Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 12.12.2008 22:07:59
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic še malo pa greva
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 12.12.2008 22:44:30
|
|
|
|
hillmagic
|
Dobra misel za danes ki sem jo ponesreči kliknila : Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek je vse Avtor: Arthur SCHNITZLER ( da smo pri vrhu)
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 12.12.2008 23:14:52
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic Dobra misel za danes ki sem jo ponesreči kliknila : Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek je vse Avtor: Arthur SCHNITZLER ( da smo pri vrhu)
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 12.12.2008 23:16:23
|
|
|
|
marjetica23
|
kako je pa danes tvoja karunca? a je dobila še kakšen napad?
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 12.12.2008 23:58:14
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23 kako je pa danes tvoja karunca? a je dobila še kakšen napad? Brez napada in bila je zelo živahna ko je prišla iz vrtca...Zaspala pa šele ob 22 uri..tako je bila živahna...
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 13.12.2008 11:09:01
|
|
|
|
Zamima
|
bosta uspeli odditi še pred novim letom?
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 13.12.2008 11:24:16
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23 kako je pa danes tvoja karunca? a je dobila še kakšen napad? Brez napada in bila je zelo živahna ko je prišla iz vrtca...Zaspala pa šele ob 22 uri..tako je bila živahna... zdrava punčka
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 13.12.2008 13:14:37
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima bosta uspeli odditi še pred novim letom? Bolj točno bom vedela drugi teden Če nama ne bo uspela pa odideva takoj po novem letu na začetku meseca okrog 8 januarja...še 350€ pa grem kupit karto...
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 13.12.2008 13:17:15
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic IZVIRNO SPOROČILO: Zamima bosta uspeli odditi še pred novim letom? Bolj točno bom vedela drugi teden Če nama ne bo uspela pa odideva takoj po novem letu na začetku meseca okrog 8 januarja...še 350€ pa grem kupit karto... upam da nama uspe in da se karta ne bo podražila ker cene zelo nihajo..Jaz upam na najboljše..
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 13.12.2008 17:47:01
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic IZVIRNO SPOROČILO: Zamima bosta uspeli odditi še pred novim letom? Bolj točno bom vedela drugi teden Če nama ne bo uspela pa odideva takoj po novem letu na začetku meseca okrog 8 januarja...še 350€ pa grem kupit karto... upam da nama uspe in da se karta ne bo podražila ker cene zelo nihajo..Jaz upam na najboljše.. upam ,da se nebo podražila
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 13.12.2008 19:41:06
|
|
|
|
hillmagic
|
vsem skupaj lep vikend
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 14.12.2008 1:02:15
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic vsem skupaj lep vikend hvala enako
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 14.12.2008 12:16:17
|
|
|
|
hillmagic
|
Naključna misel luninega oraklja za danes: Ko boš ravno hotel obupati, se spomni, kaj vse si že prestal; vedno se stvari zasukajo, kadar najmanj pričakujemo. Ko obupujemo, gledamo navzdol, zapiramo oči in ne vidimo in si zapravljamo poti do novih možnosti.
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 14.12.2008 14:44:25
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic Naključna misel luninega oraklja za danes: Ko boš ravno hotel obupati, se spomni, kaj vse si že prestal; vedno se stvari zasukajo, kadar najmanj pričakujemo. Ko obupujemo, gledamo navzdol, zapiramo oči in ne vidimo in si zapravljamo poti do novih možnosti. lepe misli:-) koliko denarja je na računu (da se dvignemo)
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 14.12.2008 16:35:57
|
|
|
|
tanjusi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic Naključna misel luninega oraklja za danes: Ko boš ravno hotel obupati, se spomni, kaj vse si že prestal; vedno se stvari zasukajo, kadar najmanj pričakujemo. Ko obupujemo, gledamo navzdol, zapiramo oči in ne vidimo in si zapravljamo poti do novih možnosti. lepe misli:-) koliko denarja je na računu (da se dvignemo) hHM kako ti je fajn ko ti drugi pomagajo zbirat denar, jaz bi ga tudi rabla, pa v službo hodim. Pa saj ti privoščim , naj ti bo.....
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 14.12.2008 19:58:50
|
|
|
|
hillmagic
|
kljub slabemu vremenu je vikend hitro minil...Karuna je bila živahna kot že doooolgo ne...
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 14.12.2008 21:27:33
|
|
|
|
amaya
|
Joj, jaz srčno upam, da ti rata!!!
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 14.12.2008 21:36:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Hillmagic, javi, koliko bo jutri na racunu. Nekaj je se na Danu filatrontropiji, pa da vidimo, kolik ti se manjka. Kaksna je aktualna cena karte? Pa nekako se drzimo teme .
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 14.12.2008 21:41:20
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya Joj, jaz srčno upam, da ti rata!!! Hvala Hvala...jaz mislim da sva na dobri poti in svaka čast dekletom RR-ja in posameznice ki so to akcijo pospešile.... Ko pomislim kako je bilo ko je na račun prišlo prvih 20€ ...in sedaj sem brez besed ko jih kaže 1210€ Mislim da se je preko RR računa tudi nekaj sredstev zbralo Nazadnje je bilo 130€ Tako da mislim da nam bo uspelo zbrati še zadnjih 350-400 € Vse dobro še naprej....
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 14.12.2008 22:15:24
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic IZVIRNO SPOROČILO: amaya Joj, jaz srčno upam, da ti rata!!! Hvala Hvala...jaz mislim da sva na dobri poti in svaka čast dekletom RR-ja in posameznice ki so to akcijo pospešile.... Ko pomislim kako je bilo ko je na račun prišlo prvih 20€ ...in sedaj sem brez besed ko jih kaže 1210€ Mislim da se je preko RR računa tudi nekaj sredstev zbralo Nazadnje je bilo 130€ Tako da mislim da nam bo uspelo zbrati še zadnjih 350-400 € Vse dobro še naprej.... Bo, bo, brez skrbi, da bo. Močno upam, no.
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 15.12.2008 10:28:49
|
|
|
|
Volga
|
No, dajmo zdaj, punce, vse čestitke so v albumu oz. ne, nekaj jih še ni, pa bodo, pogledat, pa kupit kakšno, da zberemo in zaključimo z akcijo.
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 15.12.2008 11:29:50
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Sem danes prejela voščilnice, oziroma dve, zelo lepi
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 15.12.2008 11:47:26
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga No, dajmo zdaj, punce, vse čestitke so v albumu oz. ne, nekaj jih še ni, pa bodo, pogledat, pa kupit kakšno, da zberemo in zaključimo z akcijo. Sooncek bi jih 15 enakih piše pod Dobrodelnost
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 15.12.2008 11:50:47
|
|
|
|
Lusa
|
Danes prejela 2zelo lepi voščilnici ....Hvala HM za.... Jaz pa sem danes poslala denar...
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 15.12.2008 11:51:28
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic IZVIRNO SPOROČILO: Volga No, dajmo zdaj, punce, vse čestitke so v albumu oz. ne, nekaj jih še ni, pa bodo, pogledat, pa kupit kakšno, da zberemo in zaključimo z akcijo. Sooncek bi jih 15 enakih piše pod Dobrodelnost Mmmmmm, ja, ko pride MIč gor, jo bom obvestila. Soonček, daj tole tvojo poizvedbo, lepo prosim, še na mejl, ki je v prvotnem postu. Tako bo najbolj ziher. Pa milijonkrat hvala vnaprej.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?