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:12:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Kolk pa dajete za frizerja? Jaz sem našla eno poceni za v Lj, samo sranje je da ne naročajo. Tak da moram v soboto biti dam že ob 7h, da bi bila prva 18 eur - striženjem, barvam se sama
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:12:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
naša je končno zaspala je pojedla 3/4 skute in zaspala z žlico v ustih, tako je bla zmatrana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:13:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz sem pa zdele dobila ****is že cel dopoldan čakam poštarja, bi blo neki za podpisat, pol pa pride z navadno pošto namesto da v Kr kofetkala z Estello in Tiano, pa tega butastega poštarja doma čakam tistega, ki je poslal navadno daj čez koleno Zdravstvo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:13:25
|
|
|
|
barbaw
|
Maji danes teče potok iz ust. Sem že pozabila kako to zgleda, ker se ni ptetirano slinila, Jaka pa je imel potoček kot ona danes. Zdaj bi pa že lahko tale zob prilezel skozi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:14:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Aha, mali vragec se je po dveh urah zbudil. Zdaj pa je lakota. Mama že šiba kašico delat. naša je še vedno pokonci, in to od 7ih zjutraj Moja je pa rekordno spala 1,5 h in zdaj ne bo do popoldneva ziher nič, ker je spet vse zamaknila. Če bo naša zdele spala 1,5 ure, potem do zvečer ne bo nič več, tako da upam, da bo čim daljša runda spanja ali pa max. 30 minut, da bo potem še ena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:14:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Meni je pa Manca tak zlati otrok. Ko vidim njena rdeča lička in nasmeh, mi prav toplo pri srcu rata. Mi imamo tak stolček pri babici, samo gospodu smo mogli dat spodaj povšter, ker mu drugače ritka zleze ven. Razvajenko mamin hvala ja lička ma pa res skozi rdeča. ful ji je hitro vroče. zdele mava dobrih 19 stopinj v dnevni pa sonček grejo skozi šipo in ji je ful toplo popoldan ko bo pa še centralna ful zahajcala jo bom pa v kratke rokava mogla dat, ker se mi bo drugače skuhala moja je pa zmrzljivko povprečje mata pa dober
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:14:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz sem pa zdele dobila ****is že cel dopoldan čakam poštarja, bi blo neki za podpisat, pol pa pride z navadno pošto namesto da v Kr kofetkala z Estello in Tiano, pa tega butastega poštarja doma čakam tistega, ki je poslal navadno daj čez koleno Zdravstvo To pa itak zasluži eno konkretno tepežko. Kdaj pa sploh je tepežka? A se še spomnite tega "praznika"?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:14:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** naša je končno zaspala je pojedla 3/4 skute in zaspala z žlico v ustih, tako je bla zmatrana jaz moram mojo zdaj med igrače prestavit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:15:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maji danes teče potok iz ust. Sem že pozabila kako to zgleda, ker se ni ptetirano slinila, Jaka pa je imel potoček kot ona danes. Zdaj bi pa že lahko tale zob prilezel skozi. jz ji moram na 1-2 uri menjat slinček, ker je čisto moker
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?