Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:37:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem si rekla, da sploh ne bom šla na forum, ker sem punci pustila pri tašči, da doma kaj naredim, evo, zdaj sem pa tu gor. Nič, žal ne bom mogla pomagat še teh par strani naklofat...prepušam vam....ker če en mi nič ne uspe narest. Mejte se fajn in se oglasim še kaj zvečer.papa bodi pridna
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:39:13
|
|
|
|
Naty*
|
Nimam cajta ne brat, ne velik pisat, ampak naj povem, da je Gregi pravi mali dobrovoljček , špelin@ faca kot vedno in da sva spoznala še enga fantka in mamico, tku de j blo prou lušn mal pu zaguorsk guvurit . Na zagorskem čveku je pa nam pokukal ven prvi zobek !! In tuki je bil očitno vzrok naše tečnobe in zbujanja in vsega tele dni . Se še kej javim s terena !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:40:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidm da je že odpt osmi del Barbaw,lepo. SS a ti pa že kr tm pišeš ,kr tuki še bod mal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:40:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Da se javim še na 7. delu, ker zgleda, da bo danes padel ta 8. Varja je bila danes na odvzemu krvi in ni niti pisnila...nič...sem bila tako presenečena, ker sem pričakovala en hud vreščeč glas. Ni kaj pridna je bila za branje mi ne znese, še manj komentiranje, tako da veliko za vse bolančke Pridna Varja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:41:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem bila malo zunaj pa ni niti pod marelo varno. Lije kot na sodni dan. Sem prav vesela, da sem na peščenem območju doma, pa da drava ne pride do sem. Poštarja še vedno ni, da bi šla lahko otroške zapravit. Z obema mulcema se pa meni ni za po trgovinah hodit. Zgleda, da bom mogla. Maja je sitna ko vreme in upama, da bo šla kmalu spat, ker se mi je ni za prenašat. A otroški so že dons???Majo pa mora res fajn matrat. Bogica mala Aha že,porodniška bo pa v ponedeljek. Jest sm zdej 170Eur v minusu Ah, jaz 390 no bi bla raje tiho, pa bom vseen povedla, jst pa 1390, limita je pa 1500, in to je vse odkar sem šla v porodniško tako..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:42:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem si rekla, da sploh ne bom šla na forum, ker sem punci pustila pri tašči, da doma kaj naredim, evo, zdaj sem pa tu gor. Nič, žal ne bom mogla pomagat še teh par strani naklofat...prepušam vam....ker če en mi nič ne uspe narest. Mejte se fajn in se oglasim še kaj zvečer.papa to pa poznam, ko delo zaradi RR-je stoji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:42:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Nimam cajta ne brat, ne velik pisat, ampak naj povem, da je Gregi pravi mali dobrovoljček , špelin@ faca kot vedno in da sva spoznala še enga fantka in mamico, tku de j blo prou lušn mal pu zaguorsk guvurit . Na zagorskem čveku je pa nam pokukal ven prvi zobek !! In tuki je bil očitno vzrok naše tečnobe in zbujanja in vsega tele dni . Se še kej javim s terena ! za zobek. Pa super za čvek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:43:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Nimam cajta ne brat, ne velik pisat, ampak naj povem, da je Gregi pravi mali dobrovoljček , špelin@ faca kot vedno in da sva spoznala še enga fantka in mamico, tku de j blo prou lušn mal pu zaguorsk guvurit . Na zagorskem čveku je pa nam pokukal ven prvi zobek !! In tuki je bil očitno vzrok naše tečnobe in zbujanja in vsega tele dni . Se še kej javim s terena ! Ooo super za čvek in čestitke za zobek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:43:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Nimam cajta ne brat, ne velik pisat, ampak naj povem, da je Gregi pravi mali dobrovoljček , špelin@ faca kot vedno in da sva spoznala še enga fantka in mamico, tku de j blo prou lušn mal pu zaguorsk guvurit . Na zagorskem čveku je pa nam pokukal ven prvi zobek !! In tuki je bil očitno vzrok naše tečnobe in zbujanja in vsega tele dni . Se še kej javim s terena ! Iiiiiiii kak fajn spomin boste imeli na prvi zobek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:43:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Nimam cajta ne brat, ne velik pisat, ampak naj povem, da je Gregi pravi mali dobrovoljček , špelin@ faca kot vedno in da sva spoznala še enga fantka in mamico, tku de j blo prou lušn mal pu zaguorsk guvurit . Na zagorskem čveku je pa nam pokukal ven prvi zobek !! In tuki je bil očitno vzrok naše tečnobe in zbujanja in vsega tele dni . Se še kej javim s terena ! za zobek. Mi smo še kar brez Kako je bilo pa z osvajanjem Eve?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:43:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso Da se javim še na 7. delu, ker zgleda, da bo danes padel ta 8. Varja je bila danes na odvzemu krvi in ni niti pisnila...nič...sem bila tako presenečena, ker sem pričakovala en hud vreščeč glas. Ni kaj pridna je bila za branje mi ne znese, še manj komentiranje, tako da veliko za vse bolančke Pridna Varja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:43:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem si rekla, da sploh ne bom šla na forum, ker sem punci pustila pri tašči, da doma kaj naredim, evo, zdaj sem pa tu gor. Nič, žal ne bom mogla pomagat še teh par strani naklofat...prepušam vam....ker če en mi nič ne uspe narest. Mejte se fajn in se oglasim še kaj zvečer.papa to pa poznam, ko delo zaradi RR-je stoji aha pri meni kopalnica čaka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:43:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem si rekla, da sploh ne bom šla na forum, ker sem punci pustila pri tašči, da doma kaj naredim, evo, zdaj sem pa tu gor. Nič, žal ne bom mogla pomagat še teh par strani naklofat...prepušam vam....ker če en mi nič ne uspe narest. Mejte se fajn in se oglasim še kaj zvečer.papa to pa poznam, ko delo zaradi RR-je stoji Pr nam je to dnevno na spisku Zastoji zaradi RR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:45:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem si rekla, da sploh ne bom šla na forum, ker sem punci pustila pri tašči, da doma kaj naredim, evo, zdaj sem pa tu gor. Nič, žal ne bom mogla pomagat še teh par strani naklofat...prepušam vam....ker če en mi nič ne uspe narest. Mejte se fajn in se oglasim še kaj zvečer.papa fajn delaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:45:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem bila malo zunaj pa ni niti pod marelo varno. Lije kot na sodni dan. Sem prav vesela, da sem na peščenem območju doma, pa da drava ne pride do sem. Poštarja še vedno ni, da bi šla lahko otroške zapravit. Z obema mulcema se pa meni ni za po trgovinah hodit. Zgleda, da bom mogla. Maja je sitna ko vreme in upama, da bo šla kmalu spat, ker se mi je ni za prenašat. A otroški so že dons???Majo pa mora res fajn matrat. Bogica mala Aha že,porodniška bo pa v ponedeljek. Jest sm zdej 170Eur v minusu Ah, jaz 390 no bi bla raje tiho, pa bom vseen povedla, jst pa 1390, limita je pa 1500, in to je vse odkar sem šla v porodniško tako.. Jana, men so ponujal več limita, pa sem se odločila le za 400, ker sem vedla, da bo delala štalo do kamer bi lohk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:46:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Nimam cajta ne brat, ne velik pisat, ampak naj povem, da je Gregi pravi mali dobrovoljček , špelin@ faca kot vedno in da sva spoznala še enga fantka in mamico, tku de j blo prou lušn mal pu zaguorsk guvurit . Na zagorskem čveku je pa nam pokukal ven prvi zobek !! In tuki je bil očitno vzrok naše tečnobe in zbujanja in vsega tele dni . Se še kej javim s terena ! za zobek. Mi smo še kar brez Kako je bilo pa z osvajanjem Eve? Mi smo še tudi v klubu brezzobih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:46:49
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Nimam cajta ne brat, ne velik pisat, ampak naj povem, da je Gregi pravi mali dobrovoljček , špelin@ faca kot vedno in da sva spoznala še enga fantka in mamico, tku de j blo prou lušn mal pu zaguorsk guvurit . Na zagorskem čveku je pa nam pokukal ven prvi zobek !! In tuki je bil očitno vzrok naše tečnobe in zbujanja in vsega tele dni . Se še kej javim s terena ! za zobek!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:47:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem si rekla, da sploh ne bom šla na forum, ker sem punci pustila pri tašči, da doma kaj naredim, evo, zdaj sem pa tu gor. Nič, žal ne bom mogla pomagat še teh par strani naklofat...prepušam vam....ker če en mi nič ne uspe narest. Mejte se fajn in se oglasim še kaj zvečer.papa to pa poznam, ko delo zaradi RR-je stoji Pr nam je to dnevno na spisku Zastoji zaradi RR Pri meni pa ponavadi cote za likanje čakajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:48:23
|
|
|
|
tally
|
no bi bla raje tiho, pa bom vseen povedla, jst pa 1390, limita je pa 1500, in to je vse odkar sem šla v porodniško tako.. Jaz ga mam 300€ in sem v + sam ga bom mogla zdej povečat in vse porabit .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:48:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem bila malo zunaj pa ni niti pod marelo varno. Lije kot na sodni dan. Sem prav vesela, da sem na peščenem območju doma, pa da drava ne pride do sem. Poštarja še vedno ni, da bi šla lahko otroške zapravit. Z obema mulcema se pa meni ni za po trgovinah hodit. Zgleda, da bom mogla. Maja je sitna ko vreme in upama, da bo šla kmalu spat, ker se mi je ni za prenašat. A otroški so že dons???Majo pa mora res fajn matrat. Bogica mala Aha že,porodniška bo pa v ponedeljek. Jest sm zdej 170Eur v minusu Ah, jaz 390 no bi bla raje tiho, pa bom vseen povedla, jst pa 1390, limita je pa 1500, in to je vse odkar sem šla v porodniško tako.. Jana, men so ponujal več limita, pa sem se odločila le za 400, ker sem vedla, da bo delala štalo do kamer bi lohk jaz sem tudi kar naprej v limitu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:49:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
joj odkar se naža plazi ni pred njo varno nič več. vse je njeno, od predalov, vrat, z klubske mizice vse dol pobira, ....
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:50:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem bila malo zunaj pa ni niti pod marelo varno. Lije kot na sodni dan. Sem prav vesela, da sem na peščenem območju doma, pa da drava ne pride do sem. Poštarja še vedno ni, da bi šla lahko otroške zapravit. Z obema mulcema se pa meni ni za po trgovinah hodit. Zgleda, da bom mogla. Maja je sitna ko vreme in upama, da bo šla kmalu spat, ker se mi je ni za prenašat. A otroški so že dons???Majo pa mora res fajn matrat. Bogica mala Aha že,porodniška bo pa v ponedeljek. Jest sm zdej 170Eur v minusu Ah, jaz 390 no bi bla raje tiho, pa bom vseen povedla, jst pa 1390, limita je pa 1500, in to je vse odkar sem šla v porodniško tako.. Jana, men so ponujal več limita, pa sem se odločila le za 400, ker sem vedla, da bo delala štalo do kamer bi lohk jaz sem tudi kar naprej v limitu Modonca punce kakšne plače mate ve Jz porodniške nimam tolk kot ma Estrella limita
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:09:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Naty: za zobek, za Žanov zobek mislim seveda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:10:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Skor smo na drugo stran padle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:11:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Skor smo na drugo stran padle A so vse na kosilu Ta dež mi gre pa že prav na živce
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?