klariska -> RE: 1. 1. 2009 - GRE KATERA Z MANO? (2.1.2009 13:09:48)
|
Pozdravljene, težka sem 75 kg. Ker nisem ravno visokorasla, je to kar preveč za mene. Še težje pa je, da sem trenutno (spet) v takem tempu, da če ne bom omejila količine in vrsto hrane, pridem mimogrede še do dodatnih kilogramov... petih, desetih. Danes zjutraj sem se klasično vedla. Potem ko sem vstala, sem si vzela jogurt in kruh, vedela sem, da moram omejiti količino. Ko sem oboje pojedla, sem si želela še hrane, in sem vzela še pršut. Pojedla sem še dodatna dva, ali celo tri kose kruha in tudi toliko pršuta. No, ko sem nehala jest, sem si še vedno želela jest. Ker je želodec razširjen, nisem niti prišla do občutka, da sem sita do občutka bolečine v želodcu. Ampak sem nehala. Potem sem šla čez uro pospravljat kuhinjo in je bil kruh še na pultu, pa sem si odrezala en košček kruha, po katerem sploh nisem imela niti želje, niti nisem bila lačna. Bolj je bila neka želja, da bi dala nekaj v usta in grizla, mlela v ustih. Kruh sem odrezala,ampak sem ob tem razmišljala in rekla, da ga pa res ne bom pojedla, če si ga niti ne želim in če niti ne čutim prisile, da bi ga pojedla. Čez kakšne pol ure pa sem se mimogrede spomnila, da pa je moja želja, da shujšam. In jaz vem, da ne morem shujšati, če jem kruh in pršut. Ko sem pa oboje jedla, pa se niti spomnila nisem, da hujšam. Če bi se spomnila, bi pa odmahnila z roko. V tem trenutku ne čutim želje, da bi jedla. Tri stavke nazaj, ko sem pisala, pa je bila neka misel, da bi šla jest. Strah me je tudi tega, da si bom to spet želela zelo kmalu. Torej, urnik obrokov za danes - 14.00 kosilo, 17.00 malica, 20.30 večerja. To si napišem še na listek, ker komp ne bo pri roki:). Moram si napisati še, kaj bom takrat jedla, pa koliko, da se ne bom spet spozabila. V času malice bom na obisku, kjer bomo seveda prijazno postreženi. Madona, so se mi oči zaiskrile v veselju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley17.gif[/image], ko sem pomislila in živo videla vse lepo, s čimer bodo postregli. Kaj bi bilo pometno, da naredim. Pila bom vodo ali nesladkan metin čaj. Nič vina ali soka ali sladkanega. Najbolje če dolgo časa sedimo ob njihovi smrečici, ker tam ne bo hrane, ki bi me mikala. Ker pa enkrat vseeno bomo prišli do mize... narezek, zelenjava, kos sadja - to bi bila ok izbira. Definitivno pa ne pecivo ali čokolada, ker tega pa pojem preveč. Bom sporočila, kakšni bodo moji uspehi (ali neuspehi).
|
|
|
|