kepa* -> RE: 1. 1. 2009 - GRE KATERA Z MANO? (14.1.2009 17:40:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Daaan, evo, nov teden, nov zagon. Spet se pridno držim novih načel prehranjevanja in zaenkrat uspeva. Na srečo ni trenutno nobenega praznovanja na vidiku, tako da se ne bo treba boriti s skušnjavami. [sm=smiley1.gif] A je katera že brala knjigo Skrivnost (The Secret)? Tam tak fajn piše o hujšanju, na osnovi zakona privlačnosti: "Da bi shujšali, se ne osredotočajte na "izgubo teže”. Namesto tega se osredotočite na svojo idealno težo. Začutite, kako se boste počutili, ko boste dosegli idealno težo, in priklicali jo boste k sebi." Kak enostavno zveni, ane? [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] O, ja, ko bi res bilo tako enostavno. No, morda pa poskusiti ne škodi. No, jaz sem pa bila danes popoldne zelo pridna, saj sva bila z malim zunaj in sva se sankala in šla sva na sprehod, čeprav je snežilo. Domov sem prišla čist crknjena in potna, tako da sem se že stuširala, zdaj pa si grem kmalu pripraviti še večerjo. Potem pa čajčki in cartanje z malčkom. Zanimivo, da opažam, da sem psihično najboljšega počutja, ko mi v trebuhu kruli, hehe. Drugače se itak samo žrem in sekiram ...
|
|
|
|