5ra_28
|
Peteeek... jeeej Pa še sonček je. Greva spet vozičkat. nina...duda...jaz sem v torbi, ki se si jo kupila za na voziček, dobila Chiccotove stvari noter in je bila noter gumijasta duda, tista oranžna guma z velikim krogom zunaj. Pa jo je cuzal cel mesec, sam da je večkrat padla ven, ker ko je z rokicami opletal, si je vedno po tistem ringu vdaril in je duda odletela. Pa tudi ena se mi je zdela mal rizična, kaj če se kdaj ne najde, kje izgubi, bog en daj v atijevem avtu pozabi, pa bo panika. Sem kupila kar sparove, Pretty baby, ima tsti ringec (ročaj), za dol potisnit plastičen, pa dve sta pakirani skupaj, pa ful poceni, pa ful ob koži, taki majhni po debelini. Pa je čist enako zadovoljen. Ko jo hoče jo vleče kot zmešan, ko pa je lakota, pa mu ne pomaga nobena duda, pa tud če je zlata. Jaz sem le pogledala, da poreklo ni Kitajska (je Nemčija), pa sem pač probala. Saj je več kot kak mesec itak več ne bo imel...se mi zdi. Ker ni nek duda odvisnik. previjanje...jaz še zdaj malega umivam pri previjanju (brišem) s papirnatimi suhimi brisačkami, namočenimi v toplo vodo (tiste iz DM-a ali Müllerja), fina zadeva. Robčki so mu bili preagresivni. Se mi ne mudi, da bi probala spet robčke. Tudi če gremo kam na obisk, imam te suhe krpice, ker je načeloma vsepovsod voda. Ko bo pa toplejša pomlad ali poletje pa bom prešaltala na robčke, ker takrat bomo več zunaj in okrog. spanje..mal se mi zdi čudno, da bi se že po 1x spanju drugje navadila. Sicer pa nikol se ne ve, kaj tem malčkom hodi po glavicah. Naš mali je prva dva tedna spal v posteljici, potem pa cel mesec pri nama, ker sem se že komaj vstajala ponoči. Pa tudi to, da sem ga takrat (hitro) začela dajat na trebuščka in hrbet spat, ker na boku nikakor ni vredu spal. Pa sem ob vsakem zvoku vstala iz postelje in pogledala, če je bruhal. Zato je pristal v najini postelji, med nama. Zdaj pa spi v svoji posteljici, vsaj večji del noči. Razen zgodaj zjutraj, ko ga podojim, ostane kar med nama, da se še mal pocartamo zjutraj. Saj vem, da bo mi mogoče kasneje žal, sam tak mi zdaj paše. Kaj pa če jo prestaviš, ko zaspi??? Si probala?? Vso srečo. Eno vprašanje...po kolikšenm času ste dobile odločbo o otroškem dodatku??? Grem se jaz pripravit, da šibava z vozičkom ven. Jaz sem se navadila, da zdaj na začetku (ko delam na minus KG) ful hitr hodim z vozičkom. Včasih tak šibneva mimo kake druge mamice (ki je NA SPREHODU), da ona potem misli, da stoji. lep dan