3jeMi
|
oj, bejbe... ste pa pridne, ni kaj... bom komentirala malo mešano, po spominu... mojcek... mogoče bi lahko z Živo šla k kakšnemu bioenergetiku. Našemu je pa žlica zelo všeč (sva mu kapljice (ad3 in biogaia) vedno po žlički dajala). Zdaj zvečer pojeva cca 120 ml riževe kašice. Me je pa prejle tudi malo razjezil, ker je jokal, da je lačen, potem pa popil 60 ml, ostalo pa ne in sem samo kašico zamešala, pa po žlici. Vse je pojedel. Bučman. Zelenjavo in sadje pa bova prišparala za po 5. mesecu. horoskop... midva sva smrtonosna kombinacija, ki še kar gre: jaz levinja (podznamenje škorpijon), on škorpijon (podznamenja ne vem, piči pa, da še dolgo boli), najin pa zadnji dan rakca... hmmm pestro. HELOOOO vse nove julijke! Čestitke vsem za 5. rojstni mesec. ilatic... za Tarika... upam, da res ni nič hujšega. Glede hčerke in "žvaljenja"... punci je žal, zato mislim, da je ne rabiš kaznovat... je pa očitno čas za resen pogovor (če ga še ni bilo ) okoli teh stvari. metuljcek... pa ti si res ta prav multipraktik... bi rekla, da si na spidu... a si jagode nabirala? blacky... vidva s tvojim ga pa res dobro pihneta in pozabavata Nejca vsem, ki ste zaradi zapletov trepetale celo nosečnost. Moj nosečnost je bila k sreči bp. Sem se pa ob branju vaših postov spomnila, da je danes natanko eno leto odkar sem prvič na UZ videla našega . Prav v živo s spomnim, kakšen je bil. Mali paglavček... glavica in repek. Po pregledu sem klicala mojega in od sreče uspela izdaviti samo: Najin srček bije. Hehe, za nagrado sem zavila v Interspar na Viču, na vročo čokolado (mljask) in v Sportino, po majčko in pulover zase in majčko za mojega. Uf, zdaj bodo pa spomini za leto nazaj ven prihajali, pa kdaj smo začutile prve brcike, pa kolcanje,... Zihr sem hotla še kaj napisat, pa mi je že ušlo iz glave...
|