Blacky30
|
Lex, midva sva imela sanjsko poroko, po mojih sanjah seveda. Vse, kar sem želela, sem imela. Povabljenih 90 ljudi, prišlo jih je 64 (veliko jih je šlo na dopust), civilna in cerkvena, sanjska obleka, sposojena v poročnem salonu, pričeska in make-up tudi v poročnem salonu, dekoracija z baloni (veliko srce za nama v gostišču in več balonov na plesišču, ki so potem ob najinem prvem plesu počili in se je vsipalo dol celo morje malih balončkov z napisom Blacky in B.... , pa konfeti, profi fotograf, profi snemalec, ansambel Generacija 69 (itak poznaš, tvoji krajani ), slavje v hotelu Arena pod Pohorjem, ful dekoracija z rožami (mami cvetličarka), vse v stilu v barvah, v cerkvi zapeta Ave Marija, poročna torta v 5 nadstropjih, za vsakega gosta škatla s pecivom za domov, konfeti za darilo, ročno izdelana vabila, poročno potovanje All inclusive, sicer samo Bol na Braču, a zame ful lepo, in še in še..... Stala naju je veliko, a sva dobila tudi vse v darilih nazaj, ker sva imela napisan seznam želja, ki sta ga vodili mama in tašča, da se ne bi kaj dupliralo. Če sem kaj pozabila, ti samo vprašaj.
|