metuljcek321
|
Evo, mala zaba ze pol ure v dezeli sanj, mami pa za par minutk tukaj. nanka, ilatic, Tinky, 24julij, petra ---- lepo, lepo, lepo! To je pa tko fajn gledat, slikice s poroke. Dajte se druge gor pripopat. Jest sem cist romanticna ratala. TOo je res eden najlepsih dogodkov v zivljenju - cisto veselje, blazenost, sreca! zarocni prstan - meni ga je kupil moj (on ga ni dobil, je pa porocnega, a ga ne nosi Ah, sam, da me ma rad!) ... je dobr izpeljal. Ze prej sva se nekak odlocila, da se porociva, na zaroko niti pomislila nisem. No, pa se potem 1 x vsedeva in grem jaz po skatlico z enim drugim prstanom, ki mi ga je kupila mami, da probam - glede velikosti, da bom vedela, kaj in kako za porocni prstan. OK ... mine nekaj dni & moj pravi, daj se enkrat preveri, kako velik prstan rabis, pa bova sla potem kupit v bliznji prihodnosti. Odprem to isto skatlico, notri pa - surprise, surprise - zarocni prstan. In on: "A bi ti bla moja?" Jest pa jok, solze srece in "Ja, ja, ja ..." rebeca, kva sem se narezala stosu. Noro, ej. Batman Dobra! netki, kaj si pol naredila z jabolkom? Kako si ga pripravila? sasi, kdo bi vedel, mogoce gre pa res za prebujanje iz navade. dzanika - tasca - banana ---- crash, boom, bang ... grrrrr ... lunica, tole z Lukatovimi 270 ml me je pa prav nasmejalo - bo pocil ali pa spal do 12-ih ... saj vem, ni glih smesn, ampak dobr si to forulirala Upam, da bo mirno spal!!!!