Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 12:05:04
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 tele alergije, o katerem stalno teče beseda so pa res krneki..pa tako mleko, pa ono ne, pa ta je ok, pa oni ni .... uf kar naj mi dela štalo ponoči, da je le zdrava. lunica - super za knigico... karamela - jaz sm nardila riževo solato (tuna, kuhan korenček, grah, koruza - olivno olje); družinski dvoboj: tiste, ki greste: kako se boste imenovale po TV; s svojimi pravimi imeni ali z nickom? da vas bomo poznale a potem zgornjih trojk še noben nima...pa a ni to čudn, da bi ji ta dva začela rastit najprej?? Na dd morajo imet svoja imena, drugače pa bodo verjetno JULIJKE, kaj pa?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 12:05:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 12:05:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 12:05:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 12:06:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 12:06:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 12:06:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 12:07:09
|
|
|
|
ilatic
|
družinski dvoboj: tiste, ki greste: kako se boste imenovale po TV; s svojimi pravimi imeni ali z nickom? da vas bomo poznale Skupina se bo imenovala itak - julijke 08. Po vsej verjetnosti se bomo pa imenovale kar po imenih. Gre pa sledeča skupina: ilatic - Sanja neboglasnica inigo almera Moje ime sedaj veš ostale pa naj se dopolnijo če se hočejo, če ne boš morala pa sama ugotovit kera je kera. HI HI
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 12:08:58
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 dej mi nej ena pove, kaj naj spacam za kosilo...jst preprosto nimam več idej .... moj zmer prav, če ga vprašam: kr neki nared ... Jooooo, sej bi kr neki, sam kaaaaaaaaj!?!? Mi bomo meli mesne polpete in solato,če ti kej pomaga . Sem včer nardila mesne polpete + pire krompir+kumare v omaki. Nč, bom naredila palačinke, malo v juhici in malo z marmelado ali nutelo. To ma vsaj rad.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 12:09:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 12:09:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 12:09:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 12:10:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 12:11:19
|
|
|
|
karamela6
|
aurora, hvala za idejo - jutri bo prosena kaša z jabolki. Še nikoli nisem tega naredila - bo že jedel, če bo lačen. Nič, mala sitnari. Do zdaj je bila pol urce v ležalniku pridna kot čebelca. Zdej pa pravi: mami, dol z RR! Takoj!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 12:11:34
|
|
|
|
ilatic
|
Lunica čestitek za knjigico!!!! Same mojstrice ste tuki gor, mam kr manjvrednostni kompleks. Knjigica je verjetno čudovita in bi jo tudi jaz naročila. A jo kr tam naročim preko neta?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 12:12:53
|
|
|
|
ilatic
|
Flower . Jaz si nisem upala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 12:13:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 12:13:41
|
|
|
|
ilatic
|
Grem ponovitev DD gledat da mal treniram! Almera ti tud pejt!! A ja poklicala vas bom zdej da se zmenimo za jutri
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 12:13:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 12:14:34
|
|
|
|
liju
|
joj mi je dolg čas danes, Žan spi, Nino pa je tak priden kot angelček. Ko bi včeraj tudi bil . Okraski so narejeni, zdaj se morajo posušit in pol pošprejam z srebrnim šprejem in je. Kakšno smrekico boste kaj imeli? Barvne kombinacije ali pisane? Pri nas bo letos modro-srebrna kombinacija, bom poslikala ko bo narejena. Joj, ne vem če sem vam povedala, da tisti mini prtički ko sem jih kvačkala za sosedo, bi naj kao bili za bazar v šoli. Pa da vam povem da se mi zadnjič pride zahvalit in jaz pravim njej, da upam da ji bojo prav prišli oz. da jih bojo fajn iztržli in ona meni, da jim je nesla pokazat enihpar, da te bo pa itak ona imela na svoji smrekici doma Mislim, tak mi je pritisk narasto, jaz pa sem skoraj očke skurla tam gor, pa še skoraj 15 kom. sem ji morala naredit Tak se mi je zasrala, da je kaj. Najbolj pa me še to raz*****, da je tak komplicirala. Eh..... smotano!
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 12:18:38
|
|
|
|
Anonimen
|
mojcek, super za živo! ena lastovka en prinese pomladi, ampak pomeni da je blizu ilatic, sem te že zabeležla za eno knjigico! nič ne rabiš s etam matrat pa pisat! hvala ti! liju: NEVERJETNO!!! Ljudje so neverjetni. dobrota je sirota, mislim, da je ni sram!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 12:19:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 12:24:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 12:33:33
|
|
|
|
nanka
|
Se pravi da jutri popoldne držimo pesti za naše punce, kdaj že? Naša smrekica bo letos okrašena z domačimi piškoti, ki jih bova pekli z Zojo. Zoja že komaj čaka, da začneva. HD super, zdaj pa le sprobaj, meni je služila odlično. Natka že dva dni je mlečno kašico na žličko. Zaenkrat nama gre super, čeprav ji gosto še ne gre, po 4 žličkah se ji dviguje.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 12:34:43
|
|
|
|
ilatic
|
ilatic, sem te že zabeležla za eno knjigico! nič ne rabiš s etam matrat pa pisat! hvala ti! hvala tebi! Kakšno glupo vprašnje na DD - ruski politki!! pa kaj še. Jaz se bom tko osramotila. Kr glejte de se mi boste mal nasmejal. Flower vem imena, sam nisem upala. Mislim da ti ne bodo zamerle.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?