Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 14:59:17
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: Inigo hruška - mi smo tole naročili Božičku: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170184 a ne da je kul... to se bom še jst igrala! juhu! ful....jaz sem to pacala zadnjič, pa sem si premislila ker ima tilen ful igrač od žigata.....če pa bi bil to moj prvi otrok bi definitivno kupla to
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 15:00:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 15:01:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 15:01:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:01:29
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa netki - ja lahko se poročiš tam v kapeli: civilno ali cerkveno (ali oboje). ja, midva sva imela profesionalnega. mi ni škoda denarja, ker imava ful lep album za spomin. dobr to
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 15:02:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:02:37
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa IZVIRNO SPOROČILO: zimska Mere za 5 mesecev: 11.200g in 72cm wauuuuu, to pa je konkreten fantič podira vse rekorde
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:03:18
|
|
|
|
Tinky
|
zimska, tvoj fantič je pa pravi korenjak
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 15:03:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:03:49
|
|
|
|
netki
|
vsi vaši julijčki so že takoooo veliki...naš je pa še vedno kot dojenček
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 15:04:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:08:21
|
|
|
|
Inigo
|
jst sm Brina včerj merla, ma cca 70cm. kilaže ne vem, je pa pomoje nekje slabih 9kg. Lan je pa ... pravi dec!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:09:33
|
|
|
|
netki
|
tilen pa drnjoha že več kot 2 uri vmes ga je blo treba mal po ritki potapkat
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:10:07
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Ne, ne. Tebe. Njega, niti nisem dobro pogledala, sorry - jaz zmeraj gledam ženske. Res, taka sem - bolj se da pokomentirat. Hecno, a ne? Moškega mam tak doma, drugih niti ne porajtam kaj preveč. Samo to mam pa že od nekdaj, še včasih ko smo ven hodile, smo vedno ženske "komentirale", skor nikol moških...mislim kak je kdo oblečen pa take, jaz še dans samo to vidim - pa ne v slabem smislu. Glej jo, kako se profesionalno vn vleče!!! ampak je res... jaz sem ista
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:10:29
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa netki - ne sekiraj se! moj tud ni Krpan noben od mojih sinčkov ni nč po men
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:10:41
|
|
|
|
Blacky30
|
Dzanika, zakaj se ti še vedno nazaj držiš glede tašče? Hudiča, tvoja je kriva, da si šla prej rodit, pri meni bi to bil dovolj dober razlog, da sem z njo zaključila. Če sumiš na banano, bi jo jaz poklicala al šla do nje in bi jo vprašala, če je slučajno včeraj dala Janu banano, ker je danes ful čudno kakal. In če bi rekla, da ne, bi jaz rekla, da potem pa res ne vem, od kod črno v blatu in da bom zdaj šla poklicat P, da ji povem, da ni slučajno kaj druga narobe z njim. Pa bo hitro zlapala ven, boš vidla.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:13:04
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Dzanika, zakaj se ti še vedno nazaj držiš glede tašče? Hudiča, tvoja je kriva, da si šla prej rodit, pri meni bi to bil dovolj dober razlog, da sem z njo zaključila. Če sumiš na banano, bi jo jaz poklicala al šla do nje in bi jo vprašala, če je slučajno včeraj dala Janu banano, ker je danes ful čudno kakal. In če bi rekla, da ne, bi jaz rekla, da potem pa res ne vem, od kod črno v blatu in da bom zdaj šla poklicat P, da ji povem, da ni slučajno kaj druga narobe z njim. Pa bo hitro zlapala ven, boš vidla. evo, ful dober nasvet.... dej probi...ne se pustit, ker bo hitr vidla kolk delč gre lahko pri tebi
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:13:21
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: auroraa IZVIRNO SPOROČILO: zimska Mere za 5 mesecev: 11.200g in 72cm wauuuuu, to pa je konkreten fantič podira vse rekorde zimska car je tale tvoj mali za malega korenjaka
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:16:18
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: Almera Majuska - pri nas je tudi To To škatla zakon, pa zdaj sem mu na vrata nekega jelenčka obesila in se mu tudi kar nasmiha kakšna škatla IZVIRNO SPOROČILO: auroraa Almera, ti imaš klik - a je že dons porodniška? ni še
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:17:03
|
|
|
|
netki
|
evo se je že zbudu.....sam napisat sem mogla eh pa kaj bi se pritoževala, sej je blo dost
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:18:00
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ojla, bejbike! Vau, kaksne krasne porocne slikice lepite gor ... mnjamsi, mnjamsi. Vidim, da prav delate skomine tistim neporocenim. No, katera bo prva skocila v zakon?
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:19:32
|
|
|
|
ksenci
|
Aljažu sem zdajle zmerla in ima 37,8 vročine- joj zato je tak siten sm klicala pediatro, pa je rekla, naj mu dam toplo planičko na prsi, pa če bi sila sirup. mama spet jutri ob 8.00 pregled. oh zdaj pa jhe že njegovo zdravje zelo šibko cele 3 tedne
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:19:41
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Ojla, bejbike! Vau, kaksne krasne porocne slikice lepite gor ... mnjamsi, mnjamsi. Vidim, da prav delate skomine tistim neporocenim. No, katera bo prva skocila v zakon? ingo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:22:06
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: Inigo pa mela bi obleko v stilu Tinky in flower... kak sta ble lepe! pa almera mi je huuuuuuuda! sploh k je rdeča... in majuska... waw! sam jst bi bla belaaaaaaaaaaaaaaaa... Ja pa kaj še čakaš? Zdej je full moderno, da ženska zaprosi moškega, torej za božično darilo, nadeni svojemu dragemu zaročni prstan meni ga je moj dragi nadel na prvo obletnico ... na 8.12.1999
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:23:31
|
|
|
|
metuljcek321
|
Aljaz, zimska & Lan odlicno napreduje mali-veliki korenjak! Vau! Kapo dol! In nakupovalnih sredisc se moramo izogibat?!? Ja, kaj pa naj clovek v tem drekastem vremenu ? Cakte, bom se jaz poiskala kaksno porocno fotko ... da dodam se eno barvo obleke v ta spekter ... do zdaj je imela prav vsaka drugacno, a ne? , pazte, da vidte mene
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.