|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
7.12.2008 23:34:14   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

hm ... mala bi znala biti očkova, a ne? Ti boš pa morala postavljati pravila ... levinje ponavadi zelo dostojanstveno prenašate družinske tegobe, samo otrokom ne smeš preveč igrač kupovat user posted image

Ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image ampak je živa resnica,dobr da mn je dnarja zmankal da ne morm it v šoping.

Ela čebela

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 776
7.12.2008 23:36:41   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

majuska kaj pa dvojček on, rakica ona, rak otrok? Hvala user posted image

s tem, da fant je čist netipičen dvojček... je bolj rak... no sej, rojen je 9 dni prehitro, pa bi bil rakec user posted image

Ufff, on napol rak, ti čistokrvni rak, dobra sta, da lahko shajata skupaj. Ponavadi se raki med sabo ne morejo prenašat, en bolj zakompliciran od drugega.user posted image  Pa še otrok rak, marička, to se boste smilili en drugemu, da bo joj.....user posted image

Ne samo raki ... bolj splošna oznaka je, da za partnerja ni fajn da sta isti znak - stvar bolj funkcionira na prijateljski ravni kot na ljubezenski user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 777
7.12.2008 23:38:18   
Majuska

A SE KATERA KEJ SPOZNA NA NADNARAVNO? NA ZS PROSIM

Bo treba definirat, kaj je zate nadnaravno ... oziroma, bolje je kar vprašat, kar te zanima user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 778
7.12.2008 23:40:57   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Blacky kaj pa lev,rak,rak

Majčiiii, si prišla????? Veš, kak smo te pogrešale???? Fulllllllllllll!!!!!user posted image user posted image user posted image

Ja, jaz moram reči, da sta lev in rak dobra kombinacija. Totalno nasprotje, kar se tudi privlači. Rakeca se bosta en drugemu smilila, včasih tudi sprla, ker ista znamenja ne gredo skupaj, lev pa bo tisti, ki jih bo umirjal. Poleg tega smo raki pesimisti, pa nas lev vedno vleče ven iz dreka in nam vliva optimizem.
Jaz sem si ful želela poletnega otroka, samo sem se malo bala, da bo rakica, ker ji ne privoščim tolko občutljivosti, kot je premorem jaz. Kolko sekiranja, analiziranja, tuhtanja, zakaj me je nekdo tako prizadel, pa krajšanja svojega življenja zaradi takih bedarij. Lev tako malenkost vrže čez ramo in čez 5 min ne ve več, o čem se je šlo, jaz pa kar meljem in meljem in ne neham, pa čeprav nikoli v življenju ne bom prišla do odgovora. A taki smo raki in se ne da nič spremenit.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 779
7.12.2008 23:43:43   
Blacky30
Lunica, mene ful zanimajo nadnaravne stvari, predvsem duhovi in posmrtno življenje. Skratka vse, kar je izven meja našega logičnega razmišljanja. Daj povej, zakaj gre. Zakaj pa ne kar tukaj? user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 780
7.12.2008 23:46:23   
Blacky30
Majuska, vidim, da sva nekje na isti valovni dolžini, pa cel dan sva že v razlaganju horoskopa. Bova začeli kasirat in odprli popoldanski s.p.? Ker dopoldan že imava službo.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 781
7.12.2008 23:52:52   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Blacky kaj pa lev,rak,rak

Majčiiii, si prišla????? Veš, kak smo te pogrešale???? Fulllllllllllll!!!!!user posted image user posted image user posted image

Ja, jaz moram reči, da sta lev in rak dobra kombinacija. Totalno nasprotje, kar se tudi privlači. Rakeca se bosta en drugemu smilila, včasih tudi sprla, ker ista znamenja ne gredo skupaj, lev pa bo tisti, ki jih bo umirjal. Poleg tega smo raki pesimisti, pa nas lev vedno vleče ven iz dreka in nam vliva optimizem.
Jaz sem si ful želela poletnega otroka, samo sem se malo bala, da bo rakica, ker ji ne privoščim tolko občutljivosti, kot je premorem jaz. Kolko sekiranja, analiziranja, tuhtanja, zakaj me je nekdo tako prizadel, pa krajšanja svojega življenja zaradi takih bedarij. Lev tako malenkost vrže čez ramo in čez 5 min ne ve več, o čem se je šlo, jaz pa kar meljem in meljem in ne neham, pa čeprav nikoli v življenju ne bom prišla do odgovora. A taki smo raki in se ne da nič spremenit.

se mi zdi, da ribe v tem prekašajo rakce user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 782
7.12.2008 23:54:22   
Majuska

Majuska, vidim, da sva nekje na isti valovni dolžini, pa cel dan sva že v razlaganju horoskopa. Bova začeli kasirat in odprli popoldanski s.p.? Ker dopoldan že imava službo.user posted image

priložnostno delo, a user posted image

no jaz sem nimam glih za strokovnjaka, moje razlaganje temelji na osebnih opažanjih user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 783
7.12.2008 23:54:54   
lili3
No, da še jaz kaj napišem, preden grem še perilo obesit, čeprav študiram, če bi to prestavila  na jutri. Mi smo se čez vikend malo potepali, po obiskih in sta spet 2 dni hitro mimo.  Miklavž je mimo, zdaj pa čakamo Božička, joj pa kmalu bo že Novo leto. Čas tako hitro gre, da sem jaz začela študirati, da bo treba že kmalu v službo.  Zanima me, kako si boste uredile varstvo za otroka, vrtec, doma ali privat?

Glede horoskopa, jaz sem tehtnica, moja dva pa sta leva.

Lasje tudi meni ful odpadajo, še posebej pa gledam da jih user posted image  spravim z obraza, da mu ne bi kakšen prišel v usta. Jih pa najdem tudi v plenicah. Jaz sem tudi kupila Fitoval šampon, zaenkrat še ni nekega vidnega izboljšanja, sem pa hotela sprobat tudi kakšne ampule, pa mi je v lekarni svetovala, da dokler dojim, jih naj rajši ne uporabljam.

user posted image  Luka od Lunice za sedenje.

Naš user posted image  se še ne obrača na trebuh in kontra, zaenkrat samo na bok, sedi pa še tudi ne. Pa saj je še čas.

Nič, zdaj pa grem obesit perilo in spat.

Nočko

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 784
7.12.2008 23:57:33   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

uh metuljček..sem se odločila katero bom razvila..ampak moj predragi apple ne podpira programov za internetno naročanje slik in sem v pi....

Jaz bom tud spekla voščilnice za cd jutri in jih osebno odnesla v foto salon, da si tam izberem še motive koledarja, ker tudi to moram dat izdelat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 785
7.12.2008 23:59:41   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

priložnostno delo, a user posted image

no jaz sem nimam glih za strokovnjaka, moje razlaganje temelji na osebnih opažanjih user posted image

Ja, saj moje tudi, pa malo na moji bujni domišljiji.user posted image user posted image
Se spomnim nazaj, kak smo 3 sodelavke, ki smo v isti pisarni, vsako leto decembra kupile letni horoskop od Lady in potem sem ga imela celo leto v predalu in sem vsak mesec potegnila revijo ven in vsaki prebrala, kaj se ji bo zgodilo v naslednjem mesecu. Je bilo zabavno, ko smo potem nazaj analizirale, če se je dejansko kaj takega zgodilo.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 786
8.12.2008 0:01:44   
Majuska
Hehe ... zanimivo ja ... pri meni je kriva še moja luna v devici da tako razčlenjujem značilnosti znakov (pa še kaj drugega) user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 787
8.12.2008 0:02:46   
Blacky30

eh sej niso ble pike, tak rečem user posted image živčki iz baby centra so bli.

neki mi povejte, gledam, berem, da vsem zrastejo naprej sprednje enkice, kako to da sta lukcu zrasla dva zobka čist kontra... ???

Ker je čudežni otrok. Na vseh področjih.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 788
8.12.2008 0:06:04   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

No očitno mi uspe, da vas samo ob vikendih dohitim z branjem in pridem na tekoče, da lahko še kak stavek napišem user posted image

No, ko se že pogovarjate o horoskopu. Mi smo pa ati tehtnica, mami ribica, veliki brat strelec in ta mali rakec. Sem videla, da ima ena, pa ne vem več katera, obratno situacijo (mami tehtnica in ati ribica).

Jupi za nove čveke user posted image

No midva z mojim user posted image pa bova imela drugo leto 6. avgusta 15 let, 21.12. pa obletnico poroke 6 let.

Eh, zakaj bi samo takrat napisala kaj, ko vse prebereš. Če bi bilo pri meni tak, bi se vam oglasila, ko bo Teja praznovala 18. rd.user posted image user posted image user posted image
Ne, moraš tak bluzit kot jaz, ko butnem ven temo, na katero so že vse pozabile, pa maji zaželim dobrodošlico, kot da je zdaj prvi post objavila, potem pa grem brat nazaj, pa izpadem pravi butl, ker vidim, da so že cel večer čvekale. Mislim, ja, tak je treba.....al bom jaz unikat na tem področju???? Ne, sem rak in nisem rada v središču pozornosti, bi ti bila butl z mano?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 789
8.12.2008 0:09:52   
Blacky30

pa ko si rekla, da je poseben... če razmišljam, da so mi rekli, da bo mogoč prizadet...

danes smo sedeli v dnevni sobi, pa mal musko poslušali in se cartali in reče fant: veš luka, takle čas lani, sma pa z mamico razmišljala o tem al te bova sploh lahko imela al ne... in v tistem so se mu vsule solze in valda, potem še meni in sma jokcala od sreče, da imava tega zlatega fanta.

Zdaj pa si me iz režanja spravila v solze žalosti in spominov. Se predobro spomnim tega časa nazaj, ko sem s tabo trepetala in čakala.......hb, da je Lukec danes z nami, zdrav in samo vajin.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 790
8.12.2008 0:16:15   
Majuska
Hehe, tudi jaz sem razmišljala ... lani v tem času sva se ravno preselila, leto kasneje pa je z nama že najin mali princ user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 791
8.12.2008 0:45:31   
karamela6
Joooooooj, klepetulje, berem vas že od 22h!!!!!!!! ZDaj sem pa tako mrtvo utrujena, da grem spat. Komentiram jutri.

Nočko

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 792
8.12.2008 0:46:22   
Blacky30
Vauuuu, kaki lepi nohti. user posted image user posted image  HD, boš pokazala slikico svojih?

Dzanika, rebeca, populis, lunica, pa še marsikatera.....žalostni spomini ja, na tiste čase, ko ste trepetale od strahu, kaj bo ali ne bo in hb, pri vseh srečen zaključek. To pa je največ, kar si človek lahko želi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Populis, upam, da lepo polniš gajbico, si me pa nasmejala s posti.user posted image user posted image user posted image

Majuska, opis za bike sem prepisala iz Horoskop Lady. Ti, ko si že vsem odgovorila glede horoskopa, našo posvojenko Nyo si pozabla. Daj ji razloži, da ne bo punca užaljena šla.user posted image

Almera, čestitke za nagrado!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lili3, ti si tudi nočna ptička, vidim.user posted image  Jaz bom Tejo dala v vrtec, ker nimam zagotovljenega varstva, ker mami občasno hodi delat, ko jo pokličejo z danes na jutri, tak da bo kar šla v vrtec. Razen, če ne bom dobila julija in bom morala čakat na september, potem bom julij, avgust štuklala z varstvom, mogoče mi bo babica pomagala.

Vse prebrala. Stari grehi ostajajo.user posted image Nočko.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 793
8.12.2008 1:10:18   
Majuska

Majuska, opis za bike sem prepisala iz Horoskop Lady. Ti, ko si že vsem odgovorila glede horoskopa, našo posvojenko Nyo si pozabla. Daj ji razloži, da ne bo punca užaljena šla.user posted image

iz Lady ... user posted image user posted image user posted image   revijam pa res redko verjamem. Predvsem zato, ker so bile v tem opisu izpuščene naše najboljše lastnosti user posted image

grem iskat objavo od Nye ... očitno sem v poplavi kombinacij spregledala ...

08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 794
8.12.2008 1:22:44   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jst bi tud, da mi poveste, kako je to stemi horoskopi - prosim - sej vem, mal se štulimuser posted image . Oči vodnar, mami riba, Luka rak. Hvala

Uh ... no takole, tipičnega vodnarja ravno ni. Ampak po mojim izkušnjah so zelo vedri in imajo radi otroke, ribice so itak čisto v tem štosu, z malčkom bosta najbrž precej navezana. Fanta bo najbrž treba malce vzpodbujat glede akcijo, da ne bo preveč občutljiv.

Tko, zdej grem pa res spat user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 8.12.2008 1:23:06 >

08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 795
8.12.2008 7:27:58   
Netta
dobro jutro,
sem spet prva...no saj ni čudno, če sem pa že od 5.30 pokonci.user posted image ana se sedaj obvezno pri nočnem hranjenju popolnoma predrami in potem ne zaspi nazaj vsaj kako uro ali dve...no danes pa sploh ni...tak da od 4h do 5.30 sem še nekako jo motla z dudo, potem pa ni šlo več.
no zdaj pa že spi...jaz pa vas berem in komenitramuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 796
8.12.2008 7:29:18   
Netta
Zanima me, kako si boste uredile varstvo za otroka, vrtec, doma ali privat?

varstva privat nimam, ker je vsa žlahta vsaj 150km stranuser posted image tak da jasli...če pa mi ne uspe dobiti službe, jo bom pa itak jaz čuvalauser posted image

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 797
8.12.2008 7:35:07   
Netta
Mirjam, slikico puzzlov, hitro. Pa ne sestavljenih, lahko škatlo slikaš. Kolko delne so? Saj veš, obsedenka s puzzli tu. Itak ne rabim povedat, da jih imam enih 6 še zapakiranih, pa sem letos spet božičku pisala za nove. Moram se prijavit k anonimnim puzzlarjem. Sem Blacky, in sem puzzloholik.

puzzle - 1000 koščkov sva dobila; je pa motiv gorskega jezera (na hitro me spominja na Krnsko jezero, v ozadju hribi, gozd in travnik)...v glavnem vse modro in zelenouser posted image nama je pa včeraj zvečer že uspelo sestaviti okvir in del nebauser posted image

super da si napisala, da obstaja lepilo za puzzle...prvič slišim in mi bo prišlo pravuser posted image

aja, pa hvala lepa za tako izčrpen opis naših treh znamenj...ja si nas kar zadela; je res fajn da je mož rakec, da me malo nazaj drži; samo da je romantičen pa ne bo držalo, hehe; morda drži za ženskeuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 798
8.12.2008 7:47:08   
Netta
Lunica zdej so pa tut men čustva ven udarila. Si me čist spomnila na to da sem bila tut jaz lansko leto takšen čas v dilemi al bom lahko obdržala mojo pikico al ne. Zdej sem se kr pr mojmu stiskala k se pri Janu ne morm ker pančka. Zjutraj bom pa celega polupčkala ko se zbudi.

joj...tole je pa tudi pri meni zbudilo slabe spomine...sva se tudi midva v tem času lani bala, kako bo z najinim otročkomuser posted image v 5. tednu pričela krvaveti, tako kot pri prejšnjima dvema nosečnostima, ki sta se žal končali s SS in nato strogo ležanje do konca tretjega meseca. vstala sem le toliko, da sem šla na WC. mož mi je še glavo umival na kavču. grozno je bilo, bolelo in ta strah, ko iz dneva v dan nisva vedela ali bo to tisti dan, ko bova izgubila otroka. no potem pa se je krvavitev počasi ustavila in nosečnost je bila do konca najlepši čas mojega življenja...no ja, sedaj je še lepšeuser posted image

mi pa še sedaj ne zna noben dohtar povedat kaj je blo pri vseh treh nposečnostih narobe...vsi izvidi so bili ok. nč jasnuser posted image , upam pa da bo naprej bolje, ker preživeti celo nosečnost v strahu res ni luštno

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 799
8.12.2008 7:48:24   
Netta
Ko ste glih pr horoskopih...mi smo pa "smrtonosna" kombinacija
Ati škorpijon, jaz ovnica, maladva pa bikeca - hudoo, kera že to razlaga? Me zanima kaj bo rekla

takšna kombinacija smo bili mi, ko sem še živela doma in smo se razumeli super (v splošnem); ko pa je počilo, je počilo konkretnouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?