Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 18:55:38
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 aha, vidim da se nekatere razumete na horoskope...mi zna katera povedat kakšna kombinacija so: bik, rak in lev (jaz, mož in ana)??? bik-rak je fajn kombinacija, sta družinska človeka oz. vama družina in dom veliko pomenita. Vajin levček bo pa popestril vajino razmerje, bo dodal živahnost oz. nekaj ognja IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška ekola...mi smo doma..no možek ni pozabil na najino obletnico (sva praznovala danes, jutri ima spet dva treninga) me je peljal na kosilo v izolski hotel marina....mmmmmm...božansko!!! no vidiš, da se je spomnil
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 18:56:11
|
|
|
|
netki
|
evo mi smo pokasirali še zadnja darila od miklavža.... punce a ma katera uno knjigici imen...ko je razlaga imena zraven?????
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 18:58:29
|
|
|
|
Anonimen
|
anikabd hvaaaaalaaa netki, kaj rabiš?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 19:08:25
|
|
|
|
Netta
|
bik-rak je fajn kombinacija, sta družinska človeka oz. vama družina in dom veliko pomenita. Vajin levček bo pa popestril vajino razmerje, bo dodal živahnost oz. nekaj ognja sicer ne dam veliko na horoskop, ampak tole nas pa čist opiše ...hvala majuska. zdaj grem pa puzzle sestavljat, jih je miklavž prinesel
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 19:14:20
|
|
|
|
Anonimen
|
majuska kaj pa dvojček on, rakica ona, rak otrok? Hvala s tem, da fant je čist netipičen dvojček... je bolj rak... no sej, rojen je 9 dni prehitro, pa bi bil rakec
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 19:22:10
|
|
|
|
Inigo
|
ahoj! smo bli na vikendu v Ljutomeru. pa za krst smo se šli za krst fiksno menit... skratka je blo pestro! da ne pozabim! Miklavž nam je prinesu zobeka!!! toraj pri točno 5. mesecih smo doblili zobeka! zdj se gremo pa skopat, pol pa najbrž kr spat počas... sm zmatrana! se beremo jutri! noč
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 19:23:20
|
|
|
|
Inigo
|
pr nas je pa tko: Marko lev, jst bikec in Brin rakec
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 19:24:43
|
|
|
|
dzanika
|
inigo super. Pri nas je tut miklavž zobeka prinesu.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 19:29:19
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 netki, kaj rabiš? pomen oz. razlago imena tilen....morem še v knjigico napisat
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 19:29:22
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 majuska kaj pa dvojček on, rakica ona, rak otrok? Hvala s tem, da fant je čist netipičen dvojček... je bolj rak... no sej, rojen je 9 dni prehitro, pa bi bil rakec Moram povedati, da nisem kak hud strokovnjak za astro, ampak vseeno ... tipičnega dvojčka v bistvu sploh ni, zelo so si različni. Otrok je sin? Oziroma, to sprašuješ za vas? Bi pa znalo biti, da bosta mama in otrok precej navezana en na drugega. IZVIRNO SPOROČILO: netki evo mi smo pokasirali še zadnja darila od miklavža.... punce a ma katera uno knjigici imen...ko je razlaga imena zraven????? imam leksikon o imenih ... katero te pa zanima?
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 19:38:43
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki pomen oz. razlago imena tilen....morem še v knjigico napisat Ime Tilen izhaja je bolj poredka različica imena Egidij. "egida" je v starogrški mitologiji Zevsov in Atenin ščit, simbol zaščite bogov, v prenesenem pomenu "zaščita, varstvo". Kaj več žal ni napisano
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2008 19:40:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2008 19:44:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2008 19:46:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 19:46:55
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 mi smo kombinacija jz tehtnica, on riba, drobižek lev. če se kiri da, pa kr v razlago. Uau, kar trije elementi ... rabite samo še en zemeljski znak, pa ste popolni bikec bi šel krasno zraven, da vas malo prizemlji. Mamica ima najbrž lepe stvari, tehtnice so ponavadi zelo estetske, glede tega se najbrž z dragim ujameta. Očka bo moral "gasiti" malega ognjenega leva Upam, da si dovolj odločna, da boš lahko krotila malega ognjeviteža.
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2008 19:47:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 19:51:15
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ jaz sem ji celo ZS poslala, maji namreč....ženskica se sploh ne javi tole bo verjetno moj krivda... Ne ni tvoja krivda ,mi je net neki štekov Evo ta zgublena se javla na raport Kako je pa to lepo da ve mene pogrešate
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 19:51:47
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Ko ste glih pr horoskopih...mi smo pa "smrtonosna" kombinacija Ati škorpijon, jaz ovnica, maladva pa bikeca - hudoo, kera že to razlaga? Me zanima kaj bo rekla hudooooo tule je pa ati tisti z vodo ... tako oven kot bik sta trmoglavo znamenje; s tem da je oven bolj zaletav, biki pa trmasta gmota, ki se je ne da premakniti. Najbrž bo treba precej potrpljena z obeh strani Je odnos med staršema ornk strasten?
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2008 19:52:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 19:53:59
|
|
|
|
osa3
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 punce - a ko ste prvič dajale gosto hrano, je bla otrokom všeč? ker naši zdej 3 dni poskušam z japko pa ji ne gre v rit. a ji to ni dobra al zato, ker ne zna? al so vaši kr pogoltnili stvari nove? Mi smo začeli sicer s korenčkom, pa mu tudi ni bil všeč. Zato sem naslednjič korenček zmešala z Milupino kašico in je z veseljem vse pojedel. Zdaj pa dajam čedalje več korenčka in manj kašice.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 19:54:54
|
|
|
|
glugluglu
|
Ta kombinacija je tudi najbrž huda: otroci: Mark škorpijon, Nina lev, Tian rak, potem pa mami devica, ati strelec.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2008 19:56:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 19:56:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 punce - a ko ste prvič dajale gosto hrano, je bla otrokom všeč? ker naši zdej 3 dni poskušam z japko pa ji ne gre v rit. a ji to ni dobra al zato, ker ne zna? al so vaši kr pogoltnili stvari nove? Jaz sem začela s kuhanim korenom, ga ful je, pa dans sem mu dala riž na vodi, pa je bil men čist brez okusa, on je pa ful malcal. Mogoče pa še ni pripravljena - počakaj še kak teden - to bi ti jaz svetovala. Pa veliko jih svetuje, da se začne s sladko zelenjavo, ne s sadjem, ker jim pol zelenjava ne gre. IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 još nešto a ma kira ponoč v spalnici okno odprto? Mi zvečer odpremo, ko dam Lukca spat zaprem, vmes še mal prezračim - tko odprem na škarje. Sam mi mamo polkno zaprto, tko da ni prehudega mraza. Je pa res, da ponoči ne kurimo, pa tudi ne rabimo ful odpirat. Smo ap meli odprto do pred kae dva tedna nazaj, ker smo veliko bolje spali.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 19:58:06
|
|
|
|
maja24
|
Dzanika,Inigo super za zobke DOBRODOŠLE ta nove,zej pa le pridno čvekajte
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 7.12.2008 19:58:50
|
|
|
|
dzanika
|
mojcek pri nas je delal čudne frise. Sam jaz sem začela s korenčkom. Zdej ga pa že pridno papca. Japke pa noče. Tko da verjetno tut njej ni všeč... In ne okno ponoči nimamo odprt, imamo ga pa čez dan. Če bi ga imela pa čez noč bi pa še js zmrzla.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?