|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 10:32:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 851
   RE: Julijske čveke '08 V. del
8.12.2008 10:33:13   
Anonimen
no, če bom mela čas napisat, ta mali namreč leži tu poleg v ležalniku in ga guncam z nogo 

torej, zanimajo me predsem lucidne sanje. meni je to strašno zanimivo, sem si prebrala verjetno vse kar obstaja na temo, kako dosežt lucidne sanje, kako se prepričat, da sanjaš in kako pobegnit iz sanj. ful rada bi se s tem ukvarjala, ampak me zaenkrat odbijata od tega, STRAH in pa lenoba.

zakaj strah? baje, da v lucidnih sanjah prestopiš mejo normalnega, oziroma padeš v eno drugo dimenzijo, kjer so demoni in ti vzamejo življensko moč in te lahko v sanjah ubijejo. zdej, tko pravijo tisti ki se s tem ukvarjajo, jaz se bolj nagibam k temu, da je to eno igračkanje z možgani, ko prvič ne ločijo več reale od sanj, drugič pa uporabljaš tisti del možgan, ki naj se v polbudnem stanju ne bi uporabljal. ampak ja me zanima, kako je s tem v resnici.

druga stvar: spalna paraliza... ok pač ko preideš v REM fazo, se telo odklopi, nič takega, če se takrat zbudiš, si pač nasrkal, ker se hrom... se je že zgodilo enkrat in sem hvala bogu vedla, za kaj gre in lepo počakala, da je minlo. ampak zakaj ljudje (in tudi sama sem to čutla) opisujejo, da ob tem čutijo kot bi jim nekaj težkega sedelo na prsih, v resnici pa se to upodablja kot nek demon, zla sila, ki ti sedi na prsih in ti jemlje zrak.

in pa da ne začnem o duhovih...

skratka te teme so mi ful zanimive in me zanima kaj več.

Neposredna povezava do sporočila: 852
8.12.2008 10:34:29   
Majuska
'jutro punce,

bom bolj hitro, ker moram potlej iz postelje vreči moja fanta in gremo k tašči na kosilo ... potlej ga bodo čuvali za nekaj uric, da bova midva lahko bluzila po svoje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Punce moje. Naš Tarik ima danes 5 mesecev, nama pa se je zgodilo nekaj groznega. Vsako jutro ga vzamem k sebi v posteljo ko gre mož v službo in dremava naprej. Žal pa mi je danes PADEL iz postelje. Čist sem fertik!!! Pristal je  na trebuščku in na glavici ima rdečino na čelu oziroma. Jokal ni veliko se je hitro umiril, samo jaz se ful bojim da ne bo kaj narobe. Sem pa kasneje odkrila kako se je to zgodilo. Pustila sem ga na igralni podlogi ko sem šla na WC in ko sem prišla nazaj je bil obrnjen za 90 stopinj. Rita se kot norc!!!! in verjetno se je zbudil in začel ritat. A je kateri se to že zgodilo? Joj punce pazite zdaj so pravi vragci.

Ilatic, najbrž ni nič hujšega ... vsem mojim prijateljicam, ki imajo otroke, se je to že kdaj zgodilo in nikoli ni bilo nič hudega. Buške so pa itak bojne rane, ki jih pridobi vsak otrok user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 853
8.12.2008 10:36:05   
pigama
rebeca mi imamo avtosedež Renolux Paris, nimam pojma če je to neka fina firma, ampak zame je 1A. Smo lani imeli kar hudo prometno, nas je en osel s ceste v jarek spravil. Torej avto totalka, midva z mojim čist pretresena, mala dva pa o.k. Sin je sedel v tem sedežu in mu ni bilo popolnoma nič! user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 854
8.12.2008 10:36:11   
Anonimen
se mi je pa enkrat zgodilo, da sem se sredi noči zbudila (nič nisem hudega sanjala), in lepo gledam v zrak, naenkrat ohromim, poskušam poklicat, niti en zvok ni prišel iz ust... nič... gledam v zrak, naenkrat proti meni začnejo z neba "hodit" ene bele prikazni... pač ženske, moški... poleg mene se na posteljo vsede ena starejša ženska, s košaro in mi nekaj daje v roke... kaj sem ob tem občutla? ni blo pretiranga strahu, precejšna mirnost, da ni nič hudega, da mi nič nočejo..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
8.12.2008 10:41:02   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

dzanika, pri nas je situacija ista, le osebe so mal drugace razporejene - horoskop mislim: mami kozorog, ati ribica, mala rakicauser posted image  user posted image  user posted image  Majuska & Blacky, saj velja najbrz isto, kt pri dzaniki, a neuser posted image ?

ne povsem, če gre za drugi spol ... tukaj je mamica tista bolj ambiciozna in morda tudi bolj stroga, očka in mala sta vodna in morda precej povezana. Ti jih boš morala prizemljiti. Malor rakico bo treba malo vzpodbuditi, da bo samozavestna.

IZVIRNO SPOROČILO: lex

blacky in majuska - lubici moji a še meni povesta našo kombinacijo  ati devica, mami vodnar, Aleks vodnar, Alina dvojček, Vita rak

bi rekla, da je ob toliko vodnarjih v tem domu veliko vedrine, a ne? Vodnarke premorejo velik koš topline, mala dvojčica bi znala biti impulzivna, očka pa vse skupaj malce prizemlji, mala rakica pa bi znala biti morda malo bolj  občutljiva.

08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 856
8.12.2008 10:43:02   
rovar_ka
iii, Flower ma pa novi avataruser posted image user posted image user posted image Kak sta lepauser posted image  

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 857
8.12.2008 10:43:25   
lex
rebeca ja imam romerja kinga za oba - so malo širši od maxi cosi in Aleks še sedaj ful udobno sedi v njem, ga momo pa mogli počasi pripravit na to, da bo šel iz njega, kar bo strašno hudo, ker ga obožuje. da se v tri stopnje: sedečo, pol ležečo in ležečo. Prespal je v njem na stotine kilometrov in mu ni blo hudega. imaš jih tudi v iso fix izvedbi in pri nas pridejo cca 250€ na e bayu ga je kolegica kupla za 180€, s tem da je bila neka plastika hin in so jo brez problemov poslali drugo, da jo je zamenjala. jaz ne kupim drugega. pa leta 2005 je bil najboljši na testih

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 858
8.12.2008 10:45:55   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

se mi je pa enkrat zgodilo, da sem se sredi noči zbudila (nič nisem hudega sanjala), in lepo gledam v zrak, naenkrat ohromim, poskušam poklicat, niti en zvok ni prišel iz ust... nič... gledam v zrak, naenkrat proti meni začnejo z neba "hodit" ene bele prikazni... pač ženske, moški... poleg mene se na posteljo vsede ena starejša ženska, s košaro in mi nekaj daje v roke... kaj sem ob tem občutla? ni blo pretiranga strahu, precejšna mirnost, da ni nič hudega, da mi nič nočejo..

če si se dobro počutila, potem je vse v redu. In če si čutila mir, je sploh v redu. Imela si pač malo bolj posebno izkušnjo, niti ni bilo "nadnaravno". Samo bolj redko se to zgodi user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 859
8.12.2008 10:46:03   
Anonimen
Najprej hvala obemauser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Ti, ko si že vsem odgovorila glede horoskopa, našo posvojenko Nyo si pozabla. Daj ji razloži, da ne bo punca užaljena šla.user posted image

Sem šla spat - pa zdejle berem - pa sm si mislila ja, ja me ne marajouser posted image user posted image user posted image  - ne, ne, šala - se mi je zdelo, da je majuska spregledala. K je bil kr navaluser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

z malčkom bosta najbrž precej navezana. Fanta bo najbrž treba malce vzpodbujat glede akcijo, da ne bo preveč občutljiv.

torej mamina mazauser posted image user posted image user posted image  - jst pa zajebana tašča nekočuser posted image user posted image user posted image  - joj, ampak to sploh ni tko smešn

ilatic - men je blo rečeno, da so dojenčki kot mačke - pri padcih - bi rekla, da je kar verjetno glede na to, kolkrat slišimo, da kak s postelje pade - no, pa vseeno za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lunca - moja kolegica je imela iste sanje par let - nič tko strašljivega, vendar se ji je sanjalo, da se je zbudila, hotela prižgat luč, pa ugotovila, da še vedno sanja - tko da jaz npr tega ne bi mogla - sem prevelik zajc. Že ko gledam kak triler, me je strahuser posted image . Sam me pa zanimajo in fascinirajo nadnaravne stvari in vedno znova berem o tem - pol pa mora moj z mano, da si zobe operemuser posted image user posted image user posted image

Pa vsem ki dans slavite mini tini rduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 860
8.12.2008 10:48:55   
glugluglu
lunica ti kar piši tu o tem, o nadnaravnih zadevah, meni je to zanimivo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 861
8.12.2008 10:50:14   
Netta
no, če bom mela čas napisat, ta mali namreč leži tu poleg v ležalniku in ga guncam z nogo

torej, zanimajo me predsem lucidne sanje. meni je to strašno zanimivo, sem si prebrala verjetno vse kar obstaja na temo, kako dosežt lucidne sanje, kako se prepričat, da sanjaš in kako pobegnit iz sanj. ful rada bi se s tem ukvarjala, ampak me zaenkrat odbijata od tega, STRAH in pa lenoba.

zakaj strah? baje, da v lucidnih sanjah prestopiš mejo normalnega, oziroma padeš v eno drugo dimenzijo, kjer so demoni in ti vzamejo življensko moč in te lahko v sanjah ubijejo. zdej, tko pravijo tisti ki se s tem ukvarjajo, jaz se bolj nagibam k temu, da je to eno igračkanje z možgani, ko prvič ne ločijo več reale od sanj, drugič pa uporabljaš tisti del možgan, ki naj se v polbudnem stanju ne bi uporabljal. ampak ja me zanima, kako je s tem v resnici.

druga stvar: spalna paraliza... ok pač ko preideš v REM fazo, se telo odklopi, nič takega, če se takrat zbudiš, si pač nasrkal, ker se hrom... se je že zgodilo enkrat in sem hvala bogu vedla, za kaj gre in lepo počakala, da je minlo. ampak zakaj ljudje (in tudi sama sem to čutla) opisujejo, da ob tem čutijo kot bi jim nekaj težkega sedelo na prsih, v resnici pa se to upodablja kot nek demon, zla sila, ki ti sedi na prsih in ti jemlje zrak.

o lucidnih sanjah nebi vedla nič, v bistvu prvič slišim zanje. to, da te je strah, mi je pa kar ok: hehe, ne resno. pri teh stvareh gre za to, da popolnoma sprostiš svojo zavest in podzavest in v takih primerih je tvoj um tudi bolj dostopen za vstop raznih sil (demonov al kakorkoli že hočeš to poimenovati). tako ponavadi pride do obsedenosti.
to ti pa pišem zato, ker poznam sama primer. so prijatelji klicali duhove (kao popolnoma nedolžna zadeva ane) in je eno punco popolnoma obsedlo...bila odsotna, budna, a kot da bi padla v komo. ji zdravniki niso mogli pomagati, nato so starši poklicali eksorcista, in je bilo ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 862
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 10:50:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 863
8.12.2008 10:51:37   
Netta

tole sem pa omenila možeku sedaj, in je rekel da se je tudi njemu že to kdaj zgodilo. pa je rekel da pojma nima zakaj - hehe paje psiholog!

sicer je pa zadeva taka, da naša podzavest je še tako neraziskano področje, da bogvedi kaj vse se tam skriva in kaj vse nam povzroča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 864
8.12.2008 10:53:11   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

jo, hudoo! Pa kaj to narediš sam al se ti to samo naredi? Pojma nimam o tem, zato sprašujemuser posted image In če se ti to samo naredi, zakaj??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 865
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 10:56:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 866
8.12.2008 10:57:01   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

o lucidnih sanjah nebi vedla nič, v bistvu prvič slišim zanje. to, da te je strah, mi je pa kar ok: hehe, ne resno. pri teh stvareh gre za to, da popolnoma sprostiš svojo zavest in podzavest in v takih primerih je tvoj um tudi bolj dostopen za vstop raznih sil (demonov al kakorkoli že hočeš to poimenovati). tako ponavadi pride do obsedenosti.
to ti pa pišem zato, ker poznam sama primer. so prijatelji klicali duhove (kao popolnoma nedolžna zadeva ane) in je eno punco popolnoma obsedlo...bila odsotna, budna, a kot da bi padla v komo. ji zdravniki niso mogli pomagati, nato so starši poklicali eksorcista, in je bilo ok.

OMGuser posted image Sem misla, da se te stvari "dogajajo samo v Ameriki". Ker še nisem slišala da bi se komu pri nas. Groznouser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 867
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 10:59:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 868
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:01:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 869
8.12.2008 11:01:50   
ilatic
Punce hvala za user posted image . Tarik je super se že pogovarja in vriska. Joj sem vesela.

Lex vodnarka si a! Tudi jaz zato si mi bila takoj všeč (ne gayevsko)! Lex kdaj prideš kaj v LJ na srečanje?

Ej punce se to s Tarikom je drugač kr noro sam ta starejša punca mi dela večje frke!! Vaše mnenje me zanima. Stara je 11 let oz. aprila 12!! In punca je zaljubljena. Ker pa jaz hočem da mi vse pove sem ji obljubila da jo ne bom za nobeno stvar kregala sam če mi vse pove. No in ok res mi vse pove. Povedala mi je da jo en fant iz 9. razreda osvaja in jo skoz sprašuje če bi se *žvalila*. To besedo oni zdaj uporabljajo za lubčkanje. Seveda sem ji svetovala deset tisoč stvari da ne in zakaj ne....itd Seveda lepo da mi ne bi zamerila. Skratka nekaj so se igrali in mali je dobil iziv da jo *zažvali* in ONA MU JE TO DOVOLILA. GROZA!!!!!!!!!!!!
Moja ljuba hčerkica v šoli pridna k nekaj, pametna, res bistra in naredi tako neumnost. Seveda mi je povedala čeprav je rekla da težko ker je vedela da me je razočarala. Jaz sem ostala brez besed. sama je rekla da ne bo več da ji je žal.... ampak jaz ne morem pozabit. rEs. Bolje da ne bi vedela, ker sedaj ne vem kaj naj naredim. Jo kregam, jo kaznujem????? al naj bom tiho. Noro!!!!

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 870
8.12.2008 11:04:04   
Anonimen
no sem nyi pisala na odgovor in evo ko končam, mi računalnik zmrznu user posted image

najprej majuska... praviš, da je to niti ni nadnaravno. pa misliš, da je sploh blo resnično? al so mi to sam možgani sproduciral?

nya glede prijateljice. ja to je tisti prehod v lucidnih sanjah v spalno paralizo, tik preden se zbudiš, menjava sanj in sanj z zavedanjem...

jaz sem se naučila nekaj skozi leta, prebrala pa na eni strani na netu...  če se zbudiš in nimaš pojma ali sanjaš ali si buden (ok itak če se to sprašuješ, sanjaš, ampak ti tega ne veš). pogledaš svoje roke. če je prstov pet, si buden (sam seveda jih nikol ni pet, ampak več, ker sanjaš)... jaz pač pogledam, lepo vidim 7 prstov in vem da sanjam...

če se želiš zbudit iz sanj... jaz se vržem po tleh, stisnem oči, zmrznem mišice in se nardim mrtvo, v 90% se zbudim. sam to je praksa...

kolk je še neraziskanga v zvezi s tem, joj joj.

Neposredna povezava do sporočila: 871
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:06:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 872
8.12.2008 11:07:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Np, kjub temu, da ja mali zvečer maznu 200ml mleka (meni se to zdi ful velik), se je zbudil ob polnoči, treh in šestih. Vstala pa sva ob 8. Sedaj sem že začela razmišljat, da imam premalo mleka, ker se skoz zbuja, ampak če ga pa 200tka ni nasitila, potem pa ni problem v mleku.

pr ns isto. sploh ni fora v hrani.

ne ni fora v hrani, ampak v navadi... zdej spi v svoji postelji in se obvezno zbudi okol 12-1 ure ponoč, pa še potem ob 4... in vedno poje 170 g. ampak ko je danes spal pri nama, se je zbudil šele ob 3... in sem ga uspavala nazaj, brez hrane! torej lahko sicer jejo, trebušček je prazen, ampak ni sile, kamot bi zdržali brez!

Neposredna povezava do sporočila: 873
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:09:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 874
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 11:11:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?