valči
|
Po dolgem času še jaz,z grozno vestjo Sem odpovedala po celi črti,ker sem en večer samo en keks pojedla...sledili so mu 2,3,10 in tako naprej.en klinčevi keks in prišla sem na gešmak in sem rekla,če že grešim,bom orenk...Eh in tako več dni,nakar sem si danes rekla,da tako ne gre naprej,s tako nedisciplino. Sem verjetno ediona taka tu gor.Dopoldne,do kosila pridna,pol zvečer pa polom,ki izniči ves dan pridnosti...Namesto,da bi samo čaj pila..In tako me je včeraj po smokijih bolel želodec.Basala sem se z grozno vestjo.Ne vem,če sem bolna,ali kaj,da jem,čeprav dobro vem,da ne smem. Če je katera kdajkoli bila na mojem mestu,ter če je potem shujšala,bi bila upanja nadvse vesela. Danes sem bila pridna in moram bit še naprej,po 19. uri res nimam več namena jest.Hvala,da ste brale mojo izpoved,moje sračkanje -pardon izrazu. Rezultat-danes je 24. 1.,začela sem 1.1. zgubila pa le 1 kilogram ,takorekoč sem na začetku. Grozno željo imam po starih kavbojkah,le sestavit se morem skupaj,da ne začnem nazaj grešit.Mi je to zadnja priložnost. Morda kak praktični nasvet,razen veliko vode,ko me prime tisto... Vse ste tako pridne,ste mi vzor,upam,da pridem za vami Če vam ni za brat,komot preskočite to nakladanje Pa,pa.