Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:24:48
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska meni ga je moj dragi nadel na prvo obletnico ... na 8.12.1999 prima ideja!
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:26:48
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska meni ga je moj dragi nadel na prvo obletnico ... na 8.12.1999 prima ideja! nočeš vedeti cele zgodbe
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:30:55
|
|
|
|
ilatic
|
Zimska res je pravi korenjak
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:34:40
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Mere za 5 mesecev: 11.200g in 72cm madona, sej je že taprav dec
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:35:37
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska meni ga je moj dragi nadel na prvo obletnico ... na 8.12.1999 prima ideja! nočeš vedeti cele zgodbe A to so ble tiste kolobocije, k sta prekinla, pol pa spet zacela? A sem si prav zapomnila? No, sam, da se je dobr izslo! Aja, ilatic, Tim Simenko ----- very very znano se men tole slisi. Ucim anglescino in me je povsod dost - od 4. do 9. razreda ... Zdej sem mal out, ker sem ze od novembra 2007 doma ... Kako pa poznas Meto? Je Timova mami?
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:35:53
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa netki - ja lahko se poročiš tam v kapeli: civilno ali cerkveno (ali oboje). ja, midva sva imela profesionalnega. mi ni škoda denarja, ker imava ful lep album za spomin. midva imava prijatelja fotografa. no, izdelke ste pa itak videle če bo katera rabila, dam kontakt.
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:36:07
|
|
|
|
metuljcek321
|
Sem mogla kar skenirat, ker v tistih cajtih, k sva se modva porocila, je bla tehnika se zadej, zadej, zadej. Takrat so se kure v luft scale No, najprej en kavalirski poljub na roko ... , mozek: Ljubljanski grad, 20. 8. 2003: In se nevesta brez zenina ... za eno sekundo, vec ni blo za zdrzat (Pa kaksne nametane zobe mam se tukej --- ojoj ... sem nosila 3 leta fiksen aparat & ga dala tik pred porodom dol ... hja, za lepoto je treba mal potrpet ... better late than never, kajne? )
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:37:59
|
|
|
|
metuljcek321
|
Modre porocne obleke pa se ni blo tu med nami, a ne? Jaz sem se odlocila, da bom oblekla mamino porocno obleko - se mi je zdela taka lepa gesta, polna nostalgije & ljubezni.
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 15:52:10
|
|
|
|
ilatic
|
Kako pa poznas Meto? Je Timova mami? Moja bivša šefica! Ko sem še delala pri njih ji je mož umrl v prometni nesreči, zelo mlad. Mislim da je bilo leta 2005. Zelo žalostno sploh za Tima in njuno hčerko Katjo. Verjetno si jo tudi potem učila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 15:59:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 16:04:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 16:05:31
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Modre porocne obleke pa se ni blo tu med nami, a ne? Jaz sem se odlocila, da bom oblekla mamino porocno obleko - se mi je zdela taka lepa gesta, polna nostalgije & ljubezni. ma jaz sem slišala, da naj nevesta ne bi imela modre obleke... samo ne me vprašat, zakaj
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 16:07:05
|
|
|
|
Majuska
|
zimska, kje sta se pa vidva s tvojim poročila? zelo lepo oblekco si nosila ma vse ste nalepile ful lepe fotke. Pa Almera, tvoja obleka mi je tudi ful lepa
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 16:10:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 16:13:18
|
|
|
|
lex
|
evo da še jaz povem, da je Iraya pridna za znoret, kam jo je mami dala tam je bila zadovoljna. Tariq pa je mel danes eno za osvojit in je kar naprej hotel bit pokonci, valda da se vidi kd je gazda . Amapk kaj bi rekle če bi stanovanje videle - ko v katalogu. mi je bilo noro všeč , načvekali sva se pa sam za 5 let nazaj, še ni blo dost čvekanja poročne slike - vauuuuuuuuu lepe vse po vrsti. no katera je že rekla da ma poročni prstan že 2 leti? jaz j šijem, ga mam že 4 leta, pa ne morem pripravit k ohceti
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 16:13:59
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska ma jaz sem slišala, da naj nevesta ne bi imela modre obleke... samo ne me vprašat, zakaj Ej, nehi me strasit Jaz sem sla po principu: "Something old, somethnig new, something borrowed, something blue." In je obleka zadostila kar trem pogojem v enem susu O, zimska, ti pa v oblekici z vzorckom. Ej, the best! In dobr je to Lan zastavil Miklavza, da mu je prinesel stolcek
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 16:14:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 16:16:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 16:21:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 16:27:31
|
|
|
|
ilatic
|
Zakaj meni noče slikic lepit??? Iz interneta mi jih prilepi noče pa mi iz računalnika! A je format mogoče napačen?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 16:27:51
|
|
|
|
ksenci
|
zimska- kako se Lan simpatično smeje, pravi dec je že jz mislim, da ko je zaroka, bi mogla takoj določit datum in to je to. mene je zasnubo letos na valentinovo, ampak kdaj bo, pa še nič ne kaže vrjetn ko se bova preselila na svoje, to pa bo...oh še kr neki let...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 16:28:18
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska meni ga je moj dragi nadel na prvo obletnico ... na 8.12.1999 prima ideja! nočeš vedeti cele zgodbe A to so ble tiste kolobocije, k sta prekinla, pol pa spet zacela? A sem si prav zapomnila? No, sam, da se je dobr izslo! Ne, midva nisva nič prekinjala. Na prvih počitnicah v Grčiji (Samos) sva našla enega starčka zlatarja, pa sem našla prstan, ki mi je bil celo všeč. Dragi ga kupi, spravi v žep in molči. Pa sem si mislila ok, spet ena od njegovih idej ... prideva domov, me najprej nekaj tednov muči, kaj namerava, potlej pa pozabim. No, decembra na obletnico pa pride z velikim šopkom, jaz že zaradi tega čisto hepi, pa še prstan potegne ven ... meni se je kar zataknilo v grlu, vem da sem rekla, naj se ne zaj***va z mano, pa se je smejal in pravi "nič ne bom rekel, prstan pa le nosi!"
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 16:28:35
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ja, me prav zanima, katera bo naslednja postala gospa. Navijamo, navijamo! Prejle, k je zimska prilepila gor stolcek za hranjenje, sem se spomnila, da je meni pa tale Bloom-ov noro vsec: Sam je pa nora cena: 355 evrov Cisti rip-off! Prodajajo ga v Busiju. Ga ma frendica za sinkota in je multo dober. Evo, tukile je link: http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&artikel=&podskupina=0&skupina=32 Ga ima katera od vas morda? ilatic, ma, mislim, da nista bila v mojem razredu/skupini/nivoju ... al sem pa mal pozabila, k sem ze dolg doma In Dzizs, taka tragedija se je zgodila? Grozovito! To se ti mora sesut svet. Almera, pri vas pa Bovec res rula! Sreca, da nisi se rodila tam, ja! Hm ... kdaj pa se spet kaj odpravljate tja? Za narest bejbija st. 2 mislim, da ni dileme, kje bi bil primeren kraj fotograf na poroki - frendica, ki je slikala k nora. Sla je po principu: the more, the better, kar se tice stevila slikic. No, in jih je blo malo morje Saj je res d best pol vsake tolk album ven privlect in gledat slikice.
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 16:29:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 16:31:07
|
|
|
|
netki
|
nujno-...... punce kako naredite jabolko za ? skuhate? kakoooooo?
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.