Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
November - punce kje ste? 4.4.2005 11:15:21
|
|
|
|
Vanček*
|
zdravo Julijana, ja povedal mi je da bova vse te teste naredila, kdaj ali pa kako pa ni nič rekel, sedaj mi je rekel, da imava 18. aprila..se pravi obvezno v 12. tednu nosečnosti UZ in to malo bolj specifičen, zakaj ne vem, rekel mi je tudi, da lahko grem kam drugam na ta UZ, pa sem mu rekla, da bi jaz raje ostala pri njemu, če je on moj G, potem je bolje, da me on spremlja skozi vse to. Jaz imam še muce, tako da imam še tam dodaten pregled, rekel mi je naj jih ne dam proč, ker bi naredila si še več škode. Kako si ti, v katerem tednu si? Jaz sem danes začela 10 teden, drugače sem pa iz Maribora. Trenutno z vročino doma v bolniški. Lep dan ti želim in hvala za spodbudo, Vanja
|
|
|
|
November - punce kje ste? 4.4.2005 11:26:20
|
|
|
|
Vanček*
|
Hvala Tantra, saj mi je danes že malo boljše..včeraj sem odkrila ta forum, in ko sem prebrala teme in tudi na katero odgovorila mi je že bilo lažje. Tudi zaspala sem že bolje. A je to tvoja prva nosečnost pri 39. Ne razmišljaj, da bi bilo kaj narobe, ker ne bo... ker smo me mamice preveč močne in zagnane...tako, da le pogumno naprej in jajvljaj kako se počutiš. Imaš drugače kake težave...jaz nič, sploh ne vem da sem noseča, razen tu pa tam, ko me malo ščipne, drugače pa nič. Joj komaj čakam čez 7 mesecev bom mami...šele sedaj se začenjam zavedat, počasi, kaj se mi dogaja... Lepo bodi če ti je za kaki čvek se mi javi na mail... Lep dan Vanja :sloncek:
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?