metuljcek321
|
Dobro jutro, frajle! Vceraj zvecer ste bile pa noro dobro razpolozene - kaksne simpaticne/odbite/odstekane/za znort smesne prigode ste gor popale. Sem se zdajle rezala k pecen macek. Dobre ste, res! In ja, tud jaz upam, da bomo se dooooolg, dooooolg takole cvekale! dzanika za krizanko, ki jo je resevala bjondika. Ni kaj, obvlada! levinja, ja, moski se NE izgubijo in njihova orientacija je NEZMOTLJIVA. liju za posvetovalnico! Kot stol pri zobarju Pa saj je res skor tak Frida ---- jooooooj, kak dober komad!!!! Blacky, za lepe cestitke! Pa za naju na cestitki. Ja, sem ze razmiljala, da bom zadaj - k bom napisala lepe zelje - kar napisala, da se vsi trije skrivamo na prvi strani Grozno, tole z efoto! Pri nas: so fas so good. Stolcki/jahaci? Se nimam izkusenj, ti bojo druge pomagale. Spanje & butanje z glavo ob zid Tolk sem se nasmejala, da so mi tekle solze, prisezem! In pol so se ostale pristavile svoj piskrcek z raznimi sotirjami --- mi je ful dogajalo! zimska - (ne)balkon, levinja - tisoc in ena prigoda/noro! - lex - Alina v luknji, lunica - tek in stanga, pa se in se in se, tele so mi ostale v spominu. Thanks za info o jabolkih in ostali GH! Pa rebecina mala cmrlja za tak apetit! Upam, da bo tud nam teknilo, k bomo zacel. Tinky, midva - kot ze veste - sva jo na porocno mahnila v Avstralijo ... leto po poroki. Nepozabno! netki - a za kapljice AD3 ti tud ne odpre ust? Hm ... KRASNE nove porocne slikice! In mirjam, kaksna prekrasna obleka. Tud ti si oblekla mamino - meni je to tko fajn! Res lepo. Pa vidim, da je tvoj ubral podobno pozo kt moj, k sem vceraj gor prilepila Najina poroka - ozje (res zelo ozje) sorodstvo ... nas je bilo le 10, civilna na Gradu, cerkvena tu pri nas v Notranjih Goricah, nato kosilo pri Kopacu na Brezovici. Ta simpl je tanartaboljs ... pa se takrat sem bila noseca in se nisem pocutila fit za gromozansko ohcet. Sva pa potem oba povabila frende na eno mega kosilo. On svoje, jaz svoje. Bilo lepo, ce bi se 1x, bi se isto odlocila. Berem, da ste nekatere imele ulala poroko na veliko - ej, to je ravno car, da si vsak zorganizira tako kot NJEMU pase (in ne tko k si zeli babica, pa teta, pa bratranec v dvajsetem kolenu ), a ne? zimska - jest sem skor ze mojega poklicala, ce pozna tvojega, ker fu sodeuljejo z Jozefom Stefanom, pol pa berem dalje in si se tko dobr pohecala. Ti, ti! Dobr nas zezas! Prijetno srecanje, Mariborcanke! Pa, pa, gremo papat mlekija!