Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:32:23
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška matr mi elektriko ven meče in se skos na net prijavljam k mi modem vn zabriše Kva, a mate dez/treskanje ipd? A spet poplavlja, a ne? Shit! A nohtke si vidla, hd? Si si jih sicer ze ustimala, k si nekaj omenjala? IZVIRNO SPOROČILO: frutka ... brazdo vzdržljivosti. Vgraviranih je že 5! Keep up the good work!
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 21:32:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:34:25
|
|
|
|
Inigo
|
tut jst dam svežo japko. če dam sam japko pol jo z žlico postrgam, če pa mešam z banano pa vržem u blender.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 21:34:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:34:59
|
|
|
|
metuljcek321
|
netki, frutka, a je jabolcek teknil? Aha, hd, si mal trikca izvedla In potem je jedla/pila? Kako ji zdaj dajes?
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:35:08
|
|
|
|
dzanika
|
japko tut jaz kar nastrgam sam je noče jest. Jutri bomo poskusili pa s hruško da vidim če bo to jedu. Za banano pa ne vem al jo ma rad al ne ker me ni blo zraven k jo je jedu. Ma za vsak k pomislim na GH sem jezna ko ker se vedno spomnem na to prekleto taščo!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:35:41
|
|
|
|
neboglasnica
|
Drage moje, sicer vas je zgoraj navedenih cel kup prijavljenih in mala toča neprijavljenih in bo jutri sigurno roman za prebrat. Ampak žal tablet popušča, grem stran od škatle. Še čaj ruknem, brez dodatka se razume in bom šla pančkat. Nočka, aja, sasi 13: stara sem bila 24 let.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:38:16
|
|
|
|
metuljcek321
|
inigo, pri vas tud laufa jabolcek, vidim. Me zanima, koliko vas ze uvaja GH. Se mi zdi, da sem med redkimi, k cakamo al kako? Tiste, katerih otrocki jedo AM, a ste tud ze na GH? Ma, se ze kar vidim, kako bom pol tocno to sprasevala, kar ostale zdaj: "Kako naj pripravim jabcek, a naj ga prekuham al sam postrgam ipd." Takrat boste ve, k ze zdaj to delate, itak profesionalke in vam ne bo problem se tisocic ponovit, a ne?
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:39:26
|
|
|
|
liju
|
Oj! Na brzino samo da vprašam, kaj velja zdaj za jutri srečanje? Kje in ob kolkih? Ne ljubi se mi nič brat, kar letim v postlo, zato mi prosim napišite, da ne grem iskat. Hvala in lahko noč Aja meri iz P jutri, pa berem tudi jutri za nazaj, joj koliko sem spet v zaostanku
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:39:50
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Drage moje, sicer vas je zgoraj navedenih cel kup prijavljenih in mala toča neprijavljenih in bo jutri sigurno roman za prebrat. Ampak žal tablet popušča, grem stran od škatle. Še čaj ruknem, brez dodatka se razume in bom šla pančkat. Nočka, aja, sasi 13: stara sem bila 24 let. Najt, najt, gr. Dobr se spocij! Pa fletne fore ti nam gor limas danes, res. Jest se tud priporocam za tak kopirni stroj. Mogoce pa pride s popustom, ce ga vzame vec julijk? (Odgovor pricakujem jutri )
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:41:15
|
|
|
|
nanka
|
Metuljček, že tretji dan ji dajem mlečno kašoco po žlički, danes je je pojedla 20 žličk, samo ji vse ven pada, pa kar nekaj se ji dviguje, tako da še ni čisto pripravljena. Z jabolkom začnem drugi vikend, ker imava v sredo še tretje cepljenje in tisti dan naj nebi jedli sadja, kazaj že pa sem pozbila.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:41:18
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: frutka Meni so parfumi najboljši od Diorja, Givenchyja pa Guccija. Bvlgarijevega imam ravno zdaj pa glih ni nekak obstojen. mmm gucci- the one bvlgari-crystaline dolce in gabbana- deep blue Gucci-Rush (enka in dvojka). Taki seksi parfum je! Dior-Jadore (njamiiii) Givenchy- imela sem Organzo in Extravaganzo pa sta noro dišala Jabolko je teknilo. Jaz jo samo olupim in kar z žličko strgam dol pa ji v usta nosim. Vidim, da ji je dobro ampak še ne zna lepo požirat, ker ji je jeziček še napoti, potiska ga ven, namesto noter. Imam Aventovo žličko, ki je fajn majhna. Banan ji ne dajem. Nasplošno jih niti nimam navade kupovat. Ko bo jabolko prenesla pride na vrsto malo rižeka poleg ali hruške.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 21:44:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:44:28
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 inigo, pri vas tud laufa jabolcek, vidim. Me zanima, koliko vas ze uvaja GH. Se mi zdi, da sem med redkimi, k cakamo al kako? Tiste, katerih otrocki jedo AM, a ste tud ze na GH? Ma, se ze kar vidim, kako bom pol tocno to sprasevala, kar ostale zdaj: "Kako naj pripravim jabcek, a naj ga prekuham al sam postrgam ipd." Takrat boste ve, k ze zdaj to delate, itak profesionalke in vam ne bo problem se tisocic ponovit, a ne? Jaz ravno ne uvajam neke hrane. Dajem ji v bistvu tisti sokec po žlički. Ne mudi se nama... Liju za jutri kakor želite! Jaz imam logopeda s tamalim tako da bom malo zamudila.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:45:17
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška a vam tud parfumi počivajo na poličkah...ker če se jst našpricam mala noče zizat Ne. Špricnem po vratu in rokah. Dekolteja ne parfumam...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 21:47:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 21:50:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:53:07
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Metuljček, že tretji dan ji dajem mlečno kašoco po žlički, danes je je pojedla 20 žličk ... Zvecer? Podnevi? Kaj mlekija cez? PS: Kva je res cortkana tale tvoja miska, ej
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:55:06
|
|
|
|
metuljcek321
|
metuljeva krila se pocasi zapirajo in bo sibnu mal k mozeku na sedezno se stisnit. Pol pa fiiiijuuuuu v mizule. Till tomorrow. Pa, pa. Dobr se mente!
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:55:07
|
|
|
|
Inigo
|
japka pr nas edina laufa. v kombinaciji z babano. ampak to pomeni 3 do 4 žličke jst sm mela Wish-a pa Rush-a. sta mi bla kr všeč. lani sm pa dobla od Escade enga... sam se tok mal parfumam. kr pozabim! je pa zanimiv, da maskare pa glosa nikol
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:57:09
|
|
|
|
nanka
|
Metuljček hvala kašico ji dam malo dopoldne in več popoldne. Dopoldne ji dam med dvema obrokoma, popoldne pa okoli 18, ob 19 pa 140 mleka in spat.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:57:09
|
|
|
|
lex
|
glede Gh vita kuhanega jabolka noče, sveže ji pa tekne. Danes sva pa banano jedle, ker moja mami ni imela jabolk doma, pa ji ni blo glih najbolj všeč. Sva pa raje banano probale kot pa mandarine , deda Lojz bi ji namreč dal kar mandarino za jest. Se vidi da nima nobenih izkušenj. Jo je imel sam 20 minut, tolk da sem letela po ta velika dva, pa je bil čist švicen ko sem prišla nazaj . pol mu pa aleks reče, da bi pri njih spal, da bosta jutri dokončala ptičjo hišico, pa se je izgovoril, da gre babi v službo. Mu aleks nazaj zabrusi, pa saj me boš ti oblekel, je bil pa že spet švicen . namreč totalno ni navajen malih otrok. On jih požuli za 5 minut pa koga prime tolk da se oblečemo pa je to to. Ni glih tak da bi se totalno ukvarjal z njimi, so mu še premali (no Aleks je že, sam za oblačenje in hrano more moja mami poskrbet). Sam radi ga majo pa vsi trije (Vita celo tak, da ga je celega opraskala in pol mi je 3x ponovil, da ji morem nohte postričt, če je pa ni vzel gor, je mislil, da bo kar ležala) ful mi je smešen, ker je ko slon v trgovini s porcelanom.
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 21:57:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 21:58:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?