5ra_28
|
Midva sva iz sprehoda prej prišla. od 6. do 8. feb. je v Baby centru akcija, 10 % na vse pampers in fixies izdelke. Sam ne vem, če sam v MB, ker imajo akcije včasih ločene. Sam so še vedno dražje pamperske kot v Lidlu. IZVIRNO SPOROČILO: Otika Naprimer to-to robčki so v Pikapolonci 2.2€, v BC 1.6€, DMovi robčki so okoli 1.4€ (samo so v ful luškani škatljici ), milerjevi so pa 0.99€, pa ker gre tega hudiča v neomejenih količinah, se potem kar pozna, pa tut če moram na 14 dni v Ljubljano hodit . jaz tud vem vse cene skor na pamet, pa mi ni težk it z vozičkom vsak dan v drgo trgovino. naslednji otrok (če do njega pride) bo spomladanski al pa poletni, prav zares!!! NO WAY. ko je taki mali pamžek, ko sam je in spi in je večinoma noter, je najboljš da je rojen pozimi. Hodi hitro spat, pa je itak že ob 17h tema. Poleti bodo stari že več kot pol leta, se plazli in bili velikoooo zunaj. Da bi bil tak pozimi, pa ne se tja vsest, ker je mokro (ker bo že sam sedel), pa zunaj bi lahk bil sam nekje do 17h, do teme, pa več je mokro, dežja, snega, on pa bi se plazil po travi ali na dekci na dvorišču. Jaz sem ful vesela, da je priletel v tem obdobju. Nina..sem že enkrat napisala, da jaz mojga, če mi na rokah zaspi tudi vedno ko položim v posteljico ful na trdno okrog in okrog ovijem z dekico, da misli, da je še vedno v rokah (tudi v trebuščku so bili utesnjeni). Sicer pa mi zdaj vedno spi na trebuščku in ne krili z rokcami. Se pa tud moj mali, če drugač zaspi, kar na pol zbudi, ko trzne z rokicami. Jape..mojmu je za rdečo ritko najbolj pomagalo zdravilno otroško mazilo od MB lekarn in to že v prvem dnevu je bilo velik boljše. od takrat še sam to.!!!! Ja, pa pampers robčke sem nehala uporabljat. Drugih nisem niti hotela probat, sem rekla, najprej voda, šele potem ti robčki, polni kemije!!! Probaj. Ja, te krpice so DM-ove in Müllerjeve, ista cena, 95 centov, 30 kom! P z eno krpico komot obrišeš eno kakanje, razen če je res orng. To-to pa so dražje in meni so pretanke. ninica04..koža in pikice..to se po moje sam koža čisti. Eni imajo bolj, eni manj. Čokolada ne more tako vplivat. lep vikend vsem!!!!!!!!