metuljcek321
|
24julij - jaz sem ustvarila nekaj razglednic na imikimi-ju, a se nekako nisem in nisem mogla odlocit, katero bi potem izbrala, pa sem odsurfala na net, in nasla tale okvircek, ki mi je ful padel v oci. Pojdi na Google-slike, vkucaj notri Xmas photo frame in tam se ti bojo odprli taksni fletni okvircki, ki si jih potem shranis & jih obdelujes. Pazi le, da bo dovolj velika resolucija, da potem ne pride zrnasto/grahasto. Okvir, ki sem ga zbrala, je prvi v drugi vrstici. Evo, se link, ce se ti ne bo dal brskljat: http://images.google.si/images?hl=sl&q=xmas%20photo%20frame&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi DD ... uf, bejbike, ze zdaj stiskam pesti. Itak, da bo slo!!!! Ker bomo cist vse julijske cveke drzale pesti za vas. HURA In neboglasnica, kva ga to biksas, pa se neki obremenjujes - dzizs. Taksna, k si, si najlepsa. Pika, stop z nekimi obtozevanji, a prav? deja vu (to se tudi meni tu in tam zgodi, ko se mi v dolocenem trenutju zazdi, da je tocno tako ze enkrat bilo - vsi ljudje enako postavljeni, enaka atmosfera, vse, vse, vse ... prav srhljivo) lunica, kar srh me spreletava ob tvojih videnjih, lucidnih sanjah in podobnih storijah. Mamma mima, saj se mi kar kolencka sibijo in tresejo. Blacky, tole, kar imas ti, pa tud ni kar tako. In v anglescini je tko simpaticen izraz za to: "flashforward" ... sestavljeno po istem principu kot bolj znana beseda "flashback." (Tale flashforward sem prvic vidla v nanizanki Lost, k so enkrat pokazali v prihodnost - kaj bo z liki cez nekaj let ... noro, noro, noro!). Anyway, a mas tud kaksne obcutke o tem, kaj se bo julijkam dogajalo v prihodnosti? (Ce ja, sam take dobre reci malo namigni )