Blacky30
|
Majuska, ful lepe poročne slike. Liju, berem za nazaj, da je Nino ful kašljal. Pri nas pomaga slezov sirup pa privzdignjeno vzglavje. Pa zvečer fiziološka v nos in ful spihat. Upam, da je zdaj kaj boljše. Prtički - upam, da ti jih je plačala in da si ji kaj rekla. Jaz že ne bi bila tiho. Že berem dalje, da si bila tiho. wsxswwssxxšć-š (preklinjam) , no vseeno upam, da si ji kasirala. Lepilo za puzzle - ne, ni tak tekoče, ne steče skozi, se samo vsidra v pore. Motive puzzlov pa sem že pred časom lepila tu gor. Mam jih celo morje nedokončanih (obsedenka pač! ) in 3 sestavljene, ki visijo na steni. Jok na trebuščku - ja, se začne, ko ji več ne paše, po 5 min nekje. Avtosedež - ali lahko Nejc pri 4l začne uporabljat samo jahača za vožnjo v avtu? Al kak je s tem? Sva mislila njemu kupit jahača, Teja pa bi dobila njegov avtosedež. Kruhomat je itak zakon in Hofer moka za kruh rula!!! Bastian, kako si ti?????? Daj, javi se večkrat, ti bo pomagalo. Glede fruchtzwerge, pa ga tudi jaz odsvetujem na podlagi lastnih izkušenj, pa sem mu ga poskusila dati pri 7m. Mirjam - pri naši se zgornje trojke nič posebej ne vidijo. Metuljcek, ful lepa voščilnica, čeprav priznam, ko si omenila, da sta vidva na sliki, sem vaju šla prav iskat, sploh nisem prej opazila, da se skrivata v kotu. Uffff, a pri efotu razvijaš????? Jaz nikol več!!!!!!!!!! Sem imela ful sranje z njimi. So mi eno leto voščilnice naredili kar tako, da so mi cel tekst na spodnji ali zgornji meji slike odrezali in se ni videlo, kdo vošči novo leto. Mislim!??!?!? In ko sem hotela reklamacijo, so mi jo obljubili in nikoli slik do danes nisem več dobila, tudi na telefon se mi kasneje ni nihče več oglasil. Sem morala še enkrat plačat razvijanje v lokalnem studiu tu pri nas. Ja, tisto leto so me voščilnice prišle svinjsko drago. Pa še pritožbo sem napisala direktorju te firme, pa do danes ni nič odgovori. Prasci!!!! Ja, pa na predogledu so zgledale super, potem pa so si gospodje to dovolili. Mislim, vidli so, kakšne voščilnice so spakirali, pa so vseeno hladnokrvno to naredili in zaračunali, valjda plačam poštarju, potem pa pogledam v paket. Jaz naročam pri foto tabor, pa tudi DT Foto sem že sprobala in je fajn. Cena je 0,09€. Glede občutkov o prihodnosti julijk....ne, ni jih še. Razen, da veliko razmišljam zadnje dni o tem, če bomo še dolgo tak čvekale, ostale "virtualne prijateljice" še veliko let al se bo kar naenkrat zaključilo vse skup? Upam, da ni res kaj takega na vidiku, da mi tolko to po glavi hodi. Almera, Bor pa ima prekrasno obliko očk. Pa barvo tudi, pravi srček je! Cote za tebe - aha, zdaj berem razlog za črno barvo, da preveč švicaš, sem ti namreč že hotla enkrat rečt, da si prevečkrat v črno oblečena. Čakaj, da Bor zraste, ti bo tako kot Nejc rekel vsakič, ko boš v črni, da si grdo oblečena, ker je to grda barva. HD, meni pa je to tvoja nova stena čisto všeč. Dobro si to zrihtala. Na slikci pa ima Kali enake nogavičke kot Teja. Majar, dobra fora, sveti delavec ja. Pa kdo pa je potem bil sveti delavec? Ker Seba je z vami na kavici sedel al si sama s kolegom tam sedela, on pa je ta čas darila doma nastavljal? Majuska, lahko pošiljaš vse mogoče na FB, samo jaz potem ne vem, kaj si s tem začeti. Pa kliknem Ignore. Iiiiiiiiiiiii, pa hvala za smajlije!!! Metuljcek, hvala za obvestilo o risankah na SLO1, sem vesela, da so se spametovali in upam, da bo tako ostalo tudi kasneje. Jeeeeeeeeee, zdaj komaj vidim, da bodo te risanke na popu. Kaj pa moja telenovela?? Ne, samo res, tole edino gledam. Sasi13, a vam dam zajčka za sedenje že zraven? Saj samostojno sedita, ne? Petra1984, bravo za tortico in 5 mesecev (z enodnevno zamudo). Ta post pišem že od 18h. Sem se zdaj narežala. Sedim tu v kuhinji pri mizi, pa nekaj vsake tolko tresne, pa sem mislila, da se Nejc zaletava v steno, ko se premetava al kaj. Pa grem v sobo, ju prečekiram, lepo spita. Potem pa pridem v dnevno in vidim starega, kak sedi na sedežni, mu očke dol padajo in ko ga zmanjka, z glavo udari v zid in spet oči odpre, krvavo pogleda in se naredi, kak gleda tv, pa spet glava pade direkt v steno. Če bi štela, bi zdaj bilo že enih 30x. Jutri pa bo jamral, zakaj ga tak glava boli. We're sorry..... my ass...
|