Blacky30
|
Metuljcek, ful lepi fotkici, imate res lepo božično vzdušje. Pa dobra si ti, da tak hitro prebereš več kot 20 strani, marička, si sploh kaj zapomniš? Aja, ne, imena zamešaš (hec, hec.... ). Saj ni čuda, da imaš že doktorat narejen, če si tak hitra. Jaz pa to tak počasi in z občutkom. Da si vse zapomnim in ti danes kaj zjodlam, kaj se s katero dogaja, kako je rodila in kaj ima doma. HD, sem ti rekla, da ne bo pozabil na obletnico!!! Superca! Pa Kali je šla z vama, ne? Je bila pridna? Populis, sem malo pozna za večerjo, ne? Ok, pa drugič. Ksenci, naša ima te napol copate-zokne od Kitty, ful lepi, jih je dobila za darilo. Pa ne nooooo, babike (liju in almera), ne rabi se vama smilit Nejc, ker se res ni kaj dost ustrašil parklja. Zdaj on vsakemu veselo razlaga, kako je bilo, ko je prišel in se mu zdi to ful dogajanje, tak da smo mu malo popestrili dan. Nič pa ne reče, da se ga boji ali da zvečer ne bi mogel zaspat, ker dejansko ga ni videl, je samo ružilo po vratih. Da bi mu poslala onega, ko ima masko gor, pa ni šans, ker vem, kak se jaz bojim mask. To pa je bilo samo malo za popestritev veselega decembra. Liju, ja, evo, katalog Oriflame je tukaj . Poglej si ga, pa javi, če bi kaj imela, ravno v naslednjih dneh bom oddala naročilo. Ni pa panike za nujo, itak vsak mesec naročam. Parfum Enigma je zakon, sem si kupila parfumsko kremo, parfum si še bom in res lepo diši....mmmmmmm.... Puzzle, jih sestavim (če jih, enkrat do penzije jih bom ziher ), sestavljam jih na eni veliki lepenki s pokrovom, kamor v tiskarnah dajejo stenske koledarje, tak da se mi prah ne nabira gor. Ko jo sestavim do konca, pa jo po sprednji strani, se pravi po sliki premažem z lepilom za puzzle. Tak da so samostojne, niso na papirju nalepljene, to lepilo steče med pore oz. fuge puzzlov in jih zlepi. Pustim in se zlepijo in še svetijo se. Potem pa v okvir in na steno. Flower, res lepa kuhinja (me je liju spomnila, da sem pozabila komentirat ). Dajte še ostale pokazat svoje delčke stanovanj. Od kuhinje pa naprej.... Mirjam, slikico puzzlov, hitro. Pa ne sestavljenih, lahko škatlo slikaš. Kolko delne so? Saj veš, obsedenka s puzzli tu. Itak ne rabim povedat, da jih imam enih 6 še zapakiranih, pa sem letos spet božičku pisala za nove. Moram se prijavit k anonimnim puzzlarjem. Sem Blacky, in sem puzzloholik.
|