|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
10.12.2008 12:41:02   
glugluglu
Evo midva sva že nazaj iz zdravnika, nobene gužve, sploh ni bilo nobenega v čakalnico, sva pa res trofnla, ker to je prri nas čudež, dobil je eno kremco, če pa ne bo pomagalo pa spet nazaj, v tem času - v 1 dobri uri ste naklofale skoraj 3 strani, ma too much, grem malo brat

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
10.12.2008 12:48:53   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: netki

a  je katera na netlogu???

ja tudi user posted image  - mene je povsod polno, samo da sem več na fejsboku

ilatic hvala - maja je bila pri županu ker so imeli sprejem novorojencev, mi smo ga imeli danes. je imela vita glavni govor - še župana je preglasilauser posted image user posted image .
tole z lulčkom je kar neki, jaz sem mu ga dajala dol, drugač je vse mokro

liju po posteljo mu daj velik pisker timjanovega čaja - to pomirja kašelj, pa vzglavje mu dvigni - mojim tlo vedno pali

hd sem se že jaz spraševala kje si

eh vas zvečer pokomentiram do konca, mamo kričalne vaje zdajle

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
10.12.2008 12:50:21   
Anonimen
lex, daj pošlji mi prosim ime in priimek za fejsbuk na ZS. :))

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1403
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 12:58:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1404
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 13:00:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1405
10.12.2008 13:01:23   
Blacky30
Oj!

Danes je bila ušiva noč. Vsako uro sem bila pokonci, Teja je začela jokat vsakič, ko je zakašljala. Preden sem šla spat, sem ji dala velik lonec vrele vode pod posteljo, not pa sem vrgla eno vrečko planinskega čaja. Saj ne vem, če to kaj pomaga, a druga nisem imela.user posted image  No, zjutraj ob 7h pa sem končno v kosu zaspala do 9.45 (kot urica, vsak dan isto). In potem se je zbudila dobre volje, nasmejana, je pa šla po eni uri nazaj spat in je spala do zdaj, torej 2 uri brez kašljanja in težav. Tak da verjetno bo bolje, srčno upam. Za P se nisem odločila, ker je bila čisto ok zjutraj, da me ne bi tam nadrli, kaj tam delam, pa še bojim se vseh viroz, ki čakajo v čakalnici, da jih poberemo za sabo. Bom videla, kako bo danes. Je pa res izgleda prehlad, ker vročine pa ni imela in se vidi, da jo moti samo sluz v grlu, ki je ne zna izkašljat.

Pa še je.b.... se s prekleto fotoknjigo, majo pri hoferju nek čuden program in sem celo noč hodla čekirat, če je poslano al ne, valjda me je vmes 2x z neta zabrisalo in se je vse ustavilo.user posted image  Zdaj pa mora vse na novo delat, ker jim je po moji uspešni prenesitvi izdelka crknila spletna stran in nisem mogla zaključit naročila.user posted image user posted image

Majčice...ja,user posted image , jaz mislim, da jih je začela panika grabit, ker smo jih že skoraj dobile. So bile še pred par dnevi na 6. delu, me pa na 5., pa smo 2 meseca kasneje rodile. Pa še švinglajo ful, ja ja, kar naprej citirajo, da si nabijajo strani. To ni fer play.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene tud že zelo skrbi za HD. Saj mogoče se je že javila do zdaj, jaz še za nazaj berem. Upam, da se je.user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
10.12.2008 13:02:52   
glugluglu
flower, ilatic, ma ne morejo biti jezne, ker ste dale imena zraven saj vas bo itak cela Slovenija gledalauser posted image , pa da par julijk potem ne sme imen vedetiuser posted image

Liju, mi imamo letos smrekico, kjer prevladuje rdeča, nekaj malega je tudi pisano (čokoladni bonbončki, pa še kakšna pisana bunkica, ki sta jo ta velika dva pretihotapila goruser posted image ), lučke tudi rdeče.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
10.12.2008 13:02:56   
Blacky30
O, lej jo.... saj sem vedla. Dobrodošla nazaj, HD.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
10.12.2008 13:08:19   
maja24
Lunca 24 imaš Zs

Ela čebela

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 13:10:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
10.12.2008 13:12:13   
nanka
Mojcek, če ji bo korenček pregost ji dodaj malo mleka noter, da bo bolj tekoče. Danes neme je šlo kar dobro in je pojedla 10 žlic kašice, čez eno uro pa popila 100 ml mleka, bruhala pa še ni.

Neposredna povezava do sporočila: 1411
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 13:12:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1412
10.12.2008 13:20:12   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: lex

liju po posteljo mu daj velik pisker timjanovega čaja - to pomirja kašelj, pa vzglavje mu dvigni - mojim tlo vedno pali

Pa kak sem smotana, ne user posted image user posted image user posted image  Koliko krat je bilo že povedano, ampak včeraj se pa res nisem spomnilauser posted image . Saj itak nič čudnega, ko pa je bilo pestro celi danuser posted image .

Kosilo:Pri nas bo danes samo juha, malo "šmorna", mislim da veste kaj je to (carski praženec)user posted image user posted image user posted image  in kompot grem zdaj skuhat.
Ma mi ni danes za nič, pa za likat imam  že celi paketuser posted image user posted image , samo če je tako turobno vreme danes da znoriš. Zdaj celi dan visim tu gor, pol pa me spet ki nekaj dni ne bo, ko me bo glava bolelauser posted image
Nino je šel spat, Žan pa pokonci, tak da spat itak ne morem ituser posted image

Flower:bi ji lahko povedala par krepkih, neuser posted image user posted image , samo sem bila tak šokirana, da sploh nisem vedla kaj ji naj rečem.

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
10.12.2008 13:23:01   
Inigo
mojcek - uf, ka pa jst vem. moj se nč ne namrduli in ga spije. sma drgač sam dojena. to dobi samo tu in tam, kadar me ni, če je slučajno sitkan, da mu babi da. drgač si pa raj načrpam. pa ene parkrat sm mu dala to mleko nameso mojga za kašico z rižekom. sm pa tut rižek mogla kupit brez AM, nek ful bio in za alergike. in ga ma zelo rad.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
10.12.2008 13:23:52   
maja24
Jest sm dones kuhala joto in sm na neki pozabla,pride moj jest in me vpraša kje je krompir user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
10.12.2008 13:31:56   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Floweruser posted image . Jaz si nisem upalauser posted image

Jaz sem misla, da ne veš. ups... upam, da ne bodo jezne user posted image

Joj, kaj pa zdaj? Si nas razkrinkala... Valda, pa saj nas vse že poznate. Če bi se hotele skrivati, ne bi hodile na srečanja, niti ne bi objavljale slik tu gor. Aja, mogoče bi bile pa julijske čveke??

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Naša smrekca bo letos baje rdeča

Pripoma še fotke ko je neboglasnic prejela mklavževo darilo
user posted image

user posted image

Tu manjkajo še solzice, ki so tekle doma. V javnosti kot prava dama, namreč ne kažem čustev. user posted image Samo jezik, pa še to po potrebi.

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 10.12.2008 13:32:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 1416
10.12.2008 13:32:11   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

ilatic, sem te že zabeležla za eno knjigico! nič ne rabiš s etam matrat pa pisat! hvala ti!

hvala tebi! user posted image

Kakšno glupo vprašnje na DD - ruski politki!! pa kaj še. Jaz se bom tko osramotila. Kr glejte de se mi boste mal nasmejal.

Flower vem imena, sam nisem upala. Mislim da ti ne bodo zamerle.

Ah, dej, sploh se ne obremenjuj s tem. Doma je full lažje, tam bo pa itak kateri zablokiralo morda pri najlažjih vprašanjih. Saj je samo igra, pa tam boste za zabavo. Če pa kaj zaslužite, še toliko bolje.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
10.12.2008 13:33:21   
metuljcek321
Hej!

Evo, sem se spet potepala & sla v nabavo za Bozicka, dedek je pa Anjo popazil. Je odlicna baby-sitterka, ga moram pohvalit. Z malo pojeta, pleseta in se hecata sto na uro.

Nasa mala zabica je spala 11 ur user posted image  user posted image  user posted image , ampak vceraj zvecer pred spanjem je pa samo 140 ml pojedla ... sicer 230 ml?! Ze kaksen teden opazam, da je manj in obcasno pusti 40 ml, ampak tole vceraj je blo pa cist cudnouser posted image  Strajk do koncauser posted image  user posted image  Hm ...

lunica, st. 86.

Majuska, thanks za horoskop.

user posted image  user posted image  user posted image  za mini r. d., kotaljenje, obracanje, sedenje (ne, rovarka, Anja ne sedi sama - zadaj sem jo podpirala, a se ne vidi), za skorajsnji izid knjigice, za lepe slikice, za dobre mere s pregledov, za prelepi pesmici z akrostihom, za nov laptop in tulifon, za Kali, za dobre ideje za juzno, ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
10.12.2008 13:33:42   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

karamela...mi bomo meli piščančje zrezke, njoke in smetanovo omako

To bo pa v petek. Kok fajn, da vas mam punce. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1419
10.12.2008 13:34:34   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: netki

a  je katera na netlogu???

jaz mam netlog,pa skype pa msn pa gmail,facebook,pa se kej bi se naslo,tko dalahko kar naslove na ZS

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
10.12.2008 13:45:21   
metuljcek321
Dolgujem se novoletno cestitko, k sva jo skombinirala z mojim. Okvir je z neta, Anjo, naju & darilo sva pa potem s Paint Shop Pro-jem ustimala. Dala razvit v nedeljo zvecer, v pon. popoldne je ze blouser posted image  user posted image , pa moz pozabil it iskatuser posted image  user posted image  user posted image

No, zdaj so cestitke/slike doma in cakajo, da jih opremim z besedilcem in odposljem. Saj je itak se cas!

user posted image

(author unknown)

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
10.12.2008 13:50:40   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Dolgujem se novoletno cestitko, k sva jo skombinirala z mojim. Okvir je z neta, Anjo, naju & darilo sva pa potem s Paint Shop Pro-jem ustimala. Dala razvit v nedeljo zvecer, v pon. popoldne je ze blouser posted image  user posted image , pa moz pozabil it iskatuser posted image  user posted image  user posted image

No, zdaj so cestitke/slike doma in cakajo, da jih opremim z besedilcem in odposljem. Saj je itak se cas!

user posted image

Superca!!! Obvladate zadevo!!! Kje si pa kupila Anji božičkovo kapico? A imajo takšne male al si mal improvizirala? In kam si dala tole razvit? A to je zdej cela slikca natisnjena na foto papir, al kako? In kolk te je pršlo soldov? Hmmm...da ne bom še 15 vprašanj napisala ... details, please. user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
10.12.2008 13:52:49   
24julij
lunica sem te dodala na netlogu

Neposredna povezava do sporočila: 1423
10.12.2008 13:56:52   
metuljcek321
Cau!

Fotke dam razvit tukaj:
http://www.efoto.si/sl/informacija.asp?id_meta_type=55

Stanejo 0,10 evra (velikost 10 x 15 al pa 11 x 15 ali pa 10 x 14) ... je pa super, ki jih - preden jih posljes - pogledas & vidis, kje so rezane - ce so ... K se mi je drugje ze zgodil, da sem ostala brez glave?!

Cena je d best - za 40 slik/cestitk sva dala 4 evreuser posted image

Ja, to je cestitka, k je sprintana k fotka. In se glih prave dimenzije jeuser posted image

Bozickova kapica = moja, zadaj je speta s scipalkouser posted image  user posted image  user posted image

Uf, alarm .....

Ce te se kaj zanima, sam vpras - ni blema

(author unknown)

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
10.12.2008 14:11:00   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

user posted image

na kateri strani si dobila to kartico ker jst iscem na imikimi strani pa mi neki ne gre

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?