Blacky30
|
Oj! Danes je bila ušiva noč. Vsako uro sem bila pokonci, Teja je začela jokat vsakič, ko je zakašljala. Preden sem šla spat, sem ji dala velik lonec vrele vode pod posteljo, not pa sem vrgla eno vrečko planinskega čaja. Saj ne vem, če to kaj pomaga, a druga nisem imela. No, zjutraj ob 7h pa sem končno v kosu zaspala do 9.45 (kot urica, vsak dan isto). In potem se je zbudila dobre volje, nasmejana, je pa šla po eni uri nazaj spat in je spala do zdaj, torej 2 uri brez kašljanja in težav. Tak da verjetno bo bolje, srčno upam. Za P se nisem odločila, ker je bila čisto ok zjutraj, da me ne bi tam nadrli, kaj tam delam, pa še bojim se vseh viroz, ki čakajo v čakalnici, da jih poberemo za sabo. Bom videla, kako bo danes. Je pa res izgleda prehlad, ker vročine pa ni imela in se vidi, da jo moti samo sluz v grlu, ki je ne zna izkašljat. Pa še je.b.... se s prekleto fotoknjigo, majo pri hoferju nek čuden program in sem celo noč hodla čekirat, če je poslano al ne, valjda me je vmes 2x z neta zabrisalo in se je vse ustavilo. Zdaj pa mora vse na novo delat, ker jim je po moji uspešni prenesitvi izdelka crknila spletna stran in nisem mogla zaključit naročila. Majčice...ja, , jaz mislim, da jih je začela panika grabit, ker smo jih že skoraj dobile. So bile še pred par dnevi na 6. delu, me pa na 5., pa smo 2 meseca kasneje rodile. Pa še švinglajo ful, ja ja, kar naprej citirajo, da si nabijajo strani. To ni fer play. Mene tud že zelo skrbi za HD. Saj mogoče se je že javila do zdaj, jaz še za nazaj berem. Upam, da se je.
|