Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 23:12:38
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Tako, vse so v albumu (oz. naj bi bile ): Album (klikni). če jaz na tole kliknem pridem v svoj album
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 23:13:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic če jaz na tole kliknem pridem v svoj album
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 23:15:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa je efektni napad? TO pa meni deluje kot epileptični napad. Vsi ti simptomi. Si bila že pri zdravniku zaradi tega? A nisi nekaj casa nazaj pisala o tem? Kaj je takrat rekel zdravnik?
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 23:27:41
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kaj pa je efektni napad? TO pa meni deluje kot epileptični napad. Vsi ti simptomi. Si bila že pri zdravniku zaradi tega? A nisi nekaj casa nazaj pisala o tem? Kaj je takrat rekel zdravnik? Res je bili sva en mesec nazaj na Jesenicah dva dni na preiskavah pa 1 dan na Pediatrični v Lj in nima epilepsije diagnoza je efektni napad joka...ki se sproži če nekaj ni po njeni volji, ali če pade, in pa če se ustraši....P mi je rekla da so taki otoci bolj temperamentni oz. imajo svoj močen kerakter in niso vodljivi. Ko bo večja da bo lahko razumela ji bom lahko rekla Karuna vdihni da ne bo prišlo do napada. Sedaj pa tako reagira nezavedno.
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 11.12.2008 23:29:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, tako. Sicer ne locim efekta od epilepsije.... Pa ni nevarno, da se ji ob tem kaj naredi? Kaj so ti rekli?
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 11.12.2008 23:33:53
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic in nima epilepsije diagnoza je efektni napad joka...ki se sproži če nekaj ni po njeni volji, ali če pade, in pa če se ustraši.... To je pa res sreča, da je nima
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 11.12.2008 23:37:36
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Aha, tako. Sicer ne locim efekta od epilepsije.... Pa ni nevarno, da se ji ob tem kaj naredi? Kaj so ti rekli? nevarno je če ni nikogar v bližini ker ob zgubi zavesti lahko grdo pade ali pa če ima kaj v ustih npr.hrano ali pa če bi se to zgodilo v vodi....Ja izgleda kot epileptični napad samo da ni...po domače rečenu...ker se ne sproži sam od sebe iz nič...ampak ga vedno nekaj sproži....padec, hitri strah, ali če kaj otrok ne doseže oz. ne uveljavi svoje volje...Jaz sem jo danes ravno skopala in jo prinesla v sobo jo položila na previjalno mizo To ji ni bilo všeč Se je hotela obnit in ker sem jo še enkrat dala nazaj ležat se je uprla in začela z jokom v sekundi se pokrčla....gubila zvest....grozno je za videti...baje ni nevarno mi je reklo kar lepo število P
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 11.12.2008 23:39:14
|
|
|
|
Anonimen
|
...baje ni nevarno mi je reklo kar lepo število P Aha, ok. Saj sama do tretjega leta itak ni nikoli.
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 12.12.2008 0:15:59
|
|
|
|
r1ta
|
Mič II, tole ne gre, ker če jaz kliknem na tisti link (ta zadnji, ki si ga dala za voščilnice pogledat) tudi pridem v svoj album in ne tvojega od voščilnic. Ja, moje voščilnice so bile danes dopoldan oddane na pošto. Se je še stric na šalterju pošte hecal, da gre tale pošta v Nova mesto, se popravil, da v Novo mesto, potem sem mu pa prevedla, da to pomeni new city, je pa rekel, da on to itak ve, ker je takooo veliko Slovencev, ki pošto pošiljajo v Novo mesto... Verjetno ja! Torej drug teden v začetku tedna bodo ziher v Sloveniji.
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 12.12.2008 7:09:24
|
|
|
|
Volga
|
Samo res, Mič, kako je zdaj to z albumi? ker če jaz kliknem nanj, na link, tudi pridem v svoj album
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 12.12.2008 7:13:42
|
|
|
|
Lusa
|
..voščilnica vsaka po svoje lepa...se sploh ne veš odločit... Hm-naj ti povem ,da je moja prva hčerka tud dajala te napade skozi in sedaj pri 5,5l je mir-že trkam ob les..glede manjše ,pa še bomo videli..
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 12.12.2008 8:03:55
|
|
|
|
andreja32
|
Moj Nik je tudi imel efektne napade....zgleda GROZLJIVO....prvič sem mislila da mi bo umrl grem pogledati čestitke........
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 12.12.2008 8:11:30
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II konec tedna bodo vse v albumu, potem pa upam, da bo steklo kot želimo. Ravno jih fotkam in dodajam, tako da je na koncu albuma (zadnja in predzadnja stran), ze nekaj novih : Album Ta album deluje.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 12.12.2008 9:43:48
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Mič II konec tedna bodo vse v albumu, potem pa upam, da bo steklo kot želimo. Ravno jih fotkam in dodajam, tako da je na koncu albuma (zadnja in predzadnja stran), ze nekaj novih : Album Ta album deluje. ja, ta pa dela.
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 12.12.2008 10:29:07
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja32 Moj Nik je tudi imel efektne napade....zgleda GROZLJIVO....prvič sem mislila da mi bo umrl Ja res ni fino..... ker gledaš pa nič ne moreš..
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 12.12.2008 10:30:33
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa ..voščilnica vsaka po svoje lepa...se sploh ne veš odločit... Hm-naj ti povem ,da je moja prva hčerka tud dajala te napade skozi in sedaj pri 5,5l je mir-že trkam ob les..glede manjše ,pa še bomo videli.. mi je tudi P rekla ja da je veliko otrok ki tako reagirajo in imajo take napade... So lepe voščilnice a ne ;)
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 12.12.2008 12:26:12
|
|
|
|
hillmagic
|
ste si že izbrali svojo voščilnico..
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 12.12.2008 15:22:27
|
|
|
|
hillmagic
|
karuna je uspešno preživela celi teden v vrtcu....bravo...
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 12.12.2008 15:23:42
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic karuna je uspešno preživela celi teden v vrtcu....bravo... uspešno v smislu, da ni zbolela, ker sva bili non stop doma zaradi tega prehlad na prehlad športa
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 12.12.2008 15:46:52
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic karuna je uspešno preživela celi teden v vrtcu....bravo... uspešno v smislu, da ni zbolela, ker sva bili non stop doma zaradi tega prehlad na prehlad športa
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 12.12.2008 16:52:51
|
|
|
|
Anonimen
|
A album zdaj dela? Album (klikni). Zna bit, da se je kaj porusilo vmes, ko so se dodajale slike. lp
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 12.12.2008 16:57:23
|
|
|
|
r1ta
|
Dela!
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 12.12.2008 16:58:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Ja, moje voščilnice so bile danes dopoldan oddane na pošto. Se je še stric na šalterju pošte hecal, da gre tale pošta v Nova mesto, se popravil, da v Novo mesto, potem sem mu pa prevedla, da to pomeni new city, je pa rekel, da on to itak ve, ker je takooo veliko Slovencev, ki pošto pošiljajo v Novo mesto...
|
|
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 12.12.2008 18:15:32
|
|
|
|
hillmagic
|
dela album dela....
|
|
RE: Najsvetlejše lučke, Karunine učke 12.12.2008 21:56:56
|
|
|
|
hillmagic
|
še malo pa greva
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?