Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 15:26:23
|
|
|
|
hillmagic
|
danes sem preverila stanje na karuninem računu je 1210€
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 15:27:29
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic danes sem preverila stanje na karuninem računu je 1210€
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 15:36:13
|
|
|
|
oka
|
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 18:00:33
|
|
|
|
hillmagic
|
...na okno tok tok je dežek potrkal, na oknu pa rok je jezno posmrkal.....(toliko da gremo goor) Jaz pa v mislih še pakiram kovčke...in se sprašujem če me bodo stevardese sploh na letalo spustile s toliko prtljage
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 19:38:10
|
|
|
|
Volga
|
Danes je prišlo še nekaj čestitk, konec tedna bodo vse v albumu, potem pa upam, da bo steklo kot želimo.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 19:43:03
|
|
|
|
Anonimen
|
konec tedna bodo vse v albumu, potem pa upam, da bo steklo kot želimo. Ravno jih fotkam in dodajam, tako da je na koncu albuma (zadnja in predzadnja stran), ze nekaj novih : Album
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 20:55:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty Evo dve R1tini vzamem jaz vsake vrte po eno, mič ko jih dobiš mi javi. Ok, dobis. Upam, da jin ne zamete sneg na poti .
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 21:08:03
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II konec tedna bodo vse v albumu, potem pa upam, da bo steklo kot želimo. Ravno jih fotkam in dodajam, tako da je na koncu albuma (zadnja in predzadnja stran), ze nekaj novih : Album vi tok lepe delate , men pa ni najlepš uspel
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 21:08:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako da ne? Katere so tvoje?
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 21:10:28
|
|
|
|
marjetica23
|
nevem, ne vidm jih u albumu, sej sem se zraven podpisala,poslala sem jih 9.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 21:14:26
|
|
|
|
Anonimen
|
nevem, ne vidm jih u albumu, sej sem se zraven podpisala,poslala sem jih 9. Aha, nisem se vseh pofotkala. A pocakas malo? Nic ne bo, baterije ni vec. Malo vec kot malo, ce pocakas .
< Sporočilo je popravil Mič II -- 11.12.2008 21:15:57 >
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 21:17:10
|
|
|
|
marjetica23
|
aja ne nerabiš, sem samo uprašala
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 21:18:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, moram itak do konca poslikat.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 21:22:24
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ne, moram itak do konca poslikat. aja ,imaš pa veliko dela ,vse to zrihtat
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 21:50:55
|
|
|
|
andreja32
|
sem prečekirala album.......babuške, kakšne leeeppppeee čestitke ,..ni šanse da kaj takega kupiš v štrcuni...res so lepe
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 22:07:38
|
|
|
|
oka
|
vi tok lepe delate , men pa ni najlepš uspel Že zato so lepe, ker so narejene z dobrimi mislimi in z dobrimi nameni. In vse so lepe, povrhu tega pa še unikati.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 22:29:12
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka vi tok lepe delate , men pa ni najlepš uspel Že zato so lepe, ker so narejene z dobrimi mislimi in z dobrimi nameni. In vse so lepe, povrhu tega pa še unikati. hvala
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 22:42:36
|
|
|
|
hillmagic
|
Waw kake lepe voščilnice...punce res ste se potrudile ni kaj Sedaj pa jih hitro rezervirajte da dobite željeno...tole bo šlo za med..... čebelice čebelice, kje ste moje prijateljice, pozabil vas nikdar oj stari čebelar
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 22:44:35
|
|
|
|
marjetica23
|
HM kako ,kaj tvoja Karunca
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 22:48:21
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic Waw kake lepe voščilnice...punce res ste se potrudile ni kaj Sedaj pa jih hitro rezervirajte da dobite željeno...tole bo šlo za med..... čebelice čebelice, kje ste moje prijateljice, pozabil vas nikdar oj stari čebelar Jz sem dve rezervirala še predno so šle na pot v slovenijo, tko da tud črni trg deluje, no ni glih črni Mič mi jih bo poslala ko jih dobi Punce super ste
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 22:57:28
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23 HM kako ,kaj tvoja Karunca karunca moja fejst punca....je danes imela res hud efektni napad tako da sem se res ustrašila ker tako hudega še ni imela...pokrčila se je nazaj in odprla usta nehala dihat roke nazaj čist ...oči je začel obračat, bleda je postala ....trzala je ...neki se napol dušila ker ni bilo zraka....skupaj zlezla...sem ji na usta dihala da je zadihala....odsotno gledala ...sploh me ni videla...res je bilo tole danes nekaj kar še nisem vidla...po napadu pa je jokcala pa ker jo je to zmatralo je počivala in niti obrnit se ni mogla brez moči kot paralizirana je bila utrujena od napada....sedaj spi in vse je vrdu.... ampak zanimivo, da si ravno danes to vprašala ker se ne morem pohvalit kako lep popoldne je za nama....no kljub vsemu je bil....ampak napad je bil grozen
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 23:00:41
|
|
|
|
marjetica23
|
boga karunca a napad večkrat dobi? a je zdaj uredu? nč morm it spat, lahko noč
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 23:04:06
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23 boga karunca a napad večkrat dobi? a je zdaj uredu? nč morm it spat, lahko noč napade dobiva od kar hodi v vrtec....in tudi tam jih je imela že kar nekaj....enkrat je padla iz stola pa je zaradi tega zgubila zavest, drugič baje ker ji je nekdo vzel dudo, pa se je zjezila toliko da je zgubila zavest, tretič tudi zaradi dude...baje to prerastejo po 3 letu
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 23:06:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako, vse so v albumu (oz. naj bi bile ): Album (klikni). Ce kdo pogresa svojo, to pomeni, da je zatajila logistika ali da je prodana, kar pa je ze precej bolj od slabe logistike .
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 23:11:50
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic je danes imela res hud efektni napad tako da sem se res ustrašila ker tako hudega še ni imela...pokrčila se je nazaj in odprla usta nehala dihat roke nazaj čist ...oči je začel obračat, bleda je postala ....trzala je ...neki se napol dušila ker ni bilo zraka....skupaj zlezla...sem ji na usta dihala da je zadihala....odsotno gledala ...sploh me ni videla...res je bilo tole danes nekaj kar še nisem vidla...po napadu pa je jokcala pa ker jo je to zmatralo je počivala in niti obrnit se ni mogla brez moči kot paralizirana je bila utrujena od napada....sedaj spi in vse je vrdu.... Kaj pa je efektni napad? TO pa meni deluje kot epileptični napad. Vsi ti simptomi. Si bila že pri zdravniku zaradi tega?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?