|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:33:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 901
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:33:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 902
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:36:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 903
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:38:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 904
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:38:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 905
   RE: Julijske čveke '08 V. del
8.12.2008 11:39:34   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Punce hvala za user posted image . Tarik je super se že pogovarja in vriska. Joj sem vesela.

Lex vodnarka si a! Tudi jaz zato si mi bila takoj všeč (ne gayevsko)! Lex kdaj prideš kaj v LJ na srečanje?

Ej punce se to s Tarikom je drugač kr noro sam ta starejša punca mi dela večje frke!! Vaše mnenje me zanima. Stara je 11 let oz. aprila 12!! In punca je zaljubljena. Ker pa jaz hočem da mi vse pove sem ji obljubila da jo ne bom za nobeno stvar kregala sam če mi vse pove. No in ok res mi vse pove. Povedala mi je da jo en fant iz 9. razreda osvaja in jo skoz sprašuje če bi se *žvalila*. To besedo oni zdaj uporabljajo za lubčkanje. Seveda sem ji svetovala deset tisoč stvari da ne in zakaj ne....itd Seveda lepo da mi ne bi zamerila. Skratka nekaj so se igrali in mali je dobil iziv da jo *zažvali* in ONA MU JE TO DOVOLILA. GROZA!!!!!!!!!!!!
Moja ljuba hčerkica v šoli pridna k nekaj, pametna, res bistra in naredi tako neumnost. Seveda mi je povedala čeprav je rekla da težko ker je vedela da me je razočarala. Jaz sem ostala brez besed. sama je rekla da ne bo več da ji je žal.... ampak jaz ne morem pozabit. rEs. Bolje da ne bi vedela, ker sedaj ne vem kaj naj naredim. Jo kregam, jo kaznujem????? al naj bom tiho. Noro!!!!

Ilatic, jaz na tvojem mestu je nebi ne kregala, ne kaznovala, ker jo boš odrinila od sebe. Lepo se pogovorita, saj na koncu koncev to ni nič grdega, res je kmalu začela ampak skušaj jo prepričati da ima za te stvari še čas. Če jo boš kregala ali kaznovala se bo obrnila od tebe in ti ne bo več zaupala, počasi pa se bo začela tudi skrivati pred tabo, takrat lahko šele pride do kakšne neumnosti. Moja bo čez pol leta stara 18 in zdaj vidim, da sva bile na pravi poti, tako da jaz ti svetujem lep, odprt pogovor, da obdržita zaupanje med seboj.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 906
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:40:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 907
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:40:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 908
8.12.2008 11:40:36   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

e pa očitno čas za resen pogovor (če ga še ni bilo ) okoli teh stvari.

Vsak dan se pogovarjam z njo o teh stvareh. njo vse zanima. Firbec ni kaj. To je le moj prvi otroček in sonček in ljubica in ful se še stiskamo lubčkamo no skratka zame je moj otroček. Po drugi strani pa se že ljubčka s fanti. Boste videle ni lahko ko vidiš da se ti počasi odtajujejo.

Če jo vse zanima, potem je že pametna punca. Pa ti tudi dobra mama, da ti take stvari niso tabu (moja svakinja je ponorela že, ko je pri svoji 12. letnici najdla revijo Smrklja, kamoli, da bi se o tem z njo pogovorila).
Odtujujejo se ti pa ne, samo samostojni postajajo. Tvoji bodo pa vedno in kam drugam kot k mamici se bodo otroci zatekli, ko bodo potrebovali nasvet in topel, iskren objem. Tvoji pa zagotovo, ker jim boš to dovolila.

Pišuka, mi še zmeri hormoni divjajo... sem danes "sem in tja metalna". user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 909
8.12.2008 11:42:57   
nanka
Lunica, ko sem prebrala tvoje sanje so se mi vse kocine dvignile, mi je pa zanimivo in rada berem o tem.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 910
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:43:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 911
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:46:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 912
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:53:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 12:00:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 914
8.12.2008 12:01:08   
nanka
Jaz sem mojima otrokoma pri 10 letih kupila knjigici EJ PUNCA in EJ FANT, pa jih še danes rada prebereta. In smo šli skozi nekja poglavij skupaj. Jima pa nikoli nisem branila najstniških revij, še sama jih kupim. Je pa težko vspostavit zaupanje, jaz svoji mami nisem povedala nič, ker je imela napačen pristop do mene in ker mi ni zaupala ji tudi jaz nisem. 

Neposredna povezava do sporočila: 915
8.12.2008 12:03:18   
nanka
Aurora, baby vac je pri nas sveto pismo za nosek, takoj ko je smrkava ji ga posesam. Zdrava je prej kot v enem tednu. Do zdaj sem ga uporabila že 2x in tudi dolgo se nosek ne zamaši. Ji pa prej našpricam fiziološko, posesam in je dobra več kot 3 ure.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 916
8.12.2008 12:04:32   
3jeMi
flower... don't ask me... revijo je popokala, prepovedala in fertik.
Nismo nič komentirali. Samo s sestro sva kupili eno knjigo o fantih in puncah, in jo podarili svakinji, da jo je prebrala, potem pa dala naprej tamali. Tamala veliko bere in jo veliko zanima, jasno, da je prišla tudi do te teme. Če sem lahko malo žleht... se mi zdi, da sedaj lahko tamala svoji mami reče: Mami, ti kar vprašaj, če kaj ne veš. user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 8.12.2008 12:05:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 917
8.12.2008 12:11:11   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Jaz sem mojima otrokoma pri 10 letih kupila knjigici EJ PUNCA in EJ FANT, pa jih še danes rada prebereta. In smo šli skozi nekja poglavij skupaj. Jima pa nikoli nisem branila najstniških revij, še sama jih kupim. Je pa težko vspostavit zaupanje, jaz svoji mami nisem povedala nič, ker je imela napačen pristop do mene in ker mi ni zaupala ji tudi jaz nisem. 

user posted image user posted image user posted image
Jaz sem se pa lahko veliko pogovarjala z očetom, še danes se. Na prvi pregled k G me je on nagnal, mami je pa samo peljala. user posted image
Mami je pa bolj zaprte sorte, ampak po porodu se je vse spremenilo. Komaj sem čakala, da ona pride na obisk, bolj kot pa user posted image . Še danes ne vem zakaj, samo tako napreklet sem jo želela imet ob sebi. user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 8.12.2008 12:12:59 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 918
8.12.2008 12:13:14   
ilatic
Nanka hvala za odgovor. Nisem jo kregala samo res pa sem ji pokazala da sem razočarana in mogoče res ni prav. Bom poskusila se danes z njo pogovoriti in ji povedati da jo pač zastopim da jo je zanimalo kako se to počne in da pač če se bo ponovilo raje vem..Težko je no ker se mi zdi da je res še mlada.

HD Te pokličem.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 919
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 12:13:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 920
8.12.2008 12:18:13   
nanka
Flower moja mama je bila ista, saj zato sem pa kmalu šla.

Neposredna povezava do sporočila: 921
8.12.2008 12:20:23   
ilatic
Hd se mi ne javi. Skratka katera je pripravljena nadomestiti HD v četrtek za družinski dvoboj????

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 922
8.12.2008 12:24:11   
ilatic
Saj jaz sem zelo odprta in sem vesela da se lahko z mano pogovarja ovseh stvareh. Pri nam o vsem govorimo, prav tako o sexu ker vedno govorim to je nekaj lepega in ne grdega in to se ne skriva. Je pa res da poudarjam da se te stvari počnejo ko si odrastel in tako naprej. Tudi jaz sem imela doma bolj tabu temo o tem, zato pa imam jaz čisto drugačen odnos o teh stvareh. Je pa res da je prvi šok najhujši ko zveš da tvoj otork odrašča.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 923
8.12.2008 12:25:09   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: flower

user posted image

Ja, pri nas se tudi nismo nikoli o ničemer pogovarjali. Spolnost je bila tabu tema. Vse sem izvedela v šoli, iz revij, po tv.. Meni se tudi to ne zdi ok. Ko sem imela pri 15ih prvega fanta, je pa norela in me terorizirala, da ga ne smem več videt, nisem smela it nikamor, grozila mi je, da bo šla na policijo.. mogoče se tudi zaradi takkih stvari nisma razumele in če pridema na take teme, se lahko tudi zdaj skregama.. Ona misli, da bi jaz naj to prerasla in spoznala, da je imela ona prav, ampak se ne bom nikoli z njo strinjala.

Mislim, da gre to iz generacije v generacijo, čeprav se to sedaj spreminja.
Moji stari mami je bilo to tudi tabu tema in je bila moja mami totalni analfabet, ko je prvič zanosila. Taščo je na koncu vprašala, kje otrok ven pride, pa je tašča rekla, tam kjer si nastavla... mislim za user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 924
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 12:29:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?