vanilla
|
Hoj! Evo, mi malce popoldansko počivamo. Ati si je vzel tamalo iz ležalnička in leži pri njemu, jaz pa sem tut že vsa utrujena in bom verjetno kaj zadremala. Zmatral nas je dooooooolgi sprehod in obisk trgovine . Madona, smo vsi čisto brez kondicije. U, ebetka, ta tvoja mala miška pa pošteno kaka. No, naša kaka enkrat na dan, recimo včeraj sploh ni. Pa mislim, da nima ravno nekih težav zaradi tega. Na čaj se je pa kar navadila. Najprej je tudi pljuvala in se kremžila, ampak sem jaz stroga mati (hihi) in sem vztrajala. In zdaj lepo pije, sicer ne veliko, ampak se ne kremži več. Bom vidla, če bo kaj več kakat začela, ker smo tudi adaptirano mleko menjali (iz Aptamila, ki naj bi bolj zapiral, na Milumil). No, ve, ki ste prave mlekarce, hehe, s tem nimate težav . Čeprav tut meni, ki si še uspem načrpat za kak dnevni obrok, mi občasno špricne, ko tamalo pristavim, da malce povleče. Se vidi, da se zize takoj zbudijo, ko tamala pristavi "svoj lonček". Sam kaj, ko je gospodičnica prelena, da bi zizala. Se krega po joški kot ne vem kaj . Jaz tudi mislim, da me tamala še ne vidi, ker tako zmedeno gleda okoli. Najbolj je smešna, ko se napapca, potem pa jo dvignem, da podre kupčka. Joj, takšno faco ma kot največji pijanc, ki je napol v transu, hehe. Ampak res, ko je budna, sploh ne zna bit dolgo dobre volje. Malo gleda naokoli, potem se po ustih špila z dudo in jo vrže ven, potem se začne jokat, ji popravim dudo, nekaj časa mir, potem spet nek jok.... Upam no, da ko bo malce starejša, da bo tudi v budnem stanju brez joka. Sicer ni tako veliko budna, ampak vseeno bi rada, da se ne kremži nekaj nonstop . Ker potem, ko gremo recimo kam v shopping, samo upam, da bo skos spala, ker če se zbudi, potem začne sireno navijat. Poloma, še malo, še malo.... Boš vidla, hitro bo. Samo naenkrt te bo zagrablo. Jaz tut nism mela nobenih znakov prej. Še G mi je rekel, da to pa še ne bo kmalu, vsa zaprta, dete visoko... No, pa je vseeno bilo čez par dni potem. Komaj čakamo, da še ti rodiš svojega pikca in bomo potem delile izkušnje. Sem pa že razmišljala, da bi šla v Qlandijo tu na Ptuju lepo v šoping kakšnih poletnih oblek, majčk, hlač, kake čevlje... Ful me drži... In bi lepo šla s tamalo peš.... Sam sem se spomnila ene nerodnosti - kako pa naj probavam oblačila, saj ne morem vozička v kabino zapelat . Saj, če bi moj šel zraven, ni problem... Ampak vseeno bi rada tut sama šla, da bi si lepo čas vzela, v miru pogledala, probala, kupila.... No, saj dostkrat vidim vozičkarce v trgovinah, da kupujejo tut obleke, samo ne vem, kako jih probavajo... Kaka ideja? Ajde, uživajte na sončku s svojimi bebami, ti Poloma pa s trebuščkom, pa oglasite se kaj....
|