|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
11.12.2008 23:11:20   
rovar_ka
joj, zdaj sem se spomnila,. da je treba na šolski zemljevid gledat -  tam pa ne vem, če je gor Sladki vrhuser posted image Jaz samo vem, da teče Mura tu skoziuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
11.12.2008 23:14:06   
lex
blacky ful lepe čestitke
zdaj se pa ne morem odločit a bij naredila tukaj al jih bosta pa lumpa. bom jutri vidla kak jima bo za ustvarjanje

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
11.12.2008 23:14:42   
Blacky30
Majuska, ful lepe poročne slike.user posted image user posted image user posted image

Liju, berem za nazaj, da je Nino ful kašljal. Pri nas pomaga slezov sirup pa privzdignjeno vzglavje. Pa zvečer fiziološka v nos in ful spihat. Upam, da je zdaj kaj boljše.user posted image
Prtički - upam, da ti jih je plačala in da si ji kaj rekla. Jaz že ne bi bila tiho.user posted image  Že berem dalje, da si bila tiho. wsxswwssxxšć-š (preklinjam)user posted image , no vseeno upam, da si ji kasirala.

Lepilo za puzzle - ne, ni tak tekoče, ne steče skozi, se samo vsidra v pore. user posted image  Motive puzzlov pa sem že pred časom lepila tu gor. Mam jih celo morje nedokončanih (obsedenka pač!user posted image ) in 3 sestavljene, ki visijo na steni.

Jok na trebuščku - ja, se začne, ko ji več ne paše, po 5 min nekje.

Avtosedež - ali lahko Nejc pri 4l začne uporabljat samo jahača za vožnjo v avtu? Al kak je s tem? Sva mislila njemu kupit jahača, Teja pa bi dobila njegov avtosedež.

Kruhomat je itak zakon in Hofer moka za kruh rula!!!user posted image user posted image user posted image

Bastian, kako si ti?????? Daj, javi se večkrat, ti bo pomagalo. user posted image user posted image  Glede fruchtzwerge, pa ga tudi jaz odsvetujem na podlagi lastnih izkušenj, pa sem mu ga poskusila dati pri 7m.user posted image

Mirjam - pri naši se zgornje trojke nič posebej ne vidijo.

Metuljcek, ful lepa voščilnica, čeprav priznam, ko si omenila, da sta vidva na sliki, sem vaju šla prav iskat, sploh nisem prej opazila, da se skrivata v kotu.user posted image
Uffff, a pri efotu razvijaš????? Jaz nikol več!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem imela ful sranje z njimi. So mi eno leto voščilnice naredili kar tako, da so mi cel tekst na spodnji ali zgornji meji slike odrezali in se ni videlo, kdo vošči novo leto. Mislim!??!?!? In ko sem hotela reklamacijo, so mi jo obljubili in nikoli slik do danes nisem več dobila, tudi na telefon se mi kasneje ni nihče več oglasil. Sem morala še enkrat plačat razvijanje v lokalnem studiu tu pri nas. Ja, tisto leto so me voščilnice prišle svinjsko drago. Pa še pritožbo sem napisala direktorju te firme, pa do danes ni nič odgovori. Prasci!!!!user posted image user posted image user posted image  Ja, pa na predogledu so zgledale super, potem pa so si gospodje to dovolili. Mislim, vidli so, kakšne voščilnice so spakirali, pa so vseeno hladnokrvno to naredili in zaračunali, valjda plačam poštarju, potem pa pogledam v paket.
Jaz naročam pri foto tabor, pa tudi DT Foto sem že sprobala in je fajn. Cena je 0,09€.

Glede občutkov o prihodnosti julijk....ne, ni jih še. Razen, da veliko razmišljam zadnje dni o tem, če bomo še dolgo tak čvekale, ostale "virtualne prijateljice" še veliko let al se bo kar naenkrat zaključilo vse skup? Upam, da ni res kaj takega na vidiku, da mi tolko to po glavi hodi.user posted image
Almera, Bor pa ima prekrasno obliko očk. Pa barvo tudi, pravi srček je!user posted image user posted image user posted image user posted image  Cote za tebe - aha, zdaj berem razlog za črno barvo, da preveč švicaš, sem ti namreč že  hotla enkrat rečt, da si prevečkrat v črno oblečena. Čakaj, da Bor zraste, ti bo tako kot Nejc rekel vsakič, ko boš v črni, da si grdo oblečena, ker je to grda barva.user posted image
HD, meni pa je to tvoja nova stena čisto všeč. Dobro si to zrihtala.user posted image user posted image user posted image  Na slikci pa ima Kali enake nogavičke kot Teja.user posted image user posted image

Majar, dobra fora, sveti delavec ja.user posted image user posted image Pa kdo pa je potem bil sveti delavec? Ker Seba je z vami na kavici sedel al si sama s kolegom tam sedela, on pa je ta čas darila doma nastavljal?user posted image user posted image user posted image

Majuska, lahko pošiljaš vse mogoče na FB, samo jaz potem ne vem, kaj si s tem začeti. Pa kliknem Ignore.user posted image
user posted image user posted image   Iiiiiiiiiiiii, pa hvala za smajlije!!!user posted image

Metuljcek, hvala za obvestilo o risankah na SLO1, sem vesela, da so se spametovali in upam, da bo tako ostalo tudi kasneje.user posted image  Jeeeeeeeeee, zdaj komaj vidim, da bodo te risanke na popu.user posted image user posted image Kaj pa moja telenovela??user posted image  Ne, samo res, tole edino gledam.

Sasi13, a vam dam zajčka za sedenje že zraven? Saj samostojno sedita, ne?
Petra1984, bravo za tortico in 5 mesecev (z enodnevno zamudo).user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta post pišem že od 18h.user posted image  Sem se zdaj narežala. Sedim tu v kuhinji pri mizi, pa nekaj vsake tolko tresne, pa sem mislila, da se Nejc zaletava v steno, ko se premetava al kaj. Pa grem v sobo, ju prečekiram, lepo spita. Potem pa pridem v dnevno in vidim starega, kak sedi na sedežni, mu očke dol padajo in ko ga zmanjka, z glavo udari v zid in spet oči odpre, krvavo pogleda in se naredi, kak gleda tv, pa spet glava pade direkt v steno. Če bi štela, bi zdaj bilo že enih 30x. Jutri pa bo jamral, zakaj ga tak glava boli.user posted image user posted image user posted image user posted image

We're sorry.....user posted image user posted image user posted image  my ass...user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
11.12.2008 23:16:47   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: lex

frutka ja kak hitro mine, ko sva midve v sg skup ble pa ti nisi prišla k meni, joj še zdaj bi te najraje za ušesauser posted image

no mene pa poroka še čaka. Kakšne pa ste imele? velike, pol vasi in žlahte, male v ožjem družinskem krogu. midva nisva poročena glih zaradi tega ker ne vema kako veliko ohcet bi imela. po moje boma bajto prej zgradila pa pol šparala pol se pa itak ne bo več splačalo ženit, se bova pa še samo na kako potovanje spravla user posted image

če pa mi je blo nerodno. Saj veš, jaz nisem tam ravno "domača".user posted image
MI2 sva imela najprej tako, da so se njegova žlahta+prijateljii dobili pri njemu, moji pri nas. Jaz sem imela družice (moje prijateljice) in deklici s cvetjem. Pol je prišel ženin...in pozabil šopek domauser posted image . Pol smo šli na matičnega. Tam smo imeli prave fanfare. Pol smo šli pred cerkev. Tam nas je čakala folklorna skupina in enih par iger za ženina. Cerkvena poroka. Pol kosilo. Rezanje torte in roštiljada. Za večer pa sva najela en lokal tukaj v mestu. DJ-a z vso ferštekerijo, barmena, pripravili so koktejlčke, narezke...v glavnem bilo je krasno!
Vseh skupaj nas je bilo 80 z otroki vred. Torej žlahta+prijatelji.
Žal mi je edino, da nisem imela ognjemeta. To sem si fuuuull želela pa nisva imela denarja. Poročno obleko mi je mami kupila in jo imam doma shranjeno. Mogoče jo bo moja Lilči imela nekoč...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 23:19:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2155
11.12.2008 23:21:50   
frutka_
Blacky jaz ga samo v jahaču ne bi vozila. Mi imamo sedež za 15-36kil od Maxi Cosija. Fajn je, ker ko otrok zaspi ima oporo za glavico. V navadnem jahaču pa ob minimalnem trku tresne z glavo po vratih in je full nevarno.
Glej takega imam:
http://soncek.si/si/avtosedezi/od-15-do-36-kg/maxi-cosi-g1530.shtml

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
11.12.2008 23:23:32   
lex
frutka ful dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blacky mi smo letos imeli na tomboli predstavitev avtosedežev iz tele red je vedno pas pripet in mi je rekla, da bi lahko Aleks že poleti (torej ko je bil star 3,5 let) šel v jahača. fora ni ne v kg in ne v letih ampak ali mu pas lepo teče tako kot mora oz. mu pas v sedanjem sedežu gre še nad ramena. kak je pas zadaj za rameni mora ven. Aleksu še gre nad rameni, zato bo dobil za rojstni dan eno veliko darilo - rdeč ferrarijev avtosedež (to pa samo zato, ker je nor na rdečo barvo in če bi si ga sam zbiral bi bil ta) - upam, da sem ti odgovorila. če ne pa v trgovini zahtevaj da ti ga posodijo, ga namontiraš v avto in sprobaš z Nejcem not, kako mu pasi tečejo čez ramena. v glavnem nikjer ga ne sme rezat

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 23:23:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2158
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 23:24:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2159
11.12.2008 23:26:32   
lex
temu se menda tud reče jahač. jaz mu mislim neki takega kupit kot ma frutka

unga jahača majo samo dediji not za kratke relacije (max 10km)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 23:28:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2161
11.12.2008 23:29:23   
lex
tej so pa itak vsi dedci istiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , še ko mu dalinc iz roke pade trdi, da ne spi - ja pa še kaj.
jaz nimam rada grozljivk, pa zadnjič peglam on pa gleda TV, in valda zaspi ko sem pa premaknila na TV se je pa začel pi.zdituser posted image , je dobil kar odgovor - jaz grem spat samo zjutraj more bit vse zlikano al pa bom gledla kaj meni paše, sem dobla dalinca on je šel pa spatuser posted image  - na kavču seveda, da me je bodril ko sem peglala

a da ena link od te strani ko delate voščilnice se mi ne da iskat

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 23:30:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2163
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 23:33:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2164
11.12.2008 23:34:02   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Potem pa pridem v dnevno in vidim starega, kak sedi na sedežni, mu očke dol padajo in ko ga zmanjka, z glavo udari v zid in spet oči odpre, krvavo pogleda in se naredi, kak gleda tv, pa spet glava pade direkt v steno. Če bi štela, bi zdaj bilo že enih 30x. Jutri pa bo jamral, zakaj ga tak glava boli.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa tak vsi to delajo. Pol pa rečem, pojd spat, pa ne matraj se tu, pa zabrusi, pa ne spim - gledam! user posted image user posted image user posted image

to mi je pa tako znano. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2165
11.12.2008 23:34:50   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

BLACKY: Glede občutkov o prihodnosti julijk....ne, ni jih še. Razen, da veliko razmišljam zadnje dni o tem, če bomo še dolgo tak čvekale, ostale "virtualne prijateljice" še veliko let al se bo kar naenkrat zaključilo vse skup? Upam, da ni res kaj takega na vidiku, da mi tolko to po glavi hodi.user posted image

Ne sekiraj se, nč se ne bo končalo. Čez 40 let bomo vse imele vnuke in kamere in bomo dopoldan kofetkale prek kamer in preko neta, zraven čuvale vnuke, in ena drugo spraševale - Ej, kaj že pomeni, če zeleno kaka? Aja, pol to ni driska, ko je skoz tekoče v plenici... Pa snahe bomo šimfale - Znaš kak je glupa una moja, sploh ne dovoli da dam malemu pikico banane, ampak znaš - jaz sem mu vseeno malo dala,  hihi - naskrivaj!

uaaaaaaaaaaaaaaaaaa.   grrrrrrrrrrrrrrrrrr.    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2166
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 23:35:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2167
11.12.2008 23:35:17   
dzanika
zimska saj veš zakaj kajne??  Zaradi banane!   user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 23:35:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2169
11.12.2008 23:35:38   
rovar_ka
Cel dan nisem nič brala, pa ste tooolkoooo načvekale, da sploh nisem mela zdaj cajta v miru prebrat, ker sem samo iskala kje kaj piše o našem srečanju jutri. Vidla sem vse poročne fotke - mater ste ble lepeuser posted image user posted image user posted image Jaz tud upam, da bom, ko bom, če bomuser posted image

Torej velja za jutri, mariborčanke, Planet Tuš, okrog 11 ne? Kje pa? V  slaščičarni? al v restavraciji?
Naj povem še to, da mi vedno plane uničite, opiceuser posted image Zadnjič ko smo se hotle dobit v Tušu si jaz lepo naredim plan, da bom šla tam v Baby Center, pa se zmenim s kolegico, ker dela v slaščičani, da pridem tja malo pogledat.. In pol se ve zmenite za Europarkuser posted image . Zdaj pa si naredim plane za Europark, kam vse morem it, kaj vse morem kupit, pa spremenite v Planet Tušuser posted image Face ste praveuser posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
11.12.2008 23:35:55   
dzanika
tudi jaz grem spat.

Lahko noč!!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 23:36:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2172
11.12.2008 23:37:12   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Potem pa pridem v dnevno in vidim starega, kak sedi na sedežni, mu očke dol padajo in ko ga zmanjka, z glavo udari v zid in spet oči odpre, krvavo pogleda in se naredi, kak gleda tv, pa spet glava pade direkt v steno. Če bi štela, bi zdaj bilo že enih 30x. Jutri pa bo jamral, zakaj ga tak glava boli.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa tak vsi to delajo. Pol pa rečem, pojd spat, pa ne matraj se tu, pa zabrusi, pa ne spim - gledam! user posted image user posted image user posted image

Ja, točno tak in 10x mi je to zatrdil.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2173
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 23:37:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2174
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 23:39:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?