|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
7.12.2008 23:08:20   
Blacky30
Metuljcek, ful lepi fotkici, imate res lepo božično vzdušje. user posted image  Pa dobra si ti, da tak hitro prebereš več kot 20 strani, marička, si sploh kaj zapomniš? Aja, ne, imena zamešaš (hec, hec....user posted image user posted image ). Saj ni čuda, da imaš že doktorat narejen, če si tak hitra. Jaz pa to tak počasi in z občutkom.user posted image  Da si vse zapomnim in ti danes kaj zjodlam, kaj se s katero dogaja, kako je rodila in kaj ima doma.user posted image

HD, sem ti rekla, da ne bo pozabil na obletnico!!!user posted image user posted image user posted image  Superca! Pa Kali je šla z vama, ne? Je bila pridna?user posted image

Populis, sem malo pozna za večerjo, ne? Ok, pa drugič.user posted image

Ksenci, naša ima te napol copate-zokne od Kitty, ful lepi, jih je dobila za darilo.

Pa ne nooooo, babike (liju in almera), ne rabi se vama smilit Nejc, ker se res ni kaj dost ustrašil parklja. Zdaj on vsakemu veselo razlaga, kako je bilo, ko je prišel in se mu zdi to ful dogajanje, tak da smo mu malo popestrili dan. Nič pa ne reče, da se ga boji ali da zvečer ne bi mogel zaspat, ker dejansko ga ni videl, je samo ružilo po vratih. Da bi mu poslala onega, ko ima masko gor, pa ni šans, ker vem, kak se jaz bojim mask. To pa je bilo samo malo za popestritev veselega decembra.user posted image

Liju, ja, evo, katalog Oriflame je tukaj . Poglej si ga, pa javi, če bi kaj imela, ravno v naslednjih dneh bom oddala naročilo. Ni pa panike za nujo, itak vsak mesec naročam.user posted image  Parfum Enigma je zakon, sem si kupila parfumsko kremo, parfum si še bom in res lepo diši....mmmmmmm....user posted image
Puzzle, jih sestavim (če jih, enkrat do penzije jih bom ziheruser posted image ), sestavljam jih na eni veliki lepenki s pokrovom, kamor v tiskarnah dajejo stenske koledarje, tak da se mi prah ne nabira gor. Ko jo sestavim do konca, pa jo po sprednji strani, se pravi po sliki premažem z lepilom za puzzle. Tak da so samostojne, niso na papirju nalepljene, to lepilo steče med pore oz. fuge puzzlov in jih zlepi. Pustim in se zlepijo in še svetijo se. Potem pa v okvir in na steno.user posted image

Flower, res lepa kuhinja (me je liju spomnila, da sem pozabila komentiratuser posted image ). Dajte še ostale pokazat svoje delčke stanovanj. Od kuhinje pa naprej....user posted image

Mirjam, slikico puzzlov, hitro. Pa ne sestavljenih, lahko škatlo slikaš. Kolko delne so? Saj veš, obsedenka s puzzli tu.user posted image user posted image user posted image  Itak ne rabim povedat, da jih imam enih 6 še zapakiranih, pa sem letos spet božičku pisala za nove. Moram se prijavit k anonimnim puzzlarjem. Sem Blacky, in sem puzzloholik.user posted image user posted image  

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 751
7.12.2008 23:10:18   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Mi smo pa vodnar, rakica, rakica in lev (Nejc, jaz, Teja in mož).user posted image

Mislim da si se zmotla - si ziher da ni (Nejc, Teja, ti in mož)? user posted image

Ne, sem šla po vrsti po datumih. Jaz imam rd pred Tejčiko.user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 752
7.12.2008 23:11:22   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

Levi pa so ufff, borbeni ljudje aha user posted image  , navajeni luksuza in središča pozornosti hmmmmmm, baje , zarjovejo in znorijo, ko jih poči film točno , vendar to lahko traja kar nekaj časa. Imajo visok prag potrpežljivosti, ker so predvsem tudi leni ni res user posted image .user posted image  Ja, moj mož je lev, tak da vem, kaj govorim.user posted image

pa neustavljivo privlačni in zapeljiviuser posted image ,

izvrstni ljubimci ali obiralci jagod user posted image

pa tudi ambiciozni,  inteligenti, z odličnim smislom za humor in vedno pripravljeni pomagati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam z vsem napisanim, razen s tem, da ste res leni.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 753
7.12.2008 23:11:37   
dzanika
nič grem počasi v posteljo. Lahko noč!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 754
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 23:11:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu osa3)
  Neposredna povezava do sporočila: 755
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 23:13:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
7.12.2008 23:13:17   
Blacky30

Levi pa so ufff, borbeni ljudje aha user posted image  , navajeni luksuza in središča pozornosti hmmmmmm, baje , zarjovejo in znorijo, ko jih poči film točno , vendar to lahko traja kar nekaj časa. Imajo visok prag potrpežljivosti, ker so predvsem tudi leni ni res user posted image .user posted image  Ja, moj mož je lev, tak da vem, kaj govorim.user posted image

pa tudi ambiciozni,  inteligenti, z odličnim smislom za humor in vedno pripravljeni pomagati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa jezik jim leti 300 na uro user posted image user posted image user posted image user posted image

To si misla med obiranjem jagod? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ti si prava!!! Si me nasmejala zdaj. Bejž jagode obirat, si dragemu še dolžna.user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 757
7.12.2008 23:16:11   
Blacky30
Levinja, ne, spoznala sva se avgusta, potem pa me je začel osvajat okol miklavža, pa mu je končno potem uspelo na silvestrski večer. Uradno pa sva začela hodit 1.1., ker sem se morala rešit še stare simpatije, tak da sem bila potem uradno samska.

Pa da ne bi po desni prehitevala mimo mene, jaz sem na 24. strani in lepo zadaj za mano hodi. Se bolje počutim, da nisem čisto zadnja.user posted image  Aja, itak da sem, ker imam še na 4. delu stare grehe, enih 40 strani.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 758
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 23:17:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 759
7.12.2008 23:18:30   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

majuska kaj pa dvojček on, rakica ona, rak otrok? Hvala user posted image

s tem, da fant je čist netipičen dvojček... je bolj rak... no sej, rojen je 9 dni prehitro, pa bi bil rakec user posted image

Ufff, on napol rak, ti čistokrvni rak, dobra sta, da lahko shajata skupaj. Ponavadi se raki med sabo ne morejo prenašat, en bolj zakompliciran od drugega.user posted image  Pa še otrok rak, marička, to se boste smilili en drugemu, da bo joj.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 760
7.12.2008 23:18:55   
rovar_ka

pa jezik jim leti 300 na uro user posted image user posted image user posted image user posted image

To si misla med obiranjem jagod? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ti si prava!!! Si me nasmejala zdaj. Bejž jagode obirat, si dragemu še dolžna.user posted image

Upam, da tega ne prebere zdajuser posted image Me bo gnal na vrtuser posted image   (medtem ko sem zdaj to pisala mi je reko, vidim da nisi edina ki ne obiraš jagod)user posted image crknešuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 761
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 23:19:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 762
7.12.2008 23:19:56   
Nasara88

IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

jaooo000o, levinja! Jaz sem upala da bo čimprej pozabljeno, ti pa spet greš post objavituser posted image ajajaj

pa to se mora pisat v zgodovino čveka user posted image user posted image user posted image user posted image

seveda user posted image ..poleg seznamov bo še to na 1. strani user posted image

nasara..če bom v sredo hitro fertik, te pokličem..micka bo pri babici, tak da nekaj dolgo ne morm bluzit user posted image

no super user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 763
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 23:20:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 764
7.12.2008 23:21:57   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

još nešto user posted image  a ma kira ponoč v spalnici okno odprto?

Ne, nikoli, ker Teja spi pri oknu, tak da ne upam. Pa še ful hladno imamo v spalnici, se čez dan veliko lufta, tak da ni potrebe po odprtem oknu.

Neposredna povezava do sporočila: 765
7.12.2008 23:23:04   
Blacky30

Levinja, ne, spoznala sva se avgusta, potem pa me je začel osvajat okol miklavža, pa mu je končno potem uspelo na silvestrski večer. Uradno pa sva začela hodit 1.1., ker sem se morala rešit še stare simpatije, tak da sem bila potem uradno samska.

Pa da ne bi po desni prehitevala mimo mene, jaz sem na 24. strani in lepo zadaj za mano hodi. Se bolje počutim, da nisem čisto zadnja.user posted image  Aja, itak da sem, ker imam še na 4. delu stare grehe, enih 40 strani.user posted image

jaz mislim, da še na 3. delu nisem vsega prebrala user posted image ...vedno čakam tvoje poste..tako lepo povzemaš poste in tako skrbno jih napišeš user posted image user posted image user posted image user posted image

No, lepo, da sem vsaj nekomu v korist.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 766
7.12.2008 23:24:07   
Blacky30
Aja levinja, samo 3. dela pa ne bom šla zdaj nazaj brat za tebe. Si očitno brala tudi 4. del, ko sem 3. del komentirala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 767
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 23:24:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 768
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 23:24:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 769
7.12.2008 23:25:19   
Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

majuska kaj pa dvojček on, rakica ona, rak otrok? Hvala user posted image

s tem, da fant je čist netipičen dvojček... je bolj rak... no sej, rojen je 9 dni prehitro, pa bi bil rakec user posted image

Ufff, on napol rak, ti čistokrvni rak, dobra sta, da lahko shajata skupaj. Ponavadi se raki med sabo ne morejo prenašat, en bolj zakompliciran od drugega.user posted image  Pa še otrok rak, marička, to se boste smilili en drugemu, da bo joj.....user posted image

kaj pa kombinacija lev +lev +baby rak

jao user posted image

Kot si rekla:   jaoooooooooooooooooo!!!user posted image user posted image user posted image  Se ne pobijeta?

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 7.12.2008 23:26:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 770
7.12.2008 23:26:57   
maja24
Blacky kaj pa lev,rak,rak

Ela čebela

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 771
7.12.2008 23:27:16   
Nasara88
Tudi jaz grem spat počasi, no mogoče še kakšne jagode nabrati user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 772
7.12.2008 23:29:16   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Ko ste glih pr horoskopih...mi smo pa "smrtonosna" kombinacija user posted image
Ati škorpijon, jaz ovnica, maladva pa bikeca - hudoo, kera že to razlaga? Me zanima kaj bo rekla user posted image

OMG!!!!!!!!! user posted image user posted image  Res huda kombinacija, ja.user posted image  Trije hudi trmiči proti enemu strupenemu škorpijonu.user posted image  Ufff, to bo vojna!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 773
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 23:29:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 774
7.12.2008 23:30:49   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

mi smo pa po horoskopu kozorog (ati), ribica (jaz) in rakec Jan.
Zdej ste me pa tolk zdrmale da bi še jaz prosila za razlago. user posted image

ambiciozni in zadržani kozorog vaju bo malce prizemljil, vidva z malim bosta verjetno precej na isti valovni dolžini... ribice ste ponavadi nežne, rakci pa rabijo za svojo rahločutnost nekoga, ki se bo vživel vanje.

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Majuška dej še men horoskop razlož:jest sm lev,Ela pa ati sta pa rakca

hm ... mala bi znala biti očkova, a ne? Ti boš pa morala postavljati pravila ... levinje ponavadi zelo dostojanstveno prenašate družinske tegobe, samo otrokom ne smeš preveč igrač kupovat user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?