klariska -> RE: 1. 1. 2009 - GRE KATERA Z MANO? (3.1.2009 13:27:24)
|
Pozdravljene, sonček lepo greje, če si v stanovanju, če greš ven, pa je mrrrrrraz. Jaz se ne morem pohvalit. Čokolada je močnejša od mene oziroma moja želja po čokoladi in občutkih med grizenjem čokolade so močnejši od želje, da bi shujšala. Včeraj je bilo na obisku zelo prijetno. Pa tudi uspešno, saj se nisem basala, pač pa jedla pravo hrano in pravo količino. Doma sem se še odrekla piškotom, ki so se nastavili na pult, sem jih raje spravila s pred oči. A čokolada, ki mi jo je prinesel dedek mraz, je bila ponovno moja ledena ploskev. Dragi dedek mraz, poslušaj me. Jaz imam preveč kil in sem nesrečna zaradi tega. Drugo leto mi ne nosi več polkilske zelo dobre čokolade. Prinesi mi dva čokoladna bombona. Aja, pa knjiho, dvd s filmom in kakšno svečko iz satja. Polkilske čokolade pa nesi komu, ki si ne bo škodil z njo. Najhuje mi je pa to, da bi še sedaj šla do omare in jedla čokolodalo. Pa nisem lačna, pa ne čutim neke grozne prislile. Kar tako, razloga sedaj res ne vidim. Pa ne grem, vsaj v tem trenutku ne. Se bom pomirila kar z dihanjem.....diham........diham......diham..... koliko sem danes pila?.......diham...... ne dovolj....... grem pit........... diham...... tako, dva kozarca vode...diham.... Aja, kako gre vam? kako uspete, da vam uspe doseči cilj? Kako premagate krizo, kako v krizi premagate ali pomagate sebi? Veliko uspeha meni in vam!
|
|
|
|