|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   November - punce kje ste?
1.4.2005 15:29:50   
Aja32
Oj,

smo se kar nekako porazgubile?! :)
Drugače moje počutje kar v redu, sicer od vsega tedna pošteno utrujena in :zaspan:, edino kar me še muči so občasne slabosti.

Zdaj mi pa povejte, ali se bo katera odpravila na telovadbo? Jaz se bo šla danes pozanimati kdaj je najbolj primeren čas za začetek, pa koliko "ta hec" stane ipd.

En lep vikend, pa uživejte v sončku! pa, pa
Neposredna povezava do sporočila: 1
1.4.2005 16:26:01   
Še ena T
Živjo!

Ja, res sem vesela, da je petek:bravo: Tudi mene zdeluje utrujenost. Počutim se pa v redu, slabo mi ni (še).

Aja, kdaj so se pri tebi začele slabosti? Meni se samo sem ter tja v službi začne malo vrteti.
A greš na nosečniško telovadbo?

Pozdravček.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2005 16:34:33   
Julijana
olja:muca:!

Men slabo še skoz :(((že tri tedne). Utrujena nič:bravo:, edino zvečer prej zaspim, ponoči pa tudi spim kot top:bravo:. Joškice ne bolijo več toliko tako da lahko spim na trebuhu.
Najbolj me veseli sončen vikend:bravo: da bomo šli lahko s prijatelji na kosilo v hribe. Jutri pa me čaka pospravljanje:((.
Kar se pa telovadbe tiče bi pa najraje dobila kakšen DVD če obstaja. Mislim da so imeli na forumu že to debato in da stane ena ura 1000 sit.
LP:nosecka:J!:rozica:

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.4.2005 17:11:18   
Aja32
Ojla vsem,

slabo mi je vsakih toliko časa - ne skoz... ponavadi zvečer. Začelo se je pa tam nekje okoli 6 tedna.

Ja, šla bi na nosečniško telovadbo. :sloncek: Ker, če se ne bom vsaj malo razmigavala, bom na koncu res kot :pujs:!

Kar me najbolj moti je, da mi zastaja voda in da sem vsako jutro zabuhla. Sicer pravijo, da moram piti veliko vode (kar jo in tudi non-stop hodim na WC), ampak vseeno ne pomaga. Tako, da upam, da bom malo s telovadbo pospešila tudi cirkulacijo vode...:ups:

A:nosecka:

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.4.2005 17:27:14   
cuma
Ojla punce!
Jaz sem sedaj nekje v 6.tednu in zaenkrat se počutim dobro9nebesa. Občasno me samo špika v križu, imam omedlevice in se mi malo vrti (najbrž se mi je malo znižal pritisk) in sem bolj utrujena kot običajno. Skušam že sedaj upoštevati tistih par zlatih pravil8) proti slabosti (imam vedno pri sebi kak keks in flaško vode (celo vrečko):(, slabo pa mi zaenkrat "še" ni bilo;). Šele sedaj vidim in čutim kaj pomeni, imeti povečane in občutljive prsi in biti napihnjen in zaprt:sloncek:. Dokler še nisem bila nosečka se mi je zdelo, da so se mi že zaradi ovulacije full povečale prsi:ups: Včeraj zvečer me je prvič malo pekla zgaga:grrr:. Skratka: sem zelo srečka :nosecka: in tako v službi:bravo: kot doma:bravo:, med učenjem, pospravljanjem, tuširanjem in počivanjem razmišljam o svoji pikici, ki (upam da) lepo raste!!!:miska:
Po mojih izračunih bi naj moj pdp bil 30.11.2005. :metulj:Upajmo, da bo vse ok!:miska:

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.4.2005 17:30:27   
wawa
Halllllooooo lep pozdravček.....

Jaz sem ok, danes me je sicer nekja pregnalo a sem že vredu, dosedaj mi je pasalo jesti vse, sedaj pa je vedno slabše....no a bomo že....

JAjajajajajajjaja:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: dajmo se pozanimat kako je s telovadbo, bo treba hotit, res res res nebi bila rada :pujs: ampak lepa srečka nosečka;);););).....

A ve katera kake vaje lahko nosečka izvala, pomoje z elastiko za noge, bi bilo fajn??????

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.4.2005 17:51:20   
Julijana
oj!

Jaz pa s prebavo nimam problemov :bravo:skoraj obratno imam zelo dobro tako da me kile ŠE ne skrbijo celo eno sem izgubila, verjetno zato ker mi čokolada ne diši-smrdi:bravo:, včasih sem oboževala:love: indijančke sedaj se mi ob njih kar želodec obrne in vse prileti do grla- čez ne, to se mi dogaja:(( sedaj ker sem pojedla en čokoladni pirh.
Aprila bom še hodila na aerobiko pol bom pa nehala, postavim se čisto zadaj tako da lahko goljufam, pri trebušnjakih pa samo ležim in počivam, pol pa gremo s kolegicami na pivo jaz pa na vodo.
A mislite da obstajajo kakšne vaje:sloncek: na DVD-ju?
LPj pa lep vikend:bravo::love::nosecka::angel:

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.4.2005 18:03:49   
hipica
zivjo vsem in en lep zacetek vikenda vam zelim!
9nebesa

mene sicer še prav nič ne matra kakšna slabost, ampak čakam, da bo vsak trenutek prišla :zmeden:
tudi tehtnica se nič ne premika, vse gre bolj počasi pri meni... ampak mislim, da sem samo jaz malo neučakana :)-

telovadim pa zaenkrat samo v obliki dolgih sprehodov, ki zelo pašejo v teh lepih sončnih dneh.

uzivajte v sončku :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.4.2005 18:15:14   
Aja32
Ne vem, nekatere pravijo, da pred 12. tednom ni dobro začeti s telovadbo, tako da zdaj ne vem kaj je res in kaj ne.
Vem da imajo na POP TV Fit&Fan telovadbo, ker sem lahko leto tja hodila (na nenosečniško aerobiko) in so imele nosečke eno uro pred mano. Ko so prišle v garderobo, so bili okoli mene sami trebuhi...:)-
No, in letos sem jaz v takem položaju... :ups:
Pravijo pa, da bi bilo najbolje, da bi plavale. Vem, da imajo v Kranju večernih urah (od 20. do 22. ure) plavanje in je poceni (mislim, da je okoli 700 SIT). Torej tudi to je ena varianta razmigavanja.:sloncek:

In kdaj imate ve namen začeti s telovadbo?

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.4.2005 19:44:04   
NinaŠ
Živjo!
Mene je pa prejšnji teden napadla slabost, sem dva dni zbruhala vse (čist vse - še požirek vode) :(( , potem se je stanje začelo umirjati. No zdaj se moram še vedno malo paziti kaj oziroma predvsem kako jem - cel dan po malo - no glavn itak cel dan jem :ups: . Na srečo me ni potegnilo na sladkarije, ampak na sadje, tako da kilogramčki še vedno mirujejo.... :bravo: (v prvi nosečnosti sem se do sedaj zredila že za 8 kg, ko sem bila tko požrešna). Me pa muči zaprtje :grrr: - kljub temu, da gledam da zaužijem dovolj vlaknin, ipd zadevc, ki naj bi pognale :)- .
Dojke so take kot so bile, kar pa je v bistvu za pričakovati, saj Anžeta :duda: še dojim..., drugih nosečniških težav ali znakov pa tud nimam.
O telovadbi ne razmišljam, saj mi moj enoletni :duda: da dost kondicije :sloncek: .

LP :rozica:

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.4.2005 20:12:08   
Teni_
Ojla! Pri meni je počutje super. Samo spanje me muči. Najprej rabim ene 2 uri, da zaspim(to pomeni enkrat po polnoči), potem se še Teja kaj ponoči oglasi, pa sepet še enkrat od začetka in se spet mučim nekaj časa, da zaspim. Vmes pa grem še seveda vsaj 3 X na wc.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.4.2005 21:27:07   
tincci
ojla, jaz imam PDP 2. 11. in sem čisto ok, samo danes se me je prehlad lotil, ker sodelavka ze par dni kaslja.. pa me malo skrbi, sej veste.. niti angala ne upam vzet:zmeden:

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.4.2005 21:34:22   
Teni_
Baje se naj angal ne bi jemal v nosečnosti. Sem jaz spraševala, ko sem bila prvič noseča in prehlajena kot :hudicek:.

LP,

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.4.2005 7:50:26   
Meggi
Živjo punce,

Sem full vesela da nas je toliko. Jaz imam še dobr teden do prbvega pregleda v 10 tednu- slabost da mi hoče želodec ven vržit. Sem zadnjič holtla posodo zjutri pomit od večera - je bilo bummm.

Za telovadbo je baje po 3 mesecih pri nas jo majo v zdravstvenem domu- v okviru materinske šole- zastonj. Pozanimajte se v ZD.

Vsem vse lepo in fino izkoristie vikend.

In kao je počujte v službi- jaz bi rabla samo MIR

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.4.2005 19:06:14   
Pikica76
Slabo mi je zadnji teden kar cel dan (8t in 1 dan), seveda brez bruhanja. Je pa res takoj bolje če kaj poješ, a kaj ko je tako težko spravit kaj v usta.

Jaz bi tako rada kolesarila pa sploh ne vem če je to ok? Eni pravijo da je eni pa ne.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.4.2005 19:15:00   
NinaŠ
Pikica76, če je drugače vse OK greš lahko na kolo. Kolo odsvetujejo predvsem zaradi možnosti poškodb pri morebitnem padcu in seveda vseh nevarnosti, ki prežijo v prometu. Seveda ne zdaj gont na vso moč, v najhujši klanec, ampak zmerno... Jaz sem bila v prvi nosečnosti do četrtega meseca kar veliko na kolesu, zdaj pa mi žal zanj zmanjkuje časa.

LP

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.4.2005 12:48:57   
Vanček*
Pozdravljene,
tudi jaz imam rok 03.11., torej ena izmed vas. Nimam kakšnih posebnih težav..hvalabogu, telesnih. Ni mi slabo, rahlo čutim samo, da se nekaj pri meni dogaja.
Sem edino psihično zelo na psu, ostala sem sama:((, po treh dneh ko sem mu povedala za otroka, ampak tukaj nočem govoriti o tem.
Tukaj sem zato, da bi z vami delila samo lepe trenutke moje nosečnosti. Veste mučila sem se 6 let.. in sedaj mi je uspelo:sloncek:. Komaj čakam november, resno.
Zanima me če je katera iz Maribora, tako kot jaz?

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.4.2005 13:20:07   
Vanček*
Zdravo,

tudi mene se je lotil prehlad z vročino, sem v 9 tednu in sem bila pri zdravniku in mi je dal Lekadol 3x1 tableto.. rekel mi je da to dajo tudi dojenčkom, tako da naj ne skrbim..naj edino dosti počivam. Drugega naj ne jemljem, dosti čaja in sadja edino. Upam, da sem ti kaj pomagala.. lep dan, ti želim.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.4.2005 17:34:08   
Aja32
Oj,

no, pa se nas je kar nekaj nabralo. :bravo:
Mene že od petka zvečer močno špika v spodnjem delu trebuha, tako da več ali manj mirujem ta vikend. Sicer ni nobene krvavitve, tako da upajmo, da bo vse v redu. Poleg počivanja, pa me je napadel tudi apetit... Paše mi predvsem sladko (sladoled, čokolada, pa bonboni). Tako, da to sladkosnedost nekako poskušam potešit z raznimi sadnimi frapeji... Ampak kaj hudiča, ko pa me pa non-stop vleče v zmrzovalnik po sladoled.:zmeden:

Glede telovadbe - torej dobila nasvet, da pred 13. tednom ni priporočljivo. Bomo pa še en mesec počakali, pa potem oddirjali tja. :sloncek: Porkaduš, ampak če bo šlo takole z mojim apetitom naprej, bom
že čez en mesec izgledala kot :pujs:!

Vančo - tebi pa želim, da se čimprej psihično pobereš, da ja ne bo kaj narobe. Klinc ga gleda... Jih je še polno po svetu...
Kako že pravijo: "za avtobusom in za decom se ne splača laufat:kuza:, pride naslednji"! Ne, šalo na stran. Držim pesti zate...

En lep nedeljski pozdravček vsem skupaj... A:nosecka:

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.4.2005 19:06:20   
Teni_
Vančo, jaz sem iz MB, natančneje iz Pobrežja. Pa ti?

Drugače pa sem z rokom nekje 7 dni za tabo(po mojih izračunih). Pregled imam jutri teden, tako, da bom takrat vedela točno.

LP,

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.4.2005 19:58:40   
Vanček*
Pozdravljeni Aja32 in MojcaH,

Aja, tebi hvala za spodbudne besede, ker pa je še tako sveže veš, še ful boli, še vedno jočem, pa vem da ne smem, da moram pazit, pa saj se bom pobrala, še enkrat hvala za spodbudne besede...

MojcaH, jaz sem iz Centra, natančneje blizu Koloseuma. Jaz sem na predledu bila že pred 14 dnevi, prejšni teden sem dala kri in vodo, ker pa sem stara 36 pa imam še dodatne teste, saj veš... Koliko si pa ti stara? Če želiš, mi lahko pišeš na mail, pa se dogovoriva za kako kavo. Trenutno sem bolana imam vročino in sem do četrtka v bolniški, tako da imam časa na pretek, Lepo bodi

Vanja :sloncek:

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.4.2005 20:10:27   
Aja32
Vanča,

malenkost. Vem, da take zadeve zelo bolijo, vendar čas vse pozdravi. Čez 7 mesecev boš imela nekaj lepega v svojem naročju - in to naj te drži pokonci.

Pazi nase... :rozica:

Če pa potrebuješ babji "mail-čvek" sem ti na voljo.

Lep nedeljski večer. :zaspan:

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.4.2005 9:13:47   
Julijana
Živjo vančo!

Ker vidim da sva si z leti blizu (junija bom 35) me zanima če ti je G govoril o kakšnih bolj podrobnih testih glede downovega sindroma (pozabila sem strokovni izraz nekaj na a), baje ga priporočajo puncam nad 35 let, delajo ga v lj 250.000 sit ali v Gradcu 150.000 sit, ker nuhalna svetlina ni 100%.
Brezplačna pa je za punce nad 37let.
Glede tvojega ..... pa takole, izgleda da si zaslužiš boljšega, da je ženska sama z otrokom ni več tak bav bav kot včasih tako da kar pogumno:bravo: in veliko sreče :metulj:ti želim.

LP :nosecka: j!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.4.2005 9:35:35   
Aja32
Ojla,

Vančo, Julijana, Aja32 - klub malo starejših bodočih mamic :bravo::bravo::bravo::bravo:

Pa sem mislila, da sem jaz edina bolj v letih:)-:)-:)-!

En lep pozdravček vsem skupaj. :nosecka:A

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.4.2005 10:25:40   
TANTRA
Pozdravček,
Vančo, drži se:miska:, naj ti bo tvoj sonček v oporo :duda:, saj če te je tvoj pustil na cedilu sedaj je res hudo in mu bo še zelo žal, boš videla,....
No, jaz pa čakam na jutrišnji ultrazvok, da vidimo ali otroček napreduje ali je res kaj narobe.... Rok imam nekje v sredini novembra po mojih izračunih. Sem pa stara 39 let in mi sledi nuhalna, amnicinteza v 16 tednu...:angel:
Pozdravljam vse :nosecka: in naj nam sije sonček :), da bo z našimi pikicami :duda: vse v najlepšem redu. :angel:9nebesa

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?