![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 14:05:09
|
|
|
|
dzanika
|
karamela ja če imaš mozilo pa napiše we are sorry pol klikneš desno tipko pa daš nazaj in prideš nazaj na post. Skopiraš, prilepiš v nov post in je to to. Ja men se tut trga zdej mal tole s taščo sam k nisem takšen tip da bi se kregala. Sploh ne morem. Moji mami bi že rekla sam tašči pa nekak ne morem. Sej veste da ji niti nisem mogla rečt da mi ni ok da hodi v moje stanovanje kar tako in to 100x na dan. No sej to se je na srečo izbolšalo. Bom počakala da moj pride domov pa ji bo on reku k se mu bo tut strgal. Tut ful ne mara tega. Sam me pa najbolj firbec matra če bo sploh priznala. Sam sem pa 100% da mu je dala in mi ne more zatajit.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 14:05:15
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa Almera, ti imaš klik - a je že dons porodniška? auroraa: posebej zate sem še klik prečekirala, žal še ni
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 14:07:54
|
|
|
|
karamela6
|
Starševsko nadomestilo je že.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 14:10:41
|
|
|
|
neboglasnica
|
Še mal za smeh: Moja mama me je naučila: 1. Moja mati me je naučila spoštovati dobro opravljeno delo: "Če se mislite pobiti med sabo, naredite to zunaj, stanovanje sem pravkar počistila!" 2. Moja mati me je naučila religije : "Zdaj pa moli, da bo to šlo ven iz preproge!" 3. Moja mati me je naučila osnov potovanja v času: "Če ne boš sedel vzravnano, ti bom tako pripeljala, da te bo odneslo tri dni daleč!" 4. Moja mati me je naučila logike: "Zakaj? Zato, ker sem jaz to rekla!" 5. Moja mati me je naučila še več o logiki: "Če boš padel iz gugalnice in si zlomil vrat, ne boš šel z mano v trgovino!" 6. Moja mati me je naučila previdnosti: "Vedno nosi čisto perilo - kaj, če se ti zgodi nesreča!" 7. Moja mati me je naučila osnov ironije: "Če se boš še naprej drl, se boš imel za kaj dreti!" 8. Moja mati me je naučila osnov osmoze: " Zapri usta in jej!" 9. Moja mati me je naučila ekstremnega zvijanja telesa : "Samo poglej si to umazanijo na svojem vratu!" 10. Moja mati me je naučila potrpljenja: "Tukaj boš sedel, dokler špinača ne bo izginila!" 11. Moja mati me je naučila meteorologoje : "Tvoja soba je takšna, kot bi skoznjo šel tornado!" 12. Moja mati me je naučila hinavščine: "Če sem ti povedala enkrat, sem ti povedala milijonkrat. Ne pretiravaj!" 13. Moja mati me je naučila primernega vedenja: "Nehaj se obnašati kot oče!" 14. Moja mati me je naučila zavisti: "Na svetu je na milijone manj srečnih otrok, ki nimajo tako čudovitih staršev kot ti!" 15. Moja mati me je naučila pričakovati: "Samo počakaj, da pridemo domov!" 16. Moja mati me je naučila o sprejemanju stvari: "Dobil jih boš, ko pridemo domov." 17. Moja mati me je naučila osnov medicinskih znanosti : "Če ne boš nehal škiliti, ti bodo oči tako ostale!" 18. Moja mati me je naučila vohunjenja: "Obleci si pulover! Mar misliš da ne vem, kdaj ti je hladno?" 19. Moja mati me je naučila humorja: "Ko ti bo kosilnica porezala prste na nogah, nikar ne tekaj za mano!" 20. Moja mati me je naučila, kako odrasteš: "Če ne poješ zelenjave, ne boš nikoli zrasel!" 21. Moja mati me je naučila osnov genetike: "Prav tak si, kot oče." 22. Moja mati me je naučila, da se zavedam svojih korenin : "Zapri vrata za sabo! Misliš, da imaš rep?" 23. Moja mati me je naučila modrosti: "Ko boš star toliko kot jaz, boš že razumel." Ker smo odrasli razumemo. Te modrosti novopečene mame več ali manj ponavljajo!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 14:11:52
|
|
|
|
karamela6
|
Grem kuhat. Pozabla kupit proseno kašo, zato bo file nilskega ostriža (fajn ribice), pečen krompirček in tatarska - po željah . Bomo videli, če je kej haska zame, kar se izpolnjevanja želj tiče.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 14:13:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 14:16:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 14:20:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 14:25:15
|
|
|
|
Inigo
|
almera - brez zamere... ampak tu si pa res bolj močna... zdaj pa taka trlica!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 14:25:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 14:25:49
|
|
|
|
ilatic
|
Inigo a ni še malo prezgodaj za sol??
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 14:26:25
|
|
|
|
ksenci
|
sva bla v ponedeljek na kontroli, pa je imel isto težo kot na dan odpusta iz bolnišnice-7400g, mal je že kašlal, pa je rekla, da je pričakovat, ker se mu je zrušu imunski sistem in da je kašelj površinski, kao nima gnojnih pljučk. ni mi dala nobenga sirupa al pa kaj. zdaj pa je že tretji dan takoooo tečen, da bom kmal znorela. non stop bi bil na rokah al pa na zizi. kašla in teče mu z nosa. katastrofa je podnev in ponoč pa ko mislim, da bo zaspal, čez pol ure hudo opet! počakam še dva dni, pol pa ne vem- upam, da bo bolš. kakšno domače zdravilo, kaj bi mu pomagalo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 14:30:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 14:32:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 14:32:46
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Inigo a ni še malo prezgodaj za sol?? ja sevede je! tut men je prezgodej... ampak sm ravno par dni nazaj govorla s prjatlco, ki je v neki reviji prebrala, da vedno več mamic daje otrokom jest to, kar jejo same. z vsemi začimbami, soljo. in da otroci vse normalno jejo in se ne pačijo. sj nism neki solila. v rahlo slani vodi sm kuhala zelenjavo in pol vodo odlila, ostalo pa zmučkala v kašo. pa itak ni šlo... kakor koli. al sm solila al pa ne. noče jest! očitno mu še ni. ziza je zakon!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 14:34:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 14:34:40
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška Inigo..jst pa nebi dajala soli..kasnej spozna kaj je to, boljše za njega.. sj to je res. sj ne ve kaj je sol... ampak, če bi htel tko jest... bi mu malo dala soli. tko pa noče in ne bom nadaljevala. najbrž bom vse skupaj celo prekinila n poskusila kaj na žlico dat če z kak teden.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 14:35:14
|
|
|
|
nanka
|
Ooo, Almera krasna sta, a si imela dolge lase?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 14:36:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 14:36:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 14:38:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 14:39:59
|
|
|
|
netki
|
kolk ste vse krasne na poročnih slikah
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 14:42:44
|
|
|
|
Inigo
|
jst bi se tut ženla...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 14:43:42
|
|
|
|
Inigo
|
pa mela bi obleko v stilu Tinky in flower... kak sta ble lepe! pa almera mi je huuuuuuuda! sploh k je rdeča... in majuska... waw! sam jst bi bla belaaaaaaaaaaaaaaaa...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 14:44:18
|
|
|
|
ksenci
|
joj, jz ne bi o kilah, še mam +12 tak sm zaspana. ko gre moj na šiht greva s tamalim v postlo, če bo seveda mir almera- domiselen kraj za poroko glede soli pa mislim, da malenkost bom že dala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.