Aja32 -> November - punce kje ste? (3.4.2005 17:34:08)
|
Oj, no, pa se nas je kar nekaj nabralo. :bravo: Mene že od petka zvečer močno špika v spodnjem delu trebuha, tako da več ali manj mirujem ta vikend. Sicer ni nobene krvavitve, tako da upajmo, da bo vse v redu. Poleg počivanja, pa me je napadel tudi apetit... Paše mi predvsem sladko (sladoled, čokolada, pa bonboni). Tako, da to sladkosnedost nekako poskušam potešit z raznimi sadnimi frapeji... Ampak kaj hudiča, ko pa me pa non-stop vleče v zmrzovalnik po sladoled.:zmeden: Glede telovadbe - torej dobila nasvet, da pred 13. tednom ni priporočljivo. Bomo pa še en mesec počakali, pa potem oddirjali tja. :sloncek: Porkaduš, ampak če bo šlo takole z mojim apetitom naprej, bom že čez en mesec izgledala kot :pujs:! Vančo - tebi pa želim, da se čimprej psihično pobereš, da ja ne bo kaj narobe. Klinc ga gleda... Jih je še polno po svetu... Kako že pravijo: "za avtobusom in za decom se ne splača laufat:kuza:, pride naslednji"! Ne, šalo na stran. Držim pesti zate... En lep nedeljski pozdravček vsem skupaj... A:nosecka:
|
|
|
|