donna22
|
kattix, bravo da si se tako odločla ... go for it! Tudi jaz sem si malo hitreje zaželela otroka kot moje vrstnice, sicer sem nekaj let starejša od tebe (stara sem 22); sem pa še študentka in ko sem komu omenila, da bi imela že sedaj otroka, se je vsem to zdelo noro in so me probali pregovorit, da ne ... Kao mlada si še, daj še uživaj, ko je otrok, je vse drugače ... V glavnem so vsi govorili, kot da je z otrokom konec življenja in kot da sploh več ne moreš uživat in se dobro imet, ampak jaz na to nisem gledala tako. Pač začne se drugačno življenje, ki pa prav tako prinaša dosti lepega, še lepšega kot do zdaj. No, kakorkoli že, s fantom sma se potem vseeno odločla, da boma zaradi mojega študija še 1 leto počakala ... Pa potem nisem dobla , naredila sem test in je pokazal negativno - res sem bila razočarana, čeprav še naj ne bi 1 leto delala na tem ... Ampak kot se je kasneje izkazalo, je test narobe pokazal, saj sem (ker še kar ni bilo) naredla še enega in vidla Tako da sem sedaj v 17. tednu in komaj čakam na julij, ko pride moj Kakorkoli že, hotela sem ti povedati, da če si s fantom želita , se ne oziraj na to, kar drugi pravijo ... Naredi tako, kot se ti zdi prav. Saj vse ne rabi bit idealno, da lahko imaš , sicer pa najbrž itak postane vse idealno in popolno, ko se dete rodi ... Pa dosti sreče in upam, da boš čim prej vidla
|