|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
6.2.2009 15:04:53   
5ra_28

Midva sva iz sprehoda prej prišla.

od 6. do 8. feb. je v Baby centru akcija, 10 % na vse pampers in fixies izdelke. Sam ne vem, če sam v MB, ker imajo akcije včasih ločene. Sam so še vedno dražje pamperske kot v Lidlu. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Otika
Naprimer to-to robčki so v Pikapolonci 2.2€, v BC 1.6€, DMovi robčki so okoli 1.4€ (samo so v ful luškani škatljici user posted image ), milerjevi so pa 0.99€, pa ker gre tega hudiča v neomejenih količinah, se potem kar pozna, pa tut če moram na 14 dni v Ljubljano hodit user posted image

jaz tud vem vse cene skor na pamet, pa mi ni težk it z vozičkom vsak dan v drgo trgovino.

naslednji otrok (če do njega pride) bo spomladanski al pa poletni, prav zares!!!

NO WAY. ko je taki mali pamžek, ko sam je in spi in je večinoma noter, je najboljš da je rojen pozimi. Hodi hitro spat, pa je itak že ob 17h tema. Poleti bodo stari že več kot pol leta, se plazli in bili velikoooo zunaj. Da bi bil tak pozimi, pa ne se tja vsest, ker je mokro (ker bo že sam sedel), pa zunaj bi lahk bil sam nekje do 17h, do teme, pa več je mokro, dežja, snega, on pa bi se plazil po travi ali na dekci na dvorišču. Jaz sem ful vesela, da je priletel v tem obdobju.

Nina..sem že enkrat napisala, da jaz mojga, če mi na rokah zaspi tudi vedno ko položim v posteljico ful na trdno okrog in okrog ovijem z dekico, da misli, da je še vedno v rokah (tudi v trebuščku so bili utesnjeni). Sicer pa mi zdaj vedno spi na trebuščku in ne krili z rokcami. Se pa tud moj mali, če drugač zaspi, kar na pol zbudi, ko trzne z rokicami.

Jape..mojmu je za rdečo ritko najbolj pomagalo zdravilno otroško mazilo od MB lekarn in to že v prvem dnevu je bilo velik boljše. od takrat še sam to.!!!! Ja, pa pampers robčke sem nehala uporabljat. Drugih nisem niti hotela probat, sem rekla, najprej voda, šele potem ti robčki, polni kemije!!! Probaj. Ja, te krpice so DM-ove in Müllerjeve, ista cena, 95 centov, 30 kom! P z eno krpico komot obrišeš eno kakanje, razen če je res orng. user posted image  To-to pa so dražje in meni so pretanke.

ninica04..koža in pikice..to se po moje sam koža čisti. Eni imajo bolj, eni manj. Čokolada ne more tako vplivat.

lep vikend vsem!!!!!!!!

Končno smo trije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
6.2.2009 22:04:17   
m a j c i k a
Hej kje pa ste vse, da ni nobene že celo popoldne?
Aja vikend je pa srte se vse na svoje user posted image  obesle a ne??!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
6.2.2009 22:47:13   
blackcoffee
m a j c i k a - to se tudi jaz sprašujem.
ah, kako bi se zdaj lupčkala in po pojstli valjala. pišuka. user posted image
- spet se tako osamljeno počutim.. user posted image user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
6.2.2009 23:26:24   
Kinokija
Kavica, nikar no bit žalostna. Vse ima + in - strani veš. Maš vsej ljubi mir. No relativno seveda, kolikor ti Thor pusti.

Jz bi pa rada javno povedala zahvale 3-em forumašicam.

1. Yoziki, ker je prlepla link od dojenja.  po tistem, kar sem prebrala njen post, sem jaz tud na juriš vrgla vse stran. Res nism vedla, da mleko lahko nastaja sproti in da če imaš mehke dojke, da to ne pomeni, da nimaš mleka ipd. Sedaj v celem dnevu mala popije 30 ml umetnega, pa še to zvečer, da se kukr prepričam, da je sita za ponoč.

2. Tisti punci, k je prlepla link od kapljic in telefonske od koroških lekarn. Joj, tisti dan, k je poštar prnesu kapljice, so večeri spet normalni, ni več joka in stoka, z možem se lahko celo zvečer pogovarjava ( k da se poj kej druzga k od otrok user posted image ).

3. Otiki in drugim, ki ste razlagale svojo rutino. Dojela sem, da mala ne sme spat po 17. uri in joj prikazala se je Marija. Po 1,5 meseca po porodu mala že 3 dni zaspi prej kot ob 2h ponoči. Joj, kak se mučmo, da ne zaspi ob 17h,18h, 19h . user posted image Največje veselje budit jo pa ima sestrica user posted image Prvi dan, ko sem upoštevala nasvet, je zaspala ob 1h, drugi dan ob polnoči, danes pa ob  že 23h. user posted image user posted image user posted image user posted image Jz še kr žmurim, nism navajena it spat pred 2-3h zjutraj user posted image .No, na "bolje" se ne bo problema nazaj navadit. user posted image

papa

PS Jz bi šla tud na Madono, sam mi je kriza dat tolk denarja. Kolk so, več k 80 evr?

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
7.2.2009 0:20:45   
blackcoffee
Kinokija

Kavica, nikar no bit žalostna. Vse ima + in - strani veš. Maš vsej ljubi mir. No relativno seveda, kolikor ti Thor pusti.
...
2. Tisti punci, k je prlepla link od kapljic in telefonske od koroških lekarn. Joj, tisti dan, k je poštar prnesu kapljice, so večeri spet normalni, ni več joka in stoka, z možem se lahko celo zvečer pogovarjava ( k da se poj kej druzga k od otrok user posted image ).

PS Jz bi šla tud na Madono, sam mi je kriza dat tolk denarja. Kolk so, več k 80 evr?

ja.. se strinjam. sj, zato pa mi zdaj majnka moška družba. moške bi jaz imela sam za zabavo, pol pa naj mi grejo s poti. kr so navadno napoti. lol user posted image
..link s cifro koroških lekarn sem jaz prpopala. user posted image   me veseli, da kapljice pomagajo! user posted image

madonna - men je tud kriza - malo dosti dnarja za tale njen 'spektakel' dat. karte bodo med 80 in 100€ - odvisno kolk 'blizu' odra boš hotla bit.
pa glede na to, da 'ma baba polno keša, bi lahko za spremembo nardila izjemoma v SLO dobrodelni koncert, da bi bil špil zastojn!!! user posted image user posted image
mam jaz ideja, a? user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
7.2.2009 8:37:05   
zverinca
'Br jutruser posted image

Črnkofe imaš ideja ja, meni oošečuser posted image  sam cene so res navite, me prov zanima če bo razprodan koncert...

Meni se je pa danes ponoči prikazala Marija, mali je spal 6h v kosuuser posted image  aleluja!!user posted image  sam je pa vseeno Nika že ob 7h nama prišla povedat da je dan.. a bejž no bejž tamalauser posted image

drgač pa nič, v LJ dežuje, ven tako ne bomo šli, bom pa malega uspavala in košaro postavla na balkon, da bo na luftu... za kosilo bojo pa ribe, moram dragega naterat da jih kupi, ko pride s terena.. jap, ima spet delovni vikenduser posted image  tako da sem več kot ne sama z malimi, zaprta v stanovanju kot ptiček v kletki, na trenutke se mi kar trga, priznam, sploh ker nimam več idej kako Niko zabavat pa mali hoče bit čez dan samo po rokah...

no ne bom več jamrala, grem res kavo spituser posted image
pozneje pa še kej za nazaj pokomentiram, če mi uspe...

< Sporočilo je popravil zverinca -- 7.2.2009 8:39:32 >

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

Neposredna povezava do sporočila: 1556
7.2.2009 12:02:22   
JAPE
IZVIRNO SPOROČILO: Kinokija

3. Otiki in drugim, ki ste razlagale svojo rutino. Dojela sem, da mala ne sme spat po 17. uri in joj prikazala se je Marija. Po 1,5 meseca po porodu mala že 3 dni zaspi prej kot ob 2h ponoči. Joj, kak se mučmo, da ne zaspi ob 17h,18h, 19h . user posted image Največje veselje budit jo pa ima sestrica user posted image Prvi dan, ko sem upoštevala nasvet, je zaspala ob 1h, drugi dan ob polnoči, danes pa ob  že 23h. user posted image user posted image user posted image user posted image Jz še kr žmurim, nism navajena it spat pred 2-3h zjutraj user posted image .No, na "bolje" se ne bo problema nazaj navadit. user posted image

Zgleda, da sem zgrešila, kdaj ste razpravljale o tej temi.
Kako vam to uspe, da vam ob 17,18,19 ne spijo. Pri nas ravno takrat spi. Ponoči smo pa pokonci, največkrat se pokaka ponoči. Tako, da se takrat samo previjamo in podiramo kupčke. Danes smo zaspali ob pol 4 zjutraj. user posted image
Bom poskusila s to taktiko.

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
7.2.2009 12:41:52   
arupnik3
oooo
ja jaz tut prakticiram takole
ob 16h jemo se previjemo potem pojčkamo se pogovarjamo telovadimo kravice pasemo... da je res potem utrujena in potem se kopamo ali pa umivamo okol 18.30 al pa 19h potem pa jemo in umes že zaspimo mal podremo kupčka in to je to
če jo pa dajejo krčki pa potem mal joka v spanju pa se predrami za pol ure uro in nazaj zaspi kot top do okol 2h 3h no ja danes je spala do 5h neverjetno

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
7.2.2009 13:48:41   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

... sam je pa vseeno Nika že ob 7h nama prišla povedat da je dan.. a bejž no bejž tamalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Tud naš Žiga mi je ob 6h že povedal da bo kmal ringaraja, čeprav ga še 2h ni blo poluser posted image Majo veselje teli naši taveliki ga sračkat zjutraj, ko ravno en uč mal bolj zaprem moram pa druzga za tadruzga odpretuser posted image

Pri nas je ena rutina se mi zdi že stekla. Tamala mi spi čez noč le ob3h jo nahranim potem pa ob 6h - to je zame že zjutraj. No potem mi čez dan zaspi opoldne za pol urce, potem pa tam ob 12-3 kake dva ali 3 urce in potem še popoldne za pol urce. Ostalo je budna ali pa le drema (tisto ko na en uč gleda če je še pri meni v naročju)user posted image user posted image   Zvečer zaspi tam okrog 8-9 in spi do 3h zjutraj.....

No in še to povem da sem dobila menstruacijo in ko sem se zadnjič hvalila da naj bi bila prva bolj na izi, sem jo dobila po nosu - kar lije iz meneuser posted image

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 7.2.2009 13:49:20 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
7.2.2009 17:28:49   
pike
Ojla,

vidim, da vse komaj čakamo, da se uvede rutina spanjauser posted image . Tudi mi smo zdaj 2 dni šli spat ob 23 uri. Je pa res, da malička mi spi  do 04 ali celo do 06 zjutraj, se naje in spimo dalje, tako, da zdaj jo samo moramo navadit,da ne bo ob polnoči ali pa ob o1  hodila spat.ampak prej.

JAPE meni je patronažna rekla naj maličke ne previjam ponoči, ker to otroka prebudi in pol ne zaspi več.  Jaz pa sem jo še po stopnicah v njeno sobico nosila previjat.In to je res. 1. mesec sem jo previjala 2 x na noč in sem spat hodila ob 05 zjutraj. Čisto sem bila izčrpana. Ko sem jo pa prenehala ponoči previjat pa se je že navadila, da ko se zbudi dobi zizo in nazaj spat. Pa še to, takrat, ko jo dojim si prižgem čisto malo lučko, da je preveč ne prebudim.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
7.2.2009 19:18:13   
skorpika
MARTKA poslala sem ti zs

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
7.2.2009 20:27:48   
Anonimen
Čer!

No pa je še en naporen dan za nami. Včerajšnja noč je bila sicer super, današnja pa bo bolj klavrna, vsaj če velja tisto pravilo, da če malček čez dan lepo spi, potem bo tudi noč mirna in obratno. Namreč zbudila se je malo čez 8 in okoli 10ih, ko ima ponavadi manjšo krizico in zaspi pri meni v naročju za 10-15 minut, jo je pa moj dragi potem čisto uspaval in je v vozeku spala slabo uro in se potem zbudila ker je bila lačna ... no in očitno jo je to tako iz tira vrglo, da potem ni in ni mogla lepo zaspat za popoldanski počitek in je bila cel dan neki jokava in cmerava, samo zaspat pa ne user posted image in sem potem večerni ritual prestavila že na šesto uro in sem mislila, da bo potem vsaj zaradi tega prej zaspala ... no samo ni in se je tako jokala od utrujenosti, da je še celo bruhala in po eni uri joka mi jo je uspelo tolko umirit, da je popila večerno flaško in je spet zaspala točno ob 8ih in nič prej ... joj ko se mi je smilila, sam kar kol sem naredila je bilo kvečjemu samo slabš ... no hvalabogu ji je vsaj zaspat sedaj ratalo ... revica moja boga.

Kako ste pa ve kaj drugač?

Jaz še vedno upam, da bo jutri vsaj na obali lepo vreme in da zginemo na en izlet ... samo mislim, da ne bo ... a je katera iz obale tu, da bi lahko poročala kako je vreme?

(odgovor članu skorpika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1562
7.2.2009 22:33:18   
blackcoffee
nikjer nobene.. - razen zvezd Stalnic.. user posted image

no, Thor že kako uro posluša musko. in krili z rokami in ogicami. in prav nič mu ni dolgčas - vsaj videti ni. prejle sva pasla kravice pa obračala sem ga z levega na desni bok. glavico že lepo zasuka, ko mu v predelu bokov nakažem smer. seveda se sam še ne obrne na bok. ampak čez kak mesec bomo tudi to osvojili. - menda.user posted image
sicer pa kam se nam mudi.. ko bodo večji, si bomo še želele teh časov in v skrajnem primeru bomo še kakega oročička nardili. ko jih je tako fajn delati. lol user posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem. pred časom ste čvekale o zelenem kakcu.. in ker ga moj ni imel.. ni bila tema zanimiva. evo odslej bom vse prečitala. obljubim!  no, danes sem opazila pri tamalemu zelen kakec. user posted image a to kaj pomeni? dan nazaj sem jedla banane.. ker so se mi zaluštale user posted image .
bi to lahko bil vzrok? se pa spomnim, da sem že jedla banane pa ni imel takega kakca. user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 7.2.2009 22:39:48 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
7.2.2009 23:14:41   
blackcoffee
zverinca:
Meni se je pa danes ponoči prikazala Marija, mali je spal 6h v kosu  aleluja!!  sam je pa vseeno Nika že ob 7h nama prišla povedat da je dan.. a bejž no bejž tamala

user posted image user posted image user posted image
evo, tega me je najbolj strah - da ne bom mogla več zjutraj spat! user posted image

mi je pa še zdaj nedoumljivo, kako vam uspeva, da vam štruce tolk časa spijo. user posted image user posted image

snoči recimo, je bil fuuuul zaspan. sem ga dala v postlo in je jamral in stokal. pa nisem takoj letela gledat. pustila sem ga 10minut pa še ni zaspal v tem času. potem sem ga vzela v naročje, ga pokrila s koco, si na pc namontirala film (Pršut, pršut) in se vrgla na zofo. ni bilo 5 minut, ko je dete zaspalo. ampak je bil tolk sladek, da sem ga kar imela v naročju še dobre pol ure. šele nato sem ga odnesla nazaj v spalnico. ko sem ga odložila v postlo, je bil 'koma'. še majčko sem mu slekla in sploh ni trznil. user posted image kako sladki so, ko tako trdno spijo. user posted image user posted image

Otika - vremenska prognoza ni nič kaj obetavna.. šla bi v južne kraje, kjer je poletje, sam mi je nekdo šel z lotko dobitkom. user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 7.2.2009 23:19:10 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
7.2.2009 23:17:53   
*nina*
haj...ja zelen kakec pomeni baje, da imajo krče oz. jih je zvijalo. tako so meni rekliuser posted image

moja pa je po dolgem času zaspala v svoji posteljici, jaz pa grem gledat en film na htv1, baje noro dober fil, pa še šarmanet igralec igra...richard gere...nevem če sem ime prav napisalauser posted image

lahko noč babe

Neposredna povezava do sporočila: 1565
7.2.2009 23:24:07   
blackcoffee
aha! ja, to pa je možno.. danes sem mu spet dala one plivine D vitaminske kapljice. a ve dajete te kapljice vsak dan tamalim, ali kdaj pa kdaj tudi pozabite, kot recimo jaz?? user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
8.2.2009 9:32:54   
Vplanu
Ojla,
Evo mene po dolgem cajtu. Sam vas pa berem res vsak dan user posted image .
Danes je baje polna luna al prazna - sej ne vem. No našo je to ali drugo malo nosilo ampak ni bilo sile.
Naša ima temno zelen kakec - pa jo nič ne zvija.
Glede kapljic - jaz skoraj vedno pozabim, pa se kaj dosti ne sekiram, ker ji pri prvi sploh nisem dajala - ker je imela krčke pa AD3 in D3. Itak pa sta v AM-ju že oba vitamina noter tko da....
Drgač pa nobenih sprememb -razen zelo zanimivih glaskov, ki jih spušča user posted image .Se tipkamo.

Neposredna povezava do sporočila: 1567
8.2.2009 9:33:52   
Detece
Jutro čveke!

No pa sem zdaj tudi jaz enkrat prva. A še vse spite? No meni prav paše, da se v nedeljo zjutraj vstanem pred moškima in pojem zajterk pred računalnikom.

Čez teden nimam toliko časa za pisanje postov, vas pa koliko toliko redno prebiram.

Sprehodi: Jaz sem moram pohvaliti, da vsak dan (ampak res vsak) grem na 2 urni sprehod s sosedi, ki ima tudi user posted image , rojeno 3 tedne pred mojim. Naredima eno tako dolgo turo hitre hoje, tako da vedno pridem domov utrujena kot pes.

Spanje: Ne vem zdaj ali bo to stalnica ali ne, ampak meni mali že 2 noči spi 6,5 ur v kosu!!!!!! Kako se lepo naspim! Tako da Blackcoffee ne obupaj, ker se je moj tudi do zdaj dojil na 2 uri noč in dan. Drugače pa meni mali spi brez problemov celo noč, tudi če kdaj čez dan malo več spi. Je zgleda po mamici, ki zeloooo rada aja.
Hvala bogu da ni po očku, ker on je pa hiperaktivc.

Krči: 2 ali 3 vikende smo imeli grozne težave z napenjanje in to po celo soboto in nedeljo, dokler se v nedeljo končno ni pokakal. Ta vikend pa je sine čudežno brez kakšne težave kakal že v soboto. In to ne enkrat, ampak celo dvakrat. Jupiii.

Tako zdaj grem pa malo pospravljat in čistit. Sprehod pa zgleda da danes odpade, ker pri nas dežujeuser posted image user posted image .

Prijetno nedeljo vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 1568
8.2.2009 11:11:03   
pike
Dober dan,

mi smo ravno našouser posted image dali spat na dopoldanski spanec, očka počiva ob TV-ju, jaz pa si lahko malo klepeta privoščim.

Teža vaših malčkov: naša je stara 2 meseca in skor 2 tedna pa ima 6500 g. Porodna teža pa je bila 3600g. Na 2. pregledu me je P okregala češ, da ji zvečer okrog 23 ure ne rabim dati nič flaške ampak samo na prsih naj bo. Meni pa se zdi, da mi zvečer hoče bit na joški vsako urouser posted image tako, da ne vem, če to kaj pomaga, da se ne redi prehitro. Je se pa zredila v iz prvega na drugi mesec 1,6 kg, vendar je tudi zrastla za 5 cm. Kako težki so kaj vašiuser posted image ?

naša user posted image je torej na pregledu bila dolga 60 cm
                                                    težka 6100 g

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
8.2.2009 13:19:02   
Suni
Mi imamo tale vikend čisto zabezecan z obiski, pa dobro, vsaj dež je in nimam slabe vesti, da ne gremo nič vozičkat...

ad3 tudi naša ne prenaša preveč dobro, sem uvajala ful počasi, pa so se pri 4 kapljicah pojavili grozni krči, tko da je danes tamala brez, jutri pa kličem P, naj mi da kaj drugega, vprašala bom tudi za oleovit.

pike - kolikor vem, je AM ful bolj hranljivo kot naše in se zato user posted image po njem tud bolj redijo - pa probaj brez večerne flaške, tko kot ti je rekla P, ane?

Naša user posted image je v 6 tednih pridelala okol 1300g (s tem, da sva imeli prvih 14 dni mal krizo, pol je pa dojenje steklo in se je začela redit), pa je P rekla, da je to čist OK.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
8.2.2009 13:22:24   
Anonimen
Dan!

No vsaj danes ponoči tisti rek, ki sem ga v prejšnjem postu napisala, ni veljal ... je lepo spala od 8ih do 1ih pa potem do 6ih in potem do pol 8ih ... sicer je res spala samo do pol 8ih, ampak vsaj ponoči nismo na uro in pol vstajali user posted image ... no zdaj pa spet spi popoldanski spanec ... lušno!

No vreme nam je res zagodlo, tak da sva bili spet samo na balkonu ... pa tudi izlet na morje bo treba prestavit na kak drug vikend ... upam, da bo to že naslednji user posted image .

Se še kaj oglasim kasneje ... zdaj bo treba it kosilo skuhat, pa se moram še spomnit, kaj bi kuhala ... user posted image .

(odgovor članu pike)
  Neposredna povezava do sporočila: 1571
8.2.2009 13:40:53   
blackcoffee
..moj novi dormeoooo je krščen!!!!!!!!!!!!!!!  user posted image user posted image
tako. Thoru je spet iz ritke grmelo. evo, sem arhivirala njegovo današnje sranje. user posted image user posted image user posted image
ob 5h in potem ob 9h sem ga previla.. je do takrat samo lulal. pol pa namesto, da bi mama vstala, sem nazaj zaspala in mimogrede, imela grozne sanje.(najbrž zaradi njegovega streljanja.. user posted image user posted image ) ko sem se okoli 10h zbudila, je tamali zbrcal odejo čisto s sebe in sitnaril. sem mu ponudila jošk pa ni hotel. ga primem za bok - bože isuse.. skratka.. najraje bi vrgla sebe in njega s posteljnino vred kar v pralni stroj. user posted image
zdaj mi je žal, da sem ga prej slekla, kr je bil usran do pol hrbta in kolen na obeh straneh kr mu je šlo ven.  sem pa sama kriva, ker sem mu dala pleničko gor, ki je bila zadnja iz tiste serije nad katerimi sem se itak že pritožavala.
zdaj leži v stolčku, se pogovarja sam s seboj in si grize rokice. - mu grem delat družbo..

user posted image user posted image

user posted image

user posted image no, kako naj bom jezna nanj?  user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 8.2.2009 13:45:10 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
8.2.2009 14:16:08   
blackcoffee
aja.. no.. nisem povedala, da imam pod rjuho zaščitno prevleko.  ni nič prilezlo skozi, tako da sam jogi je čiiiist!
hura, to bomo še srali gor! user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

Neposredna povezava do sporočila: 1573
8.2.2009 18:19:29   
pumpkin23
Hojla!
Trudi jaz se vam oglasam res po dolgem casu. Nas otrocek je kar naporen saj zahteva dosti pozornosti. Poleg tega pa sem poleg dojenja tudi crpala svoje mleko, kar je vzelo se dodatni cas. Pravkar pa sem prebrala temo glede dojenja na medover.net in sem se odlocila da vam tudi jaz sporocim da ne obupat. Pri nama je po 1,5 mesecu sedaj koncno uspelo polno dojenje. Danes je 3 dan kar se samo dojiva in prsna crpalka je ze pospravljena v predaluuser posted image . Upam da bova tako nadaljevala, saj sva oba boljse volje. Sedaj mormo samo se joskice natrenirat da bomo dojili brez nastavkov.

Drugace pa se ze igramo na igralni povrsini in se obracamo iz enega boka na drugega, radovedno gleda vse igrace in zraven godrna.Vsake toliko pa mu uide tudi kak nasmeh.

Pa en predlog mam: kaj ko bi dale take zanimive linke in tel.stevilke pod nasim seznamom rojenih decembrckov, da ko jih rabis ves kam pogledat.

Lepo se mejte in upam da se pisemo kej prej kot sedajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1574
8.2.2009 18:24:21   
patkapatatka
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

haj...ja zelen kakec pomeni baje, da imajo krče oz. jih je zvijalo. tako so meni rekliuser posted image

Danes sem prebrala, da zeleni kakerli pomeni, da dobi dojeni otrok preveč z laktozo bogatega predmleka, zato je dobro, da dojko izprazni v celoti, preden ga pristaviš na drugo. 
Zdi se mi, da je ena že pisala o tem, da je njen dojenček kljub dojenju in dobri zalogi mleka slabo napredoval  ali nekaj takega user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.