pokec3609
|
Glej.....jst sem , ko sem bla stara pribl.20 let imela enga tipa kakšne 6 mesecev sva hodila. In pol sem enkrat po službi šla s kolegicami ven ( nč takega, vsi smo bili za mizami v enemu lokalu, prišel je tudi on, sedel za drugo mizo s svojimi prijatelji)....no, ko je blo pa dost ura pa sva skupaj odšla domov.( živela skupaj v najemniškem stanovanju) Nakar on še ves prijazen, pa prideva domov kr naenkrat prleti ena klofuta okrog ušes.....sploh nisem vedela zakva se gre, no nato me vrže na postlo in se usede na mene in me začne klofat ko nor in vmes vpije, da jst nima kej zuni hodit, zakaj smo se punce smejale za svojo mizo itd.itd ....no takrat sem bla kr dobr plava po obrazu, ušeso sem mela kr tko mal počeno, kot bi si zarezala vanjo, seveda ušes čist plav ( še dobr da sem mela dolge lase)...... ......ok....naslednji dan.....TAKOJ NASLEDNJI DAN......sem šla na banko, vzela povečan limit in še kredit ( če tega ti ne dobiš obstajajo izposojevalnice denarja kamor prneseš le 3 plačilne liste , 3 izpiske itd in dobiš 1000 eur).......najela novo stanovanje, ko je bil v službi spakirala vse stvari in spokala stran. To sem rabla od tega dogodka pa do novga stanovanja en teden. ......potem sem pa predvidevala, da ne bo mira in je vsak dan po službi sodelavka hodila z mano do stanovanja. Seveda me je pras** enkrat zasledoval in ko je sodelavka šla se je obesil na domofon spodaj in zvonil ko nor par ur skupaj. Telefone sem vse izklopla, gsm št. zamenjala. Toda ni vrag mu je en sosed odprl in je zvonu pol k zmešan še na vratih. Seveda nisem odprla. No naslednji dan pred službo seveda spet sodelavka po mene in greva skupaj v službo. Kakšne 2 meseca recimo nisem šla nikakor sama, niti v trgovino ne. Še smeti nisem nesla sama. Potem pa je mel zgleda vsega dost, ker me n i mogu dobit in je pršu k men v službo. Tam se mu seveda nisem mogla izognit......vem, da sem mu rekla, da se nimava kaj za pogovarjat in hotla stran, pa me je parkrat tko udaru, da sem padla po mizah.....no, pol pa kr je blo to v službi in so ostali sodelavci to vidl, sem lepo poklicala policijo, ga prijavila, policija je pršla, nardila zapisnik, kasneje sem zvedela, da je pršla policija tut do njega, mu napisala kazen in mu zagrozila, naj se mi ne približuje več. In tko sem se ga rešla. Ena izkušnja več v mojem življenju, ki pa mislim, da mi ni pustila posledic. Tako da vse se da če se hoče, če pa hočeš trpet in čakat na batine pol pa čaki. Verjemi pa, da ne bo nikol boljš. Ker zdej po 14 letih sem zvedla, da ma ta moj bivši ženo, ki ima čudežne bolniške non stop in ma kar naprej nekaj polomlejen, enkrat roko, drugič rebra itd. Pa ja.....tut on je bil drgač dober ko krug, delal mi je kosila, vešerje, me razvajal, nosil po rokah...... Tolk....upam, da spokaš in da se naslednji teden javiš in poveš, da si na drugmu koncu slovenije in veselo čakaš na prihod novega leta.....sama z bebico.
|